Jump to content

terakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

terakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ενταξει ρε παιδια η ταινια ειναι θεσμος σαν συνολο και οχι σαν μεμονομενη η καθε μια. Πρεπει να το βλεπεις σαν τριλογια κια παμε σε 4! Το 3ο ουσιαστικα ειναι επεξηγηματικο για τα δυο προηγουμενα,και μεταβατικο για το 4ο. θεωρω πως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που υπαρχουν οχι για την βια και το αιμα που δειχνει αλλα για την πλοκη και κυριως για την προβολη της ανθρωπινης δυναμης το ποσο πολυ μπορει να ξεπερασει ενας ανθρωπος τον ιδιο του εαυτο.
  2. Πως σας φηνακε η νεα εκμπομπη με θεμα το πετρελαιο και το πως μας κλεβουν?
  3. to remix απο το τρια θα το βρουμε??
  4. ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου!μαλλον πρεπει να ειναι το λογισμικο διοτι ουτε εγω ουτε αυτος εχει καρτα! να παω να κανω αναβαθμιση δηλαδη?υπαρχει νεοτερο λογισμικο?
  5. Καλημέρα σε όλους. παρατηρησα στη συσκευη μου το εξης,συγκρινα την το δικο μου τηλ με του κολλητου μου και διεκρινα πως οταν επιλεγω να δω μια φωτο θελει μερικα δευτερολεπτα περιπου 4 για να καθαρισει τα πιξελ ενω στου φιλου μου το κανει αμεσως?και επισης το δικο του δινει πιο γρηγορα εντολες για καθε εντολη!που οφειλεται? μπορω να κανω κατι? Ευχαριστω θερμα.
  6. Παρατηρησα κατι υποτιθεται οτι εδω μεσα κανουμε δημοσιο διαλογο και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες,ομως βλεπω πως οταν καποιος εχει αντιθετη αποψη εδω μεσα η εστω απλα διαφωνει,διακρινω ειρωνικες και απαξιωτικες απαντησεις και δεν νομιζω οτι ταιριαζει και δεν αξιζει σε κανεναν! Παρα ταυτα θα συνεχιζω να παρακολουθω το φορουμ και θα θεωρησω οτι αυτος ο φανατισμος ειναι περιορισμενος! Αλλωστε κουβεντα κανουμε!
  7. kαι πως σε βρηκαν δηλαδη?και ποιος σε πηρε η αρχισυντακρια?
  8. Βασικα πιστευω πως δεν πρεπει να κανουμε συγκρισεις η ταινια ειναι πολυ καλη για ενα λογο και ενα στοιχειο που το ειχε και στις τρεις ταινιες, και αυτο ειναι το στοιχειο της ανθρωπινης δυναμης πνευματικης και ψυχολογικης ενα δειγμα του τι μπορει να κανει ο ανθρωπος για να σωσει την ζωη του,ενα δειγμα για το ποσο δυνατοι ειμαστε και δεν το γνωριζουμε!:!: Οσο για τις σκηνες ηταν καποιες που σοκαραν και δεν αντεχε να τις δεις!κυριως της πρωτης που τον ειχε δεμενο σαν τον ανθρωπο του ντα βι νσι με αλυσιδες! Η ταινια ειναι θεσμος στον κινηματογραφο πιστευω κι οχι απλα μια ταινια τρομου,αλλα μια ταινια που περναει μηνυματα αρκει να μην την δουμε με προδιαθεση! Πρεπει ομως να πω κατι ο σεναριογραφος...ειναι... ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ''... Σας προτρεπω να πατε στις αιθουσες αξιζει!
  9. Φιλοι μου καλησπερα ψαχνω απεγνωσμενα και ζηταω την βοηθεια σας για το κομματι που παιζει στην εκπομπη ''Φ Α Κ Ε Λ Ο Ι'' του Παπαχελα...οποιος ξερει κατι σας παρακαλω ας με κανει ευτυχισμενο!!
  10. Το βραδυ εχω εισητιρια για την πρεμιερα μολις επιστρεψω θα σας πω νεα και εντυπωσεις!
  11. Δεν εχετε καταλαβει την αποψη μου! Δεν υποστιριζω τον ευαγγελατο τον ιδιο και την πορεια του,αλλα την συγκεκριμενη εκπομπη και τα ρεπαρταζ σαν καθε αυτου γεγονοτα οπως και να παρουσιαζονται,διοτι οσα εχει παρουσιασει μεχρι στιγμης ειναι αδιανοητο να ''στειθουν''σαν ρεπορταζ... οταν συμβαινει αυτο οπως αναφερατε στο παραδειγμα του αφγανισταν θα επεμβει η ΕΣΗΕΑ και θα κρινει αν ειναι αληθινα γεγονοτα,και μεχρι στιγμης δεν εχει συμβει κατι τετοιο!
  12. φιλε μου να σε ρωτησω κατι αστειευομενος φυσικα διοτι βλεπω οτι σχεδον τον μισεις:lol: αν σε καλουσε σε μια εκπομπη να την δεις απο κοντα θα πηγαινες?
  13. θα διαφωνησω φιλε μου σε ενα απο αυτα που λες γιατι τα αλλα ειναι απλα γνωμη σου και σεβαστη! ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ειναι διοτι εχει ερευνα με αρχη μεση τελος και στοιχεια που συλεγονται.αλλιως δεν θα ηατνα αξια προβολης,δεν ειναι τοσο μα....ς που θα εβγαζε μπαρουφες για να τρομαζει μονο τον κοσμο!διοτι πολυ απλα δεν θα τον εβλεπε ο κοσμος! οσο για το τι κοσμος τον βλεπει δεν μπορειτε να το ξερετε!
×
×
  • Create New...