Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

Και κατι ακομα.Ξερετε που μπορω να τσεκαρω τιμες για πραγματα που εχω στο παιχνιδι; Δηλαδη ποια περιπου ειναι μια καλη τιμη για να πουλησω οτιδηποτε; Ευχαριστω!

Οι τιμές διαφέρουν πάρα πολύ από σέρβερ σε σέρβερ και αλλάζουν ακόμα και από μέρα σε μέρα στον ίδιο σέρβερ, οπότε δεν υπάρχουν λίστες στις οποίες να μπορείς να κοιτάξεις. Αυτή είναι και όλη η ουσία του παιχνιδιού, αν είσαι έμπειρος και μάθεις από τιμές και "κόβεις" τί είναι στα πάνω του τη συγκεκριμένη στιγμή, θα αγοράζεις φτηνά και θα πουλάς ακριβά και θα κάνεις λεφτά γρήγορα.

Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και αρκεί να είσαι έμπειρος να τις καταλαβαίνεις και να τις εκμεταλλεύεσαι. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα αρκετά καλό αρχικό ποσό ώστε να βρεις την πρώτη ευκαιρία σου, π.χ. ένα όπλο που "φεύγει" εύκολα, να το αγοράσεις φτηνά και να το πουλήσεις ακριβά λίγο αργότερα.

Γενικά να ξέρεις τα top αντικείμενα καθενός grade, είναι και τα πιο ακριβά.

Εγώ αυτό που έκανα στην αρχή, είναι να σημειώνω τις τιμές από τα αντικείμενα που έβλεπα να πουλάνε οι άλλοι. Αν και φαίνονται άπειρα στην αρχή, πολύ σύντομα θα δεις ότι θα μάθεις απ' έξω όλες τις τιμές και θα μπορείς μόνος σου να βάζεις τιμές στα αντικείμενα σου αναλόγως αν θες να τα πουλήσεις ακριβά/φτηνά κτλ.

Τι πρεπει να κανω για να μου κανει unseal τα πραγματα ο Mammon?Μου ειπαν οτι καπου πρεπει να γραφτω αλλα δεν εβγαλα ακρη!

Ο merchant of mammon και ο blacksmith of mammon βγαίνουνε στο τέλος κάθε περιόδου 7 signs. Βγαίνουν σε τυχαίες κατακόμβες κάθε φορά και θα πρέπει να ενημερωθείς για το που είναι ανά πάσα στιγμή αν θες να πας να τον βρεις.

Το 7 signs αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι 100% σίγουρος, μου φαίνεται διαρκεί 2 βδομάδες, οπότε στο τέλος των 2 αυτών βδομάδων και αναλόγως με το ποια seal κέρδισε εμφανίζεται είτε ο blacksmith είτε ο merchant.

Τώρα για να ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ να τον δεις, θα πρέπει να έχεις ΓΡΑΦΤΕΙ προηγουμένως στο 7 signs μέσα από τους priests of dusk ή dawn που υπάρχουν σε κάθε πόλη.

Σε κάθε σέρβερ συνήθως είναι η ίδια ομάδα που νικάει κάθε φορά για να εξυπηρετούνται οι παίκτες. Μάθε ποια ομάδα νικάει στον σέρβερ σου και γράψου σε αυτή γιατί αλλιώς δεν ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να μπαίνεις στις κατακόμβες να τον βρεις και θα πρέπει να περιμένεις πάλι 3 βδομάδες.

Οι λεπτομέρειες αυτές αλλάζουν από σέρβερ σε σέρβερ.

Τώρα αν εμπιστεύεσαι κανάν φίλο σου και όλα αυτά σου φαίνονται πολύπλοκα, δώστου το αντικείμενο να στο κάνει αυτός unseal.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστείς ancient adena και όχι κανονικά.

Πας λοιπόν στον blacksmith,τον πληρώνεις με τα ancient adena σου και στα ξεκλειδώνει.

Μιλάμε πάντα για a ή s grade αντικείμενα, τα b τα ξεκλειδώνεις μέσα στις πόλεις τις κανονικές.

Αν κάτι δεν κατάλαβες, ξαναρώτα.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου τη βαρεσε και λεω να αγορασω τα Vista Ultimate αυτες τις μερες.Εχω διαβασει ομως πολλα προβληματα σε forums L2 με τα Vista και το Lineage.Παιζει κανεις με Vista,να μας πει τι ισχυει?:)
ΜΑΧ.

Γεια σε ολους.Εχω ενα προβλημα με τα γραφικα.Οταν βγαινω εξω απο τις πολεις συμβαινει μονο.Να μην βλεπω τιποτα αλλο εκτος απο μερικα δεντρα.Τα υπολοιπα,ενα ασπρο ...πεπλο! Εχω την 6600 με 256 MB μνημη και τους τελευταιους drivers της Nvidia. Ακομα και οταν επιλεγω την πιο χαμηλη αναλυση,καποια στιγμη με πεταει εκτος.Φταιει η μνημη της καρτας?

Και κατι ακομα.Ξερετε που μπορω να τσεκαρω τιμες για πραγματα που εχω στο παιχνιδι; Δηλαδη ποια περιπου ειναι μια καλη τιμη για να πουλησω οτιδηποτε; Ευχαριστω!

pezi na exi problima i karta soy ..dokimase kai allo games kai 8a dis ean klasika problima 100%i karta to line den xriazete kai polli cpu gia na tre3i ;)

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

File paizw kai to Neverwinters nights 2 kai den eixa pote tetoio provlima.Emena mu eipan pws to L2 zitaei polla apo to systima gia na paizei kanonika.

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

dn einai auto to 8ema, to paixnidi to exw...To provlima einai oti sto add games pou uparxei sto site tis nc-soft m zitaei enan kwdiko gia na pros8esw paixnidi o opoios dn einai autos pou brisketai panw stin 60-day game card alla kapoios allos. gia auto rwtaw mipws to au8entiko paixnidi exei mesa stin 8iki kapoion kwdiko gia na kanw add to lineage:( :( :wacko:

Ναι φιλε μου. Την πρωτη φορα ειναι ετσι. Απο εκει και περα παιρνεις μονο καρτες! Εγω αυτο ξερω!

Καλησπέρα παιδιά,καινούργιος είμαι στο forum αν και το διάβαζα που και που.Το λοιπόν,σκέφτηκα να ξεκινήσω να παίζω Lineage.Κατέβασα το C5 oath of blood (γύρω στα 3GB).Τώρα τι πρέπει να κάνω για να παίξω.Δοκίμασα και έκανα ένα account στο playNC αλλά δεν γίνεται η δουλειά έτσι φαντάζομαι.

Μπορείτε να βοηθήσετε?Όταν πατάς για να ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει να βάλω ID και PWD.Αυτά εγώ που τα φτιάχνω για να μπω μέσα?Γενικά τι πρέπει να κάνω για να παίξω σε κάποιον server (free)?Sorry για το μεγάλο

μήνυμα και αν αυτά έχουν ξαναειπωθεί κάπου.

Καλησπέρα παιδιά,καινούργιος είμαι στο forum αν και το διάβαζα που και που.Το λοιπόν,σκέφτηκα να ξεκινήσω να παίζω Lineage.Κατέβασα το C5 oath of blood (γύρω στα 3GB).Τώρα τι πρέπει να κάνω για να παίξω.Δοκίμασα και έκανα ένα account στο playNC αλλά δεν γίνεται η δουλειά έτσι φαντάζομαι.

Μπορείτε να βοηθήσετε?Όταν πατάς για να ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει να βάλω ID και PWD.Αυτά εγώ που τα φτιάχνω για να μπω μέσα?Γενικά τι πρέπει να κάνω για να παίξω σε κάποιον server (free)?Sorry για το μεγάλο

μήνυμα και αν αυτά έχουν ξαναειπωθεί κάπου.

Διαλέγεις ποιόν free server θέλεις, επισκέπτεσαι το site του, γράφεσαι εκεί (ID+PWD), κατεβάζεις το patch το εγκαθιστάς και είσαι ΟΚ.

Παιδια περασα σημερα τα Vista και δεν ξερω αν θα παιξει το Lineage...Εχει δοκιμασει καποιος να μας πει αν χρηαζεται να κανουμε κατι συγγεκριμενο για να παιξει??
iphone 3G & Nokia N82 owner

Geiasas paidia exo ena problima me lineage2 egatesthsa to lineage2 apo dvd-rom toy periodikou PCMaster kai ekana registratrion sto PLAY NC mpika sto server bartz kai dimiourgisa enan paixti (human fighter) kai epeza kanonika kai se kapoia stigmi ton vlepo Lev 76 kai trelathika me 100,000,000 milion class s tone entisa pira ola ta skills kai einai teleios o paixtis. To problima mou einai oti o kodhikos einai trial gia 15 meres mono kai teleionei stis 3 apriliou thelo na mou pei an gnorizei kapoios an mporo na ton metafero se kapoio dorean server. Thnx:(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο φιλε μου δεν γινεται δυστυχως....Μπορεις ομω να συνεχισεις να παιζεις σε αυτον το server και θα εχεις απο τους πιο δυνατους chars.Δεν ξερω ομως αν αυτο εγονε λογω trial account για να δεις τι παιζει στα μεγαλα lvl.Εγω θα σου πρωτεινα παντος να παρεις μια καρτουλα για 1 μηνα και αν δεν θελεις πλεων να παιζεις και ο παιχτης σου συνεχισει να ειναι τοσο μεγαλος να τον πουλησεις!

Δεν πιστεύω να είναι λόγω server γιατί το δοκίμασα σε άλλο pc με άλλο dvd απο το ίδιο περιοδικό και δεν έγινε τίποτα.Ενω στο δικό μου έφτιαξα και άλλους chars

και δεν ανέβηκαν τα Lvl για αυτο δεν ξέρω τι έγινε αλλά μάλλον από Quest πιστεύω που έκανα στην αρχή.Όσο για να τον πουλήσω πώς γίνετε αυτό τί πρέπει να κάνω?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αυτα τα παιχνιδια δεν εχει σημασια το DVD ή σε ποιο pc θα το κανεις setup αλλα οι servers.Τα παντα αποθηκευονται στους servers.Το να τον πουλησεισ τον βαζεις αγγελια στο ebay νομιζω.Εκει ψαχνουν οι περισσοτεροι αλλα και αλλου.Μπορεις να βγαλεις αρκετα λεφτα παντως.Εχω ακουσει εξωφρενικες τιμες....

Παιδιά πάντως όποιος ενδιαφέρεται από εδώ μέσα ας μου το πει εγώ τον πουλάω τον char μου και είναι στα 77 lvl σήμερα με όλα s. και 20,000,000 adena.:D
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μηπως ξερει κανεις το site που κανουμε account και κατεβαζουμε το client για τον Dream (αν δεn κανω λαθος ειναι server του l2)??????????

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Geiasas paidia exo ena problima me lineage2 egatesthsa to lineage2 apo dvd-rom toy periodikou PCMaster kai ekana registratrion sto PLAY NC mpika sto server bartz kai dimiourgisa enan paixti (human fighter) kai epeza kanonika kai se kapoia stigmi ton vlepo Lev 76 kai trelathika me 100,000,000 milion class s tone entisa pira ola ta skills kai einai teleios o paixtis. To problima mou einai oti o kodhikos einai trial gia 15 meres mono kai teleionei stis 3 apriliou thelo na mou pei an gnorizei kapoios an mporo na ton metafero se kapoio dorean server. Thnx:(

Προφανως αυτο που θα εγκατέστησες δεν είναι το C5 Official, αλλα το PTS (Public Test Server) για το Interlοud, το επόμενο update στον official. Εκεί υπάρχει μόνο 1 server, ο Bartz, και ο πρώτος χαρακτήρας ξεκινάει απο τα 77 και έχει 100m adena στο WH του. Εχω παίξει κ εγώ στο PTS.

Ένα παιδί μου είπε ότι παίζε σε ένα server που λέγετε vendeta ή κάπως έτσι. Αν τον ξέρει κανένας ας μου πεί το site για να κατεβάω το patch

http://www.lineage2exile.com/ παίζει κανένας εδώ; Πότε ανοίγει;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Προφανως αυτο που θα εγκατέστησες δεν είναι το C5 Official, αλλα το PTS (Public Test Server) για το Interlοud, το επόμενο update στον official. Εκεί υπάρχει μόνο 1 server, ο Bartz, και ο πρώτος χαρακτήρας ξεκινάει απο τα 77 και έχει 100m adena στο WH του. Εχω παίξει κ εγώ στο PTS.

ok thnx file;)

paidia exo ena provlima me l2 egkatestisa to patch apo bnb kai mou vgazei afto otan kano 2plo klik gia na arxisei.....ti ftei kai den mporo na pekso???

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3420 MHz with 511MB RAM

Video: No Video

'Core' is not a DLL package; can't find export 'intUObjectexecResetConfig'

History: UPackage::GetDllExport <- UFunction::Bind <- UField::PostLoad <- UStruct::PostLoad <- UFunction::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <- (Function Core.Object.ResetConfig) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.n Engine.FileLog.CloseLog NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρετε κανα server γύρω στο x7 που να έχει κόσμο; Μη πείτε bnb:)

Ά και να είναι c4

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

http://www.lineage2exile.com/ παίζει κανένας εδώ; Πότε ανοίγει;

Είναι ο πρόιν extreme και άνοιξε επίσημα σήμερα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

παιδιά παίζω στον revenge (http://www.l2revengeserver.com) και θα ήθελα να μου πει κάποιος άμα υπάρχει κανένα bot για exp ή adena ή για κάποιο όπλο γιατί εκεί ο server έχει καταντήσει να επικρατούν μόνο οι donaters αλλά από την άλλη δεν θέλω να φύγω από αυτόν τον server

==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog

[sIGPIC][/sIGPIC]