Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

Guys συγνώμη,αλλα το παιχνίδι καταντάει μ@λακία ή εγώ κάνω κάτι λάθος:lol:

Μπορεί να μου πεί κάποιος που θα βρω τα 7m+ περίπου για να πάρω C BOW?

Mήπως θα πρέπει να γίνω σκλάβος του παιχνιδιού,και να παίζω 15 ώρες το 24ωρο?Να παρακαλέσω φίλους να μου δώσουν λεφτά?Να κοροιδέψω noobάδες και να τους πάρω τα items?

'Η όλα αυτά μαζί?:confused:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδια εχω παιζω στον THE GAME PVP ειμαι 66 lvl κ δεν εχω τιποτα απο αντενα.Μηπως ξερετε κανενα bug για adena?
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Kάποια στιγμή είχα δει κάποιον να πηγαίνει στα νερά που είναι γύρω από κάποιο κάστρο και να μαζεύει λεφτά!

Αν ψάξεις σε ανάλογα sites,μπορεί να βρεις τέτοια bug.Το αν θα δουλεύουν είναι άλλο θέμα.

Στον storm εχω εναν dark wizard lvl 25 και τα might και shield δεν μπορω να τα κανω στον εαυτο μου αλλα μονο σε αλλους....:blink: :blink: :blink: Τι κουλο ειναι αυτο?
ΜΑΧ.

σίγουρος είσαι??ρώτησε κανα gm.

ps:το καλοκαίρι που θα ξαναμπορέσω να παίξω l2 μπορώ αν βοηθήσω αρκετα.Απλά πείτε το μου :)

Για να παιξεις αυτο το παιχνιδι, πρεπει να το πληρωσεις για να το παιξεις απο το σπιτι???

Υ.Γ.:Συγνωμη που δεν εψαξα σε προηγουμενες σελιδες, αλλα δεν είχα χρονο

Παραθεση απο προηγουμενο post μου

----------------------------------------------------------------------------

Αφου το εχεις υπαρχουν 2 τροποι να παιξεις.Ειτε στο official,οπου πληρωνεις για να παιξεις(εβαλαν τα παιδια και link πιο πανω για μια καρτα προπληρωμενου χρονου)ειτε σε αλλους free servers.Αυτος που παιζω εγω εχει και υπο-servers και εχει αρκετοοοο κοσμο!Θα δεις στο κεντρο της σελιδας να λεει new account manager και απο κατω για ενα patch.Κανε ενα λογαριασμο,κατεβασε το patch,τρεχτο στο φακελο του παιχνιδιου.Την πρωτη φορα που θα μπεις θα σου κανει updates.Θα παρει λιγη ωρα..Μολις μπεις στο παιχνιδι,βαλε τα στοιχεια του account σου,επελεξε υπο-server και καλως σε βρηκαμε!!!

----------------------------------------------------------------------------

Κι ενας καλος server απο τον Meraklis56

Storm

YΓ)Επεσε διαβασμα Μερακλη???Καλη επιτυχια!

ΜΑΧ.

Στον storm εχω εναν dark wizard lvl 25 και τα might και shield δεν μπορω να τα κανω στον εαυτο μου αλλα μονο σε αλλους....:blink: :blink: :blink: Τι κουλο ειναι αυτο?

Κανε target τον εαυτο σου και κανε τα ;) . Ειναι οπως τα buff του prophet.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κανε target τον εαυτο σου και κανε τα ;) . Ειναι οπως τα buff του prophet.

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιαυτο...

Στους καινουριους private servers με high rates, οι gm's κλειδωνουν την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις buffs σε αλλους εαν δεν ειστε παρτυ ετσι ωστε να μην κανει ο καθενας ξενος buffs σε σενα και σου εξαφανιζει buffs που ηδη εχεις (γιατι μεχρι 20 μπορεις να παρεις στους C3 servers...

Παραδειγμα, μπορει εγω να εχω 20 buffs/dances/songs, εαν ερθει καποιος που θελει να με φαει το ποιο ευκολο ειναι να αρχησει να μου χαλαει τα buffs, με το να μου κανει δικα του χειροτερα η και αχρηστα ωστε να γινω ποιο αδυναμος...

Ετσι οι gms βαλαν αυτην την προστασια γιατι παρατηρουταν πολυ αυτο το φαινομενο...

Παιδια καταλαβετε κατι...

Lineage ειναι ΜΟΝΟ ο OFFICIAL , ΤΙΠΟΤΑ αλλο, πιστεψτε με, οτι και να πεζετε , ΟΤΙ ΟΤΙ ομως και να πεζετε δεν συγκρινεται με τον official...

:rolleyes: :X :X :X

Εσεις που δεν εχετε χρονο και θελετε να μετατρεψετε τα rpg σε παιχνιδια στυλ first person (που αφιερωνεις πολυ λιγο χρονο να παιξεις) ναι, εσεις παιξτε private servers, αλλα εσυ ρε φιλε, εσυ ναι εσενα λεω , που καιγεσαι στο lineage, που προτιμας να χεσεις πανω σου για να μην χασεις το 4% με το να πας τουαλετα, απο το mob που ερχετε κατα πανω σου να σε φαει, ΝΑΙ> εσυ ΠΑΙΞΕ official και ΑΣΕ τις χαζομαρες...

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιαυτο...

Στους καινουριους private servers με high rates, οι gm's κλειδωνουν την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις buffs σε αλλους εαν δεν ειστε παρτυ ετσι ωστε να μην κανει ο καθενας ξενος buffs σε σενα και σου εξαφανιζει buffs που ηδη εχεις (γιατι μεχρι 20 μπορεις να παρεις στους C3 servers...

Παραδειγμα, μπορει εγω να εχω 20 buffs/dances/songs, εαν ερθει καποιος που θελει να με φαει το ποιο ευκολο ειναι να αρχησει να μου χαλαει τα buffs, με το να μου κανει δικα του χειροτερα η και αχρηστα ωστε να γινω ποιο αδυναμος...

Ετσι οι gms βαλαν αυτην την προστασια γιατι παρατηρουταν πολυ αυτο το φαινομενο...

Παιδια καταλαβετε κατι...

Lineage ειναι ΜΟΝΟ ο OFFICIAL , ΤΙΠΟΤΑ αλλο, πιστεψτε με, οτι και να πεζετε , ΟΤΙ ΟΤΙ ομως και να πεζετε δεν συγκρινεται με τον official...

:rolleyes: :X :X :X

Εσεις που δεν εχετε χρονο και θελετε να μετατρεψετε τα rpg σε παιχνιδια στυλ first person (που αφιερωνεις πολυ λιγο χρονο να παιξεις) ναι, εσεις παιξτε private servers, αλλα εσυ ρε φιλε, εσυ ναι εσενα λεω , που καιγεσαι στο lineage, που προτιμας να χεσεις πανω σου για να μην χασεις το 4% με το να πας τουαλετα, απο το mob που ερχετε κατα πανω σου να σε φαει, ΝΑΙ> εσυ ΠΑΙΞΕ official και ΑΣΕ τις χαζομαρες...

όλα αυτα που λες για τα buffs πρώτη φορα τα ακούω φίλε...στον official ομως εκει παίζεις τα λεφτά σου ενώ στους private χαλάρα.

btw αυτην την συζήτηση την έχουμε ξανακάνει

MERAKLIS 56 το λινκ μου βγαζει error.Μηπως ξέρεις κανένα άλλο?
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

όλα αυτα που λες για τα buffs πρώτη φορα τα ακούω φίλε...στον official ομως εκει παίζεις τα λεφτά σου ενώ στους private χαλάρα.

btw αυτην την συζήτηση την έχουμε ξανακάνει

στον official παιζεις τα λεφτα λεφτα σου και παιζεις l2 αν ειναι δυνατον δηλαδη να μπορουμε να συγκρινουμε τον καλυτερο private κει τον official η μερα με την νυχτα ειναι:D

MERAKLIS 56 το λινκ μου βγαζει error.Μηπως ξέρεις κανένα άλλο?

http://www.tault.com/mmorpgs/lineage2/

(μπορει να το έχω ξαναβάλει)

-------------

hydro μπορει να είναι μέρα με την νύχτα,αλλα

να παίζει 6 μήνες και να μην έχεις πάρει s grade δεν είναι λίγο κουράστικο?

kala ola ayta re pedia alla po tha ftiaxoume kanena oplo me polla +++++ xoris na mas spasei ston bnb? a kai kati akoma site pou exoun epi pliromh exploits bots kai alla tetoia vriskode ekola apo to google. kapou pou einai free einai diskolo na vrethei opote an xerei kaneis as kanei kanena post

Kάποια στιγμή είχα δει κάποιον να πηγαίνει στα νερά που είναι γύρω από κάποιο κάστρο και να μαζεύει λεφτά!

Αν ψάξεις σε ανάλογα sites,μπορεί να βρεις τέτοια bug.Το αν θα δουλεύουν είναι άλλο θέμα.

Kάτι τέτοιο ας πούμε...

Ηι

Ρε παιδια τελικα ισχυει το hack για τα adena?Που πας και περνεις 1 μυριο potion η κατι τετοιο και μετα σου βγαζει μειον και κατι τετοια ? Εμενα δε με αφηνει να παρω 1 μυριο potion exceeded limit quantity λεει..

Ποια η διαφορα του enchant scroll και του crystal enchant scroll?:rolleyes:
με το crystal εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για πετυχημενο enchant. Αν ειχες και blessed scroll τοτε το οπλο δεν σπαει, αλλα μηδενιζει οσα + και να ειχε. Διλαδη ή θα ανεβει + ή θα παει 0...

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγκακτέστησα πρίν λίγο το c4 του e-global με το νέο patch. Μπαίνω κανονικά αλλά δεν βλέπω ούτε τον δικό μου ούτε και άλλους χαρακτήρες!!!

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Help me....

Μαλλον κατι θα εγινε με τον server.Κανε ενα post και στο forum του E-global.Θα ξερουν καλυτερα αυτοι.;)

ΥΓ)Καποιος mod ας βαλει τα posts στο υπαρχον topic του Lineage.:D ;)

ΜΑΧ.

Εγω ξερω οτι σε οσους server βαλανε νεα files ολοι αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα:worry: Αρα δεν κανω update κανενα system file mου....