Meraklis56 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Kserw enan server me ligo apo C5. http://power.cpms.ru/news.php Pante edw an 8elete na deite map/places apo C5. to uptime den einai k toso kalo.. synexws kanoun update. ;) Είχαμε μπει με έναν φίλο μου και δεν είχε τίποτα c5..στο site έλεγε c5 stuff/\.και αυτο το λέω γιατι είχα ρωτήσει κιόλας. αα btw πιάνει το bug για super haste :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Σχολιο:Αρχιζει και γινεται σπαστικο να σε χτυπαει ο καθενας και να σου κανει 12500 damage μ'ενα χτυπημα....:mad: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 ελπίζω να μην μπήκες πριν 1 ώρα στον server με gm rights..Είμασταν με έναν φίλο και σπάγαμε τα νεύρα άλλονών.. btw χθες μπορούσες να έχεις μύρια hp σημερά δεν γίνεται :( αν κάνεις όλην την armor σου +65535 δεν θα έχεις τόσο dmg,ελπίζω δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Οχι δεν προλαβα να μπω σ'αυτον Μερακλη και μαλλον δεν θα το προσπαθησω γιατι την εχω ψιλο-βρει με τον Storm.Για τον Storm το λεω αυτο.Απλα ειναι σπαστικο να υπαρχουν δεκα πιτσιρικια(no offence για καποιον)και να μη σ'αφηνουν να παιξεις και να ευχαριστηθεις επειδη σε pvp/pk/events κανουν τετοια damage και να σε λενε και noob.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 αυτοι τότε είναι donators.πληρώνουν κάνουν τα όπλα τους +25 και παίρνεις πόσα skill και το pk πάει σύννεφο... εγώ πάντως δεν με έχουν κάνει κάνα τέτοιο damage...αν σε ξανακάνουν πέστο στον gm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ξερει κανεις πως λειτουργει το L2WALKER 10.6.6?? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_notas Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 εχο το lineage2 C4 και δεν μπορω να παιξω online κατεβαζω τον client C3 apo ta bits and bytes που εχο λογαριασμο και συνδεομαι κανονικα αλλα μου δειχνει μονο το περιβαλλον του παιχνιδιου ουτε τερατα ουτε τον χαρακτηρα μου μηπως φταιει το οτι εχο αλλα chronicle?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς... παίζεις Official ή BNB? Αν παίζεις official είναι εύκολα τα πράγματα. Αν παίζεις BNB πρέπει ν απευθυνθείς στην σελίδα του ΒΝΒ για το Lineage2 (που δεν ξερω ποια ειναι) και να κατεβάσεις προφανώς το απαραίτητο patch. Ισως ο ΒΝΒ να μην είναι C4 compatible... Ενημερωτικά σου λέω οτι έπαιζα σε εναν αλλον prive server (SurfOnNet) και μετά την τελευταία Official αναβάθμιση οι παίκτες του σερβερ δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Δεν έπρεπε να κάνουν την αναβαθμιση. Επρεπε να κρατήσουν τα παλιά δεδομένα. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εχμ..εγώ κατάλαβα πως έχεις το C4 και θέλεις να παίξεις στο BnB?Μα αυτός είναι C3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πάντως από τους καλύτερους μη επίσημους servers είναι ο L2 extreme. C4 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εγω παντως δεν εχω καταφερει να μπω σ'αυτον... Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 γιατι? αν έχεις πρόβλημα pm me :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 ηρεμια μετα τις 11 του μηνα ο bnb θα περασει στο c4... o extreme σε σχεση με τον paradise ειναι μια φερραρι σε κοντρα με γιουγκο ο extreme εχει πεσει πολυ πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 ηρεμια μετα τις 11 του μηνα ο bnb θα περασει στο c4... o extreme σε σχεση με τον paradise ειναι μια φερραρι σε κοντρα με γιουγκο ο extreme εχει πεσει πολυ πια Θα δοκιμασουν enchant σε C4?? Και αν σπασει??:lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 και όπως φένεται εκείνοι που ξεσκίστηκαν να γίνουν 75lvl θα το ξανακάνουν.Ευτυχως που δεν παίζω bnb :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Οχι μου ειπε ενας φιλος μ οτι τωρα πια μπορεις να πας μεχρι 78 lvl αλλα δεν παιρνεις τπτ καινουργιο 3rd Class, Skills. Αυτος ειναι ο bnb C4. Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 το να πηγαίνεις 78lvl είναι c4?θα μας τρελάνουν ρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 το να πηγαίνεις 78lvl είναι c4?θα μας τρελάνουν ρε παιδιά... Δεν μπορει..Θα εβαλαν και C4 περιοχες και S grade items...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 και όπως φένεται εκείνοι που ξεσκίστηκαν να γίνουν 75lvl θα το ξανακάνουν.Ευτυχως που δεν παίζω bnb :D οχι δεν θα σβηστουν οι χαακτηρες ετσι τουλαχιστον λενε.... οσο για το enc υπαρχει κολπο με το shop.., βαζεις shop το οπλο που θες να το enc και χωνεις αβερτα μετα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 οχι δεν θα σβηστουν οι χαακτηρες ετσι τουλαχιστον λενε.... οσο για το enc υπαρχει κολπο με το shop.., βαζεις shop το οπλο που θες να το enc και χωνεις αβερτα μετα:D ψηλο μούφα μου ακούγεται αυτό... Υπάρχει ακόμα ο bnb ρε παιδιά? pvp server που περνιέται για σοβαρός ΕΛΕΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 ψηλο μούφα μου ακούγεται αυτό... Υπάρχει ακόμα ο bnb ρε παιδιά? pvp server που περνιέται για σοβαρός ΕΛΕΟΣ. ε ναι pvp χ3 τι αλλο θα ακουσω το οτι μερικοι τον εχουν σκισει δεν παει να πει οτι ετσι ειναι κιολας.....:rolleyes: που τουλαχιστον ειναι ο μοναδικος που παιζει με c1 files στην ελλαδα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 gia se olous!simera agorasa to lineage2 chronicles 4 mpori na me voithisei kapoios oste na ta kata ferw na paixw;;;egkatestisa to paixnidi alla me tous servers ta kanw sk@t@!!!help Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 θα μπεις στο site του server που θες να παίξεις για να βρεις το patch που χρειάζεται. Θα το κάνεις paste στο folder του game,και θα φορτώνεις το game πλέον από την συντόμευση που θα έχει το ίδιο το patch. Συνήθως "launcher" λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 η στο site θα έχει μια ip διεύθυνση.Την αντιγράφεις στα hosts που τα βρίσκεις /windows/system32/drivers/etc στο τέλος,μετα το localhost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYPHOON Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Μηπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει και εμένα? Θέλω να εγκαταστήσω έναμ server που λένε είναι χ5000 και δεν χρειαζετε να κάνεις ούτε register ού τε τίποτα. Βάζεις απλά ένα κωδικό και ενα θσερ που 8ελεις. Νομίζω λέγετε fc ή hunter. Please....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts