BASSstarlet Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Guys συγνώμη,αλλα το παιχνίδι καταντάει μ@λακία ή εγώ κάνω κάτι λάθος:lol: Μπορεί να μου πεί κάποιος που θα βρω τα 7m+ περίπου για να πάρω C BOW? Mήπως θα πρέπει να γίνω σκλάβος του παιχνιδιού,και να παίζω 15 ώρες το 24ωρο?Να παρακαλέσω φίλους να μου δώσουν λεφτά?Να κοροιδέψω noobάδες και να τους πάρω τα items? 'Η όλα αυτά μαζί?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 κανένα απο αυτά....απλά να πας για exp και τα λεφτα θα έρθουν. btw.αν μπεις σε κανένα clan θα σου δώσουν τα απαραίτητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Ρε παιδια εχω παιζω στον THE GAME PVP ειμαι 66 lvl κ δεν εχω τιποτα απο αντενα.Μηπως ξερετε κανενα bug για adena? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Kάποια στιγμή είχα δει κάποιον να πηγαίνει στα νερά που είναι γύρω από κάποιο κάστρο και να μαζεύει λεφτά! Αν ψάξεις σε ανάλογα sites,μπορεί να βρεις τέτοια bug.Το αν θα δουλεύουν είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 για δείτε αυτο http://www.maxbastards.gr/portal/index.php?sid=baf01cbee270457ce0c094eb02a6d386 εχει πολλά exploits ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Στον storm εχω εναν dark wizard lvl 25 και τα might και shield δεν μπορω να τα κανω στον εαυτο μου αλλα μονο σε αλλους....:blink: :blink: :blink: Τι κουλο ειναι αυτο? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 σίγουρος είσαι??ρώτησε κανα gm. ps:το καλοκαίρι που θα ξαναμπορέσω να παίξω l2 μπορώ αν βοηθήσω αρκετα.Απλά πείτε το μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Για να παιξεις αυτο το παιχνιδι, πρεπει να το πληρωσεις για να το παιξεις απο το σπιτι??? Υ.Γ.:Συγνωμη που δεν εψαξα σε προηγουμενες σελιδες, αλλα δεν είχα χρονο Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Παραθεση απο προηγουμενο post μου ---------------------------------------------------------------------------- Αφου το εχεις υπαρχουν 2 τροποι να παιξεις.Ειτε στο official,οπου πληρωνεις για να παιξεις(εβαλαν τα παιδια και link πιο πανω για μια καρτα προπληρωμενου χρονου)ειτε σε αλλους free servers.Αυτος που παιζω εγω εχει και υπο-servers και εχει αρκετοοοο κοσμο!Θα δεις στο κεντρο της σελιδας να λεει new account manager και απο κατω για ενα patch.Κανε ενα λογαριασμο,κατεβασε το patch,τρεχτο στο φακελο του παιχνιδιου.Την πρωτη φορα που θα μπεις θα σου κανει updates.Θα παρει λιγη ωρα..Μολις μπεις στο παιχνιδι,βαλε τα στοιχεια του account σου,επελεξε υπο-server και καλως σε βρηκαμε!!! ---------------------------------------------------------------------------- Κι ενας καλος server απο τον Meraklis56 Storm YΓ)Επεσε διαβασμα Μερακλη???Καλη επιτυχια! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Στον storm εχω εναν dark wizard lvl 25 και τα might και shield δεν μπορω να τα κανω στον εαυτο μου αλλα μονο σε αλλους....:blink: :blink: :blink: Τι κουλο ειναι αυτο? Κανε target τον εαυτο σου και κανε τα ;) . Ειναι οπως τα buff του prophet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Σωστοςςςςςςςςς!Απλα σ'εναν αλλο server που επαιζα το εκανε κατευθειαν!:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelTeam Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Κανε target τον εαυτο σου και κανε τα ;) . Ειναι οπως τα buff του prophet. Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιαυτο... Στους καινουριους private servers με high rates, οι gm's κλειδωνουν την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις buffs σε αλλους εαν δεν ειστε παρτυ ετσι ωστε να μην κανει ο καθενας ξενος buffs σε σενα και σου εξαφανιζει buffs που ηδη εχεις (γιατι μεχρι 20 μπορεις να παρεις στους C3 servers... Παραδειγμα, μπορει εγω να εχω 20 buffs/dances/songs, εαν ερθει καποιος που θελει να με φαει το ποιο ευκολο ειναι να αρχησει να μου χαλαει τα buffs, με το να μου κανει δικα του χειροτερα η και αχρηστα ωστε να γινω ποιο αδυναμος... Ετσι οι gms βαλαν αυτην την προστασια γιατι παρατηρουταν πολυ αυτο το φαινομενο... Παιδια καταλαβετε κατι... Lineage ειναι ΜΟΝΟ ο OFFICIAL , ΤΙΠΟΤΑ αλλο, πιστεψτε με, οτι και να πεζετε , ΟΤΙ ΟΤΙ ομως και να πεζετε δεν συγκρινεται με τον official... :rolleyes: :X :X :X Εσεις που δεν εχετε χρονο και θελετε να μετατρεψετε τα rpg σε παιχνιδια στυλ first person (που αφιερωνεις πολυ λιγο χρονο να παιξεις) ναι, εσεις παιξτε private servers, αλλα εσυ ρε φιλε, εσυ ναι εσενα λεω , που καιγεσαι στο lineage, που προτιμας να χεσεις πανω σου για να μην χασεις το 4% με το να πας τουαλετα, απο το mob που ερχετε κατα πανω σου να σε φαει, ΝΑΙ> εσυ ΠΑΙΞΕ official και ΑΣΕ τις χαζομαρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιαυτο... Στους καινουριους private servers με high rates, οι gm's κλειδωνουν την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις buffs σε αλλους εαν δεν ειστε παρτυ ετσι ωστε να μην κανει ο καθενας ξενος buffs σε σενα και σου εξαφανιζει buffs που ηδη εχεις (γιατι μεχρι 20 μπορεις να παρεις στους C3 servers... Παραδειγμα, μπορει εγω να εχω 20 buffs/dances/songs, εαν ερθει καποιος που θελει να με φαει το ποιο ευκολο ειναι να αρχησει να μου χαλαει τα buffs, με το να μου κανει δικα του χειροτερα η και αχρηστα ωστε να γινω ποιο αδυναμος... Ετσι οι gms βαλαν αυτην την προστασια γιατι παρατηρουταν πολυ αυτο το φαινομενο... Παιδια καταλαβετε κατι... Lineage ειναι ΜΟΝΟ ο OFFICIAL , ΤΙΠΟΤΑ αλλο, πιστεψτε με, οτι και να πεζετε , ΟΤΙ ΟΤΙ ομως και να πεζετε δεν συγκρινεται με τον official... :rolleyes: :X :X :X Εσεις που δεν εχετε χρονο και θελετε να μετατρεψετε τα rpg σε παιχνιδια στυλ first person (που αφιερωνεις πολυ λιγο χρονο να παιξεις) ναι, εσεις παιξτε private servers, αλλα εσυ ρε φιλε, εσυ ναι εσενα λεω , που καιγεσαι στο lineage, που προτιμας να χεσεις πανω σου για να μην χασεις το 4% με το να πας τουαλετα, απο το mob που ερχετε κατα πανω σου να σε φαει, ΝΑΙ> εσυ ΠΑΙΞΕ official και ΑΣΕ τις χαζομαρες... όλα αυτα που λες για τα buffs πρώτη φορα τα ακούω φίλε...στον official ομως εκει παίζεις τα λεφτά σου ενώ στους private χαλάρα. btw αυτην την συζήτηση την έχουμε ξανακάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 MERAKLIS 56 το λινκ μου βγαζει error.Μηπως ξέρεις κανένα άλλο? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 όλα αυτα που λες για τα buffs πρώτη φορα τα ακούω φίλε...στον official ομως εκει παίζεις τα λεφτά σου ενώ στους private χαλάρα. btw αυτην την συζήτηση την έχουμε ξανακάνει στον official παιζεις τα λεφτα λεφτα σου και παιζεις l2 αν ειναι δυνατον δηλαδη να μπορουμε να συγκρινουμε τον καλυτερο private κει τον official η μερα με την νυχτα ειναι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 MERAKLIS 56 το λινκ μου βγαζει error.Μηπως ξέρεις κανένα άλλο? http://www.tault.com/mmorpgs/lineage2/ (μπορει να το έχω ξαναβάλει) ------------- hydro μπορει να είναι μέρα με την νύχτα,αλλα να παίζει 6 μήνες και να μην έχεις πάρει s grade δεν είναι λίγο κουράστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 kala ola ayta re pedia alla po tha ftiaxoume kanena oplo me polla +++++ xoris na mas spasei ston bnb? a kai kati akoma site pou exoun epi pliromh exploits bots kai alla tetoia vriskode ekola apo to google. kapou pou einai free einai diskolo na vrethei opote an xerei kaneis as kanei kanena post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Kάποια στιγμή είχα δει κάποιον να πηγαίνει στα νερά που είναι γύρω από κάποιο κάστρο και να μαζεύει λεφτά! Αν ψάξεις σε ανάλογα sites,μπορεί να βρεις τέτοια bug.Το αν θα δουλεύουν είναι άλλο θέμα. Kάτι τέτοιο ας πούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swg0d0fmusic Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ηι Ρε παιδια τελικα ισχυει το hack για τα adena?Που πας και περνεις 1 μυριο potion η κατι τετοιο και μετα σου βγαζει μειον και κατι τετοια ? Εμενα δε με αφηνει να παρω 1 μυριο potion exceeded limit quantity λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ποια η διαφορα του enchant scroll και του crystal enchant scroll?:rolleyes: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ποια η διαφορα του enchant scroll και του crystal enchant scroll?:rolleyes:με το crystal εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για πετυχημενο enchant. Αν ειχες και blessed scroll τοτε το οπλο δεν σπαει, αλλα μηδενιζει οσα + και να ειχε. Διλαδη ή θα ανεβει + ή θα παει 0... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYPHOON Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Εγκακτέστησα πρίν λίγο το c4 του e-global με το νέο patch. Μπαίνω κανονικά αλλά δεν βλέπω ούτε τον δικό μου ούτε και άλλους χαρακτήρες!!! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Help me.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Μαλλον κατι θα εγινε με τον server.Κανε ενα post και στο forum του E-global.Θα ξερουν καλυτερα αυτοι.;) ΥΓ)Καποιος mod ας βαλει τα posts στο υπαρχον topic του Lineage.:D ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Εγω ξερω οτι σε οσους server βαλανε νεα files ολοι αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα:worry: Αρα δεν κανω update κανενα system file mου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ξερει κανεις το Bug με τους κρυσταλλους? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts