kostast1 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλα ρε παιδια....ελεος πια...πρωτα αγοραζετε κατι,και μετα κοιτατε εαν σας καλυπτει........:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Δεν έχω τη συσκευή. Αν διαβάζατε τι γράφω, το λέω ξεκάθαρα.. Έχω το Redmi Note 4, με την band 20. Απλά ελληνικά είναι, αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν φταίω εγώ. Τα συγκρίνω δίπλα με mi5 το οποίο δεν έχει την μπάντα 20. Όλα κατανοητά μέχρι εδώ;;;; Αν όχι θα επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί. Λέω ότι πλέον η band 20 χρησιμοποιείται από όλες τις εταιρείες για λόγους που έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες φορές. Όσοι αδυνατειτε να το αντιληφθείτε, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλό το mi max κλπ, είπα απλώς ότι είναι έλλειψη και.οτι για όποιον μετράει αυτό καλό θα ήταν να μην το πάρει. Απλά ελληνικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Δεν έχω τη συσκευή. Αν διαβάζατε τι γράφω, το λέω ξεκάθαρα.. Έχω το Redmi Note 4, με την band 20. Απλά ελληνικά είναι, αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν φταίω εγώ. Τα συγκρίνω δίπλα με mi5 το οποίο δεν έχει την μπάντα 20. Όλα κατανοητά μέχρι εδώ;;;; Αν όχι θα επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί. Λέω ότι πλέον η band 20 χρησιμοποιείται από όλες τις εταιρείες για λόγους που έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες φορές. Όσοι αδυνατειτε να το αντιληφθείτε, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλό το mi max κλπ, είπα απλώς ότι είναι έλλειψη και.οτι για όποιον μετράει αυτό καλό θα ήταν να μην το πάρει. Απλά ελληνικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φιλε νομιζω οτι το σχολιο μου απο επανω τα λεει ολα. Να μαθουμε να αγοραζουμε,εγω ειδα οτι ειμαι οκ με αυτα που μου δινει η συσκευη,και το αγορασα. Τωρα εαν ο καθενας δεν μπορει να καταλαβει τις αναγκες του και μετα του φταει το ενα και το αλλο,ε ας προσεχε..... Μην το κουραζουμε αλλο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 περιμένω για θήκη αυτήν: Φαίνεται να μη μεγαλώνει καθόλου τη συσκευή, ούτε στο πάχος (που έτσι και αλλιώς είναι τσιγαρόχαρτο) αλλά και περιμετρικά. https://www.ebay.com/itm/Luxury-Flip-Protective-Window-Case-Stand-Cover-For-6-44-Xiaomi-Mi-Max-2/282703698319?hash=item41d274198f:m:msDJ5ocr5VD11Eq-ctDKSYg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Δεν έχω τη συσκευή. Αν διαβάζατε τι γράφω, το λέω ξεκάθαρα.. Έχω το Redmi Note 4, με την band 20. Απλά ελληνικά είναι, αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν φταίω εγώ. Τα συγκρίνω δίπλα με mi5 το οποίο δεν έχει την μπάντα 20. Όλα κατανοητά μέχρι εδώ;;;; Αν όχι θα επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί. Λέω ότι πλέον η band 20 χρησιμοποιείται από όλες τις εταιρείες για λόγους που έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες φορές. Όσοι αδυνατειτε να το αντιληφθείτε, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλό το mi max κλπ, είπα απλώς ότι είναι έλλειψη και.οτι για όποιον μετράει αυτό καλό θα ήταν να μην το πάρει. Απλά ελληνικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δηλαδή μπήκες στο νήμα του MiMax2 για να εμάς πεις ότι έχεις Note4 και ότι το Max2 δεν έχει B20 και να μην την <<πατήσουμε>>??? Ειναι σα να πάω εγώ στο νήμα του Note4 και να λέω δεν έχει μεγάλη μπαταρία σαν του Max προσεξτε μη την πατήσετε! Δεν πάμε καλά μου φαίνεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Έχω την συσκευή Φοράει ελληνική rom xtrv και θέλω να βάλω την official stable miui 9 rom Επίσης είναι ξεκλειδωμενο το τηλέφωνο και έχει twrp Μπορώ να κατεβάσω την rom και να την περάσω από recovery; Θέλω η συσκευή να γίνει 100% stock miui 9 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλορίζικο Τάσο. Νομίζω κατεβάζεις την official stable που αντιστοιχεί για το Mi max 2 και την φλασαρεις μέσω του mi tool. Αυτόματα Έτσι κλειδώνει και ο bootloader. Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλορίζικο Τάσο. Νομίζω κατεβάζεις την official stable που αντιστοιχεί για το Mi max 2 και την φλασαρεις μέσω του mi tool. Αυτόματα Έτσι κλειδώνει και ο bootloader. Don't mess with max 2 Κάτι τέτοιο διάβασα κι εγώ Ήδη κατεβάζω. Θα το δοκιμάσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Τελικά έκανα την διαδικασία Όλα πήγαν καλά Άλλαξε η rom και δεν πειρατής κάτι από τα δεδομένα μου Άνοιξε το τηλέφωνο όπως ήταν πριν αλλά με την official rom Πρέπει να πειράξω recovery για να παίρνω και τις official αναβαθμίσεις κανονικά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Τελικά έκανα την διαδικασία Όλα πήγαν καλά Άλλαξε η rom και δεν πειρατής κάτι από τα δεδομένα μου Άνοιξε το τηλέφωνο όπως ήταν πριν αλλά με την official rom Πρέπει να πειράξω recovery για να παίρνω και τις official αναβαθμίσεις κανονικά;Πλέον έχεις στοκ recovery? Μέσω twrp φλασαρες την rom η με τo mi tool στο pc? Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Πλέον έχεις στοκ recovery? Μέσω twrp φλασαρες την rom η με τo mi tool στο pc? Don't mess with max 2 Την flashαρα μέσο του εργαλείου update που έχει μέσα ή συσκευή Εξαφανίστηκε και η custom recovery Πλέον έχω mi recovery 3.0 Edited November 17, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Την flashαρα μέσο του εργαλείου update που έχει μέσα ή συσκευή Εξαφανίστηκε και η custom recovery Πλέον έχω mi recovery 3.0 Επειδή έχω και εγώ το max1 ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα twrp επειδή όταν το είχα πάρει δεν είχε πλήρη υποστήριξη ελληνικών μου το είχε φτιάξει ο πωλητής με twro, πες μου λίγο ακριβώς την διαδικασία να το φλασαρω με την official, γιατί είχα διαβάσει ότι χρειάζεται fastboot Ρομ και εγκατάσταση από υπολογιστή. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Επειδή έχω και εγώ το max1 ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα twrp επειδή όταν το είχα πάρει δεν είχε πλήρη υποστήριξη ελληνικών μου το είχε φτιάξει ο πωλητής με twro, πες μου λίγο ακριβώς την διαδικασία να το φλασαρω με την official, γιατί είχα διαβάσει ότι χρειάζεται fastboot Ρομ και εγκατάσταση από υπολογιστή. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Για το mi Max 1 μπες εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=302&mobile=no Κατέβασε την stable Μετά πάλι από το κινητό πήγαινε στην εφαρμογή ενημερωσεις/updater Επανω δεξιά κάνεις επιλογή για πειρισσότερες ρυθμίσεις "Επιλογή πακέτου" Αφού επιλέξεις την rom που είχες κατεβάσεις (συνήθως είναι στο φάκελο downloads) ξεκινάει η ενημέρωση και είσαι εντάξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Για το mi Max 1 μπες εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=302&mobile=no Κατέβασε την stable Μετά πάλι από το κινητό πήγαινε στην εφαρμογή ενημερωσεις/updater Επανω δεξιά κάνεις επιλογή για πειρισσότερες ρυθμίσεις "Επιλογή πακέτου" Αφού επιλέξεις την rom που είχες κατεβάσεις (συνήθως είναι στο φάκελο downloads) ξεκινάει η ενημέρωση και είσαι εντάξει Ευχαριστώ πολύ φίλε θα την περάσω γιατί πολύ έμεινα με αυτή και συνέχεια θέλει να κοιτάω ποτέ θα βγει νέα να την περάσω χειροκίνητα, ενώ έτσι θα έρχεται ota, αν βγει κάποια νεότερη ενοψη και miui9. Edit είναι για το 3/64 το λινκ που μου έδωσες μην κάνω καμιά πατάτα; Edited November 17, 2017 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αν κάποιος έχει Mi Max 2, κατά προτίμηση μαύρο, αγορασμένο από εδώ με εγγύηση και θέλει να το δώσει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 ελατε το mi max 2 θα κυκλοφορησει στο πλαισιο (http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Mi-Max2-64gb-Mauro-MZB5635EU.htm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα Χτες το πηρα και ειναι στην 8,5 stable global Θελω να ρωτησω τι κανω για να το ρουταρω; Μου δειχνει ειδοποιηση για την 9 αλλα ψαχνω για root πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα Χτες το πηρα και ειναι στην 8,5 stable global Θελω να ρωτησω τι κανω για να το ρουταρω; Μου δειχνει ειδοποιηση για την 9 αλλα ψαχνω για root πρωτα Αναβαθμίζεις Ξεκλειδώνει bootloader Custom recovery Root Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω έχω στη συσκευή μου την 9 dev αν έχω καταλάβει σωστά κ θέλω να περάσω την stable . Περνάει μεσω updater; Η θέλει φλασαρισμα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μέσω updater αρκεί απλά στα σβήνει όλα. Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μέσω updater αρκεί απλά στα σβήνει όλα. Don't mess with max 2Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αναβαθμίζεις Ξεκλειδώνει bootloader Custom recovery Root Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος Την stable global 9? Αυτην που μου δειχνει οτι ειναι διαθεσιμη σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 καλησπερα παιδια.εγινα και εγω κατωχος του θηριου . το προβλημα μου ειναι πως θα μου εμφανίζονται στο facebook η ειδοποιήσεις στο εικονακι που λεει 1-2 ειδοποιησεις κτλ το ιδιο και στο μεσεννζερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βγήκε και η νέα eu developer!! :) Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερες παιδια. Παιζει να παρουμε το Android 8, Oreo? Εχουμε καποια ενημερωση απο την Xiaomi? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts