Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ασχολείσαι με θέματα, θα ξενερώσεις άγρια με το MIUI 10. 9 στα 10 θέματα δεν είναι συμβατά. Σου επιβάλλει το δικό της notification bar που είναι άσχημο στα μάτια μου. Γενικά, δεν βλέπω διαφορές που να αξίζουν την αναμονή.

Αν τόσο πολύ την θες, πας στην τελευταία developer όπως και ο ίδιος αναφέρεις.

Δυστυχώς μετά από τα τόσα updates το κινητό θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί lagάρει σε εκνευριστικό βαθμό. Πήρα δώρο το pocophone (128gb) στην κοπέλα μου και της το καβάτζωσα για 2-3 μέρες και έπαθα πλάκα γενικώς. Δεν έχει την μπαταρία μας ή το μέγεθος οθόνης (και κυρίως το aspect ratio) αλλά εντάξει, μέρα με νύχτα σε όλα όπως ήταν λογικό.

Γενικά έχω αρχίσει να ξενερώνω με το πόσο παρατημένο έχουν το mi max 2 και πόσο παπά πούλησαν σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις. Ευτυχώς δίνουν (at least) τα security patches.

Nαι βαζω θεματα, αν εχουν προβλημα τοτε θα εχω μεγαλο θεμα!

Εγω εχω συνεχεια stable και μαμα δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα και δεν παρατηρω κανενα απολυτως lag και γενικα ειμαι 100% ευχαριστημενος. Επειδη ασχολουμε με παρα πολλα πραγματα δεν εχω χρονο ουτε για διαβασμα και γενικα να πειραματιστω με το κινητο οπως εκανα στο προηγουμενο μου που το ειχα απο το Μαιο 2013-Αρχες 2018 και τωρα το εχω στην ακρη για backup.

Οποτε με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια και μετα εκδοσεις κτλ.

Αν ερθει με το καλο καμια φορα με OTA θα δω τοτε, δεν προκειτε να βαλω beta rom.

Οτι το εχουν παρατησει αυτο βλεπω και εγω, κατωτερα κινητα να παιρνουν ποιο γρηγορα αναβαθμισεις, οκ τι να πω....

Φυσικα εγω δεν αλλαζω κινητο γιατι ειναι αψογο για την χρηση που κανω εγω και στα ματια μου.

Για να αλλαξω θα πρεπει να μην μπορει να κανει την δουλεια του πλεον.

Το παλιο μου ηταν με mediatek 4πυρηνο 1.2ghz 1gb ram και 16gb εσωτερικη 5" Ζopo 980 1/16/1.2ghz quad αν δεν ειχε μικρη ram ακομα θα το ειχα, αλλα laggare τοσο πολυ μετα απο τοσα που ετρεχα που δεν το αντεχα αλλο πλεον. Αν ειχε 2gb ram δεν θα το ειχα αντικαταστησει με αλλο κυριο κινητο.

Και γενικα εγω ΠΑΝΤΑ σε οτι παιρνω ειτε ειναι υπολογιστης, ειτε αμαξι, ειτε ηλεκτρικη κιθαρα, πεταλιερα, ενισχυτης κιθαρας, ειτε ταμπλετ, ειτε κινητο, ειτε netbook ΠΡΩΤΑ το ξεζουμιζω απο δυνατοτητες κτλ, δλδ στο κινητο πρεπει να εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εφοσον δεν με καλυπτει πλεον για καποιον ΣΟΒΑΡΟ λογο, ΜΟΝΟ τοτε το αλλαζω. Εγω δεν δινω ευκολα λεφτα σε κατι αλλο αν το προηγουμενο δεν του εχω πιει πρωτα το αιμα.

Δεν θα πω αλλοι τι κανουν λεω εγω τι κανω.

Αφου θα εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ λοιπον στο mi max 2 αν δω οτι δεν με καλυπτει για καποιον σοβαρο λογο ή φυσικα διαλυθει (χτυπα ξυλο) μονο τοτε παμε σε αλλα. Οποτε θα κανουμε παρεα για αρκετα χρονια ακομα....:)

Edited by Nikifoross

Nαι βαζω θεματα, αν εχουν προβλημα τοτε θα εχω μεγαλο θεμα!

Εγω εχω συνεχεια stable και μαμα δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα και δεν παρατηρω κανενα απολυτως lag και γενικα ειμαι 100% ευχαριστημενος. Επειδη ασχολουμε με παρα πολλα πραγματα δεν εχω χρονο ουτε για διαβασμα και γενικα να πειραματιστω με το κινητο οπως εκανα στο προηγουμενο μου που το ειχα απο το Μαιο 2013-Αρχες 2018 και τωρα το εχω στην ακρη για backup.

Οποτε με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια και μετα εκδοσεις κτλ.

Αν ερθει με το καλο καμια φορα με OTA θα δω τοτε, δεν προκειτε να βαλω beta rom.

Οτι το εχουν παρατησει αυτο βλεπω και εγω, κατωτερα κινητα να παιρνουν ποιο γρηγορα αναβαθμισεις, οκ τι να πω....

Φυσικα εγω δεν αλλαζω κινητο γιατι ειναι αψογο για την χρηση που κανω εγω και στα ματια μου.

Για να αλλαξω θα πρεπει να μην μπορει να κανει την δουλεια του πλεον.

Το παλιο μου ηταν με mediatek 4πυρηνο 1.2ghz 1gb ram και 16gb εσωτερικη 5" Ζopo 980 1/16/1.2ghz quad αν δεν ειχε μικρη ram ακομα θα το ειχα, αλλα laggare τοσο πολυ μετα απο τοσα που ετρεχα που δεν το αντεχα αλλο πλεον. Αν ειχε 2gb ram δεν θα το ειχα αντικαταστησει με αλλο κυριο κινητο.

Και γενικα εγω ΠΑΝΤΑ σε οτι παιρνω ειτε ειναι υπολογιστης, ειτε αμαξι, ειτε ηλεκτρικη κιθαρα, πεταλιερα, ενισχυτης κιθαρας, ειτε ταμπλετ, ειτε κινητο, ειτε netbook ΠΡΩΤΑ το ξεζουμιζω απο δυνατοτητες κτλ, δλδ στο κινητο πρεπει να εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εφοσον δεν με καλυπτει πλεον για καποιον ΣΟΒΑΡΟ λογο, ΜΟΝΟ τοτε το αλλαζω. Εγω δεν δινω ευκολα λεφτα σε κατι αλλο αν το προηγουμενο δεν του εχω πιει πρωτα το αιμα.

Δεν θα πω αλλοι τι κανουν λεω εγω τι κανω.

Αφου θα εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ λοιπον στο mi max 2 αν δω οτι δεν με καλυπτει για καποιον σοβαρο λογο ή φυσικα διαλυθει (χτυπα ξυλο) μονο τοτε παμε σε αλλα. Οποτε θα κανουμε παρεα για αρκετα χρονια ακομα....:)

Δεν παρατηρείς lag ή δεν θέλεις να παρατηρήσεις; :p

Πέρα από την πλάκα είναι λογικό, στην dev παίρνει (σχεδόν) κάθε βδομάδα και αναβάθμιση, πλέον είναι επιτακτική ανάγκη το factory reset. Παρατηρώ lag σε μικρές εργασίες, σε άνοιγμα εφαρμογών κλπ. Χρόνο με το χρόνο "βαραίνει" το πράμα. Θα το πάρω απόφαση να κάνω ένα reset και θα επανέλθω (εδώ θέλω να ρωτήσω, αν κάνω reset όπως είμαι στην Developer, θα έχω πρόβλημα; )

Και εμένα με καλύπτει γιατί πλέον, δεν κάνω την χρήση που έκανα κάποτε. Με καλύπτει στο θέμα μπαταρία κυρίως, που είναι και το μεγάλο προτέρημα, και στο γεγονός πως, ότι άλλο κι αν δω, μου φαίνεται μικρό :lol:

Πάντως συγκρίνοντας με το POCO...δεν υπάρχει σύγκριση σε θέματα ταχύτητας. Οκ, το POCO πήρε την Pie με το που το άνοιξα. Πρώτα MIUI 10 και μετά Pie. Μπορώ να βάλω την σχετική Developer και εκεί και να βάλω GCAM + Night Mode (τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά). Σε μας σε κάποιο update ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα ενεργοποιούσε το campera api2 αλλά δεν συνέβη αυτό. Πολύς παπάς λέμε... Και όλα αυτά τα διάβασα (changelog δηλαδή), στο MIUI Forum από Admin του Forum... Εδώ παπάς εκεί παπάς :p

κανενα lag απολυτως δεν βλεπω, αλλα ειναι σχετικο το πως το θεωρει ο καθενας.

Δεν εχω κατι καλυτερο ας πουμε σαν μετρο συγκρισης σε κινητο ή ταμπλετ οποτε αυτο ειναι το γρηγοροτερο απο οτι αλλο εχω με android.

Aν κρινω λοιπον βαση των αλλων με οτι ιδιο χρησιμοποιω ειναι πολυ ποιο γρηγορο και δεν βλεπω lag και γενικα δεν βλεπω κατι να με ενοχλει.

Οχι δεν θελω να δω, δεν υπαρχει lag.

Εχει σημασια ομως και το τι κανεις στο κινητο σου, εγω πχ δεν παιζω ΠΟΤΕ παιχνιδια απο κινητο. Oπως εχει σημασια τι εχεις φορτωμενο στην RAM!

Πχ εγω δεν εχω antivirus γιατι ειναι για τα σκουπιδια δεν χρειαζονται. Αλλοι βαζουν και τα κινητα παρολο οτι ειναι καλυτερα απο το δικο μας πανε με τρελο lag και κλαιγονται μετα....

Αν κρινω τωρα τις εφαρμογες social τις επισημες, facebook, messanger, viber, instagram, twitter, yahoo κτλ ολα πανε κομματια κανενα lag και γενικα σε οτι αλλο δουλευω. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Τι rom εχεις εσυ την ιδια εχουμε? μαμα stable?

Καταρχην δεν εννοειτω να αλλαξω κινητο χωρις να εχει περασει τα μυρια κυματα, ολες τις roms που υπαρχουν, τις custom recoverys και φυσικα να εχει γινει root.

Αλλα μολις 1 χρονο το εχω θα τα δω αργοτερα αυτα τα πραγματα τωρα εχω αλλες προτεραιοτητες.

και γενικα πιστευω λιγο στην ιδεα οτι δουλευει δεν το πειραζεις γιατι μετα αν εχεις προβληματα θα χασεις πολυ χρονο να το κανεις οπως ηταν. Και οπως λενε και για μενα ισχυει και το πιστευω ο χρονος ειναι χρημα.

Edited by Nikifoross

Πάντως μετά από 1 χρόνο χρήσης το Μαξ 2 άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω... Τίμιο και σκυλί!! Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η μπαταρία δεν διαρκεί όσο πριν αλλά μιλάμε για μικρές διαφορές.. Lag δεν έχω εντοπίσει αλλά πριν την τωρινη αναβάθμιση είχα κάνει factory reset...

Αυτό που είναι εκνευριστικό είναι ότι δεν έχει πάρει την1 miui 10.. Οκ θα πει κάποιος η 9.6.3.0 είναι απροβληματιστη κλπ..αλλα είναι ένδειξη ότι το έχουν αφήσει το μαξ2.. Έχουν πάρει εδώ και καιρό παλιότερα Τηλέφωνα, αλλά το δικό μας τπτ.. Ίσως μέχρι Μάρτιο από ότι λέγεται αλλά έτσι λένε από Ιούλιο...

..είμαι ευχαριστημένος με το κινητό δεν το συζητάω και πλέον μόνο σε τέτοιες διαστάσεις.. Επόμενο κινητό αλλά όχι ακόμα το μαξ3..

0

Mi 10 lite

καλημέρα, καλη εδβομαδα!

όπως ειπα και πριν το lag δεν είναι γενικο, εχει 100% σημασια τι τρεχει ο καθενας μας.

Οποιος εχει lag προτείνω να κανει factory reset και από την αρχη στησιμο. Εγω αυτό θα εκανα.

Σχετικα με την miui 10 εχει βγει στην developer οποτε ηδη την εχει παρει απλα δεν είναι στην stable που σημαινει ότι δεν μπαινει με ΟΤΑ.

Εγω που θελω 100% αξιοπιστια δεν θελω να παω στην developer, τουλάχιστον όχι ακομα μπορει καποια στιγμη να εχω χρονο να θελήσω να το κανω.

Οσον αφορα το root (τωρα το λεω) θα το ηθελα αλλα με κραταει πισω το nova go γιατι αλλιως δεν παιζει.

Προσπαθω να βρω μια λυση ώστε να παιζει με κρυμμενο το root πραγμα που γινεται στο android tv box μου!!!

Αλλα γενικα εδώ δεν μου είναι απαραιτητο μιας και εχει πολύ χωρο στην εσωτερικη. Αλλα αν δεν παρει ποτε Android 8 και θελήσω να βαλω τοτε θα πρεπει να γινει και root και να μπει και twrp custom recovery, μιλαω για την LineAge OS που είναι με AOSP με χαλαει όμως ότι δεν θα εχει miui πλεον που είναι ο βασικοτερος λογος που πηρα το mi max 2 εναντι του mi A1 που σκεφτομουν αρχικα….και οι αλλοι 2 λογοι είναι οθονη και μπαταρια που δεν υπαρχει καν συγκριση!

Ο φιλος παραπανω που ειπε ότι εχει lag δεν μας ειπε τι rom εχει όμως...για να εχουμε τουλάχιστον κατι για συγκριση.

Αλλα και παλι μπορει να φταινε προγράμματα-εφαρμογες ακομα και ιος! Γενικα το κινητο πεταει και Lag δεν υπαρχει.

Οποτε θελει ψαξιμο σε τι οφείλεται αυτό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ ΜΑΧ2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ WIFI ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ ΜΑΧ2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ WIFI ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ

καλησπέρα, καταρχην πρεπει να γραφεις με μικρα γραμματα, δεν επιτρεπονται κεφαλαια στο chat και γενικα οταν γραφεις στο ιντερνετ ειναι σα να φωναζεις!

Μετα το xiaomi mi max 2 εχει τελειο σημα wifi, εμενα πχ δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Οποτε δεν ειναι γενικο το δικο σου εχει καποιο προβλημα.

Ερωτηση απο ποτε εγινε αυτο? απο οταν το αγορασες? ετσι ηταν? αν το πηρες τωρα και εχει αυτο το προβλημα οπως ειναι το πας πισω...

Υποθετω οτι τσεκαρες το wifi router με αλλες συσκευες ετσι?

όταν το πήρα μετά από δύο μέρες το παρατήρησα είδα ότι άμα είσαι μακριά από το ρούτερ στα 20 βήματα κατεβενουνε η μπάρες του σήματος

ξέρεις άμα έχει βγει καμία αναβάθμιση για το ανδρικό από την 7.1.1 πιο καινούργια για το ΧΙΑΟΜΙ μι μαχ2

όταν το πήρα μετά από δύο μέρες το παρατήρησα είδα ότι άμα είσαι μακριά από το ρούτερ στα 20 βήματα κατεβενουνε η μπάρες του σήματος

ξέρεις άμα έχει βγει καμία αναβάθμιση για το ανδρικό από την 7.1.1 πιο καινούργια για το ΧΙΑΟΜΙ μι μαχ2

καλησπέρα, λογικα θα εχεις ακομα εγγυηση, αν δεν εχεις πειραξει κατι προτεινω να το πας πισω.

Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και δεν το εχει κανει ποτε αυτο!

και συνδεομαι σε τουλαχιστον 8 Access points! σε σπιτι, εξοχικο, 3 στην δουλεια και σε συγγενεις μου!

Θεωρω οτι εχει προβλημα.

Εχω μαμα rom stable android 7.1.1 και miui 9, δεν εχει βγει ακομα κατι αλλο αναμενεται η 10 αλλα δεν ξερω πότε. Αndroid δεν βλεπω να παιρνει νεοτερο, εχει βγει μονο custom rom με LineAge OS 15.1 με Android Oreo 8.1 αλλα δεν ειναι MIUI ειναι stock Android AOSP.

Τελικα ειδα και φιλους με Redmi Note 4 και 4X που αν και παλιοτερα εχουν ηδη παρει Miui 10, σκέφτομαι ότι είναι θεμα developers δλδ ότι αυτά τα κινητα που ηδη εχουν παρει (μιλαω για κατωτερα σε τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα και παλιοτερα μοντελα) εχουν πολλες πωλήσεις κανει και εχουν περισσοτερο κοσμο να τεσταρει. Ενώ το mi max 2 δεν θα εχει τοσους, ετσι το σκέφτομαι εγω. Ετσι μενει στην beta και αργει πολύ να μπει στην stable ώστε να την δουμε ολοι σε ΟΤΑ.

https://en.miui.com/download-328.html

Υπάρχει σε stable ΜΟΝΟ η china εδώ https://www.xda-developers.com/miui-10-global-stable-xiaomi-mi-max-3-mi-max-2-redmi-note-5-5a-redmi-6/

Edited by Nikifoross
Συμπέρασμα για Miui 10

Για ποιο ρούτερ μιλάμε; Γιατί αν μιλάς για κάνα της cosmote, ε δεν φταίει το κινητό, αλλά το ρούτερ που είναι σαπίλα. Το ίδιο και για κάποια της Wind. Σε καλό router, σε μεγάλο σπίτι, στιγμιαία και με 2 τοίχους ανάμεσα, έπεσε κατά μία γραμμή. Στο δικό μου, με ένα τοίχο ανάμεσα, πέφτει σίγουρα 1 γραμμή. Είναι και θέμα router.

Δεν υπάρχει αναβάθμιση. Αν θέλει κάποιος MIUI 10 πάει σε developer rom.

Καλησπέρα, δε νομιζω οτι ειναι θεμα ρουτερ, εκτος αν εχει το ρουτερ καποιο θεμα γιατι το εχω δοκιμασει με παρα πολλα εχω πολλων παροχων σε ολα πιανει απο μακρια και σε ΖΤΕ πολλα μοντελα και nova και οτε και wind και σε Alcatel, Speedport και αλλα wifi ap. Πουθενα δεν εχει προβλημα μαλιστα εχει πολυ δυνατο wifi πιανει απο ποιο μακρια απο αλλα κινητα που εχω.

Ας μας πει ο φιλος ομως γιατι ρωτησα και απαντηση δεν πηρα.....αν εχει δοκιμασει με αλλα μηχανηματα στο ρουτερ, μηπως εχει το συγκεκριμενο ρουτερ που εχει καποιο προβλημα.

Ασχετο βρηκα και καποιους devs (απο XDA) με πολυ υλικο εδω : https://androidfilehost.com/?w=developers&did=2478

και αυτος εδω ειναι που βασικα εκανε την lineage με το android 8.1 για τα κινητα μας με Android AOSP οχι MIUI https://androidfilehost.com/?w=files&flid=273837 και εδω οδηγιες σε βιντεο δυστυχως ειναι σε αλλη γλωσσα αλλα οτι δειχνει ειναι Αγγλικα

και
Edited by Nikifoross
Xiaomi mi max 2 Developers links και Android 8.1 Oreo AOSP videos links

Καλημέρα

Δεν λεο για ρούτερ μέσα στο σπίτι η σε μαγαζί

Λεο άμα σε ένα μαγαζί που έχει ρούτερ άμα είσαι δίπλα έχει σήμα φουλ το wifi άμα κάνεις 20 βήματα από το ρούτερ πιάνει μια γραμμή μόνο σημα

Καλημέρα

Λεο άμα σε ένα μαγαζί που έχει ρούτερ άμα είσαι δίπλα έχει σήμα φουλ το wifi άμα κάνεις 20 βήματα από το ρούτερ πιάνει μια γραμμή μόνο σημα

Τι εμβέλεια πιστεύεις ότι έχουν τα WiFi των κινητών; Ελάχιστα όταν απομακρύνεσαι 10-15 μέτρα έχουν πιο δυνατό σήμα, στο WiFi ενός μαγαζιού ειδικά.

Καλημέρα

καλημέρα, αυτο που λες ειναι πολυ γενικο και αοριστο, μας εξηγεις καλυτερα που το εχεις δοκιμασει? γιατι όπως το ειπες στην αρχη το κανεις να φαινεται ότι εχει πρόβλημα το wifi του κινητου σου!

μην κρινεις από τα μαγαζια εκει είναι ότι νανε!

προσωπικα εχω 4G ανοιχτο παντα και απεριόριστα πρακτικα GB οποτε ΠΟΤΕ δεν μπαινω σε wifi μαγαζιων…

Το εχεις δοκιμασει σε αλλα ΑP και κανει το ιδιο? εχει σημασια τα AP τι ισχυ σηματος εχουν και τι κεραιες, στα μαγαζια μπορει να εχουν και μειωμενο tx power, δλδ εχει να κανει με τις ρυθμισεις και το setup τους γιαυτο σου λεω είναι γενικο και αοριστο ετσι δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα.

Edited by Nikifoross

Καλημέρα να ρωτησο κάτι άλλο εκεί που εχο σήμα wifi ξαφνικά κόβετε το σήμα και μόλις μπω στης ρυθμίσεις wifi επανέρχεται η άμα κανό κάνα δυο βήματα κοντά στο ρούτερ επανέρχεται πάλι το σημα

Καλημέρα να ρωτησο κάτι άλλο εκεί που εχο σήμα wifi ξαφνικά κόβετε το σήμα και μόλις μπω στης ρυθμίσεις wifi επανέρχεται η άμα κανό κάνα δυο βήματα κοντά στο ρούτερ επανέρχεται πάλι το σημα

καλησπερα, καπου εχει ρυθμιση να μενει ενεργο συνεχεια το εχεις βαλει αυτο? αν και μαλλον δεν εχει σχεση.

τι να σου πω περιεργα πραγματα συνεχιζω να πιστευω οτι εχει θεμα το κινητο.

Ξαναρωταω παλι το δοκιμασες σε πολλα AP ή σε ενα συγκεκριμενο ειναι ολα αυτα που λες?

αν ειναι σε ενα εχεις δοκιμασει με αλλα μηχανηματα αν το κανει αυτο?

Kαι κατι αλλο, οπως εχω δει για το δικο μας εχει βγει custom rom με Android 8.1! το Lineage OS που βλεπω λεει οτι στηριζεται σε AOSP (Android Open Source Project), δλδ δεν εχει Miui σωστα? και ειναι η βασικη εκδοση του Android οπως στο Xiaomi Mi A1 ?

Tην εχει δοκιμασει κανεις να μας πει ? το link ειναι εδω : https://forum.xda-developers.com/mi-max-2/development/unofficial-lineage-os-15-1-t3806547

ενα τεραστιο μπραβο σε αυτον που την εφτιαξε! απλα RESPECT!

Υπάρχει και το Havoc OS 2.1 Build 5 (XDA forums)

Android 9 Pie

Δουλεύει τέλεια, το χρησιμοποιώ πάνω από μήνα.

Εγινε το θαυμα!

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Miui 10.2. 1.0..wow..απίστευτο.. Εκεί που το είχαμε ξεγραμμενο. Ωραία εμφάνιση πάντως.. Θα δούμε πως πάει αλλά ήδη σε εμένα υπάρχει βελτίωση. Το Bluetooth δεν έβλεπε το s2goral smartwatch ενώ τώρα το είδε κανονικα και συνδέθηκε.
Mi 10 lite

καλησπέρα παιδια Miui 10.2.1.0 επισημο ?? ota update ??
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: