Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω με voda και cosmo κανενα θεμα πουθενα.

Αλλα με την 800αρα το εχουμε πει παμπολες φορες οποτε.........:p

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και εγω με voda και cosmo κανενα θεμα πουθενα.

Αλλα με την 800αρα το εχουμε πει παμπολες φορες οποτε.........:p

γιατι μπορει εκει που ετυχε να πας να εχει κεραιες που εχουν και αλλες συχνοτητες, το πουθενα οριζει τα σημεια που εσυ εχεις παει και ΟΧΙ γενικα παντου.

Εμενα στο εξοχικο που εχουν μονο 800αρα εχω θεμα, αλλα ευτυχως μεσα στο σπιτι δεν πειραζει γιατι εχω αλλο ιντερνετ απο κινητη με στικ που εχει ομως και την 800αρα αυτο.

Οταν βγω παραεξω πιανει απο αλλες κεραιες με την 1800 οποτε εχω κανονικα, απλα σε καμια απολυτως περιπτωση δεν μπορουμε να εχουμε τις ταχυτητες που εχουν αλλοι που εχουν και την 800 οταν οι κεραιες ειναι 800+1800 μαζι.

Να ειναι τωρα 1800 και πανω τοτε ναι θα εχουμε τις ιδιες αλλα οπου εχω κινηθει μεσα στην Αθηνα και εκανα δοκιμες δεν το ειδα πουθενα αυτο.

Και με Cosmote δεν εχω δει και συχνοτητες εκτος τις 1800 επισης.

Προσωπικα θεωρω για τις δικες μου απαιτησεις παντα οτι ειναι μικρο το κακο γιατι παλι εχω 4G.

Μονο σε μερικα δυσκολα σημεια πχ μεσα στην δουλεια μου δεν εχω λογω ελλειψης της 800αρας ενω ολοι οι αλλοι εχουν με Cosmote παντα, ενω αν βγω εξω πιανει με την 1800 ομως κατω απο το 60% της ταχυτητας των αλλων και λιγο λεω. Ευτυχως που εχουμε wifi μεσα αλλιως θα ειχα μεγαλο προβλημα γιατι δεν πιανει και ευκολα ουτε Η+! και με γυρναει σε Εdge.

Οκ τα εχουμε πει μερικα απο αυτα μπορει εγω τοτε να μην ειχα καν mi max 2, μπορει καποιοι νεοι να ενδιαφερονται και ειναι απειρες οι σελιδες να τις ψαχνει καποιος, οποτε κακο δεν κανει να τα ξαναπουμε, forum ειμαστε συζητηση να γινεται :)

Aλλα ρε φιλε να μου την πει ατομο με 2000+mah μπαταριας και 4αρας οθονη γιατι δεν εχω την 800αρα αυτο απλα με ξεπερναει...:mad::mad::mad: για εναν γνωστο μου το λεω οχι απο το forum ετσι?

και στο κατω κατω απο το 2013 μεχρι αρχες 2018 δεν ειχα κινητο 4G και ημουν μια χαρα τελεια με H+ οποτε σιγα και αν θελω και την 800αρα εχω το στικ που εδειξα πριν και twin sim οποτε μπορω να την εχω, απλα το στικ παει μεχρι 150mbps και οταν συνδεθει το στικ δεν μπορω να εχω στο κινητο εισερχομενες κλησεις και μυνηματα, λογω cosmote w.u twin sim οχι θεμα κινητου.

Edited by Nikifoross

γιατι μπορει εκει που ετυχε να πας να εχει κεραιες που εχουν και αλλες συχνοτητες, το πουθενα οριζει τα σημεια που εσυ εχεις παει και ΟΧΙ γενικα παντου.

Εμενα στο εξοχικο που εχουν μονο 800αρα εχω θεμα, αλλα ευτυχως μεσα στο σπιτι δεν πειραζει γιατι εχω αλλο ιντερνετ απο κινητη με στικ που εχει ομως και την 800αρα αυτο.

Οταν βγω παραεξω πιανει απο αλλες κεραιες με την 1800 οποτε εχω κανονικα, απλα σε καμια απολυτως περιπτωση δεν μπορουμε να εχουμε τις ταχυτητες που εχουν αλλοι που εχουν και την 800 οταν οι κεραιες ειναι 800+1800 μαζι.

Να ειναι τωρα 1800 και πανω τοτε ναι θα εχουμε τις ιδιες αλλα οπου εχω κινηθει μεσα στην Αθηνα και εκανα δοκιμες δεν το ειδα πουθενα αυτο.

Και με Cosmote δεν εχω δει και συχνοτητες εκτος τις 1800 επισης.

Προσωπικα θεωρω για τις δικες μου απαιτησεις παντα οτι ειναι μικρο το κακο γιατι παλι εχω 4G.

Μονο σε μερικα δυσκολα σημεια πχ μεσα στην δουλεια μου δεν εχω λογω ελλειψης της 800αρας ενω ολοι οι αλλοι εχουν με Cosmote παντα, ενω αν βγω εξω πιανει με την 1800 ομως κατω απο το 60% της ταχυτητας των αλλων και λιγο λεω. Ευτυχως που εχουμε wifi μεσα αλλιως θα ειχα μεγαλο προβλημα γιατι δεν πιανει και ευκολα ουτε Η+! και με γυρναει σε Εdge.

Οκ τα εχουμε πει μερικα απο αυτα μπορει εγω τοτε να μην ειχα καν mi max 2, μπορει καποιοι νεοι να ενδιαφερονται και ειναι απειρες οι σελιδες να τις ψαχνει καποιος, οποτε κακο δεν κανει να τα ξαναπουμε, forum ειμαστε συζητηση να γινεται :)

Aλλα ρε φιλε να μου την πει ατομο με 2000+mah μπαταριας και 4αρας οθονη γιατι δεν εχω την 800αρα αυτο απλα με ξεπερναει...:mad::mad::mad: για εναν γνωστο μου το λεω οχι απο το forum ετσι?

και στο κατω κατω απο το 2013 μεχρι αρχες 2018 δεν ειχα κινητο 4G και ημουν μια χαρα τελεια με H+ οποτε σιγα και αν θελω και την 800αρα εχω το στικ που εδειξα πριν και twin sim οποτε μπορω να την εχω, απλα το στικ παει μεχρι 150mbps και οταν συνδεθει το στικ δεν μπορω να εχω στο κινητο εισερχομενες κλησεις και μυνηματα, λογω cosmote w.u twin sim οχι θεμα κινητου.

Φιλε μου γραφω για ολες τις μεγαλε πολεις που εχω παει ανα την Ελλαδα.Ναι και εμενα στο χωριο μου στα 1200 μετρα δεν....:p

Επιλογη μας (θεωρω) ειναι να το παρουμε χωρις την 800αρα.

Αστους να λενε.Χεστ@κ@με......:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φιλε μου γραφω για ολες τις μεγαλε πολεις που εχω παει ανα την Ελλαδα.Ναι και εμενα στο χωριο μου στα 1200 μετρα δεν....:p

Επιλογη μας (θεωρω) ειναι να το παρουμε χωρις την 800αρα.

Αστους να λενε.Χεστ@κ@με......:lol:

φυσικα ειναι επιλογη μας, δεν εγινε καποια κοροιδια, δεν ξερω αν καποιος βεβαια το πηρε και δεν το γνωριζε, εγω το ηξερα απο πριν.

Εγραψα και ποιο πριν οτι ημουν αναμεσα σε αυτο και στο miA1 και για ποιους λογους το προτιμησα και εννοειτε οτι δεν το μετανιωσα και το θεωρω αριστη αγορα και ειμαι και 100% ευχαριστημενος.

Για το 4G συζητηση κανουμε απλα, δεν με πειραζει και τοσο μια ιδεα μονο, αλλα με αποζημειωνει καθημερινα η μπαταρια και η οθονη του και τα ξεχναω ολα.

αυτο που με πειραζει πολυ τωρα ειναι οτι δεν παιζει η νεα μου action cam με το κινητο αυτο και δεν καταλαβαινω γιατι!

Προχθές το βράδυ ηρθε μήνυμα για αναβάθμιση και το επόμενο πρωί που πήγα να την κάνω την είχαν αποσύρει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εκδοση rom εχεις? ποτε εμφανιστηκε αυτο? το εκανε απο την αρχη που το πηρες?

εμενα παντως δεν εχει προβλημα με routers μενει μονιμα συνδεδεμενο, το εχω δοκιμασει σε 8 διαφορετικα, δουλεια σε 3, σπιτι σε 2, εξοχικο σε 1 και αλλα 2 σε συγγενικα σπιτια. Εγω εχω stable official 9.2.

Έχω την 9.2.1.0 και δεν το έκανε από την αρχή..σήμερα μόνο 1 φορά το εκανε

Edited by mitsos38
Ήθελα να γράψω κάτι άλλο από αυτό που έγραψα

Κι εμένα ηρθε και την εβαλα..

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit: μπορω να πω οτι μετα απο μια ωρα χρησης (αν και πολυ νωρίς για συμπεράσματα) μου φαίνεται οτι ειναι φανερα πιο γρηγορο, πιο "κοφτερο" στην περιήγηση στα μενου κλπ και με ακομη καλύτερη διαχείριση στη μπαταρία.

Edited by ikgamsu

ηρθε και σε εμενα τωρα τελικα ηθελε πολλες φορες να πατησω να ψαξει για να την βρει!

αλλα θα την περασω αυριο για να το φορτισω και γιατι εχω πολυ αργο ιντερνετ (χελονα ADSL) και τωρα ειναι ωρα για online gaming...:)

οπως ηταν αναμενομενο επιτελους εμφανιστηκε και στο επισημο site http://en.miui.com/download-328.html

Κι εμένα ηρθε και την εβαλα..

Edit: μπορω να πω οτι μετα απο μια ωρα χρησης (αν και πολυ νωρίς για συμπεράσματα) μου φαίνεται οτι ειναι φανερα πιο γρηγορο, πιο "κοφτερο" στην περιήγηση στα μενου κλπ και με ακομη καλύτερη διαχείριση στη μπαταρία.

Κάπως έτσι το νιώθω και το δικό μου.

Ποιο αεράτο γενικά.

Το πρωί ώρα 3 την πέρασα μετά από 1095 ώρες (45 μέρες) που είχα το θηρίο χωρίς να του κάνω ούτε restart!!

3341ede3a9aadec8b20721a462d34a68.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια καλημερα.:)

μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως βγαινει και αν βγαινει βεβαια η συντομευση ''Γρηγορη προσβαση" στην αριστερη οθονη?

Το εψαξα ακρη δε βρηκα.Χωρις να αλλαξω launcher φυσικα.

Ευχαριστω.

αυτο δηλαδη :O

http://i65.tinypic.com/2ryofgp.png

Edited by XARHS73

Δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποιηση

Μόνο στην china Rom υπάρχει

Redmi n3pro

σ ευχαριστω.

Επισης να πω πως περασα την αναβαθμιση, χαθηκανε τα θεματα, το γυρισα σε χωρα Ινδια, αλλα...

2 - 3 θεματα που ειχα πριν, τα εψαξα ( Ινδια χωρα) και δεν τα βρηκα. Δεν υπηρχαν καν.

Το γυρισα σε Ηνωμένες Πολιτείες και εκει τα βρηκα ολα κανονικα.Τα κατεβασα , το γυρισα Ελλαδα και ολα οπως ηταν ξανα.

Edit: Η συσκευη πραγματι και σε μενα πηγαινει πιο γρηγορα.Η διαφορα με πριν ειναι ιδιαιτερα αισθητη.Καλο αυτο.:)

Edited by XARHS73

Την πέρασα και εγώ.. Θα δείξει πως θα πάει... Ερώτηση.. Καθε φορά που κάνω swipe up εμφανίζει το μενού της Google assistant... Δεν έχω βρει τρόπο να το βγάλω... Και είναι σπαστικό να ανοίγει Edited by tnnik
Mi 10 lite

Εγω αναβαθμιζω τωρα, αντε να δουμε....:)

εχω θεμα, 2 φορες μου σταματησε και αρχισε απο την αρχη....παει πολυ αργα εχω και αργο ιντερνετ καλα κρασια!!!

ας ελπισουμε μην γινει κανα θεμα!

τα νευρα μου!!!!

δεν το κατεβαζει! λεει αδυναμια ληψης περιμενετε 1-2 λεπτα και ξαναδοκιμαστε! καμια ιδεα?

η πλακα ειναι κοντα στο τελος το κανει και ξανα απο την αρχη που κανει 10 χρονια!!!

Edited by Nikifoross

Πρεπει οπωσδήποτε να περάσουμε την αναβάθμιση, γιατι ήδη έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια, απο το εξωτερικό. Εχουμε κάποιο άτομο απο Ελλάδα με αρνητικά σχόλια περι αναβάθμισης? θα αλλάξει κάτι στην μέχρι τώρα κατασταση του κινητού? Συγγνώμη, δεν έχω ιδέα απο όλα αυτά. Ευχαριστώ για την ενημερωση σας

Την πέρασα και εγώ.. Θα δείξει πως θα πάει... Ερώτηση.. Καθε φορά που κάνω swipe up εμφανίζει το μενού της Google assistant... Δεν έχω βρει τρόπο να το βγάλω... Και είναι σπαστικό να ανοίγει

Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Συντομεύσεις πλήκτρων.... Και βάλε στον βοηθό Google τίποτα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Πρεπει οπωσδήποτε να περάσουμε την αναβάθμιση, γιατι ήδη έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια, απο το εξωτερικό. Εχουμε κάποιο άτομο απο Ελλάδα με αρνητικά σχόλια περι αναβάθμισης? θα αλλάξει κάτι στην μέχρι τώρα κατασταση του κινητού? Συγγνώμη, δεν έχω ιδέα απο όλα αυτά. Ευχαριστώ για την ενημερωση σας

Καλημέρα, εφταιγε το ιντερνετ σπιτι μου, τωρα στην δουλεια με VDSL2 100mbps την κατεβασε για πλακα, όλα καλα!

τα Themes λειπουν αλλα αμα βαλεις περιοχη Ηνωμένες Πολιτειες πχ εμφανίζονται και παλι.

Δεν είναι υποχρεωτικο να την αναβαθμίσεις αμα θες!

όταν λες αρνητικα δλδ τι? μπορούμε να δουμε και εμεις?

Γιατι διαβαζω εδώ μεσα για καλυτερη μπαταρια και λιγο ποιο γρηγορο.

Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Συντομεύσεις πλήκτρων.... Και βάλε στον βοηθό Google τίποτα.

Σε ευχαριστώ. Αλλά το έχω κάνει ήδη. Το πρόβλημα είναι όταν θα συρω το δάχτυλο προς επάνω ανοίγει η αναζήτηση Google...

Mi 10 lite

Σε ευχαριστώ. Αλλά το έχω κάνει ήδη. Το πρόβλημα είναι όταν θα συρω το δάχτυλο προς επάνω ανοίγει η αναζήτηση Google...
Και εμένα, και σε τι πειράζει αυτό? έτσι δεν είναι κανονικά? Εμένα δεν με ενοχλεί κάπου.

Και εμένα, και σε τι πειράζει αυτό? έτσι δεν είναι κανονικά? Εμένα δεν με ενοχλεί κάπου.

Με πειράζει που το πατάω συνέχεια κατά λάθος και ανοίγει το ψαχτηρι.

Mi 10 lite

Ε όταν υπάρχει ένα gesture πρέπει να μπορείς να το παραμετροποιήσεις. Δηλαδή έχει μενού με gestures και αυτό που λέει ο φίλος δεν υπάρχει στις επιλογές για να το αλλάξεις. Αυτό δεν είναι "κανονικό", αυτό είναι "με το στανιώ" :lol: ...