Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με τα Themes,γυριστε την χωρα σε Ινδια,κατεβαστε οτι θελετε,και ξανα μετα Ελλαδα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημέρα σε όλους. Και εμένα μου ήρθε αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα την 9.5.οποιος την έβαλα είδε καλυτέρευσή στη μπαταρία γιατί μου τα χαλάει πολύ τελευταία.... Κρατάει μέρα οριακά.......

Καλημέρα σε όλους. Και εμένα μου ήρθε αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα την 9.5.οποιος την έβαλα είδε καλυτέρευσή στη μπαταρία γιατί μου τα χαλάει πολύ τελευταία.... Κρατάει μέρα οριακά.......
Καλημέρα, τώρα τι έχεις? Ανάλογα την χρήση που κάνεις κιόλας. Εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος με την 9.2 και την μπαταρία.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να υποθεσω οτι δεν ειχες θεμα πριν....?

Aλλο καλωδιο δοκιμασες?

δοκιμασα και αλλα 2 καλωδια ναι.Το ιδιο κανει.

Οταν αντιγραφω αρχεια απο pc στη συσκευη, ολα οκ και αντιγραφονται σωστα.

ΜΟΝΟ οταν μπαινω στη συσκευη και προσπαθω να μετακινησω αρχεια η να αντιγραψω το κανει.

Το κανει ειτε σε 1 ειτε σε 10 αρχεια.Δεν εχει σημασια ποσα ειναι.

και θυρες αλλαξα αλλα παραμενει.θα το αφησω ετσι κι αμα φτιαξει καλως.

Edited by XARHS73

δοκιμασα και αλλα 2 καλωδια ναι.Το ιδιο κανει.

Οταν αντιγραφω αρχεια απο pc στη συσκευη, ολα οκ και αντιγραφονται σωστα.

ΜΟΝΟ οταν μπαινω στη συσκευη και προσπαθω να μετακινησω αρχεια η να αντιγραψω το κανει.

Το κανει ειτε σε 1 ειτε σε 10 αρχεια.Δεν εχει σημασια ποσα ειναι.

και θυρες αλλαξα αλλα παραμενει.θα το αφησω ετσι κι αμα φτιαξει καλως.

Το ίδιο κάνει και το δικό μου, όταν είναι να αντιγράψω/μετακινήσω κάτι από το κινητό στην κάρτα και αντίστροφα.

Τέτοιες δουλειές τις κάνω πλέον με τον file explorer που έχω στο κινητό.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Την 9.5 την κατέβασα και την πέρασα μόλις τώρα , σε αναμονή να ξεκλειδωθεί ο bootloader, 2 μέρες το έχω το τηλ ακόμα να συνηθίσω το μέγεθος κατά τα άλλα τέρας και χορταστικό, μπαταρία 9 10 ώρες sot ούτε στο όνειρο μου!

καλησπέρα, εμενα η 9.5 δεν εχει βγει σε ΟΤΑ, αλλα θυμαμαι και με την 9.2 ολοι εδω μεσα την ειχανε (οσοι ειχαν γραψει δλδ) και εγω τελευταιος σχεδον! δεν ξερω γιατι αργει. :blink:

Ούτε εδώ έχει έρθει τίποτα σε συσκευή αγορασμένη απ τον Κοτσοβολο ελληνική δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημέρα, και σημερα τιποτα δεν εχει ερθει ΟΤΑ, δεν θελω να βαλω το zip οποτε θα περιμενω.

και κατι άλλο, εχει δοκιμασει κανεις συνδεση του κινητου μας με καποια από τις φτηνες action cam? όχι go pro ή Xiaomi.

γιατι πηρα μια σε προσφορα της Forever (κυκλοφορει η ιδια σε διαφορες άλλες μαρκες πχ ΕΚΕΝ) και ενώ με το κινητο δεν συνδέεται με τιποτα, στο ταμπλετ μου μια χαρα με αυτό το πρόγραμμα που προτεινει το manual : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eken.icam.sportdv.app παρολο ότι εχω δωσει όλα τα δικαιώματα στην app.

Μαλλον το πρόβλημα εχει να κανει κυριως με το wifi του κινητου γιατι δειχνει να συνδέεται, αλλα μετα δειχνει να αποσυνδέεται, και αυτό κανει συνεχεια!

επισης να πω ότι στο ταμπλετ ζητησε και κωδικο που τον βρηκα στο google με αναζητηση, ενώ στο κινητο δεν το κανει.

Υπαρχει κατι στην miui που μου διαφευγει? δοκιμασα και με απενεργοποιημενο το adblocker vpn τυπου τα ιδια...

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα στο cardroid 2din να δω αν παιζει και εκει, θα το δω σημερα.

Edited by Nikifoross

Έχει κανείς πρόβλημα με το wi-fi του κινητού; Κάνει συχνά αποσύνδεση.

από τα παντα? εμενα το κανει αυτό όπως εγραψα από πανω σε συνδεση με action cam και δεν μπορει να δουλεψει το app της.

Σε wireless access points δεν εχω δει καποιο πρόβλημα όμως.

Μηπως σε κοβει όταν σβησει και η οθονη?

Εχεις ενεργο το διατηρηση του wifi κατά την διαρκει αδρανειας? wifi προσθετες ρυθμισεις και το κανεις ΠΑΝΤΑ.

από τα παντα? εμενα το κανει αυτό όπως εγραψα από πανω σε συνδεση με action cam και δεν μπορει να δουλεψει το app της.

Σε wireless access points δεν εχω δει καποιο πρόβλημα όμως.

Μηπως σε κοβει όταν σβησει και η οθονη?

Εχεις ενεργο το διατηρηση του wifi κατά την διαρκει αδρανειας? wifi προσθετες ρυθμισεις και το κανεις ΠΑΝΤΑ.

Έχω κάνει την ρύθμιση για διατήρηση του wifi πάντα. Αλλά εξακολουθεί να το κάνει κάποιες φορές. Και άλλες φορές δεν συνδέεται με το ρουτερ όταν ανοίγω το WiFi στο κινητό, αλλά πρέπει να πατήσω το εικονίδιο wifi ξανά για να κλείσει και μετά πάλι να το ανοίξω και τότε συνδέεται.

Και εγώ επέστρεψα σε 9.2.1 από την ελληνική.καλή την βλέπω την μπαταρία.αν δεν μου έρθει OTA μπορώ κλασικά με zip ε;περιμένουμε εντυπωσεις από όσους την βάλατε

Καλησπέρα και από μένα...

Η αλλαγή στην νέα ROM ήρθε με ΟΤΑ από προχτές. Μετά από 2 μέρες χρήσης:

Έχει αλλαγές στις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές.

Νομίζω ότι η μπαταρία έχει καλύτερη διαχείριση από την 9.2

Απαράδεκτο το θέμα με τα Themes που αναφέρει ότι δεν υποστηρίζονται από την χώρα σας...:mad:

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

καλημέρα, και σημερα τιποτα δεν εχει ερθει ΟΤΑ, δεν θελω να βαλω το zip οποτε θα περιμενω.

και κατι άλλο, εχει δοκιμασει κανεις συνδεση του κινητου μας με καποια από τις φτηνες action cam? όχι go pro ή Xiaomi.

γιατι πηρα μια σε προσφορα της Forever (κυκλοφορει η ιδια σε διαφορες άλλες μαρκες πχ ΕΚΕΝ) και ενώ με το κινητο δεν συνδέεται με τιποτα, στο ταμπλετ μου μια χαρα με αυτό το πρόγραμμα που προτεινει το manual : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eken.icam.sportdv.app παρολο ότι εχω δωσει όλα τα δικαιώματα στην app.

Μαλλον το πρόβλημα εχει να κανει κυριως με το wifi του κινητου γιατι δειχνει να συνδέεται, αλλα μετα δειχνει να αποσυνδέεται, και αυτό κανει συνεχεια!

επισης να πω ότι στο ταμπλετ ζητησε και κωδικο που τον βρηκα στο google με αναζητηση, ενώ στο κινητο δεν το κανει.

Υπαρχει κατι στην miui που μου διαφευγει? δοκιμασα και με απενεργοποιημενο το adblocker vpn τυπου τα ιδια...

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα στο cardroid 2din να δω αν παιζει και εκει, θα το δω σημερα.

Καλά εσυ δεν έγραψες μερικά ποστ πίσω ότι θα μείνεις με την 9.2?

Τι τρώγεσαι τώρα να σου έρθει;;;:dash:

Καλά εσυ δεν έγραψες μερικά ποστ πίσω ότι θα μείνεις με την 9.2?

Τι τρώγεσαι τώρα να σου έρθει;;;:dash:

ΠΡΙΝ απαντηθει πως γινεται να εχουμε τα themes, εφοσον απαντηθηκε οτι ειναι εφικτο και το πως γινεται, τοτε θελω. Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452768&page=170 το ποστ του kostast1 ποστ #2543 λεει πως γινεται που εγω ΔΕΝ το ηξερα οτι εγραψα το ποστ οτι θα μεινω στην 9.2! οπως εξηγησα ΚΑΘΑΡΑ για τα themes γιατι τα θελω οπωσδηποτε.

Και ΑΚΟΜΑ!!! δεν εχει ερθει ΟΤΑ!

εχει ερθει σε ολους σας?

Έχω κάνει την ρύθμιση για διατήρηση του wifi πάντα. Αλλά εξακολουθεί να το κάνει κάποιες φορές. Και άλλες φορές δεν συνδέεται με το ρουτερ όταν ανοίγω το WiFi στο κινητό, αλλά πρέπει να πατήσω το εικονίδιο wifi ξανά για να κλείσει και μετά πάλι να το ανοίξω και τότε συνδέεται.

αυτο το κανει και σε αλλα ή σε καποιο συγκεκριμενο ρουτερ?

Edited by Nikifoross

Σε εμένα όχι.παίζει ρόλο που ήρθα από custom Rom και έβαλα την 9.2.1 σε fast boot Rom?

ΠΡΙΝ απαντηθει πως γινεται να εχουμε τα themes, εφοσον απαντηθηκε οτι ειναι εφικτο και το πως γινεται, τοτε θελω. Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452768&page=170 το ποστ του kostast1 ποστ #2543 λεει πως γινεται που εγω ΔΕΝ το ηξερα οτι εγραψα το ποστ οτι θα μεινω στην 9.2! οπως εξηγησα ΚΑΘΑΡΑ για τα themes γιατι τα θελω οπωσδηποτε.

Και ΑΚΟΜΑ!!! δεν εχει ερθει ΟΤΑ!

εχει ερθει σε ολους σας?

αυτο το κανει και σε αλλα ή σε καποιο συγκεκριμενο ρουτερ?[/quote

Το έχω δοκιμάσει και το κάνει σε δύο διαφορετικά ρουτερ αλλά είναι το ίδιο μοντέλο ρουτερ της Vodafone και τα δύο.

Εμένα πάντως ενώ ήρθε τι μήνυμα πάτησα να κάνω την αναβάθμιση σήμερα αλλά μου λέει ότι δεν βρήκε νέα έκδοση :(:(

αυτο το κανει και σε αλλα ή σε καποιο συγκεκριμενο ρουτερ?[/quote

Το έχω δοκιμάσει και το κάνει σε δύο διαφορετικά ρουτερ αλλά είναι το ίδιο μοντέλο ρουτερ της Vodafone και τα δύο.

τι εκδοση rom εχεις? ποτε εμφανιστηκε αυτο? το εκανε απο την αρχη που το πηρες?

εμενα παντως δεν εχει προβλημα με routers μενει μονιμα συνδεδεμενο, το εχω δοκιμασει σε 8 διαφορετικα, δουλεια σε 3, σπιτι σε 2, εξοχικο σε 1 και αλλα 2 σε συγγενικα σπιτια. Εγω εχω stable official 9.2.

Καλησπέρα! Κάτοχος του max 2 εδώ και περίπου δύο μήνες! Ευχαριστημένος όσο δεν πάει. Εξαιρετική συσκευή από πολλές απόψεις ειδικά αν σου κάνει το μέγεθος αυτό. Αντιμετώπισα δύο θέματακια.. Το ένα πριν λίγο καιρό όταν μετά την αναβάθμιση σε stable 9.2, τυχαία παρατήρησα ότι στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω από τα κουμπιά υπήρχε μια "σειρά" από φωτεινά σημεία κάτι ανάμεσα σε backlight bleeding και καμμένα πιξελ. (ούτε ακριβώς βέβαια.).. Ήταν σε μικρό βαθμό και είπα τελικά να ζήσω με αυτό καθώς η αγορά από Κίνα.. Προχθές μου ήρθε η 9.5..την κατέβασα και την πέρασα.. Άρχισαν τα περίεργα όμως.. Καταρχάς έκανε συχνές αποσυνδέσεις από το WiFi, κρασαρισματα..

Το χειρότερο ότι σε κάποιες περιπτώσεις που τυχαία άνοιγα μια εφαρμογή (οποιαδήποτε) σταματούσαν να λειτουργούν τα κουμπιά (home button κλπ).. Μετά από λίγα δεύτερολεπτα (15-20) έστρωνε.. Επίσης κολλούσε όταν έκανα εκκαθάριση.. Αποφάσισα να κάνω downgrade στην προηγούμενη.. Την πέρασα και άρχισαν τα κρασαρισματα σε πολλές εφαρμογές κλπ.. Οπότε μια η λύση επαναφορά (με παίδεψε γιατί δεν θυμόμουν κωδικό xiaomi)... σε εργοστασιακες ρυθμίσεις.. Το κινητό βέβαια έστρωσε και έκατσε καλύτερα η 9.2.παραπλευρο όφελος .: σχεδόν εξαφανίστηκε το θέματακι με τα πιο έντονα φωτεινά σημεία!!!

Mi 10 lite

Καλησπέρα! Κάτοχος του max 2 εδώ και περίπου δύο μήνες! Ευχαριστημένος όσο δεν πάει. Εξαιρετική συσκευή από πολλές απόψεις ειδικά αν σου κάνει το μέγεθος αυτό. Αντιμετώπισα δύο θέματακια.. Το ένα πριν λίγο καιρό όταν μετά την αναβάθμιση σε stable 9.2, τυχαία παρατήρησα ότι στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω από τα κουμπιά υπήρχε μια "σειρά" από φωτεινά σημεία κάτι ανάμεσα σε backlight bleeding και καμμένα πιξελ. (ούτε ακριβώς βέβαια.).. Ήταν σε μικρό βαθμό και είπα τελικά να ζήσω με αυτό καθώς η αγορά από Κίνα.. Προχθές μου ήρθε η 9.5..την κατέβασα και την πέρασα.. Άρχισαν τα περίεργα όμως.. Καταρχάς έκανε συχνές αποσυνδέσεις από το WiFi, κρασαρισματα..

Το χειρότερο ότι σε κάποιες περιπτώσεις που τυχαία άνοιγα μια εφαρμογή (οποιαδήποτε) σταματούσαν να λειτουργούν τα κουμπιά (home button κλπ).. Μετά από λίγα δεύτερολεπτα (15-20) έστρωνε.. Επίσης κολλούσε όταν έκανα εκκαθάριση.. Αποφάσισα να κάνω downgrade στην προηγούμενη.. Την πέρασα και άρχισαν τα κρασαρισματα σε πολλές εφαρμογές κλπ.. Οπότε μια η λύση επαναφορά (με παίδεψε γιατί δεν θυμόμουν κωδικό xiaomi)... σε εργοστασιακες ρυθμίσεις.. Το κινητό βέβαια έστρωσε και έκατσε καλύτερα η 9.2.παραπλευρο όφελος .: σχεδόν εξαφανίστηκε το θέματακι με τα πιο έντονα φωτεινά σημεία!!!

Καλησπέρα, ερωτηση : πριν πας στην 9.5 ειχες αυτα τα προβληματα με την 9.2? εγω ειμαι με 9.2 και ποτε δεν εχω δει τιποτα απο αυτα που περιγραφεις και το εχω απο Ιανουαριο φετος και με εκδοσεις πριν την 9.2 βεβαια.

Στο δικο μου δεν εχει ερθει ακομα σε ΟΤΑ η 9.5 αγνωστο γιατι...

περιμενουμε να μας αναφερουν και αλλοι με την 9.5 μην τυχον και προκειτε περι bugs!

εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι καποιος ποιο πριν ανεφερε οτι του εβγαλε αναβαθμιση και μετα ελειπε!!! :blink:

Ασχετο : Υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει το κινητο μεσω wifi συνδεση με action cam? γιατι στην δικια μου δεν παιζει, ενω με αλλες συσκευες android δεν υπαρχει προβλημα! ενω ενα drone της ιδιας εταιριας με την cam (Forever) το δουλευει αψογα.

Τελος μετα απο αρκετη χρηση σε δικτυα κινητης ειναι μειονεκτημα μαλλον σημαντικο η ελλειψη της 800αρας μπαντας και επηρεαζει ΚΑΙ την Cosmote.

Απλα το λεω γιατι αλλα ειχα διαβασει πριν το παρω! πχ οτι εχει προβλημα μονο με την wind πραγμα που τελικα δεν ισχυει εκτος αν η εταιρια αυτη εχει ολες τις 4G κεραιες της ΜΟΝΟ στην 800αρα!

Συμφωνα λοιπον με απειρες δοκιμες και μετρησεις με προγραμματα και αλλες συσκευες 4G με φιλους που την εχουν, ειδα οτι :

1. Oταν εχουμε 4G υπαρχει σημαντικη πτωση ταχητητας που φτανει ακομα και στο 60% και αυτο γιατι σε πολλα μερη οι κεραιες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εχουν 800 και 1800mhz ο αλλος λοιπον παιζει και με τις 2 συχνοτητες ενω εμεις μονο με την 1800 οποτε λειπει πολυ ευρος και συνηθως το εχουν στην 800 το περισσοτερο!!! συγκρισεις με κινητα που την εχουν και ocla speetest ολοι με cosmote στον ιδιο χωρο διπλα διπλα.

2. Προβληματα ληψης κυριως σε εσωτερικους χωρους. Κλασικο παραδειγμα τις μερες του Πασχα στο εξοχικο εχω στο 1χλμ κεραιες και εχουν μονο την 800!!! με στικακι εχω κανονικα 4G με κεραια μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο τερμα σημα. Με το κινητο πρεπει να βγω εξω στον δρομο και αρκετα μακρια απο το σπιτι εχω μεχρι την μεση το πολυ και στην 1800 και συμφωνα με το cell mapper οι κεραιες ηταν παρα πολλα χλμ μακρια!!! ισως και πανω απο 10!

Αυτο γινεται γιατι η 1800 ειναι για αποστασεις ενω η 800 ειναι για ποιο κοντινες αποστασεις αλλα περναει ευκολα εμποδια οπως πχ τοιχους κτλ.

Οποτε ΜΟΝΟ αν εχουμε δυνατες κεραιες στα 1800 ή σε παραπανω συχνοτητες θα εχουμε καλο σημα αλλα και παλι θα υστερουμε σχεδον παντα σε ταχυτητες.

Προσωπικα ΔΕΝ τρελενομαι γιατι κανω την δουλεια που θελω οπως την εκανα και παλια ακομα και με σκετο 3G (H+) αλλα γενικα εχω και 4G επειδη η cosmote σε γενικες γραμμες εχει καλες κεραιες αλλα και καλυψη, εξαλου τα δεδομενα ΔΕΝ ειναι απεριοριστα οπως με τις γραμμες μας στα σπιτια μας.

Προς ενημερωση εχω δοκιμασει στικακι 4G που εχει και ττην 800αρα και παιζει κανονικα μεσω usb otg...αυτο εδω εχω https://www.ebay.ie/itm/Huawei-E3372s-153-M150-2-150Mbps-LTE-4G-3G-2G-Mobile-USB-Modem-stick-dongle/122087874814?hash=item1c6d0120fe:g:9LgAAOSwdzVXs0r1

Edited by Nikifoross

Φίλε με την 9.2, αν εξαιρέσω το θέματακι με πιο φωτεινά πιξελ, δεν είχα κανένα θέμα. Πολύ καλή ρομ. Όλα άρχισαν με την 9.5..πολλα θέματα..ισως γι αυτό την αφαίρεσαν. Βέβαια σε άλλους δεν έχει κάνει θέματα ενώ στο redminote 4x global τρέχει απροβληματιστα.. Παρατήρησα μόνο ότι και στο redminote αλλά και στο Max 2 με 9.5 όταν ψάχνεις για update βγάζει μήνυμα σφάλματος... Για την 800αρα συμφωνώ. Υπάρχει διαφορά και με cosmote. Ειδικά εσωτερικά. Αλλά προσωπικά δεν με πειράζει
Mi 10 lite

Φίλε με την 9.2, αν εξαιρέσω το θέματακι με πιο φωτεινά πιξελ, δεν είχα κανένα θέμα. Πολύ καλή ρομ. Όλα άρχισαν με την 9.5..πολλα θέματα..ισως γι αυτό την αφαίρεσαν. Βέβαια σε άλλους δεν έχει κάνει θέματα ενώ στο redminote 4x global τρέχει απροβληματιστα.. Παρατήρησα μόνο ότι και στο redminote αλλά και στο Max 2 με 9.5 όταν ψάχνεις για update βγάζει μήνυμα σφάλματος... Για την 800αρα συμφωνώ. Υπάρχει διαφορά και με cosmote. Ειδικά εσωτερικά. Αλλά προσωπικά δεν με πειράζει

αυτο ειναι το θεμα να μαθουμε αν τα προβληματα αυτα ειναι με την 9.5.

δεν μας λεει κατι τι κανει σε αλλα κινητα, αλλο κινητο ειναι το δικο μας αλλο εκεινο.

Πρεπει να μας πουν οσοι την εχουν σε mi max 2 για να ξερουμε.

Και εμενα δεν με νοιαζει εσωτερικα τοσο γιατι συνηθως υπαρχει wifi αντε και Η+ και κανω την δουλεια μου.

Στο σπιτι μου εδω Αθηνα κοντα κεντρο παντως μεσα στο σπιτι παντου εχω τερμα σημα 4G μονο απο την 1800.

Και αλλο ενα παραδειγμα στην δουλεια μου πχ δεν εχω σημα 4G παρα μονο απεξω στον δρομο σε καποια σημεια.

Αλλοι με cosmote που εχουν 800αρα και μεσα εχουν κανονικα. Και εκει εχω wifi και μαλιστα με VDSL2 100mbps οποτε δεν δουλευω με το ιντερνετ κινητης. Απλα λεω να τα ξερει αν ενδιαφερεται κανεις.

Εγω ημουν μεταξυ του mi max 2 και του miA1 και το προτιμησα γιατι καλυτερα να θυσιασω καλυτερο σημα και ταχυτητα στο 4G, παρα (για μενα παντα δλδ για τις αναγκες μου εννοω) να μην εχω MIUI, να μην εχω μεγαλη μπαταρια και να μην εχω και μεγαλη οθονη. Οτι χρειαζεται ο καθενας! :)

Edited by Nikifoross