tolisfar Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Απο ποιο κινεζικο μαγαζι να το αγορασω και ποια μεθοδος ειναι πιο ασφαλης για να γλιτωσω το τελωνειοBanggood με priority. Αυτήν ξέρω. Αν υπάρχει άλλη ας πει κάποιος Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gech Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Banggood με priority. Αυτήν ξέρω. Αν υπάρχει άλλη ας πει κάποιος Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει το μαυρο διαθεσιμο το banggood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν εχει το μαυρο διαθεσιμο το banggood καλημέρα! τσεκαρε το http://www.geekbuying.com από εκει ειχα παρει το προηγουμενο κινητο μου. Τωρα λογο βιασύνης το πηρα από Πλαισιο αυτό. Πολύ καλο το geek και αξιοπιστο! recommended with 1000.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispap2222 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα . Ήθελα τη βοήθεια σας. Πριν λίγες ημέρες αγόρασαν το mi Max 2 αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να το συνδέσω με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων . Αν υπάρχει τρόπος παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα . Ήθελα τη βοήθεια σας. Πριν λίγες ημέρες αγόρασαν το mi Max 2 αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να το συνδέσω με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων . Αν υπάρχει τρόπος παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! καλησπέρα, εγω εδω και χρονια δουλευω το airdroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid εχει και αλλα αντιστοιχα φυσικα, εχω δοκιμασει και το filexpert ειναι καπως αλλιωτικο https://play.google.com/store/apps/details?id=xcxin.fehd απο τοτε που ανακαλυψα το airdroid δεν εχω ξαναδουλεψει σχεδον ποτε με καλωδιο. Εσυ τι προβλημα εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mishka Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Καλημέρα! τελικα μου βγαζει τις ιδιες μερες με την 9.2. Ασχετο εχει κανεις mi band 2 να μου πει αν είναι οκ με το κινητο μας? γιατι θελω να το παρω... καποιος νομιζω το ειχε αναφερει καποια στιγμη. Λογικα θα είναι οκ απλα λεω αν καποιος που το εχει, ειχε καποιο πρόβλημα οτιδήποτε. Ευχαριστω! Καλησπέρα. Έχω mi band 2 (2 κομάτια). Συνεργάζονται και τα δυο άψογα με το κινητό. Διευκρίνιση - μόνο ένα μπορεί να είναι paired. Απλά είχα αρχικά ένα, μου το πήρε η κόρη, σύνδεσα στη συνέχεια το δεύτερο (που κι αυτό μου το έφαγε - ο γιος...) Κανένα πρόβλημα και με τα δυο! Pairing, setup κλπ, όλα άψογα. Edited February 8, 2018 by mishka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα . Ήθελα τη βοήθεια σας. Πριν λίγες ημέρες αγόρασαν το mi Max 2 αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να το συνδέσω με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων . Αν υπάρχει τρόπος παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Τι εννοείς δεν μπορείς να το δεις; μέσω του καλωδίου του; Εάν ναι μπορείς να πας Ρυθμίσεις ->σχετικά με το τηλέφωνο-> πατάς 8 φορές Miui έκδοση για να γίνεις προγραμματιστής. Πας πίσω,Πρόσθετες ρυθμίσεις-> εκεί βλέπεις τώρα Επιλογές προγραμματιστών->Ενεργοποίησε εκεί που λέει Εντοπισμός σφαλμάτων USB βάλε το καλώδιο τώρα. Θα σου εμφανίσει 3 επιλογές στο κινητό για φόρτιση, μεταφορά αρχείων mtp και εαν θυμάμαι καλά για φωτογραφίες. Επιλέγεις το μεσαίο δηλαδή μεταφορά αρχείων μέσω MTP και λογικά θα δεις στον υπολογιστή σου το κινητό. Aλλιώς η λύση μέσω wifi να βάλεις ότι προείπε ο nikiforos, εγώ χρησιμοποιώ και καλώδιο αλλά και την εφαρμογή xender. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα. Έχω mi band 2 (2 κομάτια). Συνεργάζονται και τα δυο άψογα με το κινητό. Διευκρίνιση - μόνο ένα μπορεί να είναι paired. Απλά είχα αρχικά ένα, μου το πήρε η κόρη, σύνδεσα στη συνέχεια το δεύτερο (που κι αυτό μου το έφαγε - ο γιος...) Κανένα πρόβλημα και με τα δυο! Pairing, setup κλπ, όλα άψογα.Off topic, ευτυχώς η κόρη μου είναι μικρή ακόμα για να βουτήξει το Amazfit :) :) !!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σήμερα έχω μια ανεξήγητη πτώση στην μπαταρία πάνω από 25%ειμαι με dev ROM. Πολύ περίεργο μόλις σήμερα έγινε αυτό Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σήμερα έχω μια ανεξήγητη πτώση στην μπαταρία πάνω από 25%ειμαι με dev ROM. Πολύ περίεργο μόλις σήμερα έγινε αυτόΚοσμοϊστορικό γεγονός. Ευτυχώς που μας ενημέρωσες. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Κοσμοϊστορικό γεγονός. Ευτυχώς που μας ενημέρωσες. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν πειράζει φίλε μου μας ενημερώνεις εσύ και είναι το ίδιο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πάντως γενικά μετά το 9.0.3.0 update μέχρι και το τωρινό η μπαταρία δεν είναι στα επίπεδα της 9.0.2.0 και πίσω....δεν ξέρω εαν συμφωνείτε, εγω πάντως βλέπω αισθητή μείωση της απόδοσης. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκαναν αυτό και εαν έχουν σκοπό να το διορθώσουν αλλά αφού δεν το έκανα στην τωρινή/τελευταία αναβάθμιση χλωμό το κόβω :( Μάλλον βγαίνει το MiMax 3 και θέλει να μπας σπρώξει προς τα εκεί:down::down::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispap2222 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Με βοηθήσατε πολύ . Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δε μπορώ να κλειδώσω τη συσκευή με το αποτύπωμα. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να καταχωρήσω το αποτυπωμά μου. Κάνω αυτό που μου γράφει στην οθόνη αλλά δε γίνεται τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Πάντως γενικά μετά το 9.0.3.0 update μέχρι και το τωρινό η μπαταρία δεν είναι στα επίπεδα της 9.0.2.0 και πίσω....δεν ξέρω εαν συμφωνείτε, εγω πάντως βλέπω αισθητή μείωση της απόδοσης. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκαναν αυτό και εαν έχουν σκοπό να το διορθώσουν αλλά αφού δεν το έκανα στην τωρινή/τελευταία αναβάθμιση χλωμό το κόβω :( Μάλλον βγαίνει το MiMax 3 και θέλει να μπας σπρώξει προς τα εκεί:down::down::mad: καλημερα, δεν ξερω πως ηταν στην 9.0.2.0 γιατι οταν το αγορασα εκανε update και ειχα την 9.0.3.0, παντως και με την 9.2 ιδια μπαταρια εχω με πριν και με την χρηση που κανω την περιοδο αυτη εμενα μου βγαζει 5μερες μεχρι το 18% απο τερμα φορτιση. Εχω αναλυσει αλλες φορες τι χρηση κανω για να μην λεμε τα ιδια παλι. Οποτε για εμενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την μπαταρια και με τις εκδοσεις τις stable. Οποιος το ειχε ποιο πριν και εχει δοκιμασει παλιοτερες αυτος ξερει. Τωρα πηρα και ενα mi band 2 οποτε θα εχω μεγαλυτερη καταναλωση γιατι εχω συνεχεια ανοιχτο bt ενω πριν μονο οταν βουρτσιζα τα δοντια μου για την oral-b. Επισης αποφασισα να το συνδεω και στο αμαξι με μια πηγη android 2din 7" που εχω για να παιζει και εκει με bt. Τονιζω παλι οτι κανω συγκριση με την δικια μου χρηση πριν και μετα απο αλλαγες rom και ΔΕΝ κανω συγκριση με αλλους χρηστες του κινητου, καθως εχουμε εντελως 100% διαφορετικες χρησεις του. Οποτε μη με παρεξηγησει κανεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Με βοηθήσατε πολύ . Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δε μπορώ να κλειδώσω τη συσκευή με το αποτύπωμα. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να καταχωρήσω το αποτυπωμά μου. Κάνω αυτό που μου γράφει στην οθόνη αλλά δε γίνεται τίποτα . αυτο ποτε εγινε? με αλλαγη rom ή απο την αρχη? δεν δουλεψε δλδ ποτε? πατας καλα το δακτυλο σου? προσεξε αν εχεις θηκη και επειδη εκει στην τρυπα παει βαθια μηπως δεν το πιανει καλα? το ειχα παθει και επρεπε να το ξαναπερασω ΜΕ την θηκη! το ειχε διαβασει χωρις θηκη και με την θηκη παταγε αλλιως και δεν το αναγνωριζε!!! επρεπε να το διαγραψω και να το περασω με την θηκη στο κινητο. Σήμερα έχω μια ανεξήγητη πτώση στην μπαταρία πάνω από 25%ειμαι με dev ROM. Πολύ περίεργο μόλις σήμερα έγινε αυτό εγινε αφου εβαλες την dev ή την ειχες απο πριν και ξαφνικα εγινε? μηπως περασε updates και εγινε? Edited February 10, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε 9.0.2.0; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) καλημερα, δεν ξερω πως ηταν στην 9.0.2.0 γιατι οταν το αγορασα εκανε update και ειχα την 9.0.3.0, παντως και με την 9.2 ιδια μπαταρια εχω με πριν και με την χρηση που κανω την περιοδο αυτη εμενα μου βγαζει 5μερες μεχρι το 18% απο τερμα φορτιση. Εχω αναλυσει αλλες φορες τι χρηση κανω για να μην λεμε τα ιδια παλι. Οποτε για εμενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την μπαταρια και με τις εκδοσεις τις stable. Οποιος το ειχε ποιο πριν και εχει δοκιμασει παλιοτερες αυτος ξερει. Τωρα πηρα και ενα mi band 2 οποτε θα εχω μεγαλυτερη καταναλωση γιατι εχω συνεχεια ανοιχτο bt ενω πριν μονο οταν βουρτσιζα τα δοντια μου για την oral-b. Επισης αποφασισα να το συνδεω και στο αμαξι με μια πηγη android 2din 7" που εχω για να παιζει και εκει με bt. Τονιζω παλι οτι κανω συγκριση με την δικια μου χρηση πριν και μετα απο αλλαγες rom και ΔΕΝ κανω συγκριση με αλλους χρηστες του κινητου, καθως εχουμε εντελως 100% διαφορετικες χρησεις του. Οποτε μη με παρεξηγησει κανεις. αυτο ποτε εγινε? με αλλαγη rom ή απο την αρχη? δεν δουλεψε δλδ ποτε? πατας καλα το δακτυλο σου? προσεξε αν εχεις θηκη και επειδη εκει στην τρυπα παει βαθια μηπως δεν το πιανει καλα? το ειχα παθει και επρεπε να το ξαναπερασω ΜΕ την θηκη! το ειχε διαβασει χωρις θηκη και με την θηκη παταγε αλλιως και δεν το αναγνωριζε!!! επρεπε να το διαγραψω και να το περασω με την θηκη στο κινητο. εγινε αφου εβαλες την dev ή την ειχες απο πριν και ξαφνικα εγινε? μηπως περασε updates και εγινε? εκανα 2 updates αλλα το κακο ειναι οτι δεν καταναλωνει απλα την αμπαταρια την ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Edited February 10, 2018 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) εκανα 2 updates αλλα το κακο ειναι οτι δεν καταναλωνει απλα την αμπαταρια την ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ δηλαδη το κακο συνεχιζει με την dev rom ακομα και με την τελευταια της εκδοση? γιατι στο miui forum app μου εβγαλε οτι βγηκε νεα εκδοση. http://en.miui.com/download-328.html Edited February 10, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 δηλαδη το κακο συνεχιζει με την dev rom ακομα και με την τελευταια της εκδοση? γιατι στο miui forum app μου εβγαλε οτι βγηκε νεα εκδοση. http://en.miui.com/download-328.html ΝΑΙ 8.2.8 dev Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 ΝΑΙ 8.2.8 dev εγω παντως δεν με βλεπω για dev βαριεμαι να ασχολουμε, δεν εχω χρονο και κυριως να ψαχνω για bugs ή τα τρωω στην μαπα ακομα χειροτερα. Γιατι στο forum λενε πολλα πραγματα, ειναι αναλογα σε ποιον τυχαινουν βεβαια. Dev δλδ beta ειναι αναμενομενα αυτα. Ελπιζω να το φτιαξουν στην επομενη γιατι αυτο με την μπαταρια ειναι σοβαροτατο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 εκανα 2 updates αλλα το κακο ειναι οτι δεν καταναλωνει απλα την αμπαταρια την ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Φίλε κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά........δεν παίζουν αυτά που γράφεις,εδώ βγάζουμε άνετα 3-4 μέρες με τουλάχιστον 100 κλήσεις την μέρα συν όλα τα άλλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Φίλε κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά........δεν παίζουν αυτά που γράφεις,εδώ βγάζουμε άνετα 3-4 μέρες με τουλάχιστον 100 κλήσεις την μέρα συν όλα τα άλλα. Στις 4 ημέρες τι sot έχεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 εγω παντως δεν με βλεπω για dev βαριεμαι να ασχολουμε, δεν εχω χρονο και κυριως να ψαχνω για bugs ή τα τρωω στην μαπα ακομα χειροτερα. Γιατι στο forum λενε πολλα πραγματα, ειναι αναλογα σε ποιον τυχαινουν βεβαια. Dev δλδ beta ειναι αναμενομενα αυτα. Ελπιζω να το φτιαξουν στην επομενη γιατι αυτο με την μπαταρια ειναι σοβαροτατο προβλημα! Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα για να την περάσεις, είναι πολύ απλή διαδικασία. Παίζουν κανονικά AlphaBank και CosmoteTV apps όπως στην stable. Παίρνεις σχεδόν κάθε βδομάδα update οπότε εάν κάτι στράβωσε με κάποιο τελευταίο update έχει μεγάλες πιθανότητες να φτιάξει με το επόμενο, ενώ εάν στραβώσει κάτι σε update της stable θα πρέπει είτε να κάνεις downgrade είτε να περιμένεις το επόμενο update μετά από καιρό. Απολαμβάνεις καινούργια features και αλλαγές στο MIUI που στην stable θα τα δεις αρκετό καιρό μετά. Στην τελική με τόσο μεγάλη μπαταρία ακόμα και να χαλάσει ελάχιστα η αυτονομία δε σε ενδιαφέρει γιατί ήδη είναι εξωπραγματική! ΥΓ: Εάν κάποιος αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα αυτονομίας μετά από κάποιο update το πιο πιθανό είναι ότι κάποια εφαρμογή οφείλεται και όχι η rom, δε μιλάμε για custom rom που πειραματίζονται 2-3 προγραμματιστές, αλλά για επίσημο κώδικα της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 4 μέρες βρε παιδιά πως σας βγάζει;;;;;;;; εμένα μου έβγαζε δύο μέρες πριν την αναβάθμιση τώρα μου βγάζει μια μέρα προς μιάμιση .... Που οφείλεται η πτώση; πως μπορώ ν α καταλάβω αν κάποια εφαρμογή τρώει πιο πολύ μπαταρία; να σημειώσω ότι συνέχεια είμαι πάνω από τι κινητό στην ουσία το αφήνω μόνο όταν κοιμάμαι και το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Επίσης μου βγάζει ενεργή οθόνη γύρω στις δέκα ώρες πάνω κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 4 μέρες βρε παιδιά πως σας βγάζει;;;;;;;; εμένα μου έβγαζε δύο μέρες πριν την αναβάθμιση τώρα μου βγάζει μια μέρα προς μιάμιση .... Που οφείλεται η πτώση; πως μπορώ ν α καταλάβω αν κάποια εφαρμογή τρώει πιο πολύ μπαταρία; να σημειώσω ότι συνέχεια είμαι πάνω από τι κινητό στην ουσία το αφήνω μόνο όταν κοιμάμαι και το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Επίσης μου βγάζει ενεργή οθόνη γύρω στις δέκα ώρες πάνω κάτω Δηλαδή εάν έπεσε η αυτονομία σου στο 40% σημαίνει ότι πιο πρίν έβγαζες λίγο λιγότερο από 20 ώρες ενεργή οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εβγαζα γύρω στις 13 ώρες ενεργή οθόνη με ρεκόρ τις 14 και το φορτίζα γύρω στο δέκα τοις εκατό τώρα το φορτίζω γύρω στο 15 με 20 και βγάζω ενεργή οθόνη 9,5 με 10 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts