xagios Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Βέροιας ????? Βάλε ήθελα να γράψω αλλά μου βγήκε βεροια Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Απορια παιδια.. Τι διαφορα εχει αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_646141.html?wid=4 με αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_638129.html ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Απορια παιδια.. Τι διαφορα εχει αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_646141.html?wid=4 με αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_638129.html ??? Είναι σε διαφορετικές αποθήκες. Το ένα στην Κίνα και το άλλο στο Χονγκ Κονγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Σκέφτομαι μηπως το παραγγείλω και εγώ τωρα που το έχει προσφορά το Gearbest 162€. Έχω το S7 Edge και το θέλω σαν 2ο κινητό με κάρτα Whatsup κυρίως για browsing και παιχνίδια. Το μόνο που με προβληματίζει είναι με το Β20 επειδή είμαι και εγώ από Πτολεμαϊδα. Δηλ. εδω δεν πιάνει πουθενα 4G? Πολύ καλή προσφορά, δε θα έχουμε θέμα με τελωνείο μιας που η αποθήκη είναι Κίνα? Και ποια επιλέγουμε την HK ή ΗΚ 4? Απαντήστε μου σύντομα όσο γίνεται παιδιά γιατί θα φύγω για στρατό και πρέπει να κινηθώ γρήγορα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Με priority line λένε δεν περνάει τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Πολύ καλή προσφορά, δε θα έχουμε θέμα με τελωνείο μιας που η αποθήκη είναι Κίνα? Και ποια επιλέγουμε την HK ή ΗΚ 4? Απαντήστε μου σύντομα όσο γίνεται παιδιά γιατί θα φύγω για στρατό και πρέπει να κινηθώ γρήγορα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Θα πάρεις αυτό το θηρίο στον στρατό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Ξέρω γω γιατί όχι, τί 5.5 τί 6.44 :p Με priority line λένε δεν περνάει τελωνείο Για priority line λέει ότι θέλει English address όμως. Edited December 3, 2017 by NoiSy_MaN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλησπερα παιδια το κινητο στην καμερα εχει αυτο το θολωμα στο ποτραιτο που εχουν αλλα κινητα πχ huawei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλησπερα παιδια το κινητο στην καμερα εχει αυτο το θολωμα στο ποτραιτο που εχουν αλλα κινητα πχ huawei ?Όχι. Αυτό το πετυχαίνουν τα κινητά που έχουν 2 φακούς. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Φιλε kostassa το ιδιο πηρα κι εγω αλλα σε μαυρο.Μια εβδομαδα να υπολογιζεις.Τριτη το παρηγγειλα,σημερα ειναι Αθηνα οποτε λογικα αυριο θα το εχω στην πολη μου.. Edited December 4, 2017 by karpet74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Εγώ σκέψου παρηγγειλα Παρασκευή μεσημέρι και ακόμα δεν έχει γίνει shipping. Όταν το παραλάβεις ενημέρωσε με σε παρακαλώ με τι Ρομ έρχεται. Επίσης με το που έγινε το shipping σου έδωσε trucking number για Dhl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ναι μετά από δύο μέρες έγινε shipping και μου δώσανε λινκ.Μετά έμεινε άλλες δύο μέρες Τεργέστη,το Σάββατο πήγε για καφέ Γερμανία και σήμερα Αθήνα.Μόλις το παραλάβω θα σου πω για τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Από το ιταλικό geekbuying έκανε αυτό το ταξίδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ναι.Απο το Ιταλικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ok φίλε μου μόλις παραλάβεις ενημέρωσε με για τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπερα σε ολους και εγω ελπιζω μεχρι τελους του χρονου να το εχω στα χερια μου....απλα ειδα καπου οτι δεν εχει ραδιοφωνο εννοω χωρις internet και δεδομενα...πειτε μου οτι εχει γιατι το χρησιμοποιω αρκετα... Eχει φιλε μου κανονικα ραδιοφωνο χωρις ιντερνετ εννοειται!!Με το καλο να παραλαβεις!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Παιδιά όλο μου βγαίνει αυτή η ειδοποίηση όταν μου στελνουν μήνυμα στο messenger δεν καταλαβαίνω γιατί το βγάζει συνέχεια. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 διαβασα ολα τα ποστ απο την αρχη και ειδα οτι εχει επαναληφθει η ερωτηση ....οποτε πηρα την απαντηση μου .. Και ναι λοιπόν, σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι έχει ραδιόφωνο !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Το πήρα και γ ω. Θηρίο αν και προέρχομαι από το honor note 8. Η μπαταρία δίνει ήδη δείγματα γραφης Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μαγκες μου, για να μην εχουμε τραβηγματα με unofficial rom κλπ, πρεπει να παρουμε συσκευη με το κοκκινο αυτοκολλητο global version δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μαγκες μου, για να μην εχουμε τραβηγματα με unofficial rom κλπ, πρεπει να παρουμε συσκευη με το κοκκινο αυτοκολλητο global version δηλαδη; ΝΑΙ ΛΕΜΕ.........:) Αν και οτι και να παρεις το ιδιο ειναι,περνας οτι θες εσυ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ευτυχισμένος κάτοχος κι εγώ πλέον του τέρατος από το πρωί.Το κινητό τα σπάει,οθόνη, μπαταρία κλπ μην τα επαναλαμβάνω.Ενημερώσεις όλα κομπλε,miui 9.Και ναι Kostas είναι global όπως στη φώτο που ανέβασε το παλικάρι πριν. ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ξέρω γω γιατί όχι, τί 5.5 τί 6.44 :p Για priority line λέει ότι θέλει English address όμως. Εγώ που το αγόρασα δεν ζήτησαν κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλορίζικο το τέρας φίλε μου. Το δικό μου δεν έχει κάν σταλεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts