yioula Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 iaomi Redmi Note 3 Pro μου εχω μενει εκπληκτος με την μπαταρια του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Z3 Compact Το εχω σχεδον 3 χρονια και ειναι σουπερ ακομα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ικανοποιητική .LG G5 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Coolpad F1 Στα δυόμιση χρόνια ήταν μια χαρά η μπαταρία. Εδώ και λίγο καιρό, θέλει να κουμπώσει φορτιστής επάνω του, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, αλλά επειδή αν ψήφιζα το ελάχιστα η το καθόλου θα ήταν πολύ άδικο για όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καλύτερα να μην ψηφίσω κάτι. Θα το αφήσω για αργότερα, όταν αλλάξω συσκευή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Αρκετά ικανοποιημένος με το V20, για την χρήση του μια ημέρα με φωτεινότητα φουλ, μουσική κτλπ. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts