minakiiii Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ.. όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Update στην εφαρμογή στο store. Για να δούμε αν λύθηκε το θέμα με την ανανέωση του καιρού Edited February 22, 2018 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Update στην εφαρμογή στο store. Για να δούμε αν λύθηκε το θέμα με την ανανέωση του καιρού Δυστυχώς δεν λύθηκε :( EDIT: Μετά απο μια επανεκκίνηση ρολογιού και κινητού, ανανεώθηκε τελικά ο καιρός. Τις επόμενες μέρες θα δείξει.... Edited February 22, 2018 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δυστυχώς δεν λύθηκε :( EDIT: Μετά απο μια επανεκκίνηση ρολογιού και κινητού, ανανεώθηκε τελικά ο καιρός. Τις επόμενες μέρες θα δείξει.... Για την ώρα δείχνει να δουλεύει μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδια πειτε μου λιγο τι λεει η ακριβεια στις μετρησεις. Εχω garmin απο το 2012 και πλεον θελω κατι με μεγαλυτερη αυτονομια σε συνεχη χρηση gps για το τρεξιμο, αλλα φοβαμαι μηπως δεν ειναι τοσο ακριβες. 1. Ειστε ευχαριστημενοι με την ακριβεια στη στιγμιαια ταχυτητα τη στιγμη που τρεχετε; 2. Ποσες ωρες περιπου εχει αυτονομια για συνεχομενη χρηση gps; Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 δε το δοκίμασα , απλά επειδή το έχω στα Notifications να βλέπω τις αλλαγές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.amazfit1 WHAT'S NEW - Pace and Stratos notification support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Κανεις δεν τρεχει ρε παιδια να μου απαντησει στο παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Κανεις δεν τρεχει ρε παιδια να μου απαντησει στο παραπανω; Το είχα για 2-3 εβδομάδες. Το έδωσα για άσχετους με το topic λόγους. Σε περπάτημα όμως να διευκρινήσω, έβλεπα μεγάλη ακρίβεια. Σύγκριση με το redmi note 4 να μετράει παράλληλα, μηδαμινές διάφορες. Και σύγκριση με τυπωμένους χάρτες πάνω σε διαδρομές που έκανα. Υ.Γ. Το ίδιο καλά τα πάει και το bip το οποίο έχω εδώ και 6 μέρες στη κατοχή μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το είχα για 2-3 εβδομάδες. Το έδωσα για άσχετους με το topic λόγους. Σε περπάτημα όμως να διευκρινήσω, έβλεπα μεγάλη ακρίβεια. Σύγκριση με το redmi note 4 να μετράει παράλληλα, μηδαμινές διάφορες. Και σύγκριση με τυπωμένους χάρτες πάνω σε διαδρομές που έκανα. Υ.Γ. Το ίδιο καλά τα πάει και το bip το οποίο έχω εδώ και 6 μέρες στη κατοχή μου. Σ ευχαριστω. Μακαρι οπως λες να εχει καλη ακριβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Σ ευχαριστω. Μακαρι οπως λες να εχει καλη ακριβεια. Θεωρώ ότι έχει πολύ καλή ακρίβεια, στα 5χλμ.χάνει γύρω στα 200-300 μέτρα σε κυκλική διαδρομή, με κτίρια περιμετρικά. Αυτό που δεν εμπιστεύομαι είναι οι σφυγμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_tse Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλημέρα σας έχω πάρει το Amazfit pace κ δεν μπορώ να το κάνω με τπτ ζευγοποιηση με το κινητό (iPhone) Τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλησπέρα από την ώρα που έβαλα την oreo στο s8 σταμάτησαν να μου έρχονται η ειδοποιήσεις στο κινητό.το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Καλησπέρα από την ώρα που έβαλα την oreo στο s8 σταμάτησαν να μου έρχονται η ειδοποιήσεις στο κινητό.το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? επειδη και εγω σαμσουγκ εχω,το κινητο εχει τη κακη συνηθεια να απενεργοποιεί τα δικαιωματα της εφαρμογης να διαβαζει τις ειδοποιησεις.μπες στην amazfit εφαρμογη-me-setting-system permissions και δες αν ειναι ενεργοποιημενα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 επειδη και εγω σαμσουγκ εχω,το κινητο εχει τη κακη συνηθεια να απενεργοποιεί τα δικαιωματα της εφαρμογης να διαβαζει τις ειδοποιησεις.μπες στην amazfit εφαρμογη-me-setting-system permissions και δες αν ειναι ενεργοποιημενα Αυτό ήτανε, σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 επειδη θελω να καταγραφω στοιχεια για το τρεξιμο και το strava μου κανει νερα με το redmi 3s(μονο το nike+ μου καταγραφει σωστα τη πορεια αλλά σαν εφαρμογη εχει λιγοτερα στατιστικα απο το strava) σκεφτομαι να παρω το amazfit. χρησιμοποιει καποιος τον ιδιο συνδυασμο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 επειδη θελω να καταγραφω στοιχεια για το τρεξιμο και το strava μου κανει νερα με το redmi 3s(μονο το nike+ μου καταγραφει σωστα τη πορεια αλλά σαν εφαρμογη εχει λιγοτερα στατιστικα απο το strava) σκεφτομαι να παρω το amazfit. χρησιμοποιει καποιος τον ιδιο συνδυασμο; Αν και για μικρό χρονικό διάστημα το είχα το pace πρόλαβα να δω και να μείνω ευχαριστημένος από την "σχέση" pace-strava. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 επειδη θελω να καταγραφω στοιχεια για το τρεξιμο και το strava μου κανει νερα με το redmi 3s(μονο το nike+ μου καταγραφει σωστα τη πορεια αλλά σαν εφαρμογη εχει λιγοτερα στατιστικα απο το strava) σκεφτομαι να παρω το amazfit. χρησιμοποιει καποιος τον ιδιο συνδυασμο; sync κάνει με strava λογαριασμό κατευθείαν , δεν ξέρω αν κερδίζεις κάτι αν έχεις και την εφαρμογή strava Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html?wid=21 στα 73 νομιζω οτι αξιζει να τα επενδυσω Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλημέρα :) Σήμερα, παρά τις συζητήσεις για την κατάργηση του αμφιλεγόμενου μέτρου, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη και παραδοσιακά πια άλλαξε η ώρα και μπήκαμε στην θερινή. Μην παραξενευτείτε αν δείτε στην οθόνη του Amazfit την παλιά και μην εκνευριστείτε αν ξεκλειδώνοντας την οθόνη δείτε την καινούργια και μόλις κλειδώσει, πάλι την παλιά :wacko: Ένας συγχρονισμός με την εφαρμογή θα κάνει το ρολογάκι να ρθει στα συγκαλά του :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html?wid=21 στα 73 νομίζω ότι αξιζει να τα επενδυσω Μπα, άλλη τιμή δείχνει :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλησπέρα, εχω παρατηρήσει ότι όταν μπαίνει σε airplane mode το ρολογακι σταματάει το κινητο να εχει πρόσβαση στο internet, εχω το galaxy s7. Εχει παρατηρήσει κάποιος κατι αντίστοιχο??? ???? κουφό δες τα δικαιώματα της εφαρμογής και κόψε (αν υπάρχει) δικαίωμα για αλλαγή κατάστασης του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εγώ παρατήρησα ότι από το τελευταίο update της εφαρμογής δεν δείχνει η εφαρμογή στοιχεία ύπνου.. Ενώ δείχνει το γραφικό δείχνει όλα μηδενικά από κάτω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Καλησπέρα παίδες. Να ρωτήσω. Οταν έρχονται ειδοποιήσεις γίνετε να ανάβει και η οθόνη? Πολλές φορές τα βράδια και σε σκοτεινά σημεία έρχονται ειδοποιήσεις και πρέπει να το ανοίγω εγώ για να βλέπω. Έχει πουθενά ρύθμιση για auto on light? Edited April 3, 2018 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εγώ παρατήρησα ότι από το τελευταίο update της εφαρμογής δεν δείχνει η εφαρμογή στοιχεία ύπνου.. Ενώ δείχνει το γραφικό δείχνει όλα μηδενικά από κάτω!! Εμένα πάντως μια χαρά μου δείχνει τις ώρες και τις φάσεις του ύπνου η εφαρμογή μετά το update. Κανε καμιά επανεκκίνηση ρολόι και συσκευή, αποσύνδεση-επανασύνδεση, καθαρισμό cache της εφαρμογής κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Και εμένα μια χαρά τα δείχνει. Δεν πιάνει όμως τον μεσημεριανό υπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts