ro33ck Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αυτό πιστεύω και εγώ θα το διορθώσουν με update "αθόρυβα". Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 :lol::lol::lol: Δηλαδη, χωρις καν να το δεις το γυρισες πισω; Οι πιθανοτητες να ειχες εμφανες προβλημα ηταν πολυ λιγες... Εγώ δεν βλέπω λίγους να έχουν πρόβλημα. Επειδή είμαι ψείρας θα το έβλεπα σίγουρα αν υπήρχε θέμα. Δεν ήθελα να το ρισκάρω. Θα περιμένω να πάρω το 5t που θα το έχει διορθώσει σίγουρα και θα έχει και ois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εγώ δεν βλέπω λίγους να έχουν πρόβλημα. Επειδή είμαι ψείρας θα το έβλεπα σίγουρα αν υπήρχε θέμα. Δεν ήθελα να το ρισκάρω. Θα περιμένω να πάρω το 5t που θα το έχει διορθώσει σίγουρα και θα έχει και ois. Λιγοι ειναι, απλως στα φορουμ λογικα γραφουν οσοι εχουν προβλημα και φαινονται πολλοι, αλλα υπαρχουν και αλλοι εκατομμυρια χρηστες που δεν εχουν προβλημα και δεν μιλανε... Στην θεση σου θα το εβλεπα και στο κατω κατω μπορεις να το γυρισεις σε 15 μερες χωρις προβλημα, ασχετα αν εχει η οχι προβλημα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εγώ που το παρατήρησα το "πρόβλημα", σε όσους το έχω δώσει να το δουν, κανείς δεν το θεώρησε πρόβλημα. Φαίνεται σαν εφέ. Επίσης το xiaomi της κόρης μου, έχει το ίδιο. Το τηλέφωνο είναι σούπερ και γρήγορο. Updates παιρνει, δε κολλάει πουθενά, gps γρήγορο, ποιότητα κλήσης ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει έως σήμερα κ.α. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε και ανοιχτή πρόσκληση οποίος θέλει να συναντηθούμε να το δει ή να συγκρίνουμε αν έχει την συσκευή. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 βγηκε επισημο twrp για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 να πω μια ιστορία : Έχω ένα συνάδελφο που όλο ...περιμένει.. Είμαστε χρόνια μαζί και μια ζωή τον ακούω.. : Πωωω ρε συ θα βγεί ο ΧΧΧ επεξεργαστής ... είναι κρίμα να πάρουμε τώρα τον ΧΧ... Ωωω βιάστηκες και πήρε τον 835 .... αφού σε λίγο θα βγει ο 840 !! Άσε ... που θα βγει το επόμενο κινητό με υβριδική τεχνολογία , και με ζουμ 5χ και με ... και με... και και και... πάει λέγοντας:lol:... συνεπεία ? είναι ακόμη με ένα samsung i9000 galaxy S περιμένοντας... την "Νεράιδα" των Κινητών.. :rolleyes: Είναι μεγάλη παγίδα το "να περιμένω να βγει το επόμενο" .. κλπ.. και ισχύει δυστυχώς για όλα τα καταναλωτικά προϊόντα ! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Παρεμπιπτόντως Όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει όλο και ποιο πολύ το 5ρι μου και το χαίρομαι !! Ααα και κάτι που δεν περίμενα είναι ότι αναγνωρίζεται πλέον από τον κόσμο.. που αναφωνεί όταν το πιάσει στα χέρια του : ΟΥΑΑΟΥΥ ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) να πω μια ιστορία : Έχω ένα συνάδελφο που όλο ...περιμένει.. Είμαστε χρόνια μαζί και μια ζωή τον ακούω.. : Πωωω ρε συ θα βγεί ο ΧΧΧ επεξεργαστής ... είναι κρίμα να πάρουμε τώρα τον ΧΧ... Ωωω βιάστηκες και πήρε τον 835 .... αφού σε λίγο θα βγει ο 840 !! Άσε ... που θα βγει το επόμενο κινητό με υβριδική τεχνολογία , και με ζουμ 5χ και με ... και με... και και και... πάει λέγοντας:lol:... συνεπεία ? είναι ακόμη με ένα samsung i9000 galaxy S περιμένοντας... την "Νεράιδα" των Κινητών.. :rolleyes: Είναι μεγάλη παγίδα το "να περιμένω να βγει το επόμενο" .. κλπ.. και ισχύει δυστυχώς για όλα τα καταναλωτικά προϊόντα ! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Παρεμπιπτόντως Όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει όλο και ποιο πολύ το 5ρι μου και το χαίρομαι !! Ααα και κάτι που δεν περίμενα είναι ότι αναγνωρίζεται πλέον από τον κόσμο.. που αναφωνεί όταν το πιάσει στα χέρια του : ΟΥΑΑΟΥΥ ! ;) Τι είπες τώρα??? Έτσι έκανα και γω κάποτε..έφαγα "την σφαλιάρα" από τον κουμπάρο μου και ξύπνησα με το Νοτε 2 στο χέρι, και έκτοτε δεν υπήρχε επιστροφή..κάθε χρόνο και τηλ εεε συγνώμη κάθε 6/μηνο!! Πάντως ήμουν μεταξύ του Νubia Ν17 και του Οneplus 5! H τεχνική υποστήριξή του με κέρδισε....όταν έφτασαν και τα δυο στην ίδια τιμή! Edited July 7, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αυτό πάντως με τις εταιρείες που στα ίδιας κλάσης μοντέλα την μια βγάζουν ένα καλό χαρακτηριστικό και την άλλη το ξαναβάζουν είναι τελείως τραγικό, βλέπε ois. Εδώ δεν το είχε το 3 το έβαλαν στο Τ το έβγαλαν στο 5 παρότι έκαναν αξιοσημείωτη αύξηση τιμής! Πόσο αδικημένος θα νιώσει ο κάτοχος του 5 όταν σε λίγους μήνες θα βγει το 5τ με ois στην ίδια τιμή; φυσικά αυτό δεν το κάνει μόνο η 1+ μανούλα σε αυτά τα μπαχαλα είναι η σιαομι... μια μπρος μια πίσω.... Το 3 έχει ΟΙS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Το 3 έχει ΟΙS ακομα χειροτερα!!! το 3 ειχε το 3Τ ειχε και μετά στο 5 αυξησαν σημαντικα την τιμη και το εβγαλαν!!! μαλιστα καλη πολιτικη!!! ας επλισουμε οτι τον Νοεμβριο που θα βγει το 5Τ να το ξαναβαλουν γιατι χωρις αυτο πρεπει να εισαι πολυ...ψυχραιμος για να βγαλεις φωτο και βιντεο...και δεν λεω ουτε εγω εχω ois στο redmi note 3 pro αλλά εμένα μου κοστισε 200 ευρω όχι +500!!! Edited July 7, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 ακομα χειροτερα!!! το 3 ειχε το 3Τ ειχε και μετά στο 5 αυξησαν σημαντικα την τιμη και το εβγαλαν!!! μαλιστα καλη πολιτικη!!! ας επλισουμε οτι τον Νοεμβριο που θα βγει το 5Τ να το ξαναβαλουν γιατι χωρις αυτο πρεπει να εισαι πολυ...ψυχραιμος για να βγαλεις φωτο και βιντεο...και δεν λεω ουτε εγω εχω ois στο redmi note 3 pro αλλά εμένα μου κοστισε 200 ευρω όχι +500!!! Τι να πούν και οι κάτοχοι του xz premium με 900 που ούτε αυτοί έχουν OIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teoulas Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από 10 μέρες χρήσης. Παρέλαβα την έκδοση των 6GB RAM/64GB storage στις 27/6. Η παραγγελία έγινε από το site της εταιρίας. Από τις πρώτες μέρες είχα 2 προβλήματα: 1. Δεν συνδεόταν ποτέ σε 4G mode παρά μόνο σε HSPA+ (πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο στην ολλανδική Vodafone!). 2. Το WiFi του ήταν πολύ ασταθές στα 5GHz σε σχετικά μικρή απόσταση από το Router. Αναγκάστηκα να το κλειδώσω στα 2.4GHz. Για το 1ο πρόβλημα, βγήκε update (4.5.4) την επόμενη μέρα και διορθώθηκε. Για το 2ο πρόβλημα, βγήκε χτες το 4.5.5 και διορθώθηκε και αυτό. Αυτό για μένα είναι πολύ καλό σημάδι για το πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε η εταιρία. Από την άλλη, θα έλεγε κανείς πως μάλλον βιάστηκε να κυκλοφορήσει τη συσκευή με τόσο κραυγαλέα προβλήματα. Κατά τα άλλα απλά θα επαναλάβω ότι και τα περισσότερα reviews. Το τηλέφωνο πετάει (λογικό με τόσο καλό hardware που έχει). Η μπαταρία κρατάει αρκετά και φορτίζει πολύ γρήγορα. Το λειτουργικό είναι πολύ κοντά στο "σκέτο" Android άλλα με κάποιες πολύ καλές προσθήκες για παραμετροποίηση. Το jelly effect πραγματικά θέλει προσπάθεια για να το διακρίνεις. Εγώ το παρατήρησα λίγες μέρες μετά την αγορά, αφού διάβασα τις γνωστές γκρίνιες. Ο ντόρος που έγινε παραείναι μεγάλος. Κατά καιρούς έχω δει το ίδιο effect και σε οθόνες υπολογιστή. Νομίζω είναι πολύ λογική η αντίδραση της εταιρίας και δε πιστεύω πως θα ασχοληθούν για να το διορθώσουν (αν διορθώνεται). Είχα ένα Nexus 5X πριν, και συγκριτικά μπορώ να πω τα εξής: 1. Η κάμερα του 5Χ είναι ένα κλικ καλύτερη αν βγάλεις τις ίδιες φωτό και με τις 2 συσκευές. Το 5Χ έχει πιο φυσικά χρώματα και λιγότερο θόρυβο στις φωτογραφίες του. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη όταν υπάρχει αρκετό φως, είναι όμως πιο έντονη σε σκοτεινές λήψεις. Δεν είμαι κανένας ψείρας της φωτογραφίας, αλλά περίμενα το OnePlus 5 να είναι τουλάχιστον ισάξιο. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει με τα updates και να βελτιώσουν την επεξεργασία τους. Τουλάχιστον το OnePlus 5 είναι ταχύτατο και βγάζει φωτογραφία όταν πατάς του κουμπί, ενώ το 5Χ έκανε περίπου μισό δευτερόλεπτο. Κερδίζει το 5Χ. 2. Η οθόνη του 5Χ είναι κλασική LCD ενώ του OnePlus 5 pentile AMOLED. Το 5Χ υπερτερεί λίγο στην ευκρίνεια. Το OnePlus 5 σε έντονα χρώματα, κοντράστ και πραγματικό μαύρο. Ισοπαλία εδώ. 3. Η μπαταρία του OnePlus 5 κρατάει αρκετά περισσότερο από το 5Χ και φορτίζει λίγο πιο γρήγορα. Χαλαρά κερδίζει το OnePlus. Κλείνοντας, θα έλεγα πως σίγουρα δεν είναι το value for money που ήταν οι προηγούμενες OnePlus συσκευές. Έχει σχεδόν την ίδια τιμή με αυτή του 5X πρίν από 2 χρόνια περίπου, χωρίς να είναι σημαντικά καλύτερο (οι βελτιώσεις των επεξεργαστών πλέον είναι μηδαμινές). Από αυτή την άποψη δεν αξίζει. Αλλά για μένα που έπεσα σε ελαττωματικό 5Χ και χρειάστηκε να το δώσω μια φορά για επισκευή λόγω bootloop και πρόσφατα άρχισε πάλι να κολλάει, δεν υπήρχε κάτι άλλο σε λογική τιμή και εμπειρία αντίστοιχη των Nexus/Pixel. Και δυστυχώς το Pixel είναι πανάκριβο. Επίσης ήθελα dual-SIM... Ελπίζω να έδωσα μια καλή εικόνα για όσους το σκέφτονται. Ευχαρίστως να απαντήσω και σε ερωτήσεις. Edited July 7, 2017 by Teoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 τώρα τσέκαρα ότι μου είναι διαθέσιμη η OS 4.5.5.. (59 MB) ξεκινώ την εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μου έβγαλε update ο oneplus launcher στο play store. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 καλημέρα σε όλους. είδα ότι το TOMTOP δίνει το κινητό στα 400€ε τα μεταφορικά. υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο και για καμία αλλαγή σε Μπάντες σήματος? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) για μπαντες μην ανυσηχεις. Για τελωνειο φυσικα υπαρχει περιπτωση οχι μεγαλη αλλα υπαρχει , εννοειται αν επιλεξεις πχ dhl πας καρφι για τελωνειο. Το μαγαζι δεν το ξερω ομως μπορει να κανεις κανα δυο μηνες να το παρεις . Γιατι δεν διαλέγεις το banggood ? To εχει λιγο ακριβοτερο αλλά ξερεις οτι σε ενα μηνα το αργοτερο θα το παρεις. Edited July 7, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 καλημέρα σε όλους. είδα ότι το TOMTOP δίνει το κινητό στα 400€ε τα μεταφορικά. υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο και για καμία αλλαγή σε Μπάντες σήματος? ευχαριστώ με μπαντες δεν θα εχεις θεμα καθως ειναι μια global συσκευη πλεον αλλα ξεχνα τα 2 χρονια σερβις απο την 1+ επισης εχε στο νου οτι μπορει ναπερασει απο τελωνειο και επισης μπορεις με ενα ρεφεραλ που θα σου δωσεις καποιος απο εδω που αγορασε το κινητο να εχεις και 20 μειον με μια θηκουλα αν θες οποτε δεν ξερω αν αξιζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 καλά τα λέτε. υπάρχει και η πιθανότητα να μπορέσω να το πάρω από Αμερική από το επίσημο site μέσω φίλου μου που θα έρθει τέλη του μήνα. σε αυτή την περίπτωση πάλι θα έχουμε το θέμα της εγγύησης να υποθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το έβγαλε το gearbest στα 396€(!) με κουπόνι για λίγα κομμάτια και εξαντλήθηκε αμέσως! Μέσα σε ούτε ένα μήνα έχει πέσει αρκετά η τιμή του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εγώ πάλι έχω κάνει πάνω από 30 παραγγελίες στο gearbest χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το banggood που δέχτηκε και του επέστρεψα ταμπλετ με πρόβλημα χωρίς να χάσω λεφτά Στην παρούσα φάση με μείον 100 ευρώ συμφέρει από Κίνα κι ας χάνεις 1 χρόνο εγγύηση. Αν ψωνίζεις με τιμολόγιο συμφέρει από Ελλάδα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Εγώ πάλι έχω κάνει πάνω από 30 παραγγελίες στο gearbest χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το banggood που δέχτηκε και του επέστρεψα ταμπλετ με πρόβλημα χωρίς να χάσω λεφτά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αν σου κάτσει μια στραβή αφενός δεν θα σε σώσει κανένας πωλητής εδώ μέσα αφετέρου τότε θα δεις τι σημαίνει παλιομάγαζο gearbeast! για μικροαντικείμενα όλα καλά είναι.. To MU-MIMO το δοκίμασε κανείς μας εδώ?? Η εγγύηση είναι μια ψευδαίσθηση ή καλύτερα ένας τρόπος για να βγάζουν χρήματα -χωρίς κόπο- οι εταιρίες... Θέλω να πω ότι αν η ηλεκτρονική σου συσκευή (και γενικά τα τσιπ θα έλεγα) δουλέψει άριστα μέσα σε 2-3 μέρες τότε δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, αν όμως όχι τότε την επιστρέψεις άμεσα και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου! Ό,τι και να σου συμβεί στο τηλέφωνο σήμερα μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς στην Ελλάδα! Ποτέ δεν χρειάστηκα εγγύηση στην ζωή μου...ίσως ήμουν και τυχερός! Τι να πω... Edited July 7, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 καλά τα λέτε. υπάρχει και η πιθανότητα να μπορέσω να το πάρω από Αμερική από το επίσημο site μέσω φίλου μου που θα έρθει τέλη του μήνα. σε αυτή την περίπτωση πάλι θα έχουμε το θέμα της εγγύησης να υποθέσω? απο αμερικη μην το βλεπετε σε αυτην την τιμη γτ δεν εχει προσθεθει ο φορος που σε καθε πολιτεια ειναι και διαφορετικος αρα βγαινει και πιο ακριβα απο οτι σε ευρω !νομιζω οτι σε ευρω ειναι η καλυτερη επιλογη για αγορα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Συν ότι από Αμερική μπορεί να περάσει και από τελωνείο εφόσον είναι εκτός Ευρώπης. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατάφερε κανένας να αναβαθμισει τον launcher της one plus από το playstore που έχει βγάλει update κάποια ακυκλοφόρητη έκδοση? Συνεχώς μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Συν ότι από Αμερική μπορεί να περάσει και από τελωνείο εφόσον είναι εκτός Ευρώπης. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατάφερε κανένας να αναβαθμισει τον launcher της one plus από το playstore που έχει βγάλει update κάποια ακυκλοφόρητη έκδοση? Συνεχώς μου βγάζει σφάλμα. αφου ειπε θα του το φερει φιλος δεν θα εχει αλλα με εγγυηση δεν ξερω τι μπορει να παιζει ! οταν παντως μιλησα στην υποστηριξη της 1+ μου ειπαν οτι ενα ειναι το μοντελο Α5000 και οτι για την εγγυηση θα πρεπει να επικοινωνησω με το μαγαζι απο το οποιο θα το αγορασω αν το καλυπτει η εγγυηση της 1+ . περιεργα πραγματα τι να πω ! και επειδη δεν ηθελα και εγω να το πεθανω εβαλα το ρεφεραλ πηρα και μια θηκη εχω και το κεφαλι μ ησυχο για 2 χρονια σε θεμα εγγυησης και βλεπουμε ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σε εμένα ο launcher αναβαθμίστηκε χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Και σε εμένα η αναβάθμιση του launcher έγινε αμέσως. Δοκίμασε clear cache στο play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts