Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι επίσημα σε όλους ..

Μου ήρθε την περασμένη εβδομάδα.. όλα μια χαρά !

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες χρησιμοποιεί κανείς από εσάς τον power amp player; Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να αλλάξω κομμάτι η να κάνω οτιδήποτε από την κουρτίνα ειδοποιήσεων όταν ακούω μουσικη. Γενικά δεν μπορώ να το διαχειριστω από εκεί για ευκολία όπως παλαιότερα. Κάνω κάτι λάθος;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παίδες χρησιμοποιεί κανείς από εσάς τον power amp player; Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να αλλάξω κομμάτι η να κάνω οτιδήποτε από την κουρτίνα ειδοποιήσεων όταν ακούω μουσικη. Γενικά δεν μπορώ να το διαχειριστω από εκεί για ευκολία όπως παλαιότερα. Κάνω κάτι λάθος;

Δεν είσαι ο μόνος. Κάτι έχει πάει στραβά και στην κουρτίνα, δίπλα από το artwork έχει μόνο μια ασπρίλα και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρουμε το bug στην OnePlus ή στον developer.

Δεν είσαι ο μόνος. Κάτι έχει πάει στραβά και στην κουρτίνα, δίπλα από το artwork έχει μόνο μια ασπρίλα και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρουμε το bug στην OnePlus ή στον developer.
Και στο δικό μου τα ίδια κάνει. Μάλλον είναι bug της εφαρμογής...

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως και με την 5.1.1 επιμένουν να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις με ήχο σε Tapatalk και OP community. Μέχρι και ο καιρός όταν με ειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ακούγεται κανονικά η ειδοποίηση.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πάντως και με την 5.1.1 επιμένουν να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις με ήχο σε Tapatalk

Μήπως το επανέφερες απο Titanium Backup ?

Εάν ναι ,το στήνεις από την αρχή.

Μήπως το επανέφερες απο Titanium Backup ?

Εάν ναι ,το στήνεις από την αρχή.

Τις εφαρμογές ναι. Καθαρή εγκατάσταση έκανα κατά τ άλλα.

Από το Δεκέμβρη που έχω βάλει 8.0 stable μέχρι τώρα, όλες από πάνω και η τελευταία έλυσε το πρόβλημα των ειδοποιήσεων κανονικά με τελεγκραμ τουλάχιστον που είχα παρατηρήσει.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Θα κάνεις απεγκατάσταση το Tapatalk

και θα το κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή.

Δεν σου έρχονται ήχοι γιατί το επανέφερες απο το TB.

Θα κάνεις απεγκατάσταση το Tapatalk

και θα το κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή.

Δεν σου έρχονται ήχοι γιατί το επανέφερες απο το TB.

Ευχαριστώ, το έκανα. Θα περιμένω να δω συμπεριφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το Δεκέμβρη που έχω βάλει 8.0 stable μέχρι τώρα, όλες από πάνω και η τελευταία έλυσε το πρόβλημα των ειδοποιήσεων κανονικά με τελεγκραμ τουλάχιστον που είχα παρατηρήσει.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Με την 5.0.4 δεν είχα τέτοιο θέμα. Με την 5.1.0 και μετά το παρατήρησα.

Παρατηρώ καλύτερη απόδοση της κάμερας στην έκδοση 2.5.30 από ότι με την 2.5.28 που είχα. Δοκιμάστε την από APK mirror.

• 3 weeks later...

Ήρθε και το νέο update.8c2ba78ff58939daf7c61ecef15d02e1.jpg

Νεκρα το θεμα. Οι περισσοτεροι εχουν πουλησει το κινητο για να αγορασουν το 6αρι. Πιθανον να κανω και εγω το ιδιο.

Νεκρα το θεμα. Οι περισσοτεροι εχουν πουλησει το κινητο για να αγορασουν το 6αρι. Πιθανον να κανω και εγω το ιδιο.

Η είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έχει υπάρχει κανένα πρόβλημα για να συζητηθεί :p

Προσωπικά πήρα το 6 επειδή αλλάζω συχνά κινητά, το 5 άνετα βγάζει 2 χρόνια

Oneplus 6 8/128

To 6αρι είναι μεγάλο τηλέφωνο.( Είναι σαν xiaomi mi max). Δεν είναι μικρό συμμαζεμενο σαν το 5.

Προσωπικά δεν θα το πάρω, ούτε τα λεφτά έχω, και θα κυκλοφορήσει το sony xz2 premium.

Θα τσεκαρω αν έχει το update, με ΟΤΑ.

To 6αρι είναι μεγάλο τηλέφωνο.( Είναι σαν xiaomi mi max). Δεν είναι μικρό συμμαζεμενο σαν το 5.

Προσωπικά δεν θα το πάρω, ούτε τα λεφτά έχω, και θα κυκλοφορήσει το sony xz2 premium.

Θα τσεκαρω αν έχει το update, με ΟΤΑ.

Οι πραγματικές διαφορές του OnePlus 6 με το 5 είναι ελάχιστες!

OnePlus 6:

155.7 x 75.4 x 7.8 mm

OnePlus 5:

154.2 x 74.1 x 7.3 mm*

886fc88851aeafdc560fd3a5bec7f055.jpg

Όσο "άρρωστος" και αν είναι κάποιος να αλλάζει συσκευές την μία μετά την αλλη, ειδικά από μια εταιρία, βλέπει ότι δεν έχει ιδιαίτερες διάφορες η καινούρια από την προηγούμενη. Εάν εξαιρέσουμε δηλαδή τις μεγαλύτερες οθόνες του 5Τ και 6 από το απλό 5, τα υπόλοιπα όλα είναι μικροαλλαγές που δεν τις παρατηρεί κανείς στην καθημερινότητα του.

Για μένα εκτός ότι χάνεις σε πρακτικότητα και εργονομία τον αισθητήρα αποτυπωματος από το μπροστινό μέρος, έχεις και μια μεν εντυπωσιακή μεγαλύτερη οθόνη, που δεν μπορείς να την χειριστείς ομως το ίδιο εύκολα με ένα χέρι λόγω ύψους.

Πέρα από αυτό όταν έχουμε στην υπάρχουσα συσκευή μπόλικη ram και υποστήριξη από την εταιρία για ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον, δε βλέπω τον λόγο να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο. Κάποτε το είχα και εγώ το μικρόβιο να αλλάζω ανά τέσσερις με πέντε μήνες κινητά. Τώρα μου πέρασε.

Edited by baiosss

Μπα, μέχρι να ξαναβγεί fingerprint scanner μπροστά δεν αλλάζω το 5.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Κι εγώ μένω στο op5. Πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής. Απροβληματιστη συσκευή και πολύ support από developers. (Δοκιμάστε liquid remix ρομ, είναι καταπληκτική).

Θα μείνω εδώ μέχρι το op7, στο οποίο ελπίζω να προλάβουν να βάλουν fingerprint κάτω από την οθόνη (λογικά θα το έχει το Galaxy S10, άρα θα ακολουθήσει και η OnePlus με το op7) και να βγάλουν το notch (αυτό δυστυχώς μάλλον εξαρτάται από το αν το νέο iPhone θα το έχει ή όχι).

Ένα άλλο επίσης σημαντικό που αναμένω είναι το πώς θα είναι το oxygen os στην επόμενη έκδοση του Android. Αν έχει πάλι την όψη του nougat, θα είναι απαράδεκτοι εκεί στην OnePlus.

Ελπίζω στο op7 να έχουν διορθωθεί και τα 3 παραπάνω ζητήματα. Μέχρι τότε όμως μένω κι εγώ op5 :)

Κι εγώ μένω στο op5. Πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής. Απροβληματιστη συσκευή και πολύ support από developers. (Δοκιμάστε liquid remix ρομ, είναι καταπληκτική).

Θα μείνω εδώ μέχρι το op7, στο οποίο ελπίζω να προλάβουν να βάλουν fingerprint κάτω από την οθόνη (λογικά θα το έχει το Galaxy S10, άρα θα ακολουθήσει και η OnePlus με το op7) και να βγάλουν το notch (αυτό δυστυχώς μάλλον εξαρτάται από το αν το νέο iPhone θα το έχει ή όχι).

Ένα άλλο επίσης σημαντικό που αναμένω είναι το πώς θα είναι το oxygen os στην επόμενη έκδοση του Android. Αν έχει πάλι την όψη του nougat, θα είναι απαράδεκτοι εκεί στην OnePlus.

Ελπίζω στο op7 να έχουν διορθωθεί και τα 3 παραπάνω ζητήματα. Μέχρι τότε όμως μένω κι εγώ op5 :)

Και γω το 7 περιμένω γιατί αμφιβάλλω αν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο στο 6T.

Σχεδον καθαρό Android είναι άρα ότι αλλαγές θα έβλεπες σε ένα Pixel, θα τις δεις και στο Oxygen OS.

Και εγώ αν δεν έχει μπροστινό fingerprint, κάθομαι στα αβγά μου.

Για custom ROMs δεν ασχολούμαι ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερος. Άσε που χάνεις πχ σε κάμερα πιστεύω.

Και γω το 7 περιμένω γιατί αμφιβάλλω αν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο στο 6T.

Σχεδον καθαρό Android είναι άρα ότι αλλαγές θα έβλεπες σε ένα Pixel, θα τις δεις και στο Oxygen OS.

Και εγώ αν δεν έχει μπροστινό fingerprint, κάθομαι στα αβγά μου.

Για custom ROMs δεν ασχολούμαι ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερος. Άσε που χάνεις πχ σε κάμερα πιστεύω.

Πλέον το gcam port έχει γίνει πολύ σταθερο. Στην τελευταία έκδοση δεν χρειάζονται καν fixes να βάλεις από magisk. Τα έχει ενσωματωμένα. Η διαφορά στις βραδινές είναι τεράστια. Καμία σχέση με στοκ κάμερα. Επομένως θεωρώ ότι όχι απλά δεν χάνεις, αλλά κερδίζεις τεράστια βελτίωση στις βραδινές.

Όσον αφορά το oxygen οs, συμφωνω ότι στις λειτουργίες είναι σχεδόν στοκ και μάλιστα με κάποιες επιπρόσθετες πολύ καλές λειτουργίες που το ανεβάζουν πολυ.

Στην αισθητική όμως σαφώς όχι. Το στοκ Oreo εχει πολύ ωραίο design και γενικά η Google σε κάθε νέα έκδοση ανεβάζει το design και το αισθητικό επίπεδο.

Η OnePlus άφησε το oxygen στην αισθητική - εμφανισιακη μορφή του nougat. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες και γενικά έχει πέσει πολύ κράξιμο από τους φανς για αυτό τον λόγο. Χαρακτηριστικά, το ονομάζουν μάλιστα noureo, χαχα.

Τεσπα, θέλω να ελπίζω ότι στην p έκδοση θα κάνει ριζικό redesign στο oxygen, ώστε να μην φαίνεται πλέον 2 γενιες πισω, γιατί αν το αφήσει 2 γενιες πισω θα είναι τραγικό. Χάνεται η αίσθηση του στοκ μακράν.

Για αυτό κι εγώ έχω πάει εδώ και καιρό (από την noureo αναβάθμιση κι έπειτα ) σε custom ROM και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Οι custom Oreo έχουν γίνει εκπληκτικες και με το gcam port δεν σου λείπει τίποτα. :)

Edited by maria_1

Εντάξει το Gcam το περνάς και σε stock, αυτό δεν λέει κατι. Εγώ μιλάω για custom που έρχονται με κάτι snap camera και είναι υποδυεστερες.

Προς το παρόν εμένα από την άλλη μου αρέσει αρκετά η stock εμφάνιση του OOS και ούτε καν στο τρυπακι του nova launcher δεν έχω μπει.

Όταν 5ελειωσει η επίσημη υποστήριξη από την εταιρία και το 7αρι δεν μου κάνει και πολύ ουαου, τότε ναι, custom με τα μπούνια.

Μα για ποιο λόγο να πάει κανείς στο 6 από το 5 πέρα από το "τρυπάκι" της αλλαγής;

Εγώ μπορεί να περιμένω και το 8 να σου πω :p

Εχω κρατήσει άλλα που με ζορίζανε διετίες, σε αυτό θα κολλήσω; :p:lol:

Μα για ποιο λόγο να πάει κανείς στο 6 από το 5 πέρα από το "τρυπάκι" της αλλαγής;

Εγώ μπορεί να περιμένω και το 8 να σου πω :p

Εχω κρατήσει άλλα που με ζορίζανε διετίες, σε αυτό θα κολλήσω; :p:lol:

Εγώ πήγα στο 6 λόγω οθόνης και μπορώ να πω με σιγουριά δεν το μετανιώνω παρόλο που αυτό το αποτύπωμα από πίσω δεν το συνήθισα ακόμη.

Εγώ πήγα στο 6 λόγω οθόνης και μπορώ να πω με σιγουριά δεν το μετανιώνω παρόλο που αυτό το αποτύπωμα από πίσω δεν το συνήθισα ακόμη.

Μωρέ καταλαβαίνω

Εσύ πας για την οθόνη, άλλος πάει για το notch, άλλος δεν πάει για το notch, άλλος θα πάει για τα 256GB, οκ όλα δεκτά είναι

Απλά σε γενικές γραμμές το 5 είναι μια απροβλημάτιστη, "πλήρης" συσκευή, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πεις ότι το 5 σε ζορίζει ή σε προβληματίζει κάπου να τ'αλλάξεις ή είναι τόσο καλύτερο κάπου το 6

Χώρια και το οικονομικό αντίτιμο στη μέση

• The title was changed to OnePlus 5