Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω κάτι στραβωσε γιατί δεν έκανες σωστά το downgrade

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν με την beta δουλεύει. Θέλει να με τρελάνει τώρα!!!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες. Με τα πισωγυρισμστα στην official stable από open beta λόγω κάποιων reboots που μου παρουσίασε τελευταία, με τα wipe data κλπ, επεστρεψα στην 4.5.15 και δεν μπορώ να συνδεθώ με τιποτε στο wifi του σπιτιού μου.

Δοκίμασα πολλές μεθόδους και οδηγίες με ότι αυτό συνεπάγεται (reboot και το router και την συσκευή, ανοιγμα και κλείσιμο του airpane mode που είχε αναφερθεί σε άλλες συσκευές, στατικό dhcp από τις επιπλέον ρυθμίσεις του wifi δικτύου που θέλω να συνδεθώ κλπ) και δεν έχει δουλέψει τίποτε μέχρι στιγμής. Έκανα wipe data, cache πάλι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πέρασα μέχρι και παλαιότερη έκδοση (4.5.10) μήπως άλλαζε κάτι.

Με λίγα λόγια δε μπορώ να συνδεθώ σε wifi, ενώ τα βλέπει και με αφήνει να βάλω passwords, αλλά δεν συνδέεται. Το router δε φταίει σε καμία περίπτωση, εφόσον με άλλες συσκευές μπορώ να συνδεθώ κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι hardware το θέμα? Αν και δεν νομίζω.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss αν θες στειλε μου πμ για να σου πω ειχα αυτο το προβλημα εδω και 1 εβδομαδα.Για να μην παρεξηγηθουμε στειλε μου pm απλως να μην γραφω μια σελιδα κατεβατο

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

baiosss αν θες στειλε μου πμ για να σου πω ειχα αυτο το προβλημα εδω και 1 εβδομαδα.Για να μην παρεξηγηθουμε στειλε μου pm απλως να μην γραφω μια σελιδα κατεβατο
Ναι αλλά το νόημα είναι να το γράψεις εδώ να το δει και κάνας άλλος αν έχει το πρόβλημα.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπερα και απο μενα στη παρεα !

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος κατοχος oneplus5 απο τα μεσα Aυγουστου αγορασμενο απο gearbest.com στα 390€. Οτι και να αναφερο για την συσκευη ειναι λιγο καθως απο τα λιγα που διαβασα στα περισσοτερα με εχετε καληψει πληρως.

Edited by Christz007

Καταρχην και εγω απο beta 2 πηγα να γυρισω σε 4.5.14 η 4.5.15 και δεν ειχα wifi και εψαχνα να βρω λυση ποσες μερες εγραψα και στο forum αλλα δεν βρεθηκε λυση.Στο δια ταυτα η μονη λυση ειναι οχι roll back αλλα αυτη

1 εισαι σε beta 2 και φλασαρεις το twpr 3.2.1 ειναι η τελευταια εκδοση αν δεν την εχεις περασμενη

2Κανεις format data πατας yes και μετα επανεκκινηση σε recovery.

3Mετα βαζεις στην internal την 4.5.14 και αυτο το αρχειο https://www.jamal2367.com/...-flashable.zip

4Φλασαρεις πρωτα το αρχειο αυτο (ειναι το modem απο 4.5.14) και μετα την rom 4.5.14

5Λογικα θα πανε καλα τα πραγματα και μετα φλασαρεις το official recovery kai κανεις update σε 4.5.15 και αν θες κλειδωνεις και μετα το bootloader.

Κατεληξα σε αυτον τροπο αφου δοκιμασα τα παντα τωρα δεν ξερω αν ειναι ο σωστος αλλα δουλεψε.Και κατι αλλο προσοχη στα πισωγυρισματα σε nougat γιατι 2 φορα που ξαναπηγα σε nougat αφου εφαρμοσα τον συγκεκριμενο τροπο δεν επιασε με την πρωτη φορα και παιδευομουν ολο το βραδυ να το επαναφερω.παλι.

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Λοιπόν επέστρεψα και όλα καλά. Ευχαριστώ παιδες, sifario και vag.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πως επέστρεψες φίλε;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τον τρόπο που περιέγραψε πιο πάνω ο sifario, ώστε να τελειώνω μια και καλή.

Βγήκε η stable oreo.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να βγει ακόμη μια open beta για να είναι σίγουροι ότι είναι stable.

Αν κάποιος είναι στοκ και του ερθει, ας μας πει εντυπώσεις.

Μπράβο στην Oneplus για ακόμα μια φορά για τα γρήγορα updates. Αν είναι και το ίδιο καλή και σταθερή με την beta 2, τότε κομπλέ.

Μπράβο στην Oneplus για ακόμα μια φορά για τα γρήγορα updates. Αν είναι και το ίδιο καλή και σταθερή με την beta 2, τότε κομπλέ.

Η beta 2 με το security update του Δεκεμβρίου λένε ότι είναι.

Θα πάρουμε και επίσημα face unlock σε επόμενο update.

Oneplus 6 8/128

Η beta 2 με το security update του Δεκεμβρίου λένε ότι είναι.

Θα πάρουμε και επίσημα face unlock σε επόμενο update.

Το face unlock διάβασα ότι η Oneplus δήλωσε πως θα το έχει μόνο για το 5T. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας να σου πω την αλήθεια. Αλλά υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν και σε εμάς κάποια στιγμή, καθόλου απίθανο για την Oneplus και τις δηλώσεις τύπου μάρκετινγκ.

Το δοκιμασα με την leaked beta 2 . Δεν μπορω να πω οτι το χρησιμοποιησα ιδιαιτερα , παρα μονο να κανω λιγο επιδειξη σε φιλους iphonaκιδες :D:D

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Στις επόμενες ώρες (προφανώς μέσω VPN) θα έχετε OREO (8) και στο ΟΡ5

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-5-0-first-official-android-o-ota-for-the-oneplus-5.725349/

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τι πρεπει να κανω για να βγαλω το ρουτ και να κλειδωσω bootloader και γνησιο recovery?
Samsung S21 Ultra

Πριν μερικούς μήνες, είχε γράψει ένας φίλος, για ένα VPN free γερμανικό.

Μήπως το θυμάται κάποιος?????

Παιδιά με την εφαρμογή oxygen updater από playstore θα σας έρθει η αναβάθμιση.

Την εφαρμογή, την κατέβασα πριν 5 λεπτά, Και δεν δουλεύει.

την κατηργησα.

Το VPN το free, το γερμανικό?????

Με Tunnelbear και Καναδά μου εβγαλε αναβάθμιση.

Κάνω factory reset και θα ξαναδοκιμάσω με Opera VPN.

Ε ρε γλέντια χριστουγεννιάτικα με Oreo!!!

εβαλα τον stock recovery και εκανα update κατευθειαν απο τον στοκ σε oreo. Τοση ωρα εχει "κολλησει" στην εκκινηση και 2 ασπρες τελειες γυρνανε γυρω απο ενα κοκκινο κυκλο. Τι λετε να κανω;
Samsung S21 Ultra

Παιδια, αργει το κατεβασμα.

Αρχικά δοκίμασα με το Oxygen Updater. Σε εμένα λειτούργησε κανονικά, αλλά επειδή μου έδειξε ότι ήθελε 2-3 ώρες για την ολοκλήρωση του κατεβάσματος, το σταμάτησα και συνέχισα με Opera VPN μέσω Καναδά. Και έτσι, όμως, αργεί αρκετά.

Υπομονή!

Εσβησα ολα τα λειτουργικα απο την εσωτερικη μνημη, δεν εχει τιποτα το κινητο και τωρα ανοιγει μονο σε recovery. Προσπαθω να περασω fimrware μεσω sideloading αλλά λεει cannot read update.zip. ΤΟ cmd το τρεχω με admin δικαιωματα... καμια ιδεα;
Samsung S21 Ultra

Κατεβάζουν από όλες τις χώρες,

Γι'αυτό αργεί ο server.

Το βράδυ θα δοκιμάσω με VPN opera, από Γερμανία.

• The title was changed to OnePlus 5