Marik Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Θα μαθουμε συντομα φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Δε θελω το 5Τ. Θελω να παραμείνω σε αυτη την κλασική οθόνη και συν τις άλλοις θα ειναι ακριβό το 5Τ, οπότε εμένα προσωπικά δε με συμφέρει οικονομικώς γιατί το ποσο που μπορω να διαθέσω ειναι το μέγιστο τα 450€Πάρτο από banggood με priority direct mail στα 450 αν θες αλλιώς περίμενε κουπόνι όπως εγώ να το πάρεις στα 360 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 8 ωρες και 15 λεπτα Screen On Time. Απιστευτο θα ελεγα!! Στο προηγουμενο μου κινητο δεν εβγαζα πανω απο 5,5 ωρες! Ενεργοποιημενο το Doze απο τα developers options, και ολες οι εφαρμογες ειναι στο optimized, αλλα οχι στο advanced optimized. Τωρα θα πειραματιστω λιγο με τις ρυθμισεις και θα απενεργοποιησω καποια notification τα οποια δε θεωρω χρησιμα, να δω τι θα προκυψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Κατεβασα, πριν λίγες μέρες, την 4.53.14, πριν γίνει διαθέσιμη με ΟΤΑ, από την εφαρμογή opera vpn, από Γερμανία, και έχω θέμα στο κινητό. Πχ δεν δουλεύει η αντιγραφή- επικόλληση. κλπ.. Αν μπορέσω, θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 κατεβαζω το αρχειο 4.5.14 zip, από το site της oneplus. Θα προσπαθήσω για καθαρη εγκατασταση, δεν ειχα άλλη συσκευή oneplus, μπορει να χασω τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυξήθηκε λίγο η κατανάλωση της μπαταρίας με την νέα αναβάθμιση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ούτε από τα 4000mah του mate 10 pro απειλείται η συσκευή με την καλύτερη απόδοση μπαταρίας που έχει βγει σε flagship, παρεπιπτόντως το mate 10 pro απογοήτευση στη διάρκεια μπαταρίας φτάιει σίγουρα το κακό software που έχει η Huawei Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ούτε από τα 4000mah του mate 10 pro απειλείται η συσκευή με την καλύτερη απόδοση μπαταρίας που έχει βγει σε flagship, παρεπιπτόντως το mate 10 pro απογοήτευση στη διάρκεια μπαταρίας φτάιει σίγουρα το κακό software που έχει η Huawei Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι τελικό το firmware. Ας περιμένουμε το τελικό για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Είχα το mate 9 πριν και ξέρω τι γράφω δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συσκευή με αυτή την απόδοση μπαταρίας και ειδικά με τα 3300mah που έχει τι OnePlus 5 που θεωρούνται μέτρια, απλά το software της συσκευής είναι πολύ μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Είχα το mate 9 πριν και ξέρω τι γράφω δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συσκευή με αυτή την απόδοση μπαταρίας και ειδικά με τα 3300mah που έχει τι OnePlus 5 που θεωρούνται μέτρια, απλά το software της συσκευής είναι πολύ μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ πάντα πάντως είχα την εντύπωση ότι η huawei έχει καλό software και ας μην είχα πρόσφατα κάποια σοβαρή συσκευή της. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εγώ επειδή είχα τον αρχηγό των reload mate 9 σου λέω ότι το software της είναι μέτριο με πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις μηδαμινά update, μέτριο launcher, κάκιστο ui και πραγματικά προτιμώ σίγουρα Samsung με τα ψιλό λαγκακια παρά Huawei. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εγώ επειδή είχα τον αρχηγό των reload mate 9 σου λέω ότι το software της είναι μέτριο με πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις μηδαμινά update, μέτριο launcher, κάκιστο ui και πραγματικά προτιμώ σίγουρα Samsung με τα ψιλό λαγκακια παρά Huawei. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ui τους και μένα δεν μου αρέσει είναι η αλήθεια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μια χαρά. Αν μπορούσαν να στριμώξουν ρε γμτ το δαχτυλικό κάπου κάτω, ή στο πλάι όπως η razer θα ήταν το ιδανικό. Αλλά δυστυχώς θα είναι πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εγώ επειδή είχα τον αρχηγό των reload mate 9 σου λέω ότι το software της είναι μέτριο με πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις μηδαμινά update, μέτριο launcher, κάκιστο ui και πραγματικά προτιμώ σίγουρα Samsung με τα ψιλό λαγκακια παρά Huawei. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως είχες άλλο κινητό? Εγώ το honor 8 είχα και λαγκ δεν υπήρχε πουθενά, καμία σχέση με samsung, καμια όμως, αν σου αρέσει ή όχι το ui είναι άλλο πράγμα, θα συμφωνήσω στα updates, και απόλυτος κανένα θέμα με ειδοποιήσεις, για τον launcher αυτός και της oneplus είναι μόνοι που χρησιμοποιώ, συνήθως έβαζα nova με την αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για lag δεν μίλησα, μάλλον μπερδεψες την αναφορά στο lag των Samsung, μίλησα για reload εφαρμογών δηλαδή τραγικό multitasking,update, κάκιστο ui και πολύ κακό software γενικά,για πες μου φίλε το honor 8 πόσα mAh μπαταρία είχε με 5,2 ιντσες και 1080p και αν ήσουν ικανοποιημένος από την διάρκεια της μπαταρίας; γιατί εγώ με το mate 9 και 4000 mAh δεν τρελάθηκα κιόλας; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Παιδιά καλησπέρα Μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλω οπωσδήποτε να αλλάξω συσκευή σε ενα μήνα και μαζεύω λεφτα για το oneplus 5 . Η τωρινή μου συσκευή τα παίζει σιγα σιγα Μπορει να μου στειλει κανεις απο εξωτερικό ενα μαγαζι κ χωρις τελωνείο οσο πιο φθηνά γινεται? Γιατι εκανα αναζητηση και εχω κομπλάρει λιγο. Σε μαύρο χρωμα το ψαχνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!413€ https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_656559.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για lag δεν μίλησα, μάλλον μπερδεψες την αναφορά στο lag των Samsung, μίλησα για reload εφαρμογών δηλαδή τραγικό multitasking,update, κάκιστο ui και πολύ κακό software γενικά,για πες μου φίλε το honor 8 πόσα mAh μπαταρία είχε με 5,2 ιντσες και 1080p και αν ήσουν ικανοποιημένος από την διάρκεια της μπαταρίας; γιατί εγώ με το mate 9 και 4000 mAh δεν τρελάθηκα κιόλας; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3000 είχε και ήταν στα επίπεδα του OnePlus 3 που έχω τώρα, βέβαια ήταν κάπως καλύτερη με MM παρά με N, ούτε reloads σε εφαρμογές που χρησιμοποιούσα συχνά είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Θε έπρεπε να έχει πολύ καλύτερη μπαταρία λόγο μικρότερης οθόνης,το 3t με 3400 εκτοξεύει την καλή απόδοση της μπαταρίας που έχει το 3 αυτό λέγεται optimization και είναι από το software Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ούτε από τα 4000mah του mate 10 pro απειλείται η συσκευή με την καλύτερη απόδοση μπαταρίας που έχει βγει σε flagship, παρεπιπτόντως το mate 10 pro απογοήτευση στη διάρκεια μπαταρίας φτάιει σίγουρα το κακό software που έχει η Huawei Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌπως αναφέρθηκε και πριν δεν έχει το τελικό firmware σ' αυτό το test. Δες πιο πρόσφατα βίντεο. Το Mate 10 έχει απ' τις καλύτερες αυτονομίες. Αλλά περισσότερα στο σχετικό thread, μη χαλάμε το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 413€ https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_656559.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ πολυ φιλε μου. Θα το εχω υπόψην! ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρτο από banggood με priority direct mail στα 450 αν θες αλλιώς περίμενε κουπόνι όπως εγώ να το πάρεις στα 360 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι ισχύει με τα κουπόνια? Σ ευχαριστώ επισης για την πρόταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Όπως αναφέρθηκε και πριν δεν έχει το τελικό firmware σ' αυτό το test. Δες πιο πρόσφατα βίντεο. Το Mate 10 έχει απ' τις καλύτερες αυτονομίες. Αλλά περισσότερα στο σχετικό thread, μη χαλάμε το συγκεκριμένο.Μπορείς να ανεβάσεις στο νήμα του mate 10 pro το συγκριτικό, παρακολουθώ το νήμα έχω δει όλα τα συγκριτικά και σε κανένα δεν είδα να τα πηγαίνει καλά, μάλιστα το s8 plus είναι ανώτερο και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με το OnePlus 5 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παντως αυτη τη φορα ειμαι στις 3 ωρες οθονη με 50% μπαταρια. Δλδ πολυ λιγοτερο απο τις 8 ωρες και 15 λεπτα οθονη που μου εβγαλε την προηγουμενη φορα με 1% μπαταρια.. Δε καταλαβαινω γιατι.. Ισως επειδη εβαλα καποια προγραμματα επιπλεον; Θα κανω διαφορες δοκιμες και θα καταληξω καπου.. Γενικα το Wifi παρατηρω οτι τρωει την περισσοτερη μπαταρια. Δλδ σε ενα 8ωρο που κοιμαμαι μπορει να τρωει 5%. Πολυ δεν ειναι; Εβαλα και το Gsam Battery Monitor μαζι με τα Wakelock services.. Αυτα να τρωνε την μπαταρια; Θα το τσεκαρω.. Γενικα τις εφαρμογες τις κλεινετε ή απλα πατατε το κεντρικο κουμπι; Οταν παταω το κεντρικο κουμπι ειναι σαν να παγωνουν, ανοιγουν ακαριαια μετα. Δε ξερω ομως αν αυτο εχει επιπτωση στην μπαταρια. Επισης στο Magisk, μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησει το εξης : New Magisk Manager Update Available. Παταω να κατεβει, αλλα δεν γινεται τιποτα.. Επισης στο Magisk στην κατηγορια downloads υπαρχουν διαφορα tweaks, εχετε δοκιμασει κανενα στο Oneplus5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Με το κεντρικό κουμπί βγαίνω και εγώ,δεν νομίζω να τρώνε μπαταρία όταν μένουν έτοιμες στο background ίσα ίσα πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παντως αυτη τη φορα ειμαι στις 3 ωρες οθονη με 50% μπαταρια. Δλδ πολυ λιγοτερο απο τις 8 ωρες και 15 λεπτα οθονη που μου εβγαλε την προηγουμενη φορα με 1% μπαταρια.. Δε καταλαβαινω γιατι.. Ισως επειδη εβαλα καποια προγραμματα επιπλεον; Θα κανω διαφορες δοκιμες και θα καταληξω καπου.. Γενικα το Wifi παρατηρω οτι τρωει την περισσοτερη μπαταρια. Δλδ σε ενα 8ωρο που κοιμαμαι μπορει να τρωει 5%. Πολυ δεν ειναι; Εβαλα και το Gsam Battery Monitor μαζι με τα Wakelock services.. Αυτα να τρωνε την μπαταρια; Θα το τσεκαρω.. Γενικα τις εφαρμογες τις κλεινετε ή απλα πατατε το κεντρικο κουμπι; Οταν παταω το κεντρικο κουμπι ειναι σαν να παγωνουν, ανοιγουν ακαριαια μετα. Δε ξερω ομως αν αυτο εχει επιπτωση στην μπαταρια. Επισης στο Magisk, μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησει το εξης : New Magisk Manager Update Available. Παταω να κατεβει, αλλα δεν γινεται τιποτα.. Επισης στο Magisk στην κατηγορια downloads υπαρχουν διαφορα tweaks, εχετε δοκιμασει κανενα στο Oneplus5; Εφαρμογές όπου παρακολουθούν το σύστημα καταναλώνουν μπαταρία Αυτά που έβαλες είναι μερικές από αυτές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts