baiosss Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ας περάσει παιδιά το oxygen updater από το playstore. Πιο γρήγορα θα τελειώσει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Θα κατεβάσεις αυτό το tool. https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/tool-skipsoft-android-toolkit-oneplus-5-t3625419/amp/ Πρώτα θα ξεκλειδώσεις bootloader οπου και θα γίνει φορμάτ στη συσκευή. Στη συνέχεια θα περάσεις twrp απο το tool. Και τέλος μεσα απο twrp θα φλασαρεις το τελευταίο supersu ή magisk, ότι σε βολεύει. Δεν θυμάμαι αν ρουταρεις και απο το tool απευθείας,τσεκαρε το πολυ πιθανό! πως ξεκλειδώνεις το bootloader? κι ποιο twrp βάζουμε; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Βασικά δεν πρέπει να τα βάζεις δίπλα με το τηλεκοντρόλ γιατί θα αλλάζεις κανάλια με το κινητό και θα βάλεις το τηλεκοντρόλ στο αυτί. Μαρεσει που έκραζα την σαμσουνγκ και την αντέγραψαν όλοι. Οκ καλά έκανε η 1+ και έβγαλε τηλεκοντρόλ, αλλά γιατί σταματάς το άλλο όμως και το ακυρώνεις έτσι μαζί με όσους το θέλουν? Βέβαια τα είχαμε δει από πέρσι αυτά που έβγαλε ακριβώς το ίδιο με άλλο όνομα και 40 ευρώ πιο πάνω. Νταξ φέτος το άλλαξε και λίγο, άλλαξε σχήμα τουλάχιστον. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ πιστεύω ότι σταματάει την παραγωγή του προηγούμενου οπότε βγάζει καινούργια συσκευή,γιατί δεν μπορεί να έχει δύο γραμμές παραγωγής ταυτόχρονα...Και κατά δεύτερο λόγο,για να πουλήσει το καινούριο... Τουλάχιστον φέτος δεν επικαλείται χαζές δικαιολογίες όπως πέρυσι... Το .όνο που περιμένω να δω φέτος.ειναι ΙΡ68.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 πως ξεκλειδώνεις το bootloader? κι ποιο twrp βάζουμε;To tool που είπα παραπάνω έχει επιλογή unlock bootloader.. Επίσης έχει επιλογή να περάσει twrp. Κάνε ενα κόπο να το κοιτάξεις ή και να το δοκιμάσεις. Τα λέει ολα πολύ αναλυτικά αν γνωρίζεις αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Σε ένα video, στο you tube, αλλάζουν το χρώμα, στο μενού των ρυθμίσεων, σε σκοτεινό, και τα γράμματα φαίνονται λευκά. Πως γίνεται αυτή η ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Σε ένα video, στο you tube, αλλάζουν το χρώμα, στο μενού των ρυθμίσεων, σε σκοτεινό, και τα γράμματα φαίνονται λευκά. Πως γίνεται αυτή η ρύθμιση; Ρυθμίσεις/οθόνη/θέμα σκούρο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καμία καλή διαρροή πληροφοριών για το πότε αναμένεται η νέα συσκευή ξέρουμε; Έπιασα το OnePlus 5 στο χέρι μια μέρα και γοητευτικα Αν είχε και ois στην κάμερα θα ήταν τέλειο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ευχαριστώ. Από τις ρυθμίσεις,, προβολή,, θέμα,, σκούρο. Έχει τρις επιλογές,,, προεπιλογή- φως- σκούρο. Επέλεξα το σκούρο. Η επιλογή 2η φως, τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ευχαριστώ. Από τις ρυθμίσεις,, προβολή,, θέμα,, σκούρο. Έχει τρις επιλογές,,, προεπιλογή- φως- σκούρο. Επέλεξα το σκούρο. Η επιλογή 2η φως, τι είναι; Δοκίμασε το Πάντως το σκούρο κάνει και οικονομία αρκετή στη μπαταρία λόγο μαύρου στις oled οθόνες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) To tool που είπα παραπάνω έχει επιλογή unlock bootloader.. Επίσης έχει επιλογή να περάσει twrp. Κάνε ενα κόπο να το κοιτάξεις ή και να το δοκιμάσεις. Τα λέει ολα πολύ αναλυτικά αν γνωρίζεις αγγλικά. TWRP : ποιο προτείνετε? Είδα ότι παίζουν 2: - official 3.1.1-1 cheeceburger - 3.1.1-x Blu_spark_v49 Edited November 6, 2017 by balakof Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 TWRP : ποιο προτείνετε? Είδα ότι παίζουν 3: - official 3.1.1-1 cheeceburger - 3.1.1-x Blu_spark_v49 - Magisk-v14.0 Το Magisk δεν ειναι twrp, ειναι εφαρμογη για root. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 ναι, έχεις δίκιο. Από βιασύνη το έβαλα...., το διόρθωσα τώρα! Γνωρίζεις διαφορές από official & blu_spark TWRP ? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έχω χρησιμοποιώ το twrp-k2 , διαβάζει και usb,ενω το μαμα δεν διαβαζε.Επισης έχω φλασαρει πολλες ρομ χωρίς προβλήματα οπιτε κρατησα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καμία καλή διαρροή πληροφοριών για το πότε αναμένεται η νέα συσκευή ξέρουμε; Έπιασα το OnePlus 5 στο χέρι μια μέρα και γοητευτικα Αν είχε και ois στην κάμερα θα ήταν τέλειοΤάσο λογικά μέσα Νοέμβρη,για το ois μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι του κάνει κακό η έλλειψη του μιας και OnePlus 3T είχε ois αλλά το 5αρι είναι ανώτερο και σε low light η κάμερα εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα και δεν έχει διαφορές με φωτεινές ναυαρχίδες, είναι πάρα πολύ καλή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 16 του μηνός ανακοινώνεται και επίσημα Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 16 του μηνός ανακοινώνεται και επίσημα https://oneplus.net/gr/ Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για OIS στο 5t. Ας βάλουν τουλάχιστον EIS και στα 1080p@60fps, όχι μόνο στα 4k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Τάσο λογικά μέσα Νοέμβρη,για το ois μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι του κάνει κακό η έλλειψη του μιας και OnePlus 3T είχε ois αλλά το 5αρι είναι ανώτερο και σε low light η κάμερα εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα και δεν έχει διαφορές με φωτεινές ναυαρχίδες, είναι πάρα πολύ καλή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει διαφορά σε λήψη βίντεο; Μάλλον λάθος κάνεις Κουνιέται παρά πολύ χωρίς ois το βίντεο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Νομίζω έβαλαν σε update eis. Είδα βίντεο και είναι σταθερά. Να ρωτήσω. Συνήθως μετά από ποσό καιρό είναι διαθέσιμο ένα μοντέλο από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί; βλέπω τα χάλια της LG με το V30 και αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερα εδώ τα πράγματα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν έχει διαφορά σε λήψη βίντεο; Μάλλον λάθος κάνεις Κουνιέται παρά πολύ χωρίς ois το βίντεοΤάσο είναι απλά εκπληκτικό στο video μπορείς να συναντήσεις ξανά τον Νίκο και να το τσεκαρεις, πλέον έχει και σταθεροποίηση και σε 4k εγγραφή,τα reviews στην αρχή εκραζαν για την έλλειψη σταθεροποίησης στα 4k,στα 1080p ήταν από την αρχή φοβερό,το eis κάνει πολύ καλή δουλειά, πραγματικά σου λέω είναι η ευχάριστη έκπληξη η κάμερα της συσκευής και ειδικά τα video Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω έβαλαν σε update eis. Είδα βίντεο και είναι σταθερά. Να ρωτήσω. Συνήθως μετά από ποσό καιρό είναι διαθέσιμο ένα μοντέλο από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί; βλέπω τα χάλια της LG με το V30 και αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερα εδώ τα πράγματα.Έτσι ακριβώς φίλε είναι φοβερό το eis, λίγες μέρες μετά την παρουσίαση 16/11 θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από το επίσημο sait Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για OIS στο 5t. Ας βάλουν τουλάχιστον EIS και στα 1080p@60fps, όχι μόνο στα 4k.Αυτό ναι μαζί σου, πάντως η σταθεροποίηση είναι φοβερή το βλέπω κάθε μέρα και δεν το πιστεύω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Φίλη είμαι.... Στο λινκ που έβαλε ένα παιδί πιο πάνω γράφουν Join in person "" Join the OnePlus team in Brooklyn for our keynote and an exclusive experience with the OnePlus 5T. Coming soon Sales start November 8, 12:00 p.m. ET""" Τι εννοούν με το sales? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ζητάω συγγνώμη,δεν το είχα δεί, επίσης δεν έχω συνηθίσει γυναικεία παρουσία στα θέματα της OnePlus, θα προσέχω από εδώ και πέρα γιατί βλέπω το γυναικείο φύλο μπαίνει δυνατά πλέον στην τεχνολογία Στο Μπρούκλιν θα γίνει λογικά η παρουσίαση του 5T 16 Νοεμβρίου και ίσως να είναι έτοιμοι κατευθείαν μετά την παρουσίαση για παραγγελία Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ζητάω συγγνώμη,δεν το είχα δεί, επίσης δεν έχω συνηθίσει γυναικεία παρουσία στα θέματα της OnePlus, θα προσέχω από εδώ και πέρα γιατί βλέπω το γυναικείο φύλο μπαίνει δυνατά πλέον στην τεχνολογία Στο Μπρούκλιν θα γίνει λογικά η παρουσίαση του 5T 16 Νοεμβρίου και ίσως να είναι έτοιμοι κατευθείαν μετά την παρουσίαση για παραγγελία Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειαζεται συγνώμη. Ένας από τους βασικούς λόγους ς που ψήνομαι να το πάρω είναι το φλασάρισμα. Από την εποχή που είχα το g2 και κάθε μέρα ήμουν με άλλη ρομ, εχω πάθει στέρηση:) Ανυπομονώ ... Sorry για το off topic. Μήπως να ανοίξει κάποιος άλλο thread? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Off topic δεν είσαι, OnePlus και custom rom,kernel,root πάνε μαζί.Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει και εμένα αλλά τρέχει τόσο ομαλά η συσκευή και έχει τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας με συνεχόμενα και γρήγορα update που ακόμα δεν το έχω πειράξει Για το sales 8 November, είναι το ticket για την εκδήλωση που θα γίνει στο Μπρούκλιν,η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής και ημερομηνία που θα μπορείς να την παραγγείλεις στην Ευρώπη θα είναι 21/11 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ είδα τη λειτουργία του EIS σε 5άρι φίλου και πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό! Δε θα με χάλαγε να έχει και OIS αλλά πραγματικά το βίντεο είναι πολύ σταθερό με τη συγκεκριμένη υλοποίηση του EIS. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν πολλά samples και στο Youtube. Βέβαια είναι διαθέσιμο μόνο για 4K@30fps, όχι για 1080p@60fps. Στα 60fps έχει θεματάκι το βίντεο χωρίς EIS. Ελπίζω να το βάλουν στο 5t... Αλήθεια στις φωτογραφίες πως τα πάει; Βγαίνουν καθόλου κουνημένες λόγω έλλειψης OIS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts