xrhstos2 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Κ εγώ αυτό θα έκανα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Καθώς είμαι root: 1) Πέρασα την camera της Google που είχατε δώσει εδώ μέσα... οι φωτό είναι καλύτερες από την κανονική της Oneplus! Ίσως να είναι το HDR+ 2) Πέρασα το Mod stereo και νομίζω ότι ο ήχος βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο..και ταυτόχρονα και το Mod Spotify... 3) Το Νο 1 προσόν του κινητού είναι το WiFi Mu-Mimo, ακολουθούν ταχύτητα, φωτό, φόρτιση, δακτυλικό αποτύπωμα ... και κυρίως δεν έχει κάτι που να σου την σπάει...ούτε jelly ούτε άλλες Π@π@ριές.. Μπράβο δεν περίμενα το copy-paste (του iphone) κινητό να τα πάει έτσι....άλλα πίστευα διαβάζοντας εσάς εδώ μέσα!! 4) Αγόρασα και ένα καλώδιο όχι μανίσιο περίπου 2$ το οποίο είναι φοβερό, έγχρωμο (κόκκινο-μαυρο), στιβαρό και 1,5μ και κάνω την δουλειά μου και στο γραφείο...(κρίμα που δεν κράτησα το λινγκ τους)! Εκτός από αγορές .... που λέμε εδώ μέσα, μπορούν να μας πουν την εμπειρία τους κάποιοι που έχουν βάλει και άλλη ρομ?? Υπάρχει κάποια εφαρμογή της εταιρίας ή άλλο σχετικό που μπορώ να βάλω θέματα...χωρίς να αλλάξω launcher?? Κάτι για Callection θα ανακοινώσουν.... Edited September 13, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ΤΟ mod stereo πως το περασες; λινκ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Νομίζω ότι είναι αυτό.....https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/cm13-stereo-audio-mod-t3359232 μπορεί και όχι! Δεν κράτησα λίνγκ....το έχω όμως το zipάκι... Το πέρασα με TWRP σε μορφή ZIP! Αυτό νομίζω... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/stereo-speaker-mod-oos-t3632980 και εδώ το [MOD] HEVC/H.265 Video Recording V2.1 .... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/mod-hevc-h-265-recording-t3638930 Edited September 13, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το Spotify mod τι είναι; έχεις κάποιο Λίνκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σωστός. Αργει ο 836 αρα αργει και το 5t η δεν ερχεται καθολου. Να βγαλει το 5t με τι? Μονο με μεγαλυτερη μπαταρια? κιεγω το ίδιο θέλω να πιστεύω αν και μπορεί να μας τη σπάσουν με πράγματα οπως μεγαλύτερη μπαταρία, ois και στερεο σπικερς! Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Στα 325€ στο gearbest με το κουπόνι gboneplusgr και με priority line (eu express) χωρίς τελωνείο πάει λίγο κάτω από 350€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τι θα έχει στις 19; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δεν λειτουργουν τα λινκς απο το gearbest. Ημουν ετοιμος να το αγορασω σε αυτη τιμη.. Παντως σιγουρα κατι παιζει.. Το αποθεμα με τα 8gb ram φαινεται να τελειωνει σιγα-σιγα, και εδω και 1 μηνα βγαζουν συνεχεια σε προσφορες την εκδοση με τα 6gb ram για να φυγει ολο το στοκ και απο αυτη.. Και εγω νομιζω θα δουμε το 5t με καποιες διορθωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αφού 8/128 βγήκε και σε άλλα χρώματα αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στα, 350.. Το 6ρι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 325, με το priority 350 ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πολύ καλά θα έλεγα.. Ο φορτιστής είναι ο κινέζικος να υποθέσω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καινουριο cpu (πχ 836) και εγω δυσκολο το κοβω να δουμε φετος OnePlus 5T η κατι αντιστοιχο με αυτο που εγινε με το 3/3Τ. Εκτος αν χρησιμοποιησουν cpu αλλης εταιριας. Παντως και εγω πιστευω οτι δεν θα δουμε 5T φετος και θα παμε κατευθειαν απο του χρονου στο 6. Ισως να παρουσιασουν παλι κατι μικροτερο, οπως ειχε γινει με το OnePlus X και ισως κανενα bezel less αλλα με πιο αδυναμο cpu. Δε θα με χαλούσε ένα one+5 bezeless, αδιάβροχο και με καλύτερη κάμερα έστω στα σημεία ως 5Τ Έτσι κι αλλιώς και το 3Τ που είχε ''άλλο CPU'' σιγά τις διαφορές που είχε με το 3άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το νέο pixel θα έχει τον 836 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πολύ καλά θα έλεγα.. Ο φορτιστής είναι ο κινέζικος να υποθέσω? Ναι αλλά στέλνει ανταπτορα, και με 5 ευρώ παίρνεις τον Ευρωπαϊκό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μια χαρά.. Ίσως είναι ευκαιρία για αναβάθμιση :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δε θα με χαλούσε ένα one+5 bezeless, αδιάβροχο και με καλύτερη κάμερα έστω στα σημεία ως 5Τ Έτσι κι αλλιώς και το 3Τ που είχε ''άλλο CPU'' σιγά τις διαφορές που είχε με το 3άρι. Μακαρι να βγει κατι καλυτερο αλλα με την προυποθεση πως δεν θα ξεπερναει κατα πολυ την τιμη του ηδη υπαρχοντος. Παντως και το Slate Grey δεν ειναι ασχημο χρωματακι, για οποιον ψαχνει αναγκαστικα εκδοση 8/128. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ομάδα καλημέρα απο εχτές είπα να δοκιμάσω το τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι πραγματικά είναι πολύ γρήγορο και σίγουρα vfm. Έχω το εξής ερώτημα θέλω έναν 2ο φορτιστή που το στέλεχος της μπρίζας ok το έχω βρει, το καλώδιο πρέπει να είναι μόνο το δικό του ή μπορώ να βάλω και από samsung note 7 που έχω σε type C??? Αν πρέπει να πάω στο official προτείνετε καμία λύση αρκεί να μην είναι ebay. Ευχαριστώ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 αν και βγαίνουμε offtopic, βασικά οι διαφορές είναι γνωστές το προτιμάς vs mix 2 Γιατί θες amoled οθόνη Εμπειρία κοντά σε pure android ~150€ φθηνότερο από Κίνα Το mix 2 έχει amoled οθόνη οπότε άστοχο το επιχείρημα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το mix 2 έχει amoled οθόνη οπότε άστοχο το επιχείρημαLcd ips έχει το mix 2 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) 6 ίντσες και πάνω με ois f1.6-1 7 Αν ειναι και αδιάβροχο ακόμα καλύτερα. Το αν έχει 836 η 660, 6 η 8 εμένα δεν με νοιάζει. Μπαταρία να έχει σίγουρα, amoled ευπρόσδεκτη. Edited September 14, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ομάδα καλημέρα απο εχτές είπα να δοκιμάσω το τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι πραγματικά είναι πολύ γρήγορο και σίγουρα vfm. Έχω το εξής ερώτημα θέλω έναν 2ο φορτιστή που το στέλεχος της μπρίζας ok το έχω βρει, το καλώδιο πρέπει να είναι μόνο το δικό του ή μπορώ να βάλω και από samsung note 7 που έχω σε type C??? Αν πρέπει να πάω στο official προτείνετε καμία λύση αρκεί να μην είναι ebay. Ευχαριστώ.........Αν ο φορτιστής δίνει μονο 2Α μπορείς με ενα απλό καλώδιο και samsung ακομα. Παρε ενα γνήσιο. Βασικα δες με το samsung φορτιστή και το μαμα καλώδιο για αρχή με ποσα Α φορτίζει (εφαρμογή Ampere στο playstore) Αν φορτίζει με κατω απο 2Α πάρε ενα γνήσιο samsung που είναι φτηνό και καλό. Προσωπικά εχω ένα Anker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το mix 2 έχει amoled οθόνη οπότε άστοχο το επιχείρημα Ta spec sites και τα hands on αναφέρουν ότι δεν είναι OLED, οπότε άστοχο αυτό που έγραψες Έχω το εξής ερώτημα θέλω έναν 2ο φορτιστή που το στέλεχος της μπρίζας ok το έχω βρει, το καλώδιο πρέπει να είναι μόνο το δικό του ή μπορώ να βάλω και από samsung note 7 που έχω σε type C??? Αν πρέπει να πάω στο official προτείνετε καμία λύση αρκεί να μην είναι ebay. Ευχαριστώ......... Χρειάζεται το δικό του καλώδιο για να κάνει dash φόρτιση Επίσης κι εγώ είμαι σε αναζήτηση car charger, μόνο από το official site παίζουν στα 37€; Πιο φτηνά δεν παίζουν από αλλού; Στο ebay είδα παίζουν κάτι 3rd party, γύρω στα 17€ μαζί με καλώδιο Ενδεικτικά http://www.ebay.com/itm/VOOC-Dash-Charge-LED-Display-Car-Charger-For-Oneplus-5-3T-Car-OPPO-R7-R9s-R11-/182519666757?var=&hash=item2a7f051845:m:mmvBuLqvRnhsLQMVK1ao3DA Λέτε να αξίζουν; ΥΓ. Αν βγει 5Τ να το περιμένουμε στα 539/599;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Κάποια ειδική έκδοση του 5 θα είναι πιθανότατα όπως το 3T colette edition. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts