Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σωστο και αυτο ,το 5αρι δεν απευθυνεται γι αυτους που εχουν το 3Τ , απλα πραγματα (προσωπικη αποψη παντα)

Σαφεστατα! Μονο αν κανουν καμια χαζομαρα και δεν το υποστηριξουν σε βαθος χρονου.

Ουτε του χρονου θα αξιζει το 6 λογω τιμης φυσικα. Αν ξεκιναει ειδικα απο 550 ευρω, οχι απλα θα χασει το VFM αλλα οι επωνυμοι θα ειναι ακομα πιο κατω μιας και παρουσιαζουν πιο νωρις τις ναυαρχιδες τους.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από μενα,

μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με το LG G3 και όντας ευχαριστημένος μέχρι τώρα που η οθόνη του παρέδωσε πνέυμα, προχώρησα και εγώ στην παραγγελία του 8/128. Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος από την επιλογή μου καθώς όλο αυτό το διάστημα ταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτό και το Huawei Mate 9 και αποφάσισα να πάω στο OnePlus.

Νεότερα με την παραλαβή του!

Το status παραμένει pending και δεν έχω λάβει ακόμα mail με τα στοιχεία της παραγγελίας μου.

Edited by pkout

καλά ταχύτητα τι να πεις θα πάει μαντήλι, μόνο του θα παίζει μπάλα όπως και το 3/3τ. Ας πάμε εκεί που είχαμε θέματα, δηλαδή στην κάμερα. Φωτογραφική πολύ καλή, εκπληκτικό φόκους, απίστευτα γρήγορο και ήταν η σημαντικότερη βελτίωση σε σχέση με το 3.Τώρα στο βίντεο, στην μπρος κάμερα είναι μια χαρά, στο 1080 είναι πολύ καλό αλλά στο 4κ είναι τραγωδία.Σαν να προσπαθώ να βγάλω βίντεο πάνω στο Κάμιρος με 10 μποφόρ.Πως το κατάφεραν αυτό?ήμαρτον.Ο ήχος στο βίντεο είναι εξαιρετικός.

flagship killer δεν ξέρω αν είναι, δεν νομίζω, αλλά είναι μια πολύ καλή και τίμια πρόταση. οκ δεν έχει αδιαβροχοποίηση αλλά αν είναι να την πλήρωνα +200 καλύτερα που δεν έχει.Εκεί που υπερτερεί κατα κράτος και το κάνει flagship είναι το Oos χωρίς σαβούρα μέσα που κάνει την εμπειρία χρήσης εκτός συναγωνισμού.

Νομίζω πως το 128/8 είναι όβερκιλ αλλά αν δεν είχα το 3 αυτό θα έπαιρνα :lol:

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Οσοι το παραγγειλατε, στο εμαιλ που σας ηρθε τι γραφει Shipping Method? Σε εμενα PLPriority (να υποθεσω απο πολωνια; )

PLPriority και εμένα

για Δευτέρα λέει παράδοση παίζει να έρθει παρασκευή?

Από που το αγοράζω ρε παιδιά κάποιο λινκ από εσάς που το αγοράσατε;

https://oneplus.net/gr/early-drop

Γραψε Clearer Photos και πατα go

εμένα σε 2 μέρες μου ήρθε..

Άρα παίζει να το πάρουμε παρασκευή αύριο λέει ότι θα σταλεί

Αν φύγει αύριο το πακέτο θα το παραλάβεις Πέμπτη.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

ναι μπορεί να το έχεις και παρασκευή άντε καλορίζικο :)

Ρε παιδιά το παρήγγειλα και πλήρωσα με PayPal, αλλά.email από op δεν ήρθε και ατις παραγγελίες το δείχνει ότι δεν έχει πληρωθεί. Είναι λογικό;

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

γίνεται μακελειό με τις παραγγελίες οπότε κάντε λίγο υπομονή, δεν θα χάσετε λεφτά απο το PP με τίποτα.Φαντάσου να ήταν και καλό κιολας :lol:

Φαντάσου να ήταν και καλό κιολας :lol:

:lol::lol::lol: Το Phonearena επεσε διαβασα μολις εβγαλε samples απο φωτογραφιες του 5:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλά δεν έβαλαν τελικά Qhd; τρελοί είναι; αλλάζω γνώμη μαζί τους

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

επειδή είναι λογικοί δεν έβαλαν

Μάλλον το άφησαν για το 5t

Καλησπέρα σε όλους κάτοχος LG G3 σκέφτομαι να το αγοράσω αξίζει λέτε? Και μία χαζή ερώτηση από ότι είδα τα στέλνουν με dhl έχουμε θέματα τελωνείου? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους κάτοχος LG G3 σκέφτομαι να το αγοράσω αξίζει λέτε? Και μία χαζή ερώτηση από ότι είδα τα στέλνουν με dhl έχουμε θέματα τελωνείου? Ευχαριστώ.

από ευρώπη το στέλνουν αγόρασε άφοβα

Όταν κάνω την παραγγελία θα πρέπει να πατήσω έπειτα "Pay now" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή? Από το winbank δείχνει ότι τα χρήματα είναι δεσμευμένα...

το στελνεις στην oneplus ευρωπης αν δεν κανω λαθος.

Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσουμε; Επίσης, αν η αγορά γίνει από Αμερική, υπάρχει εγγύηση και αν ναι πόσο διαρκεί και πως την αξιοποιούμε;

Ευχαριστώ

Όταν κάνω την παραγγελία θα πρέπει να πατήσω έπειτα "Pay now" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή? Από το winbank δείχνει ότι τα χρήματα είναι δεσμευμένα...

αν πλήρωσες με paypal περιμενε λιγη ωρα γιατι άργησε και εμενα να εμφανίσει οτι εγινε η πληρωμή και μου ειχε επιλογή pay now

λογικά σε κανένα 10λεπτο θα γινει

Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσουμε; Επίσης, αν η αγορά γίνει από Αμερική, υπάρχει εγγύηση και αν ναι πόσο διαρκεί και πως την αξιοποιούμε;

Ευχαριστώ

Απο θεμα support μην την φοβασαι,ενα παιδι που εσπασε οθονη το εστειλε και το φτιαξανε αμεσα και ηταν παλι πισω σε χρονο express.Το ιδιο συμβαινει και με αλλο τομεα support σε ενα θεμα που χρειαστηκα πληροφοριες ασχετο με τη λειτουργια του κινητου.Αμεσοτατες απαντησεις και φουλ εξυπηρετικοι.Επισης σου φτιαχνουν αυτοι μεσω mail ενα code για αποστολη μεσω dhl εαν χρειαστει να τους το στειλεις και φυσικα δεν πληρωνεις τιποτα απο μεταφορικα εαν ειναι εντος εγγυησης και εχει θεμα.Εαν αγορασεις απο Αμερικη δεν ξερω τι συμβαινει.

Στα αλλα νεα βλεπω το 8/128 για Ευρωπη out of stock....

• The title was changed to OnePlus 5