Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η παρουσιαση ειναι στις 7 το απογευμα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι. Έχει μπει και στο επίσημο site της OnePlus.

κριμα κι εγω τα χα μπερδεψει και νομιζα οτι ειναι στις 12 για να δουμε τι θα δουμε τελικα

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Για αυτό ουδέποτε ήταν ούτε στο μέλλον θα αποκτήσει χαρακτήρα flagship killer.(ούτε τα 8gb αρκουν για να χαρακτηριστει killer-θελει πολλα περισσοτερα)

Σκέτο flagship αυστηρά με τα θετικά του αλλά και αρκετές ελλείψεις η εκπτώσεις σε σχέση με ανταγωνισμό πχ αν δεν εχει OIS θα τραγικό ΟΠΩΣ και να έχει για 500+ συσκευή.

Κάπου πήρε το ματι μου οτι η ZTE έβαλε αδιαβροχοποιηση σε τιμη παρόμοια με του Oneplus αρα δεν στεκει οτι μονο σε 600 φεύγα πρέπει να βάζουν η οτι ακριβό feature είναι.

Εδω το βρηκα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453123

Εγώ πιστεύω ότι μέχρι και το 1+3 ήταν αυτό που λέμε flagship killer,αλλά από το 3Τ και μετά σιγά σιγά και λόγω αύξησης τιμής έχανε αυτό το χαρακτηριστικό...

Για το 5 τώρα αν κάνει πάνω από 500 οτι και να έχει σαν συσκευή έχει χάσει τον χαρακτήρα του flagship killer,και φυσικά σε αυτά τα λεφτά η έλλειψη αδιαβροχοποιησης είναι μεγάλο φάουλ...

Άποψη μου...

να του βάλουμε αυτοκόλλητο σαμσούνγκ να γίνει flagship killer. Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Σε όσους δεν αρέσει, μην το αγοράζετε.μην μπαίνετε να γράφετε τον πόνο σας και γιατί δεν σας κάνει.να μην αναφερθώ για το ότι πάτε να το βγάλετε σκaρτο ακόμηδεν το είδαμε

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

να του βάλουμε αυτοκόλλητο σαμσούνγκ να γίνει flagship killer.

Συγγνώμη δηλ....αλλά η Samsung που κολαει;;;;1+3Τ έχω και εγώ,αλλα αν θυμάμαι καλά κάθε χρονιά με την ναυαρχίδα της Samsung γίνονται οι συγκρίσεις....

Και πραγματικά όλοι λέμε fanboy τους κατόχους της Apple και της samsung,αλλά εδώ οι κάτοχοι των 1+ τους έχουν ξεπεράσει....

Και πραγματικά κατασκευαστικά μακάρι να ήταν σαν τις συζητήσεις Samsung....

Σαν κατασκευή,δεν μιλάω για το TW....

Edited by jimlost

512 και 590 δολάρια οι δύο εκδόσεις σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Εάν αυτά μεταφραστούν σε 460 & 530 ευρώ πάει κάτι και έρχεται, αν όμως τα δολάρια αριθμητικά μείνουν ευρώ δεν αξίζει κατά την γνώμη μου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δειγματα απο φωτο και βιντεο

για να δουμε, σε low light βλεπω να υποφερει ακομα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

μακαρι να μην ειναι ετσι γιατι το σκεφτομαι

για να δουμε, σε low light βλεπω να υποφερει ακομα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

μακαρι να μην ειναι ετσι γιατι το σκεφτομαι

Έχει OIS πάντως που λέγανε οτι δεν θα εχει...

Μα υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην είχε OIS βάλει η 1+ στην μοναδική ναυαρχίδα της;;;;Η μόνη έλλειψη για μένα είναι η αδιαβροχοποιηση...Και αυτό το θεωρώ μεγάλο σφάλμα...

ντροπη παντως ρε παιδια να αντιγραψανε καταφορα ενα αλλο shell και να το κανουν και διαφημιση ως πρωτοπορια...

καλο το οτι εχει heaphone jack

εαν η τιμη δαγκωνει mi6 και ας πανε στο καλο...

3300 meh

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Βλέπω την παρουσίαση.

Έπος. Τους βάζει τα γυαλιά πάλι.

διαφωνω στο μπλα μπλα το χουνε....

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Προδιαγραφές (official)

[ATTACH]66736[/ATTACH]

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τελικα η οθονη ειναι ιδια με του 3τ σαν ποιοτητα ενοω οχι αναλυση?

περιμένουν να μας πάρει ο ύπνος πρώτα για να μην μας έρθει απότομο

499 λέει το σαιτ αλλά δεν λέει ποιο... from 499 αρα το 6/64....

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά εκεί που έλεγε για το dash charge, το έχασα. Σε πόσο χρόνο έδειξε ότι φορτίζει από το 0 στο 100% ?

και οταν προχωρας εδω https://oneplus.net/gr/early-drop τι κωδικο βαζεις?το παρακαναν παντως με την τιμη...το μεγαλο ποσο θα παει 580?

• The title was changed to OnePlus 5