Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα cx- 215΄έχω λιώσει ατέλειωτες ώρες μουσικής. Πραγματικά από τα καλύτερα ακουστικά που είχα πάρει ever.

Aυτά έχω και εγώ τώρα και είναι σχεδόν άψογα.

Και "λέω" σχεδόν γιατί είχα την χαρά να δοκιμάσω και τα CX-280

Από άλλο πλανήτη... Βέβαια και πιο ακριβά.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά τα καλύτερα ακουστικά που είχα μέχρι τώρα είναι τα Vsonic GR02 Bass Edition. Κορυφαία αλλά δυστυχώς χάλασαν πριν λίγο καιρό και τώρα ψάχνομαι :(

Καλησπέρα,

Κατέληξα σε 2 μοντέλα.

SENNHEISER MM-70S

και

RaZER Hammerhead pro

και τα 2 στα 70 euro.... ποια έχουν καλύτερο ήχο; ποια να πάρω;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,εχω ένα περιορισμένο μπάτζετ 50 ευρώ,το οποίο προτίθομαι να διαθέσω,ώστε να πάρω ακουστικά,για να ακούω και μουσική,αλλα και για να δουλεύω κυρίως στις κάρτες ήχου μου.(ΝΙ Audio4DJ,Focusrite 2i4).Τα ακουστικά που έχω κατα νού είναι τα εξής

1)AKG K 512 MKII

2)AKG k77

3)AKG k99

4)Sennheiser HD 201

5)AKG K518

6)Creative Hitz MA2400

7)Sony Headphones MDR-V55

Υπόψην ότι εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση θα ήθελα να τήν ακούσω!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• 1 month later...
Προσωπικά τα καλύτερα ακουστικά που είχα μέχρι τώρα είναι τα Vsonic GR02 Bass Edition. Κορυφαία αλλά δυστυχώς χάλασαν πριν λίγο καιρό και τώρα ψάχνομαι :(

http://www.ebay.co.uk/itm/VSONIC-VC1000-Knowles-Dual-Armature-Receiver-High-Fidelity-Inner-Ear-Earphones-/380597556592?pt=US_Headphones&hash=item589d61d570

ειναι λιγο πιο ακριβα βεβαια αλλα αξιζουν πολλα. το θεμα ειναι οτι μονο στο ebay τα βρισκω...

Edited by Voltron

ειναι προσωπικο το δραμα που ξεδιπλωνω ενωπιον σας...

πεταξα αρκετα ακουστικα (ενσυρματα earphones) απο διαφορες μαρκες.

διπλωνεται-κοβεται-χαλαει καπου το καλωδιο και δεν παιζουνε.

πλεον αγοραζω απο τζαμπο 1,50 ευρω το σετ και εχω στην ακρη 5-6.

με σχετικα μετρια χρηση (λιγο υπολογιστη, καποτε κινητο, καποτε στην τζεπη),

χαλανε καθε περιπου 20 μερες, πεταω και φτου κι απ' την αρχη.

εννοω εκεινα που μπαινουν στα αυτια αλλα οχι βαθια στα τυμπανα.

κατι σαν αυτα: http://www.cozygadgets.com/media/catalog/product/cache/8/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/a/earphones_mic.jpeg

οχι σαν αυτα: http://advancedmp3players.co.uk/blog/wp-content/uploads/2012/03/C360_blacklarge1-286x300.jpg

καποια δοκιμασμενη προταση σε λογικη τιμη?

δε με ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου.

με ενδιαφερει να μη χαλανε ευκολα.

θα προσπαθησω να διαβασω τις 59 σελιδες εδω μηπως βρω ακρη,

αλλα αν μπορειτε στειλετε μου ΠΜ. ευχαριστω

ευχαριστω

Edited by telefoneri

• 1 month later...

Έχει πάρει κανένας πρόσφατα τα SONY MH1c σε λογική τιμή από οπουδήποτε να δώσει λινκ; Στο αγγλικό ebay τα βρίσκω σε καλή τιμή αλλά θέλουν άλλα 13ευρώ για να τα στείλουν, από κίνα ebay δεν τους εμπιστεύομαι ότι έχουν τα αυθεντικά, την είχα πατήσει στο παρελθόν με κάτι nokia ακουστικά.

Ας όψεται το πλακέ καλώδιο, αλλιώς θα έπαιρνα ασυζητητί τα πιστονς...

Έχει πάρει κανένας πρόσφατα τα SONY MH1c σε λογική τιμή από οπουδήποτε να δώσει λινκ; Στο αγγλικό ebay τα βρίσκω σε καλή τιμή αλλά θέλουν άλλα 13ευρώ για να τα στείλουν, από κίνα ebay δεν τους εμπιστεύομαι ότι έχουν τα αυθεντικά, την είχα πατήσει στο παρελθόν με κάτι nokia ακουστικά.

Ας όψεται το πλακέ καλώδιο, αλλιώς θα έπαιρνα ασυζητητί τα πιστονς...

30€ τα δινει αυτος οπως το βλεπεις στην εικονα, κουτι φορτιστης ακουστικα. Αξιζει η τιμη; Μου χαλασαν τα pistons και ψαχνω ακουστικά για το nexus μου...

30€ τα δινει αυτος οπως το βλεπεις στην εικονα, κουτι φορτιστης ακουστικα. Αξιζει η τιμη; Μου χαλασαν τα pistons και ψαχνω ακουστικά για το nexus μου...

Για τα MH1 προσωπικά έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια. Πολλοί, που ασχολούνται περισσότερο σε θέματα ήχου σε άλλα fora, λένε ότι η ποιότητα ήχου που έχουν είναι αντίστοιχη αρκετά ακριβότερων ακουστικών. Πιστεύω αξίζει η αγορά των MH1c σε αυτά τα λεφτά.

• 6 months later...

Καλημέρα,

Ψάχνω ακουστικα με μικρόφωνο για το HTC Sensation XE παρόμοια με τα δικα του (in-ear, music control buttons)

Μικρό το budget ομως, εως 15 βαρια 20 ευρω, εχουμε καμια προταση να ευχαριστιομαστε οσο γινεται καλη ποιοτητα μουσικης;

Καλημέρα,

Ψάχνω ακουστικα με μικρόφωνο για το HTC Sensation XE παρόμοια με τα δικα του (in-ear, music control buttons)

Μικρό το budget ομως, εως 15 βαρια 20 ευρω, εχουμε καμια προταση να ευχαριστιομαστε οσο γινεται καλη ποιοτητα μουσικης;

σε αυτά τα χρήματα όλα ακούγονται το ιδιο...

Καλημέρα,

πάρε τα xiaomi pistons

ευχαριστώ και τους δύο για τις προτάσεις, κλίνω προς pistons, αναρωτιεμαι και εψαξα και στο εδω θεμα ομως εαν τα κουμπια του ελεγχουν την αναπαραγωγη μουσικης και με ενδιαφερει η λειτουργία next/previous και οχι το να κανω volume up/down. Γίνεται; ζητάω πολλά;

Παίδες, μιά ερώτηση.

Έχω το Lenovo A850+

τα συγκεκριμένα handsfree θα δουλέψουν στο κινητό μου ή όχι (δε με ενδιαφέρουν τα κουμπιά για volume up ή down, μόνο για να κάνω και να δέχομαι κλήσεις τα θέλω).

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Τα skullcandy inkd 2.0 χρησιμοποιω καθημερινα αυτα εδω http://www.bestbuy.com/site/skullcandy-inkd-2-earbud-headphones-black/6461052.p?id=1218738048111&

Τα ειχα παρει απο καταστημα outlet στην γερμανια τον Φλεβαρη στα 9 ευρω. Ηταν η εκδοση New York Yankees.

Εδω νομιζω ειναι πιο ακριβα.

Για την μουσικη που ακουω και τερμα φωνη και με την βοηθεια του viper4android, ειναι οτι καλυτερο εχω σε low budget ψειρες.

Πηρα και μεσω banggood τα xiami piston 3 αλλα δεν εχουν ενταση και μπασο, τα εχω μονο για podcasts

Edited by Tomygr

• 4 weeks later...
Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω αυτά (http://m.ebay.com/itm/New-Skullcandy-CHOPS-Active-Sport-Ear-Hook-Earbuds-Headphones-with-Mic-Control-/181897955165?nav=SEARCH), αλλά θα λειτουργούν σε android; Στη συσκευασία γράφει για i-συσκευές. Επίσης, θα μπορούσατε μου προτείνετε κάποια άλλα ακουστικά μέχρι 15€, αλλά earhook; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θάνος :)

• 5 months later...

Επειδη ειναι γνωστο το κολημα μου με τον σωστο καλο ποιοτικο ηχο,για καποιον ο οποιος εχει απαιτηση για καλα ακουστικα προτεινω τα rha ma750

Kυκλοφορουν σε 2 εκδοσεις rha ma750 και rha ma750i

To i εχει επιπλεον μικροφωνο και ειναι για iphone

Σε android συσκευη λειτουργει μονο το κεντρικο απο τα 3 κουμπια με το οποιο ξεκιναμε/σταματαμε τη μουσικη και απανταμε/κλεινουμε μια κληση

Μετα απο το απαραιτητο burn in των ακουστικων και συμβιωση μαζι τους 2 εβδομαδων μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ισως το τοπ in ear ακουστικο στο φασμα τιμης 80-130 ευρω

http://cdn.head-fi.org/c/cb/800x600px-LL-cbc562e5_B00ELAM8NC-41NEDgmCd8L.jpeg

http://www.charliewhite.net/wp-content/uploads/2014/01/RHA-MA750i-2.jpg

http://cdn.cultofandroid.com/wp-content/uploads/2013/11/ma750i-7-640x426.jpg

στο σκρουτζ υπαρχει σε παρα πολλα μαγαζια για να διαλεξει καποιος απο που τα το παρει

Edited by bujinkan

Μετα απο το απαραιτητο burn in των ακουστικων και συμβιωση μαζι τους 2 εβδομαδων μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ισως το τοπ in ear ακουστικο στο φασμα τιμης 80-130 ευρω

στο σκρουτζ υπαρχει σε παρα πολλα μαγαζια για να διαλεξει καποιος απο που τα το παρει

με αυτα που ειδα και διαβασα θα ελεγα τα RE400 ειναι καλυτερα και κοστιζουν 79 ευρω

http://www.ebay.com/itm/HIFIMAN-RE400-High-Performance-In-Ear-Monitors-Earphone-Audiophile-IEM-/261165303760

τα RE400 ειναι πιο ουδετερα πιο ισορροπημενα.

Edited by Voltron

Παιδιά, καμία καλή πρόταση στα 15-20€ για πρόχειρα;

Xiaomi hybrid. Κάτι παραπάνω από πρόχειρα

Sent from my MI 3W using Tapatalk

1+7 Pro