djuan1988 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αν ακόμα δεν αποφάσισες βγήκαν προσφορά τα beta με μικροφωνο http://www.mp4nation.net/headphones-amps/earphones/brainwavz-beta-iem-earphones-w-in-line-microphone Εξαιρετικά ακουστικά για την τιμή τους. Και εγώ από εδώ τα είχα πάρει με μια προσφορά 1+1 δώρο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εξαιρετικά ακουστικά για την τιμή τους. Και εγώ από εδώ τα είχα πάρει με μια προσφορά 1+1 δώρο. Επειδή διάβασα γενικά πολύ καλές κριτικές λέω να τα παραγγείλω και εγώ μιας και τα έχει 11,90 σε προσφορά αλλά στέλνει αυτός Ελλάδα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Επειδή διάβασα γενικά πολύ καλές κριτικές λέω να τα παραγγείλω και εγώ μιας και τα έχει 11,90 σε προσφορά αλλά στέλνει αυτός Ελλάδα? Αφού στο μήνυμα που έκανες παράθεση γράφω ότι τα αγόρασα από αυτό το κατάστημα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αφού στο μήνυμα που έκανες παράθεση γράφω ότι τα αγόρασα από αυτό το κατάστημα. Χίλια συγγνώμη είχα αλλού το μυαλό μου φαίνεται.. Πλήρωσες τίποτα έξτρα σε μεταφορικά? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Χίλια συγγνώμη είχα αλλού το μυαλό μου φαίνεται.. Πλήρωσες τίποτα έξτρα σε μεταφορικά? Δωρεάν ήταν η αποστολή και με tracking number μάλιστα! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ξέρει κανείς πως έρχονται από china post στην Ελλάδα? Με απλό ταχυδρομείο!? Με το tracking number μου βγάζει ότι έχει έρθει στο ελληνικό τελωνείο εδώ και 18μέρες αλλά δεν ήρθε ακόμα. Δε νομίζω να θέλει εκτελωνισμο αφού κάνει 30€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ξέρει κανείς πως έρχονται από china post στην Ελλάδα? Με απλό ταχυδρομείο!? Με το tracking number μου βγάζει ότι έχει έρθει στο ελληνικό τελωνείο εδώ και 18μέρες αλλά δεν ήρθε ακόμα. Δε νομίζω να θέλει εκτελωνισμο αφού κάνει 30€ Καποτε που ειχα παρει τα Yuin PK1,πολυ ακριβοτερα απο αυτα που λες,χαθηκαν στο δρομο,και επειδη τα ειχα παρει απο eBay με PayPal,ο Κινεζος μου τα ξαναστειλε.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μου έχουν έρθει εδώ και 3 εβδομάδες τα JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives και τα έχω καταευχαριστηθεί.Το μπάσο τους δεν λέγετε.Οι ταινίες ακούγονται λες και είσαι στο cinema.Κάτι flac τραγούδια που έβαλα βγάζουν κρυστάλλινο ήχο.Μου βγήκαν 18,5 ευρώ με δωρεαν μεταφορικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μου έχουν έρθει εδώ και 3 εβδομάδες τα JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives και τα έχω καταευχαριστηθεί.Το μπάσο τους δεν λέγετε.Οι ταινίες ακούγονται λες και είσαι στο cinema.Κάτι flac τραγούδια που έβαλα βγάζουν κρυστάλλινο ήχο.Μου βγήκαν 18,5 ευρώ με δωρεαν μεταφορικά Τι θα γινω εγω με σας.:p Διαβαζοντας το ποστ σου,τα χτυπησα κι εγω απο το eBay,με 13,6€,συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων. Να δω τι θα τα κανω τοσα ακουστικα που εχω.(Προς το παρον,θα τα γραψω κι αυτα κατω,μαζι με τα αλλα). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Να στε καλα παιδια, πολλες οι επιλογες για ακουστικα που ποσταρετε. Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τι θα γινω εγω με σας.:p Διαβαζοντας το ποστ σου,τα χτυπησα κι εγω απο το eBay,με 13,6€,συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων. Να δω τι θα τα κανω τοσα ακουστικα που εχω.(Προς το παρον,θα τα γραψω κι αυτα κατω,μαζι με τα αλλα). Για δώσε και το link γιατί δεν τα βρίσκω τόσο όσο λες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Για δώσε και το link γιατί δεν τα βρίσκω τόσο όσο λες... Λάθος μου για το ποσόν.Εκανα αλλαγή ψηφίων.Αντι 13,6€,ειναι 16,36€. http://www.ebay.com/itm/-/230792791221?item=230792791221&ViewItem= Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν μου φαινεται εμπιστος seller.. στέλνει απο HK και τα negative reviews λενε οτι πουλαει fake. Τα jvc δεν ειναι mainstream για να τους συμφερει να τα κανουν fake οπως τα sony αλλά τα πουλάνε ακομα και στο public οποτε ειναι πολυ πιθανών για fake Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Δεν μου φαινεται εμπιστος seller.. στέλνει απο HK και τα negative reviews λενε οτι πουλαει fake. Τα jvc δεν ειναι mainstream για να τους συμφερει να τα κανουν fake οπως τα sony αλλά τα πουλάνε ακομα και στο public οποτε ειναι πολυ πιθανών για fake Τόσο φτηνά και fake;Πόσο πιο φτηνά πια να τα παίρνουν,ώστε να κερδίζουν απο την απάτη; Και στο φιναλε,16€ λιγοτερα.Δεν θα ΄πεθανω κι ολας. Edited September 29, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Παιδια και εγω ψαχνω για καλα ακουστικα για το 3GS μου. Κοντα στα 100 ευρω περιπου. Σκεφτομαι παρα πολυ τα Klipsch S4i ii. Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για τα S4i με μονο προβλημα την ποιοτητα του καλωδιου το οποιο ληθηκε με τα S4i ii. Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο στην ιδια τιμη? Θελω noise isolation, microfone και πολυ καλη μουσικη ποιοτητα με μπασα. P.S. Στο ebay τα βρηκα με 92 ευρω μαζι με μεταφορικα. Τωρα ειναι διαθεσιμο μονο το μαυρο αλλα εχουν και σε ασπρο το οποιο το προτιμω. P.S. 2 Εχει δοκιμασει κανενας αυτα τα προιοντα? http://www.complyfoam.com Edited October 4, 2012 by silmarien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα, Μετά απο ένα χρόνο με τα eterna rev1 που είμαι πολύ ευχαριστημένος θέλω να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι κοντά να παραγγείλω τα dba-02 mkii. Είναι καλή απόφαση για την εποχή η αξίζει να περιμένω για κάτι άλλο? Τα έχω βρεί στα 140 ευρώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 μετα απο 6 ολοκληρα χρονια με τα sennheiser cx300(εχω ξεχασει και ποια ειναι σιγουρα) τα οποια ειναι ακομα καινουργια(απιστευτο μετα απο τοσες ωρες ακροασης και ψιλοκακομεταχειρισης) παρηγγειλα τα cx300II γιατι μου τα καβατζωσανε τα πρωτα στο σπιτι. τα συγκριτικα που διαβασα σε αυτη την τιμη ηταν τα καλυτερα, 37€ βγηκαν απο amazon, ελπιζω να ειναι ισαξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Τα C300II τα είχε προσφορά το carefur 15€ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά. Βεβαία τώρα πού παραλάβα τα vsonic gr02bass καμία σχέση. Τα τελευταία είναι πραγματικά κορυφαία στην τιμή των 30€. Και τα δυο πάντως είναι καλύτερα από τα Yamaha erh30 πού είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα, Μετά απο ένα χρόνο με τα eterna rev1 που είμαι πολύ ευχαριστημένος θέλω να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι κοντά να παραγγείλω τα dba-02 mkii. Είναι καλή απόφαση για την εποχή η αξίζει να περιμένω για κάτι άλλο? Τα έχω βρεί στα 140 ευρώ. Ευχαριστώ Ειχα κι γω τα Ετερνα,και τα χαρισα,και μετα πηρα τα DBA-02,τα πρωτα,(και αλλα πολλα που εχω γραψει κατω),απο τον http://www.gd-audiobase.com/index.php . Αξιοπιστο μαγαζι.Τελωνειο 0. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ειχα κι γω τα Ετερνα,και τα χαρισα,και μετα πηρα τα DBA-02,τα πρωτα,(και αλλα πολλα που εχω γραψει κατω),απο τον http://www.gd-audiobase.com/index.php . Αξιοπιστο μαγαζι.Τελωνειο 0. Για πες να την κάνω την κίνηση? Απ΄ότι διάβασα τα καινούργια dba-02 έχουν ίδια απόδοση με τα πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Για πες να την κάνω την κίνηση? Απ΄ότι διάβασα τα καινούργια dba-02 έχουν ίδια απόδοση με τα πρώτα. Τα DBA-02,εχουν δυο "ηχεια" μεσα τους,αρα βγαζουν τις ψιλες καλυτερα. Αλλα γιατι δεν πας εδω,http://www.head-fi.org/ ,να βαλεις στο ψαχτηρι τους ο,τι θες και να διαβασεις με ορεξη τις σελιδες που εχουν γραφτει; Ειναι το καλυτερο σαιτ,και γραφουν καταρτισμενοι ανθρωποι. Αφου ενημερωθεις λοιπον,αν σε καλυψουν οι κριτικες,πηγαινε εκει που σου εβαλα,και παρτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Το Gd-audiobase δεν ειναι αξιοπιστο site. Παλιά αφησε εκτεθιμένους πολλους αγοραστές χωρις να στειλει τα προιοντα, σταματησε να απαντάει σε email και το site έπεσε. Η fischer audio αναγκάστηκε να απαντησει στο headfi οτι σταματα να τους προτεινει (ουτε η fischer audio ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστοι) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το Gd-audiobase δεν ειναι αξιοπιστο site. Παλιά αφησε εκτεθιμένους πολλους αγοραστές χωρις να στειλει τα προιοντα, σταματησε να απαντάει σε email και το site έπεσε. Η fischer audio αναγκάστηκε να απαντησει στο headfi οτι σταματα να τους προτεινει (ουτε η fischer audio ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστοι) Τι να πω εγω τωρα.:confused: Εκεινο που ξερω,ειναι οτι αγορασα απ' αυτους,τοσο τα Ετερνα,οσο και τα DBA-02,και δεν ειχα κανενα προβλημα. Ξερω οτι στη Ρωσια,κλεβουν στα Ταχυδρομεια-Τελωνεια,αλλα ποιος ξερει... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το Gd-audiobase δεν ειναι αξιοπιστο site. Παλιά αφησε εκτεθιμένους πολλους αγοραστές χωρις να στειλει τα προιοντα, σταματησε να απαντάει σε email και το site έπεσε. Η fischer audio αναγκάστηκε να απαντησει στο headfi οτι σταματα να τους προτεινει (ουτε η fischer audio ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστοι) καλα αμα δεν απαντουσε στο head-fi θα τους επαιρνε ο διαολος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καλα αμα δεν απαντουσε στο head-fi θα τους επαιρνε ο διαολος :p Κατι πρεπει να προεκυψε παντως,γιατι τοσον καιρο,ηταν μια χαρα,και ειχε αγορασει πολυς κοσμος.Γιατι ξαφνικα να τα χαλασει ολα; Η αξιοπιστια,απαξ και χαθει,πολυ δυσκολα ξανακερδιζεται. (Εγω παντως,και τα Ετερνα και τα DBA-02,μια χαρα τα πηρα απο κει). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts