kostastnt Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα τα altec 306 και για 25€ που έδωσα είναι πολύ καλά... Βγάζουν πολύ καθαρό ήχο, όχι βέβαια τρελό μπάσο, αλλά τα προτείνω σε αυτά τα λεφτά σε σχέση με τα ακουστικά της apple που είχα και κάτι sony με 9€ από supermarket... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα τα altec 306 και για 25€ που έδωσα είναι πολύ καλά... Βγάζουν πολύ καθαρό ήχο, όχι βέβαια τρελό μπάσο, αλλά τα προτείνω σε αυτά τα λεφτά σε σχέση με τα ακουστικά της apple που είχα και κάτι sony με 9€ από supermarket... Βάλτα να στρώσουν με pink noise για 100 ώρες, και μετά θα δεις θα δεις αισθητή βελτίωση στο μπάσο, και γενικά στον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Θέλω να βρω ακουστικά αλλά με μικρόφωνο για να τα έχω και σαν hands free. Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 ποσα χρηματα διαθετεις και με ποια συσκευη θες να το συνδυασεις? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Βάλτα να στρώσουν με pink noise για 100 ώρες, και μετά θα δεις θα δεις αισθητή βελτίωση στο μπάσο, και γενικά στον ήχο. Σε αυτό θα ήθελα μια επεξήγηση :) Έψαξα στο google, μου έβγαλε αυτή την σελίδα http://www.burninwave.com/#pinknoise όπου κατέβασα ένα αρχείο με παράσιτα :) Αυτό πρέπει να το παίξω για 100 ώρες στα ακουστικά? Αν ναί το έχει κάποιος σε μεγαλύτερη διάρκεια από 1 λεπτό? Ή κάποιο πρόγραμμα που μετράει και ώρες που έχει παίξει? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σε αυτό θα ήθελα μια επεξήγηση :) Έψαξα στο google, μου έβγαλε αυτή την σελίδα http://www.burninwave.com/#pinknoise όπου κατέβασα ένα αρχείο με παράσιτα :) Αυτό πρέπει να το παίξω για 100 ώρες στα ακουστικά? Αν ναί το έχει κάποιος σε μεγαλύτερη διάρκεια από 1 λεπτό? Ή κάποιο πρόγραμμα που μετράει και ώρες που έχει παίξει? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και βάλτο να παίξει στο 75% της έντασης για 5-6 μέρες. Μην αλλάξεις τους χρόνους που έχει το πρόγραμμα, και φυσικά επέλεξε το κουτάκι με την περίοδο λειτουργίας. Από το μενού generator επιλέγεις pink noise ή white noise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σε ευχαριστώ! Το έβαλα το πρόγραμμα να τρέχει... Αυτή η διαδικασία θα δουλέψει και σε ηχεία 3-4 χρόνων? Θα αυξήσει την απόδοση τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Όχι βέβαια, δεν θα δουλέψει, αφού ήδη είναι στρωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τί θα λέγατε ανάμεσα σε Altec306 και Schneider CX-300 II? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 χωρις αμφιβολια,τα UHP Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τα χω λατρέψει τα UHP σε βαθμό που φοβάμαι μην απογοητευτώ με τα eterna.Περιμένω να πληρωθώ να τα παραγγείλω να έχω στο κάτω - κάτω επιτέλους να συγκρίνω τα UHP με ένα άλλο σοβαρό ζευγάρι και να βγάλω ασφαλές πόρισμα γιατί έως τώρα τα UHP -εν συγκρίσει με τις σαβούρες που είχα κατά το παρελθόν- υπερέχουν κλάσεις (και χέσεις!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι συγκρινονται ανετα με τα CX550 μου,για τα οποια πληρωσα 80 ευρω(σαφως υπερεκτιμημενα) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Και ποια; Τα CX550 που έχει βουίξει ο κόσμος και ο ντουνίας και θεωρούνται ό,τι ποιοτικότερο στην κλάση των απλών φορητών ακουστικών(δεν μιλώ για high end βέβαια). Γενικά η sennheiser νομίζω είναι υπερκτιμημένη και το ξέρω από τα μικρόφωνα.Κάποτε έβγαζε τα καλύτερα(υποθετικά) πυκνωτικά μικρόφωνα στον κόσμο και τώρα πλέον τρώει τη σκόνη της Boss, της akg ακόμη και της behringer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Πιστευω οτι τα CX550/CX95 εχουν πλεον τοποθετηθει στις πραγματικες τους διαστασεις.Αλλωστε μιλαμε για ακουστικα που ειναι στην αγορα πανω απο 2 χρονια-λογικο ειναι να εχουν ξεπεραστει Ομως αν κοστιζαν 25-30 ευρω,θα μιλουσμε παλι για ευκαιρια,υψηλες επιδοσεις κτλ Οποτε ολα ειναι σχετικα. Εξαλλου οι εξελιξεις ειναι τετοιες στα ακουστικα με dynamic driver,ωστε να κυκλοφορουν προιοντα απο "ασημους" μεν κατασκευαστες αλλα με επιδοσεις που αλλες εποχες θα κοστολογουνταν εως και τριπλασια απ'οτι σημερα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Θα τρελαθώ! Όταν πήρα τα uhp306 τα άκουσα κανά μισάωρο... Τώρα, μετά από 20 ώρες δουλέματος με το προγραμματάκι υπάρχει αισθητή βελτίωση που αν και δεν έχω καλό αυτί την καταλαβαίνω... Μετά το 5ήμερο δηλαδή πόσο τέλεια θα ακούγονται?? Ευχαριστώ πολύ τον kratous για το τέλειο πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Βασικα και χωρις καποια τυποποιημενη διαδικασια burn-in θα εστρωναν μοιραια απο μονα τους.Απλα θα εστρωναν με διαοφορετικο τροπο και σε διαφορετικο χρονο.Εγω στα τελευταια ακουστικα μου δεν ακολουθω καποια συγκεκριμενη διαδικασια κατα το στρωσιμο τους.Απλως ακουω οπως θα ακουγα υπο κανονικες συνθηκες.Και πραγματικα απολαμβανω τις μικροαλλαγες που αντιλαμβανομαι στον ηχο,απο μερα σε μερα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Με pink noise στα ακουστικά στρώνουν πιο ομοιόμορφα όλες οι συχνότητες που μπορούν να αποδώσουν, και σε πιο σύντομο χρόνο. Φυσικά και με απλή μουσική στρώνουν, απλά όταν δεν τα έχεις στρώσει και ακούς από αυτά κάθε μέρα, ίσως να μην καταλάβεις τις μικροδιαφορές από μέρα σε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Είναι γεγονός ότι στην αρχή προβληματίστηκα με τα 306.Το είχα πει και στον Οδυσσέα.Περιορίστηκα στην υφή του καλωδίου που μ αρεσε πολύ, στην καλή ποιότητα κατασκευής και στα ικανοποιητικά μπάσα αλλά τα μεσαία και τα πρίμα μου φάνηκαν γυμνά και maddy. Η βελτίωση μετά από κάποιες ώρες ακρόασης ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και εντυπωσιακή.Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο επρόκειτο να βελτιωθούν.Σήμερα είναι ενσωματωμένα στα αφτιά και απολαμβάνω να ακούω μουσική σ αυτά περισσότερο και από το ηχοσύστημά μου.Δεν είναι καθόλου περίεργο που ο φίλος παραπάνω μετά από κανα-δυο μέρες εξεπλάγη... Edited March 12, 2010 by G_T_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Πραγματικά, τα uhp306 είναι πολύ καλά, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς την τιμή τους στην προσφορά. Όμως, σημαντικό ρόλο για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, εκτός από την ποιότητα των αρχείων, παίζει η πηγή. Ακούγοντας τα ίδια τραγούδια, σε ένα ipod touch 1g, ένα sony a826 και στον υπολογιστή μου με κάρτα ήχου την asus essence st, η διαφορά ήταν τεράστια. Φυσικά στον υπολογιστή τα 306 ακούγονται πολύ καλύτερα, με δεύτερο να έρχεται το sony, και τελευταίο και κατα'ι'δρωμένο το ipod. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει εμπειρία με φορητούς amp, και συγκεκριμένα με τον fiio e5, γιατί σκέφτομαι να τον παραγγείλω, ώστε να βελτιώσω τον ήχο στο ipod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Με pink noise στα ακουστικά στρώνουν πιο ομοιόμορφα όλες οι συχνότητες που μπορούν να αποδώσουν, και σε πιο σύντομο χρόνο. Φυσικά και με απλή μουσική στρώνουν, απλά όταν δεν τα έχεις στρώσει και ακούς από αυτά κάθε μέρα, ίσως να μην καταλάβεις τις μικροδιαφορές από μέρα σε μέρα. δλδ υπαρχει περιπτωση να στρωσουν,αλλα επειδη τ'ακους καθε μερα να μην καταλαβεις καμμια διαφορα!:lol: Ισως γι αυτο ορισμενοι αμφισβητουν το burn-in Γενικα ειναι υποκειμενικο θεμα το αν θα επιλεξεις να τ'ακουσεις στην τελικη τους μορφη απο την αρχη,ή θα βιωσεις τις αλλαγες.Μπορει π.χ να τ'ακουσεις out of the box,και μετα ανα 25 ωρες "στρωσιματος" ,ή κατευθειαν μετα απο 200 ωρες κτλ. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Να σας πω τι πιστεύω για μένα προσωπικά :) Γενικά μουσική ακούω πολύ, αλλά σπάνια από ακουστικά γιατί πάντα τα κατέστρεφα και πάντα βαριόμουν να ψάξω τι θα πάρω... Από αυτί δεν είμαι και τέλειος, αλλά μου αρέσει να ακούω τα μπάσα ειδικά σε κομμάτια ψιλοερασιτεχνικής hiphop που είναι αδούλευτα και ωμά... Με τα 306 μόλις τα πήρα τα δοκίμασα ένα μισάωρο και στο μπάσο μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα... Δεν έβγαζε αρκετά δυνατό... Μετά όμως από ένα 20ώρο με το πρόγραμμα η αλλαγή ήταν τρομακτική... Ίσως βέβαια ήταν λάθος η πρώτη εντύπωση... Τώρα θα τα δοκιμάζω άνα 20-24 ώρες και θα επανέλθω :) Όλες οι δοκιμές έγιναν σε iphone και σε macbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 δλδ υπαρχει περιπτωση να στρωσουν,αλλα επειδη τ'ακους καθε μερα να μην καταλαβεις καμμια διαφορα!:lol: Ισως γι αυτο ορισμενοι αμφισβητουν το burn-in χμ δε ξερω εμενα στα CK7 καταλαβαινα τις διαφορες οχι απο μερα σε μερα γιατι δεν ακουγα καθε μερα αλλα σε μεγαλυτερα χρονικα διαστηματα. εχω καλο αυτι ισως γιαυτο....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 δλδ υπαρχει περιπτωση να στρωσουν,αλλα επειδη τ'ακους καθε μερα να μην καταλαβεις καμμια διαφορα!:lol: Ισως γι αυτο ορισμενοι αμφισβητουν το burn-in Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να μην καταλάβεις την μικροδιαφορά από μέρα σε μέρα. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις την διαφορά όταν είναι άστρωτο το ακουστικό, με το όταν είναι τελείως στρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να μην καταλάβεις την μικροδιαφορά από μέρα σε μέρα. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις την διαφορά όταν είναι άστρωτο το ακουστικό, με το όταν είναι τελείως στρωμένο. Στα balanced armature ομως δεν υπαρχει στρωσιμο. Το μονο που στρωνει ειναι ισως η υπαρξη crossover και τα καλωδια σε καμια 20αρια ωρες. kostastnt: Μαλλον δεν ειχες καλο fit για αυτο το μπασο σου φανηκε λιγο, εγω απο τη πρωτη στιγμη που πηρα τα 306 ειχαν πολυ μπασο. Επισης η headphone output των λαπτοπ αν επιλεξεις "εξοδος ακουστικα" και οχι "Εξοδος ηχου" χαμηλωνει πολυ το μπασο. Βεβαια δεν ξερω σε macbook πως ειναι. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ASUS & Sennheiser: Xense Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts