dbekia Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κατ'αρχας ευχαριστω που ασχολεισαι καθως φαινεται πως εχεις ειδικες γνωσεις επι του θεματος. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, ίσα ίσα επειδή όντως τυχαίνει να ξέρω, το θεώρησα υποχρέωσή μου να "παρέμβω" περισσότερο ως "προειδοποίηση"= ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΘΕ ΑΕΤΟΝΥΧΗ που πουλάει "θαυματουργά" προιόντα, τις ιδιότητες των οποίων στηρίζει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ κάποιοι "χρήστες". Ακόμη και αν υπάρχουν τέτοιοι "χρήστες" και αν είναι όντως χρήστες και όχι "κάτι άλλο", υπάρχει και το γνωστό σε όλους μας placebo effect !!! Αν για όλα αυτά υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να επιβεβαιωθεί έστω και ένα τμήμα τους, η επιστημονική κοινότητα του χώρου θα τα είχε ήδη αποδείξει τεκμηριώνοντάς τα ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ μετρήσεις, γιατί πίστεψέ με θα επρόκειτο για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΑΣΗΡΙΑΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ! Η απάντησή μου σε όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να είναι μία :lol: και θα καταλάβεις αμέσως γιατί, ακόμη και εντελώς άσχετος να ήμουν με το όλο θέμα, με το που διάβασα το Every expert queried agrees though that the major contributing factor is the plastic, not the conductor :lol: :lol: :lol: Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πώ τίποτε άλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Απο e-bay τα πηρα. Τα ΙΕ8 ειναι επισης εκπληκτικα. Οταν λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουγεται καλυτερα το μπασο εννοω οτι δεν εχω ακουσει κατι παρομοιας ποιοτητας, οχι οτι δεν υπαρχουν καλυτερα ακουστικα - ηχεια (σαφως και υπαρχουν καλυτερα οπως το PV1 της B&W, τα φανταστικα grande utopia της JM Labs τα οποια τα ακουσα στην εκθεση ηχου και εικονας. Και ισως τα UE11pro που ανεφερες). Οτι συγκρινεται ανετα με ενα subwoofer 500 Watt RMS το ανεφερα σαν ενα μετρο συγκρισης καθως τα ακουστικα κατεβαινουν ανετα στα 25ΗΖ και το οριο τους ειναι στα 20ΗΖ. Ετσι εγραφαν και οι κατασκευαστες οτι δεν χρειαζονται στρωσιμο, πάντως παρατηρησα διαφορα μετα απο burn in ειδικα στις υψηλες συχνοτητες καθως εξαφανιστηκε το προβλημα του sibilance (ακουγεται σαν "σσσσσσ" ιδιως στα φωνητικα) που ειχε οταν τα πρωτοακουσα, τωρα δεν γνωριζω περεταιρω επι του θεματος. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 (συνηθως δεν αλλαζω καλωδια,οποτε αν πραγματοποιειται burn in των καλωδιων λαμβανει χωρα παραλληλα,με το στρωσιμο των κινητων μερων του ακουστικου,οποτε και δεν το προσεχω) Ισως να συνεβει το ιδιο και με εμενα, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα πριμα διορθωθηκαν. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ΟΚ φιλε μου,καταλαβα.Καλες ακροασεις! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 η διαφορα ειναι οτι με κανονικο subwoofer εκτος απο ακοη εχεις και rumble pack αυτο με τα ακουστικα δε μπορει να γινει οποτε σου δινει αλλη αισθηση. γιαυτο και πιστευω οτι δε μπορεις να συγκρινεις το ενα κανονικο μπασο με ενα ακουστικο. το κανονικο μπασο ειναι look and feel οπως θα περιμενες οπως ειναι στο cinema. το αλλο ειναι καλο αλλα δεν εχει το look and feel του μπασου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Είχα πάρει τα ακουστηκά της Bose αλλά δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος, άσε που κυνηγούσα συνέχεια τις μεμβράνες στον δρόμο, ψάχνω ψείρες που να έχουν πολύ ένταση και αν γίνετε να μην ενοχλούν τους άλλους (τα θέλω για το μετρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Για τα Bose έδωσα 120 Eυρώ, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα απλά ψάχνω κάποια με πολύ ένταση αλλά χωρίς να εκνευρίζω τους γύρω μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 να μην εκνευρισεις τα αυτια σου μονο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Για τα Bose έδωσα 120 Eυρώ, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα απλά ψάχνω κάποια με πολύ ένταση αλλά χωρίς να εκνευρίζω τους γύρω μου. αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα θα προτεινα να εξετασεις την περιπτωση των Sennheiser ΙΕ8 περιπου στα 240 ευρω.Προσφερουν ηχητικη εμπειρια αναφορας στην κατηγορια,αρκετες επιλογες υποδοχων για τ'αυτια,και για να ενοχληθει καποιος διπλανος σου θα εχεις κουφαθει εσυ προηγουμενως απο την ενταση. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Μήπως ξέρεις και ποιό μαγαζι τα έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Καλησπερα, θελω και εγω να παρω ακουστικα αλλα ειμαι τελειως ασχετος. Και επειδη πολλες φορες εχω παρει αθλια ακουστικα θελω την γνωμη σας. Αυτο που θελω πιο πολυ ειναι να ειναι δυνατα και οσο καλυτερο μπασο, μεχρι 30-35 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Μήπως ξέρεις και ποιό μαγαζι τα έχει ; Η επισημη αντιπροσωπεια ειναι ο Νακας,http://www.nakas.gr/ φυσικα μπορει ψαχνοντας να τα βρεις σε καλυτερη τιμη σε καποιο e-shop ή στο e-bay Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πατάω "Sennheiser ΙΕ8" στο google και δεν μου βγάζει τίποτα, ούτε και στου Νάκα το site, τα έχει μόνο στο site της Sennheiser και προφανός θα πρέπει να τα κάνω παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 To site του Νακα δεν ειναι ποτε ενημερωμενο.Στα φυσικα καταστηματα υπαρχουν εδω και μηνες,μπορεις να περασεις απο το πιο κοντινο σου για να τα δεις.Συνηθως τα χουν στη βιτρινα και σε on line shops υπαρχουν, http://www.iheadphones.co.uk/headphones/23640/Sennheiser+IE8.htm http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Headphones.6/In-canal.269/Sennheiser.48/IE8/Sennheiser_IE8_High-Fidelity_Noise-Isolating_Earphones.3472.html http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-IE-8-HEADPHONE/dp/B00190JSGC αλλα δεν ξερω αν σε συμφερουν οι συγκεκριμενες τιμες ή αν στελνου Ελλαδα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 στο καταστημα του νακα στο mall εχω δει IE6, IE7 αλλα οχι τα IE8 ..... οποτε ισως και να μην υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Στο μαγαζι της Θεσ/νικης στο κεντρο τα χει και τα τρια στη βιτρινα.Αλλα και οταν ειχα ρωτησει το Φεβρουαριο μου χαν πει τιμη.Συνεπως υπαρχει κωδικος παραγγελιας,αρα εισαγονται κανονικα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φίλε NTROPIC τα απολαμβάνω, είχες δίκαιο είναι γαμάτα, τα πήρα από Νάκα Αγ. Παρασκευής, θέλω να τα δοκιμάσω αύριο στο μετρό, ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ που θα πάω με χαρα στην δουλειά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Καλοριζικα φιλε μου! Ευχομαι καλες ακροασεις! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Φίλε NTROPIC τα απολαμβάνω, είχες δίκαιο είναι γαμάτα, τα πήρα από Νάκα Αγ. Παρασκευής, θέλω να τα δοκιμάσω αύριο στο μετρό, ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ που θα πάω με χαρα στην δουλειά ! μπορεις και να αυξομειωσεις το μπασο με τι βιδα που εχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω τα Sennheiser OBX 90. Τα εχει κανεις? Τι λενε? Τα βρηκα περιπου 55 € Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παλιότερα είχα τα CREATIVE EP-630 και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αυτά όμως τα έφτυσαν και προς το παρόν την βγάζω κάτι πολύ φθηνά philips. Θέλω όμως επειγόντως καλά ακουστικά. Σκέφτομαι να ξαναπάρω τα ίδια αλλά βλέπω οτι υπάρχουν και τα CREATIVE EP-630i τα οποία κοστίζουν 50 ευρώ ενώ τα απλά 30. Υποψήφια είναι επίσης και τα SENNHEISER CX 300 τα οποία υπάρχουν και σε i (CX 300i). Γνωρίζεται ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των απλών με των i εκδόσεων στα συγκεκριμένα ακουστικα; Διαθέτω 30 με 40 ευρώ. Ποια θα μου προτείνατε; Βεβαίως, είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Τα 630i σε σχεση με τα 630 διαθετουν παραπανω πληκτρα ελεγχου και μικροφωνο και προοριζονται για χρηση με το Iphone(και αλλες συμβατες συσκευες) τα cx 300 ειναι discontinued,εχουν αντικατασταθει απο τα CX 300 II απο τα οποια εχουν μικρες διαφορες σε specs κι εμφανιση. αν επιθυμεις παντως να κανεις το "επομενο βημα" σε σχεση με τα 630 που ειχες εγω θα προτεινα τα CX 550 που ειναι σε διαφορετικη κλαση απο πλευρας επιδοσεων και κοστιζουν ~75 ευρω.Αν το κοστος αυτο ξεφευγει πες μου να προτεινω και καποια εναλλακτικη λυση Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 75 δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω. Βλέπεις το φανταριλίκι μας κάνει να υπολογίζουμε το κάθε ευρώ. :) Ψάχνω κάτι καλό in-ear μέχρι 40. Αυτό που θέλω είναι να μην είναι ασύμετρο το καλώδιο. Στα CX300 αν θυμάμαι καλά είναι ασύμετρο όπως και στα EP-630. Δεν λέω οτι τα απορρίπτω αν είναι έτσι αλλά με τα Philips που χρησιμοποιώ τώρα και είναι ίδιο μήκος απο κάθε πλευρά, διαπίστωσα οτι με βολεύουν περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 και στα CX 300 ΙΙ ειναι ασυμμετρο σ'αυτα τα λεφτα παιζουν και τα AKG K330 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1224840 CX 400 II(αν και ξεφευγουν λιγο κι αυτα) http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1050448&ext=skroutz Denon AH-C351 http://www.e-show.gr/product_info.php?cpath=38&products_id=1069 Sony EX75 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?17961 απο ολα αυτα εγω θα προτεινα τα AKG και CX 300 II η τα CX400 αν μπορεις να κανεις την οικονομικη υπερβαση Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts