Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχα ναι πασο συμφωνω το πολυ πολυ να χρησιμοποιω το μικροφωνο του τηλεφωνου :lol:

Κανεις να μου απαντησει σχετικα με τα genesis :O:O

Μαλιστα , μετα απο ερευνα που εκανα πηρα τις πληροφοριες που ηθελα , αυτα θα παρω . Απο τι διαβαζω τα περιμενανε τον Σεπτεμβρη γιατι μπαινει Οκτωμβρης και δεν τα βρισκω πουθενα ? :S

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ φίλε μου. Απ' ό,τι φαίνεται λάθος υπολογισμός της εταιρείας...;:mad:

:dance:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους εστειλα και μαιλ να δουμε τι θα απαντησουν

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ναι,αλλα σε τι τιμη θα γυριζουν αυτα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τελικά αγορασα τα Eterna rev.1 , περιμένω πως και πως να έρθουν.....θα γραψω εντυπώσεις μολις τα ακούσω.....

Ακουσα και τα IEM της apple και ομολογω οτι ενθουσιαστηκα....τρομερή ποιοτητα ήχου σε όλα τα επίπεδα..είναι σαν να ακούς τη μπάντα την ώρα που γράφει στο studio....

Εκεινο που δεν εχω καταλαβει εγω,ειναι το εξης.

Τα Genesis,ειναι βελτιωση των Ετερνα,με παραπλησια τιμη,ή βελτιωση των dba-02,με παρομοια μ αυτα τιμη;

Κι αυτο,για να ξερω και να μην περιμενω κατι αλλο απ αυτο που θα ειναι.

Κοσμοτε,100Mbps.

των ετέρνα είναι. για τα dba 02 θα βγουν τα dba 04 και 03 νομίζω
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Τους εστειλα και μαιλ να δουμε τι θα απαντησουν

Μόλις σου στείλουν απάντηση, ενημέρωσέ μας τί σου είπαν..:happy:

:dance:

Τα dba-02 έχουν εξαντληθεί προς το παρόν, περιμένω και εγώ την καινούργια παρτίδα. Τα UE 5 Pro τα είχα βρει με 69 ευρό και δεν τα πείρα διότι είναι πολύ άβολα και το καλώδιο τους χαλάει συνέχεια.

Τα dba-02 είναι πολύ καλά ακουστικά, σίγουρα καλύτερα από τα UE 5 Pro (τα οποία η logitech τα έχει αποσύρει btw), πιο άνετα, προσφέρουν πολύ περισσότερη λεπτομέρεια και είναι flat σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Σε προειδοποιώ πάντως πως σε σχέση με τα eterna θα σου φανεί πως δεν έχουν καθόλου μπάσα, μιας και τα eterna είναι πολύ bass heavy. Όχι πως δεν ακούς τα μπάσα με τα dba-02, και τα ακούς και πολύ ακριβή και σωστά είναι, απλά θα υπολείπονται σε ποσότητα σε σχέση με τα eterna.

Ειναι γεγονος,οτι σε μουσικη που ειχε κόγκας,λατιν δηλαδη,ακουγονταν πολυ μπουμαριστα.

Κοσμοτε,100Mbps.

καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum, αλλά ασχολούμαι χρόνια με τα ακουστικά και έχουν περάσει πολλά από τα αυτιά μου. Πάντα είχα το πρόβλημα, όπως και όλοι μας άλλωστε ότι δεν μπορούσα να ακούσω τα ακουστικά που ήθελα IEM και πάντα στηριζόμουνα σε reviews και άλλα forums. Τα καλά νέα, για αρχή τουλάχιστον είναι, ότι για πρώτη φορά είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω ακουστικό ΙΕΜ αξίας 250 Ευρώ, το οποίο και αγόρασα τελικά. Το μοντέλο είναι το Klipsch x10i, ενώ δομίμασα και το s4i, το οποίο για τα χρήματα του το βρήκα καταπληκτικό, είχα και εγώ dba-02 και το s4i το βρήκα πιο αναλυτικό. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι που θα μας δίνουν δυνατότητα ακρόασης!!

καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum, αλλά ασχολούμαι χρόνια με τα ακουστικά και έχουν περάσει πολλά από τα αυτιά μου. Πάντα είχα το πρόβλημα, όπως και όλοι μας άλλωστε ότι δεν μπορούσα να ακούσω τα ακουστικά που ήθελα IEM και πάντα στηριζόμουνα σε reviews και άλλα forums. Τα καλά νέα, για αρχή τουλάχιστον είναι, ότι για πρώτη φορά είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω ακουστικό ΙΕΜ αξίας 250 Ευρώ, το οποίο και αγόρασα τελικά. Το μοντέλο είναι το Klipsch x10i, ενώ δομίμασα και το s4i, το οποίο για τα χρήματα του το βρήκα καταπληκτικό, είχα και εγώ dba-02 και το s4i το βρήκα πιο αναλυτικό. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι που θα μας δίνουν δυνατότητα ακρόασης!!

Δηλαδη,που τα ακουσες,για να ξερουμε κι εμεις;

Κοσμοτε,100Mbps.

Στην αντιπροσωπεια, έχουν ανοικτά όλα τα μοντέλα της Klipsch, καθως και κάτι σακούλες με διαφόρων μεγεθών ear gels! Από ότι μου είπε ένα παλικάρι εκεί προσπαθούνε να δημιουργήσουν σημεία όπου θα είναι δυνατή η δοκιμή ακουστικών σε όλη την Ελλάδα! όποιος πάει καλώ θα είναι να ενημερώσουν αν προχωρήσαν με κάποιο άλλο σημείο!

Από ότι μου έλεγε ένα παιδί εκεί ψάχνουν να βρουν σημεία σε όλη την Ελλάδα, όπου θα μπορεί κάποιος να κάνει ακρόαση! Για αρχή εκεί πάντως!

Εννοεις Γ! Σ/βριου;

Κοσμοτε,100Mbps.

Εννοεις Γ! Σ/βριου;

Ναι, 3ης Σεπτεμβρίου 166! Εάν μάθω και για κάποιο άλλο κατάστημα που θα έχει demo, θα ενημερώσω!

Εγω εγραψα στη Fischer Audio,και μου απηντησαν το εξης.

Hi Theodore,

The DBA-02 will be available again from late October-early November.

Please do contact me again.

We don't have any distributor in Greece, in fact we're still looking for one

but without great success.

If you have any idea on the matter your advice will be welcome.

Best,

Fabrice Mary, Worldwide Division

Και απηντησα οτι αγορασα τα Ετερνα,απο το Ρωσο dealer,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Δεν τους ρώτησες για τα genesis?

oxi,γιατι δεν εχω καμια ιδεα γι αυτα,specs κλπ,άρα πως να ενδιαφερθω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Eχω το αιποντ 160 gb και ο ηχος δυστηχως δεν ειναι δυνατος.οταν ειμαι στο μετρο η εξω ακουγεται ο θορυβος και δεν μπορω να απολαυσω ας πουμε το αλμπουμ τυπου κενι τζι:( ...Μπορει να μου προτεινει κανεις ποια ειναι τα καλυτερα ακουστηκα για το αιποντ που να αυξανουν την ενταση του ηχου;; καπιος που να το χει και να ναι ευχαριστημενος με συγκεκριμενα ακουστηκα.και να μην ειναι πολυ ακριβα..Ειχα παρει παλια τα ear scull buds αλλα ο ηχος παλι δεν ηταν καλος..ειναι κριμα γιατι το γκατζετακι ειναι τελειο για να βαζεις χιλιαδες αλμπουμς και πηγαν και εκανα αυτο το εκτρωμα με τον ηχο και η πλακα ειναι πως στην αμερικη το αιποντ ειναι δυνατο..
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Eχω το αιποντ 160 gb και ο ηχος δυστηχως δεν ειναι δυνατος.οταν ειμαι στο μετρο η εξω ακουγεται ο θορυβος και δεν μπορω να απολαυσω ας πουμε το αλμπουμ τυπου κενι τζι:( ...Μπορει να μου προτεινει κανεις ποια ειναι τα καλυτερα ακουστηκα για το αιποντ που να αυξανουν την ενταση του ηχου;; καπιος που να το χει και να ναι ευχαριστημενος με συγκεκριμενα ακουστηκα.και να μην ειναι πολυ ακριβα..Ειχα παρει παλια τα ear scull buds αλλα ο ηχος παλι δεν ηταν καλος..ειναι κριμα γιατι το γκατζετακι ειναι τελειο για να βαζεις χιλιαδες αλμπουμς και πηγαν και εκανα αυτο το εκτρωμα με τον ηχο και η πλακα ειναι πως στην αμερικη το αιποντ ειναι δυνατο..

Το ζήτημα δεν είναι ο ήχος των ακουστικών να καλύπτει τους εξωτερικούς ήχους, γιατί θα καταλήξεις να μην τους ακούς μετά από λίγο καιρό. Το ζήτημα είναι το noise isolation που μπορεί να σου προσφέρει το ακουστικό ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις! όταν λες φθηνό, πόσα χρήματα θες να διαθέσεις?

Το ζήτημα δεν είναι ο ήχος των ακουστικών να καλύπτει τους εξωτερικούς ήχους, γιατί θα καταλήξεις να μην τους ακούς μετά από λίγο καιρό. Το ζήτημα είναι το noise isolation που μπορεί να σου προσφέρει το ακουστικό ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις! όταν λες φθηνό, πόσα χρήματα θες να διαθέσεις?
τα ear scull candy τα χα παρει απ το ebay με 17 ευρως και ο ηχος ηταν καλος αλλα η ποιοτητα λιγο μαπα:lol: .αρα μεχρι 25 το πολυ ειπαρχει κατι ας το πουμε ικανοποιητικο για το αιποντ;;αλιως θα πρεπει να το δωσω και να παρω την αμερικανικη βερσιον:O
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

τα ear scull candy τα χα παρει απ το ebay με 17 ευρως και ο ηχος ηταν καλος αλλα η ποιοτητα λιγο μαπα:lol: .αρα μεχρι 25 το πολυ ειπαρχει κατι ας το πουμε ικανοποιητικο για το αιποντ;;αλιως θα πρεπει να το δωσω και να παρω την αμερικανικη βερσιον:O

Δεν ξέρω αμα αγοράσεις ακουστικά με ψηλή ευαισθησία αν θα παίξει ρόλο, αλλά γιατί δεν παίρνεις έναν mini amplifier. Αυτός ο συγκεκριμένος εχτός απο το οτι δυναμώνει τον ήχο τον βελτιώνει κιόλας. Το συκεκριμένο κατάστημα έχει καλή υποστήριξη και δωρεάν αποστολή.

Υπάρχει σε άσπρο και μάυρο και έχει και τηλεκοντρόλ.

Παίδες,μοιράζομαι αυτο μαζι σας επιδή είμαι καλος πολίτης. Οποιος σκεφτόταν να αγοράσει τα meelectronics M6 για σήμερα μόνο είναι προσφορά απο 50 δολάρια μόνο 20 απο την αντιπροσωπεια.

Και για ;όσους ψάχνουν ακουστικά με μικροφωνο και τηλεχειριστήριο είναι καλή προταση.

Coupon code: TWITTER_M6

http://www.meelec.com/MEElectronics_M6_Stylish_In_Ear_Headphone_p/earphone-m6-mee.htm