Vash_GR Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θα συμφωνήσω πως τα Eterna δεν είναι η καλύτερη επιλογή για metal και jazz διότι ο ήχος τους παραείναι ζεστός και δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα για πολύπλοκα είδη. Τα Silver Bullets και τα r0, mc5 που προτείνεις είναι καλύτερες επιλογές για τα είδη αυτά. Στα έγχορδα πάντως τα r0 δεν πλησιάζουν ακουστικά σαν τα DDM, victor fx500 & fx700. Δεν έχουν ούτε την τονικότητα, ούτε τον όγκο και την υφή που προσφέρουν τα παραπάνω σε κιθάρες βιολιά και πιάνο, ενώ τους λείπει και το ρεαλιστικό decay λόγω της ταχύτητας τους. Επειδή πάντως στα ακουστικά δεν μπορείς ποτέ να τα έχεις όλα, όσα λεφτά και αν ξοδέψεις, τα re0 και τα re-zero είναι πολύ καλές all around επιλογές στα χρήματα που πωλούνται. Συμφωνώ μαζί σου, άλλα ανέβηκες μια κλίμακα ή δυο από άποψη τιμής. Επίσης τα RE0 είναι λίγο dry στα mids, δηλαδή όντως ακούγονται κάπως στεγνά. Απλά λόγο του άπειρου treble, το οποίο να σημειώσω ότι ποτέ δεν είναι κουραστικό, δίνουν μια άλλη αίσθηση. Το γρήγορο decay από την άλλη, ειδικά στο πιάνο είναι όντως ενοχλητικό, άλλα υποθέτω είναι το τίμημα για την ταχύτητα. Τα Silver Bullets αν θυμάμαι σωστά χρειάζονται ενίσχυση; Vash_gr Οπότε τα RE0 είναι καλή επιλογή για τα είδη μουσικής που θέλω,καταλαβα για το μπασο και εγω δεν ειμαι του υπερβολικου μπάσου (στυλ sub-woofer) θελω να ακουω αυτο που πραγματικά είναι ηχογραφημένο ή τουλαχιστον να μην το επισκιάζει το μπάσο...οταν κανεις την σύγκριση ενημερωσε μας και εαν μπορείς κάνε μια σύγκριση και με τα CX300 ετσι απλα το μέγεθος της διαφοράς... Έχω κάνει σύγκριση (ότι μπορεί να συγκρίνει κανείς δηλαδή) με τα CX300 καμιά 25-30 σελίδες πιο πριν; Επίσης κάποιοι βρίσκουν τα RE0 λίγο βαρετά, επειδή τους λείπει η δυναμικότητα. Προσωπικά θα σου πρότεινα τα MC5 ή τα SB αν δεν θέλουν ενίσχυση. PS: Ότι αναφέρω στα RE0, είναι (δυστυχώς) χωρίς ενίσχυση. Δεν γνωρίζω πως ακούγονται με ένα καλό ενισχυτή και δεδομένου ότι δεν σκοπεύω να αγοράσω, μάλλον δεν θα μάθω κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Εγω πηρα τα Ετερνα,αλλα λογω τρελλας,(εχω ενα σωρο ακουστικα μικρα και μεγαλα.Απο τα λευκα ακουστικα του παλαιου iPod,μεχρι τα Sennheiser 600,και τα AKG 240),θα μπορουσα να παρω και καποιο αλλο ζευγαρι,αν μπορω να ακουσω με αυτα,κλασσικη και Jazz στο δρομο. Απο τιμη,νομιζω οτι μεχρι τα $150.00,μπορει κανεις να φτασει σε ενα πολυ υψηλο επιπεδο,οποτε, μεχρι εκει βαλτε μερικα ακουστικα,και τη γνωμη σας γι αυτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δηλαδή τα eterna δεν κάνουν για κλασσική και jazz?Πως ακούγονται σε αυτού του είδους τη μουσική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παίδες επιδη ότι λέτε μου φαίνεται κινέζικο για μένα, τι προτείνετε για ακουστικά με jackάκι για τα HTC?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μετα απο την ερωτηση του φιλου,εκατσα και συνεκρινα τα Ετερνα,με τα λευκα ακουστικα απο το παλιο iPod,και με τα Κoss Porta Pro. Ακουσα ενα CD,κλασσικη,το La Fille Mal Garde'e,που μου αρεσει για να κανω συγκρισεις,και το αποτελεσμα ειναι οτι για την κλασσικη τα Ετερνα,εμενα τουλαχιστον,μια χαρα μου φαινονται. Και εχουν και μια χαρα stage. Σε πρωτη ευκαιρια,θα βαλω ενα δισκακι με Jazz,για να δουμε τι γινεται κι εκει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου για τον κόπο σου, μπορείς να μου πείς αν οι διαφορές είναι χαοτικές ή απλα μια σκάλα παραπάνω?Εμένα τα λευκά ακουστικά του Ipod μου φαίνονται εντελώς χάλια..... Περιμένω με αγωνία τι λένε με Jazz.... Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω τα Eterna rev.1 (σαν εναλλακτική έχω τα silver bullet και τα RE0/MC5) απλα φοβαμαι μήπως το μπάσο είναι υπερβολικό (τύπου CX300) ....επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω και τον Fiio E5 αλλά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου για τον κόπο σου, μπορείς να μου πείς αν οι διαφορές είναι χαοτικές ή απλα μια σκάλα παραπάνω?Εμένα τα λευκά ακουστικά του Ipod μου φαίνονται εντελώς χάλια..... Περιμένω με αγωνία τι λένε με Jazz.... Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω τα Eterna rev.1 (σαν εναλλακτική έχω τα silver bullet και τα RE0/MC5) απλα φοβαμαι μήπως το μπάσο είναι υπερβολικό (τύπου CX300) ....επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω και τον Fiio E5 αλλά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή.... τον fiio πιστευω να τον πάρεις μονο αμα αρχίσεις να ασχολήσε πολύ και σαν gadjet. Αν θες απλα πράγματα ενα καλο ζευγαρι ακουστικά φτάνουν. τα eterna rev.1 απο που θα τα αγοράσεις? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εμενα παντως,τα rev2 μου εστειλαν.Ετσι κι αλλοιως,νομιζα οτι τα rev2,ηταν η εξελιξη των 1. Την αγορα,την εκανα απο τον τυτπο στη Ρωσια.( gd_audiobase).Μια χαρα μαγαζι φαινεται. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Αυτο,το ειδατε; http://www.electronista.com/articles/10/09/15/nw.a850.and.nw.s750.feature.rich.and.enroute/ Φαινεται οτι θα ειναι σουπερ ντουπερ,και οπου ναναι,ερχεται. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Συνεχισα τις ακροασεις,για να αξιολογησω τα Ετερνα,και σημερα,συνεκρινα τα Ετερνα,με τα AKG 240,και τα Sennheiser HD600,που τα ειχα στη ναφθαλινη. Συμπερασμα,δε μπορεσα να βγαλω,γιατι υπαρχει φαινεται μεγαλη διαφορα στην αντισταση των ακουστικων,ή και στην ευαισθησια τους,ετσι ωστε,τα μεν Ετερνα,παιζανε παρα πολυ δυνατα,με το volume κατω απο το 10,σε συνολο 30,με ενισχυτικο το Φιλιπς MCD908,αυτο με τη λαμπατη προενισχυση και τον ψηφιακο τελικο,ενω τα αλλα δυο χαμηλα,και επρεπε να παω το volume στο 28,για να αρχισουν να παιζουν σχετικα δυνατα,αλλα καμια σχεση με τα Ετερνα. Μαλιστα,εντοπισα και μια αλλη διαφορα. Στα χαμηλα περασματα,με τα Ετερνα,ακουγοταν ενας εντονος βομβος,που δεν τον ακουγα με τα αλλα ακουστικα,που ισως βεβαια και να ακουγοταν τοσο δυνατα,γιατι και τα ακουστικα αυτα,τα Ετερνα δηλαδη,ακουγονταν εν γενει δυνατα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Παιδιά λίγο την βοήθεια σας θα ήθελα, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Είμαι μεταξύ των : eterna-rev2 , Klipsh-imageS4i , Westone1-iSoniTalk και θα ήθελα την γνώμη σας , ποιό απο τα τρία να πάρω? Mε την ευκαιρία παιδιά να σας ρωτήσω, βλέπω οτι μιλάται για τα ακουστικά IEM . Tί συμαίνει αυτό το IEM? Σας ευχαριστώ πολύ Edited September 25, 2010 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά λίγο την βοήθεια σας θα ήθελα, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Είμαι μεταξύ των : eterna-rev2 , Klipsh-imageS4i , Westone1-iSoniTalk και θα ήθελα την γνώμη σας , ποιό απο τα τρία να πάρω? Mε την ευκαιρία παιδιά να σας ρωτήσω, βλέπω οτι μιλάται για τα ακουστικά IEM . Tί συμαίνει αυτό το IEM? Σας ευχαριστώ πολύ In Ear Monitors Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά λίγο την βοήθεια σας θα ήθελα, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Είμαι μεταξύ των : eterna-rev2 , Klipsh-imageS4i , Westone1-iSoniTalk και θα ήθελα την γνώμη σας , ποιό απο τα τρία να πάρω? Mε την ευκαιρία παιδιά να σας ρωτήσω, βλέπω οτι μιλάται για τα ακουστικά IEM . Tί συμαίνει αυτό το IEM? Σας ευχαριστώ πολύ Τόσο δύσκολη είναι η ερώτηση που έβαλα ρε παιδιά? Καμιά άποψη ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 εγώ θα έλεγα eterna. IEM: in ear monitors( oi ψείρες) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 εγώ θα έλεγα eterna. IEM: in ear monitors( oi ψείρες) Ok.Σε ευχαριστώ πολύ, μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς και κανένα κατάστημα να τα παραγγείλω? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ok.Σε ευχαριστώ πολύ, μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς και κανένα κατάστημα να τα παραγγείλω? Thank you Αυτή πρέπει ναναι η καλύτερη τιμή της αγοράς. δωρεάν μεταφορικά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Αυτή πρέπει ναναι η καλύτερη τιμή της αγοράς. δωρεάν μεταφορικά. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Αυτή πρέπει ναναι η καλύτερη τιμή της αγοράς. δωρεάν μεταφορικά. Συγνώμη μια τελευταία ερώτηση, τα Eterna δεν πρεπει να έχουν μικρόφωνο.Σωστά? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καλησπέρα . Πριν 2 μήνες περίπου αγόρασα τα K330 της AKG αρκετά ευχαριστημένος . Τωρα με την απόκτησή του μήλου σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καλύτερο ζευγάρι , απο τι ειδα προτείνεται πολυ ta eterna rev 02 , αυτα κάθονται στα αυτιά εύκολα ? ( μην γελάσετε το δεξή μου αυτί είναι πολύ ιδιότροπο όσον αφορα τα in ear ακουστικά ) επιπλέον με ενδιαφέρουν και τα genesis αυτα περίπου σε τι τιμη θα κινηθούν και γνωρίζουμε ποτε θα γίνουν διαθέσιμά ? . Θα ηθελα και προτάσεις με ενσωματωμένο μικρόφωνο για το μήλο μου . Ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Εγω,που εβαλα και τα πλαστικα στηριγματα που εχουν τα ακουστικα,δηλαδη,μπαινει το καλωδιο ,ωστε να στηριζεται,ζοριζομαι λιγο να τα βαλω,αφου μπουνε ομως,στεκονται καλα. Κακα ειν τα ψεμματα ομως,ακουστικα που μπαινουν μες τ αυτια,ειναι καπως αφυσικο,και ανθρωποι που ειναι ευαισθητοι,θα ζοριστουν,μεχρι να τα συνηθισουν. Και αν. Χωρια του οτι απομονωνουν τον εξω κοσμο,και δεν ακους που βρισκεσαι.Θελει πολυ προσοχη,μηπως και σε κοψει κανα αυτοκινητο. Απο την αλλη μερια,βαζω εκεινα τα "θηρια" porta pro,ρυθμιζω τις τασεις στ αυτια,και μπορω να τα φοραω ωρες,και να μη μ ενοχλουν. Ακομα και τα κτηνη,σχετικα με αυτα που κουβεντιαζουμε τωρα,δηλαδη τα AKG 240και Sennheiser HD 600,μπορεις να τα φορας με τις ωρες. Αλλα βλεπεις,που να τα βαλεις αυτα στο δρομο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Συγνώμη μια τελευταία ερώτηση, τα Eterna δεν πρεπει να έχουν μικρόφωνο.Σωστά? Thanks Αποσο ξέρω δεν υπάρχει εκδοση των ετέρνα με mic. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Αποσο ξέρω δεν υπάρχει εκδοση των ετέρνα με mic. Υπαρχουν adaptor,που μπαινουν στο κινητο,και εχουν μικροφωνο,και θηλυκο,για να μπουν ακουστικα.Οπως γινεται στο W995,πχ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ναι αλλα τοτε μπλεκεις υπερβολικα πολυ με καλωδια και δεν βολευει :/ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ναι αλλα τοτε μπλεκεις υπερβολικα πολυ με καλωδια και δεν βολευει :/ Δυστυχως,δεν μπορεις να ταχεις ολα σ αυτη τη ζωη,τι να κανουμε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Δυστυχως,δεν μπορεις να ταχεις ολα σ αυτη τη ζωη,τι να κανουμε; χαχα ναι πασο συμφωνω το πολυ πολυ να χρησιμοποιω το μικροφωνο του τηλεφωνου :lol: Κανεις να μου απαντησει σχετικα με τα genesis :O:O Μαλιστα , μετα απο ερευνα που εκανα πηρα τις πληροφοριες που ηθελα , αυτα θα παρω . Απο τι διαβαζω τα περιμενανε τον Σεπτεμβρη γιατι μπαινει Οκτωμβρης και δεν τα βρισκω πουθενα ? :S Edited September 26, 2010 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts