Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

G_T_J να αγοράσω λες και το shure το ανταπτοράκι?

Ok θα χρειάζεται να βγάλω το ένα ακουστικό για να απαντήσω, να ακούω τον εαυτό μου και να μην φωνάζω:).

Το καλώδιο γίνεται πάρα πολύ μακρύ?ταιριάζουν μεταξύ τους?

...ή καλύτερα να απορρίπτω τις κλήσεις όταν τα φοράω?:p

Edited by GnG

G_T_J να αγοράσω λες και το shure το ανταπτοράκι?

Ok θα χρειάζεται να βγάλω το ένα ακουστικό για να απαντήσω, να ακούω τον εαυτό μου και να μην φωνάζω:).

Το καλώδιο γίνεται πάρα πολύ μακρύ?ταιριάζουν μεταξύ τους?

...ή καλύτερα να απορρίπτω τις κλήσεις όταν τα φοράω?:p

Το καλώδιο πράγματι γίνεται πολύ μακρύ αλλά το καλό είναι ότι είναι περίπου ίδιου πάχους και υφής(καλώδιο eterna+καλώδιο Shure).Το κακό είναι πως τα eterna δεν έχουν αποσπώμενη προέκταση και επομένως δεν μπορείς να αφαιρέσεις από το default μήκος καλωδίου τους.

Θεωρώ πως ναι, για να μιλήσεις πρέπει να βγάζεις(τουλάχιστον λίγο προς τα έξω από το αφτί)το ένα ακουστικό γιατί αλλιώς θα φωνάζεις σα βαρήκοος ή σα...ντελάλης!!! :D

Εγώ προσωπικά το έβαλα στην....αποθήκη το ΜPA,δυστυχώς...

Δεν γινόταν αλλιώς.Ξεκινούσε να πάιζει το iTouch μόνο του σε ανύποπτο χρόνο και μου τρωγε τη μπαταρία.Τώρα έχω πάνω μόνον τα eterna και το shure σε θήκη για να το βάλω όποτε το χρειαστώ.Απ'ό,τι διάβασα είναι κλασικό bug αυτό μεταξύ apple και Shure MPA....οπότε θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αυτό το δεδομένο...

Εγώ απλά για ακόμη μια φορά, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και ευλογημένο που πήρα Ipod touch και ΟΧΙ Iphone με ό,τι συνεπάγεται αυτό.Ακούω πολύ μουσική και δεν ήταν δυνατόν αφενός να εξαρτώμαι απαραιτήτως από μικρόφωνα και αφετέρου να 'βαζω-βγάζω' βύσματα στη συσκευή και να τη φθείρω ανούσια.

Kratous υπομονή.Τη Δευτέρα πάω στοίχημα θα τα χεις στα χέρια σου πρωί-πρώί!

G_T_J

Εκτος του οτι θα πρεπει να το κυνηγησεις με το Shure απο αποψη εγγυησης (δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο) διοτι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει,υπαρχει και η λυση της Monster,το iSonitalk,το οποιο λογω σχεδιασμου προσθετει ελαχιστα εκατοστα μηκους στο καλωδιο των ακουστικων(χρησιμοποιει ξεχωριστο ενσυρματο module για το μικροφωνο),ενω εχει και λογικη τιμη

ποιος ξερει,third time's a charm

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

G_T_J

Εκτος του οτι θα πρεπει να το κυνηγησεις με το Shure απο αποψη εγγυησης (δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο) διοτι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει,υπαρχει και η λυση της Monster,το iSonitalk,το οποιο λογω σχεδιασμου προσθετει ελαχιστα εκατοστα μηκους στο καλωδιο των ακουστικων(χρησιμοποιει ξεχωριστο ενσυρματο module για το μικροφωνο),ενω εχει και λογικη τιμη

ποιος ξερει,third time's a charm

Όχι ρε συ Οδυσσέα.Δεν θα υπάρξει τρίτη φορά...Έχω πετάξει ήδη 55 ευρώ για κάτι το οποίο στην τελική δεν μου ήταν και υπερ-απαραίτητο!

Πάντως το Shure δεν έχει πρόβλημα.Είναι bug που συμβαίνει σε πάρα πολλούς χρήστες.Δεν μπορώ να θυμηθώ που το βρήκα.Θα βρω το λινκ και θα το ποστάρω.Είναι να μη σου τύχει.Συμβαίνει λεει λόγω ανάπτυξης στατικούς ηλεκτρισμού.Μόνη λύση λέει είναι το restore αλλά που να κάνω restore με τόσα προγράμματα που έχω φορτώσει(νόμιμα και μη)....

Όχι ρε συ Οδυσσέα.Δεν θα υπάρξει τρίτη φορά...Έχω πετάξει ήδη 55 ευρώ για κάτι το οποίο στην τελική δεν μου ήταν και υπερ-απαραίτητο!

Πάντως το Shure δεν έχει πρόβλημα.Είναι bug που συμβαίνει σε πάρα πολλούς χρήστες.Δεν μπορώ να θυμηθώ που το βρήκα.Θα βρω το λινκ και θα το ποστάρω.Είναι να μη σου τύχει.Συμβαίνει λεει λόγω ανάπτυξης στατικούς ηλεκτρισμού.Μόνη λύση λέει είναι το restore αλλά που να κάνω restore με τόσα προγράμματα που έχω φορτώσει(νόμιμα και μη)....

To καταλαβαινω οτι δοκιμαζεται η υπομονη σου.Γι'αυτο και προτεινα να ερθεις σ'επικοινωνια με το καταστημα αγορας και να ζητησεις αντικατασταση.Αν βρεις το link ποσταρε το γιατι ειχα ψαξει κι εγω για αντιστοιχο προβλημα και δε βρηκα κατι.

Απ'ο,τι καταλαβα μονο για εφαρμογες τυπου Skype το χρειαζεσαι ετσι?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

To καταλαβαινω οτι δοκιμαζεται η υπομονη σου.Γι'αυτο και προτεινα να ερθεις σ'επικοινωνια με το καταστημα αγορας και να ζητησεις αντικατασταση.Αν βρεις το link ποσταρε το γιατι ειχα ψαξει κι εγω για αντιστοιχο προβλημα και δε βρηκα κατι.

Απ'ο,τι καταλαβα μονο για εφαρμογες τυπου Skype το χρειαζεσαι ετσι?

http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2172417&start=165&tstart=0

Eδώ λέει κάποια πράγματα.Οι περισσότεροι μιλούν για restore ή για αντικατάσταση Ipod.Το Ipod δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Γιατί να το αντικαταστήσω;

Ναι για σκάιπ το ήθελα και για χαζομαρούλες τύπου shazam

Edited by G_T_J

παιδια θελω μια συγκριση των eterna με των CK7 που εχω. αξιζει η αλλαγη?

να σημειωσω οτι μου αρεσει ο ηχος των CK7 αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο γιατι ειναι πολυ ουδετερος. ιδια τιμη κανουν πανω κατω. τα CK7 τα πηρα 73$ (shipping included) οποτε μπορει να τα πουλησω και να παρω τα eterna.

αν δεν αξιζει ομως πασο. μιλαμε παντα χωρις ενισχυση ηχου.

Αν αξιζει η αλλαγη δεν το γνωριζω.Αυτο που αξιζει κατα τη γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις.Τα Eterna στο head-fi θεωρουνται καλυτερα απο τα S4,τα RE0,τα Turbine,και γενικα αρκετα ακουστικα που αξιζουν τα διπλα και τα τριπλα χρηματα.Και ο G_T_J επιβεβαιωνει την κλαση τους.Βεβαια εχω καταλαβει οτι εχουν διαφορετικη ηχητικη προσωπικοτητα απο τα Ck7,και σιγουρα περισσοτερο μπασο.Για ~60 ευρω πιστευω οτι αξιζουν.Κι εγω ημουν αδιαφορος απεναντι τους αλλα μετα την αγορα του G_T_J,τα εχω βαλει πρωτα στη λιστα μολις ξαναστοκαρει ο Marine Pilot

NTROPIC εγώ από το head-fi καταλαβά ότι τα eterna θεωρούνται αρκετά σπεσιαλ ακουστικά, με την έννοια ότι αν σου αρέσει η ηχητική τους υπογραφή τότε ναι είναι απίστευτα, αν όχι όμως.... (συγκεκριμένα το αναφέρει και ο ClieOS στο review του).

Στο ίδιο review, όπως και σε κάποια άλλα ποστ, επίσης αναφέρεται ότι από άποψη πιστής αναπαραγωγής ήχου είναι κατώτερα των πχ re0, αλλά παρόλαυτα όπως ανέφερα μπορούν να τα ξεπεράσουν, διότι δένουν πολύ καλά τις συχνότητες μεταξύ τους.

ΥΣ: υποθέτω ότι όταν λες turbine, εννοείς τα απλά έτσι; Όχι τα copper/gold.

Voltron το 99.9% της έλλειψης μπάσου οφείλεται σε κακό fit των tips. Κατά τη γνώμη μου δοκίμασε πρώτα μερικά άλλα tips, ίσως από άλλα ακουστικά αν έχεις και σιγουρέψου ότι βάζεις σωστά τα tips. Αν παρόλαυτα δεν σου κάνουν δοκίμασε να αγοράσεις άλλα tips όπως τα complies ή τα sony hybrids (googlare κάνε και ένα search στο head-fi για το ποιά ταιριάζουν) γιατί τα αφρουλιάρικα tips (foam tips) έχουν καλύτερη εφαρμογή και δίνουν περισσότερο μπάσο και αν και πάλι δεν σου κάνουν και θες παραπάνω μπάσο, τότε κοίταξε για άλλα.

NTROPIC εγώ από το head-fi καταλαβά ότι τα eterna θεωρούνται αρκετά σπεσιαλ ακουστικά, με την έννοια ότι αν σου αρέσει η ηχητική τους υπογραφή τότε ναι είναι απίστευτα, αν όχι όμως.... (συγκεκριμένα το αναφέρει και ο ClieOS στο review του).

Στο ίδιο review, όπως και σε κάποια άλλα ποστ, επίσης αναφέρεται ότι από άποψη πιστής αναπαραγωγής ήχου είναι κατώτερα των πχ re0, αλλά παρόλαυτα όπως ανέφερα μπορούν να τα ξεπεράσουν, διότι δένουν πολύ καλά τις συχνότητες μεταξύ τους.

ΥΣ: υποθέτω ότι όταν λες turbine, εννοείς τα απλά έτσι; Όχι τα copper/gold.

Με απολυτα κριτηρια πιστοτητας τα RE0 ενδεχομενως να ειναι ανωτερα,ειδικα αν τα προοριζεις για monitoring.Ομως ολοι συμφωνουν πως τα RE0 χρειαζονται επαρκη ενισχυση για ν'αποδωσουν σωστο μπασο,ενω δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι μεχρι προσφατα κοστιζαν τα 3πλασια.Οποτε τα Eterna ειναι καλυτερη all-around λυση.

Ναι για τα απλα Turbine λεω.

Οδυσσέα δεν έχω λόγια.....

Ένας ένας καταρρίπτονται οι μύθοι!

Σήμερα παρέλαβα τον FiiO E5 και όντας επιφυλακτικός, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τον δοκιμάσω αλλά τον έβαλα ευθύς αμέσως στη φόρτιση.Ε λοιπόν το σοκ που έχω πάθει εδώ και τρεις ώρες απλά δεν περιγράφεται με λόγια!!!

Μέρες τώρα αράζω στα eterna, και ευχαριστιέμαι τον ήχο τους.Ωστόσο άρχισα να τον συνηθίζω(και παράλληλα να ξεχνώ τα UHP) με αποτέλεσμα να μου φύγει ο πολύς ενθουσιασμός.

Μόλις τα δούλεψα με τον ενισχυτή έπαθα το τραμπάκουλο της ζωής μου! Ο ήχος είναι τελείως άλλα επίπεδα.Δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως παρατηρώ βελτίωση της τάξεως του 25% σε σχέση με τα eterna χωρίς τον FiiO!!! Βελτίωση που έχει να κάνει με το soundstage αλλά και τη λεπτομέρεια! Ο ήχος είναι πιο ζεστός και άμεσος ενώ κάποιο κριτσάρισμα που υπήρχε στη μεσαίες σε κάποια τραγούδια έχεο εξαλειφθεί τελείως! Η λεπτομέρεια πλέον και η αναλυτικότητα είναι ανατριχιαστική!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το απίστευτο γκατζετάκι που κάνει θαύματα μόλις με 13 ευρώ κόστος! Ειδικά για όσους θα πάρουν ή προσεχώς θα έχουν τα eterna(kratous) το προτείνω αβίαστα αφού το compatibility είναι εντυπωσιακό.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι στο head fi δεν θεωρούν τον FiiO απαραίτητο για τα eterna....Όντως δεν είναι απαραίτητος αλλά αν τα ακούσεις οδηγούμενα από αυτόν, μάλλον δεν μπορείς να μην αλλάξεις γνώμη!!!

Σημειωτέον πως και ότι με το bass boost αναμμένο το μπάσο δεν είναι μη ρεαλιστικό ή υπερβολικό.Είναι πολύ αλλά πολύ όμορφο σε τέτοιο βαθμό που δεν έχω ακόμη αποφασίσει αν θα τον δουλεύω με το boost ή όχι.Τείνω να χρησιμοποιήσω το boost για κλασικές ροκ ηχογραφήσεις και το flat για πιο σπιντάτα και σκληρά ακούσματα.

Edited by G_T_J

Πάει καιρός, που ήθελα μια αναβάθμιση στα ακουστικά μου της τάξεως ~30 ευρώ από SonyWalkman, 2ετίας.

Είχα κάνει την έρευνα μου κ από εδώ. κ είχα κατασταλάξει στο περίπου. για cx500II.

Όταν το έψαχνα δεν υπήρχε. Ελπίζοντας στην απόλυτη ευχαρίστηση κ "ανατριχίλα" που μπορεί να σου παρουσιάσει ο ήχος.

Είχα κατασταλάξει σε sony mdr-ex700 ~250€ ή σε sennheiser i8 επίσης ~250€. (μόνο κ μόνο από τα πολλά ανταλλακτικά κ τα νούμερα ως 16Ωμ και 125db).

Τελικά αφού ως ετοιμοπαράδοτα βρήκα τα i8. Πηγαίνοντας να τα δω. Με πληροφορούμε ότι δεν μπορείς να τα ακούσεις. πληρώνεις τα ~250. {κ είναι σαν να παίρνεις γουρούνι στο σακί}.

(Μπόρεσα όμως, να ακούσω σε sennheiser το hd-8000 στα ~1000€).

Τελικά το ίδιο κομμάτι. την ίδια στιγμή κ πηγή. Με τα ότι φόραγε για συλικονούχο εξάρτημα.

κ σε ένταση 1-3/12, έπαθα την πλάκα μου. Απλά τόσα χρόνια, δεν ήταν μουσική αυτό που άκουγα.

Υ.Γ: Κ όπως είπε ο G_T_J, όντως τα συνηθίζεις.

Ιδίως όταν τόλμησα να τα συνδέσω κ σε ipod. καμία σχέση η ποιότητα, με οτιδήποτε άλλο.

Υ.Γ2: Όντως για FiiO, Λένε τα καλύτερα. αλλά δεν έχω κάνει την κίνηση από έξω. Ελλάδα έχει κανείς?

Πάει καιρός, που ήθελα μια αναβάθμιση στα ακουστικά μου της τάξεως ~30 ευρώ από SonyWalkman, 2ετίας.

Είχα κάνει την έρευνα μου κ από εδώ. κ είχα κατασταλάξει στο περίπου. για cx500II.

Όταν το έψαχνα δεν υπήρχε. Ελπίζοντας στην απόλυτη ευχαρίστηση κ "ανατριχίλα" που μπορεί να σου παρουσιάσει ο ήχος.

Είχα κατασταλάξει σε sony mdr-ex700 ~250€ ή σε sennheiser i8 επίσης ~250€. (μόνο κ μόνο από τα πολλά ανταλλακτικά κ τα νούμερα ως 16Ωμ και 125db).

Τελικά αφού ως ετοιμοπαράδοτα βρήκα τα i8. Πηγαίνοντας να τα δω. Με πληροφορούμε ότι δεν μπορείς να τα ακούσεις. πληρώνεις τα ~250. {κ είναι σαν να παίρνεις γουρούνι στο σακί}.

Τελικά το ίδιο κομμάτι. την ίδια στιγμή κ πηγή. Με τα ότι φόραγε για συλικονούχο εξάρτημα.

κ σε ένταση 1-3/12, έπαθα την πλάκα μου. Απλά τόσα χρόνια, δεν ήταν μουσική αυτό που άκουγα.

Υ.Γ: Κ όπως είπε ο G_T_J, όντως τα συνηθίζεις.

Ιδίως όταν τόλμησα να τα συνδέσω κ σε ipod. καμία σχέση η ποιότητα, με οτιδήποτε άλλο.

Υ.Γ2: Όντως για FiiO, Λένε τα καλύτερα. αλλά δεν έχω κάνει την κίνηση από έξω. Ελλάδα έχει κανείς?

Είναι αλήθεια πως επαναπροσδιορίζεις την έννοια του ακούω μουσική χωρίς καμία δόση υπερβολής.Με το σετ Ipo touch 3g>FiiO E5>Fischer Audio Eterna μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι 'αυτό είναι ακρόαση μουσικής' και όλα τα προηγούμενα ιδέα ή πρόγευση....

Το FiiO e5 δεν υπάρχει ελλάδα(μόνο το FiiO E3) αλλά πάρ'το από το deal extreme που το πήρα και γω με μόλις 13 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! Βασικά το βλέπω γύρω στα 25 με 30 ευρώ δεξιά και αριστερά σε ebay και amazon και είναι τρελή ευκαιρία η προσφορά του DX.Μάλιστα ήρθε και γρήγορα αν αναλογιστεί κανείς την απόσταση Hong Kong - Ελλάδα.Έκανε 2 βδομάδες και κάτι.

Voltron το 99.9% της έλλειψης μπάσου οφείλεται σε κακό fit των tips. Κατά τη γνώμη μου δοκίμασε πρώτα μερικά άλλα tips, ίσως από άλλα ακουστικά αν έχεις και σιγουρέψου ότι βάζεις σωστά τα tips. Αν παρόλαυτα δεν σου κάνουν δοκίμασε να αγοράσεις άλλα tips όπως τα complies ή τα sony hybrids (googlare κάνε και ένα search στο head-fi για το ποιά ταιριάζουν) γιατί τα αφρουλιάρικα tips (foam tips) έχουν καλύτερη εφαρμογή και δίνουν περισσότερο μπάσο και αν και πάλι δεν σου κάνουν και θες παραπάνω μπάσο, τότε κοίταξε για άλλα.

δεν ειναι ελλειψη μπασου απλα ειναι πολυ απαλο. τα CK7 ειναι neutral και αναλυτικα. δηλαδη μετα απο αυτα λογικα πας σε E4P. καλα βαζω τα tips απλα ετσι ειναι τα ακουστικα. βεβαια θελω να δοκιμασω τα soft silicones των E2C γιατι λενε οτι δινουν περισσοτερο μπασο. ειναι και θεμα του στομιου και δε μπαινουν ολα τα tips εκει εξω και να θες. τα comply ειναι πανακριβα και τα αποφευγω.

HD-800 ειναι και ειναι η ναυαρχιδα των HD. τι συγκρινεις τη βουρτσα με την ....? :p

Edited by Voltron

Είναι αλήθεια πως επαναπροσδιορίζεις την έννοια του ακούω μουσική χωρίς καμία δόση υπερβολής.Με το σετ Ipo touch 3g>FiiO E5>Fischer Audio Eterna μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι 'αυτό είναι ακρόαση μουσικής' και όλα τα προηγούμενα ιδέα ή πρόγευση....

Το FiiO e5 δεν υπάρχει ελλάδα(μόνο το FiiO E3) αλλά πάρ'το από το deal extreme που το πήρα και γω με μόλις 13 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! Βασικά το βλέπω γύρω στα 25 με 30 ευρώ δεξιά και αριστερά σε ebay και amazon και είναι τρελή ευκαιρία η προσφορά του DX.Μάλιστα ήρθε και γρήγορα αν αναλογιστεί κανείς την απόσταση Hong Kong - Ελλάδα.Έκανε 2 βδομάδες και κάτι.

καποιο link για το FiiO e5 στα 13 ευρω; αξιζει;

technoholic maniac reviewer

Και που να τα κούμπωνες σε κανένα cowon....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καποιο link για το FiiO e5 στα 13 ευρω; αξιζει;

Αν αξίζει.....? :)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350

17,41 δολάρια ήτοι.....12,52 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά!)

Καλησμερα. Σκεφταμαι να αγοράσω ακουστικά για το iPhone και iPod που έχω. Τα ακουστικά που έιχε μέσα μου άρεσαν,αλλά θέλω κάποια ακουστικά να έχουν περισσότερο μπάσο αλλά να ακούγονται και αρκετά δυνατά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Αν αξίζει.....? :)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350

17,41 δολάρια ήτοι.....12,52 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά!)

δεν αμφιβάλλω για την τιμή,απλά για τον αν έχει αποτέλεσμα με τα ακουστικά τα καλά.δεν ήξερα ότι υπάρχουν ενισχυτές και για ακουστικά! φαίνεται η διαφορά?(καθότι είμαι καχύποπτος με τα κινέζικα)

πάντος με το cowon s9,που νομίζω βγάζει τον πιο καλό ήχο,θα έχεις τεράστια διαφορά σε σχέση με ipod.(είμαι κάτοχος iphone,ipod,hd zune,και είχα δοκιμάσει και cowon s9).με ένα ζευγάρι καλά ακουστικά,φαίνεται η διαφορά.απλά τώρα είμαι πολύ περίεργος να ακούσω πως ανεβάζει και που τον ήχο χωρίς να τον αλλοιώνει....:worry:

edit: είδα βίντεο στο youtube,και λένε καλά λόγια γιαυτό! το μόνο κατά είναι η μπαταρία λένε που είναι ενσωματωμένη αλλά άμα χαλάσει πέρνεις άλλο σε τέτοια τιμή...το site αυτό,είναι από αμερική? κάτι από αγγλία υπάρχει? και τέλος,τον ήχο πχ από τον mp3 player τον βάζεις στα μισά,και ανοίγεις τέρμα τον ενισχυτή? έτσι τον δουλέβεις?

Edited by hackfree

δεν αμφιβάλλω για την τιμή,απλά για τον αν έχει αποτέλεσμα με τα ακουστικά τα καλά.δεν ήξερα ότι υπάρχουν ενισχυτές και για ακουστικά! φαίνεται η διαφορά?(καθότι είμαι καχύποπτος με τα κινέζικα)

πάντος με το cowon s9,που νομίζω βγάζει τον πιο καλό ήχο,θα έχεις τεράστια διαφορά σε σχέση με ipod.(είμαι κάτοχος iphone,ipod,hd zune,και είχα δοκιμάσει και cowon s9).με ένα ζευγάρι καλά ακουστικά,φαίνεται η διαφορά.απλά τώρα είμαι πολύ περίεργος να ακούσω πως ανεβάζει και που τον ήχο χωρίς να τον αλλοιώνει....:worry:

edit: είδα βίντεο στο youtube,και λένε καλά λόγια γιαυτό! το μόνο κατά είναι η μπαταρία λένε που είναι ενσωματωμένη αλλά άμα χαλάσει πέρνεις άλλο σε τέτοια τιμή...το site αυτό,είναι από αμερική? κάτι από αγγλία υπάρχει? και τέλος,τον ήχο πχ από τον mp3 player τον βάζεις στα μισά,και ανοίγεις τέρμα τον ενισχυτή? έτσι τον δουλέβεις?

Αλλοιώσεις δεν υπάρχουν.Τουλάχιστον αισθητές....Η επιδόσεις ωστόσο των eterna αυξάνονται σε εντυπωσιακά επίπεδα.Κάτι παραπάνω από αισθητή η διαφορά

Αν χαλάσει παίρνεις άλλο.Είναι παμφτηνο.Κακώς δεν πήρα δύο αλλά που να ξέρω ότι θα μετράει τόσο πολύ αυτό το μαραφέτι...

Το σαίτ είναι από Ηοng Kong και είναι πολύ αξιόπιστο.'Εχω παραγγείλει 5 φορές χωρίς κανένα παράπονο.Υπάρχει και Αγγλία σε πολλά eshop στο αμαζον αλλά χρειάζονται διπλά λεφτά και μεταφορικά....Οπότε η επιλογή είναι προφανής

Έχω την ένταση του ipod στο 70% και χρησιμοποιώ την ένταση του FiiO

Αλλοιώσεις δεν υπάρχουν.Τουλάχιστον αισθητές....Η επιδόσεις ωστόσο των eterna αυξάνονται σε εντυπωσιακά επίπεδα.Κάτι παραπάνω από αισθητή η διαφορά

Αν χαλάσει παίρνεις άλλο.Είναι παμφτηνο.Κακώς δεν πήρα δύο αλλά που να ξέρω ότι θα μετράει τόσο πολύ αυτό το μαραφέτι...

Το σαίτ είναι από Ηοng Kong και είναι πολύ αξιόπιστο.'Εχω παραγγείλει 5 φορές χωρίς κανένα παράπονο.Υπάρχει και Αγγλία σε πολλά eshop στο αμαζον αλλά χρειάζονται διπλά λεφτά και μεταφορικά....Οπότε η επιλογή είναι προφανής

Έχω την ένταση του ipod στο 70% και χρησιμοποιώ την ένταση του FiiO

εντάξει δεν νομίζω να χαλάει τόσο εύκολα....κανά χρόνο θα κρατάει σίγουρα

βρήκα τα sleek audio sa6 σε καλούτσικη τιμή 140 περίπου με τα μεταφορικά και με τρώει το χέρι μου http://cgi.ebay.ie/Sleek-Audio-SA6-Customisable-Noise-Isolating-Earphones_W0QQitemZ250602337790QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item3a591035fe

τι προτείνετε? να περιμένω του Ρώσου? η να δοκιμάσω αυτά?

οι ακουστικές διαφορές ειναι ότι στο fisher audio eterna έχουμε Impedance: 12 ohm, και στο sleek, Impedance: 50 ohm.από Sensitivity είναι το ίδιο 110db. αλλά στο sleek μπορείς να αλλάξεις το καλώδιο αν πάθει κάτι,και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με bass,tremble tuning ports.Εχει δηλαδή Wide Band Balanced Armature Driver with Custom Porting....

Edited by hackfree

εντάξει δεν νομίζω να χαλάει τόσο εύκολα....κανά χρόνο θα κρατάει σίγουρα

βρήκα τα sleek audio sa6 σε καλούτσικη τιμή 140 περίπου με τα μεταφορικά και με τρώει το χέρι μου http://cgi.ebay.ie/Sleek-Audio-SA6-Customisable-Noise-Isolating-Earphones_W0QQitemZ250602337790QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item3a591035fe

τι προτείνετε? να περιμένω του Ρώσου? η να δοκιμάσω αυτά?

οι ακουστικές διαφορές ειναι ότι στο fisher audio eterna έχουμε Impedance: 12 ohm, και στο sleek, Impedance: 50 ohm.από Sensitivity είναι το ίδιο 110db. αλλά στο sleek μπορείς να αλλάξεις το καλώδιο αν πάθει κάτι,και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με bass,tremble tuning ports.Εχει δηλαδή Wide Band Balanced Armature Driver with Custom Porting....

Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα γιατι δεν δινεις 20 ευρω παραπανω να παρεις τα westone 2, εχουν παρει πολυ καλες κριτικες και ειναι dual balanced armature με crossover, απο τον ιδιο seller πηρα εγω και τα westone 3 οποτε δεν υπαρχει φοβος τελωνειου. Βεβαια και με τα Ετερνα δεν θα βγεις χαμενος.

http://global.ebay.com/WESTONE_2_SoundNoise_Isolating_Earbuds_Earphones_NEW/320484185984/item

Letv x800 + Neutron + Westone W30:music:

Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα γιατι δεν δινεις 20 ευρω παραπανω να παρεις τα westone 2, εχουν παρει πολυ καλες κριτικες και ειναι dual balanced armature με crossover, απο τον ιδιο seller πηρα εγω και τα westone 3 οποτε δεν υπαρχει φοβος τελωνειου. Βεβαια και με τα Ετερνα δεν θα βγεις χαμενος.

http://global.ebay.com/WESTONE_2_SoundNoise_Isolating_Earbuds_Earphones_NEW/320484185984/item

τα westone 2 ειναι καλυτερα λες απο τα sleek audio? αυτο με το dual driver δεν με τρελαινει.... εχεις τα westone 3 να μας πεις εντυπωσεις;