vlgeor Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Κάποια η κάποιες εφαρμογές σου τρώνε στο προσκήνιο κρυφά μπαταρία μπορείς να το τσεκάρεις κ απτό θέμα μπαταρίας... Κανείς επαναφορά εργοστασιακων κ στήνεις σιγά σιγά αφού δεις ότι βγάζεις 13-20 ώρες χωρίς φόρτιση με 5-6μιση ώρες οθόνη.. Αν πάλι δεν βγάζεις τέτοιες ώρες το πας σμαρτεκ Χαϊδάρι η το στέλνεις κ στην αλλάζουν δωρεάν αφού είσαι στον πρώτο χρόνο ακόμα Ευχαριστώ. Παραδόξως έκανα την τελευταία αναβάθμιση firmware και η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα... ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Είπα να το παω low low να δω τι κάνει!πως την βλέπετε την μπαταρία?!την έχω δει με βαριά χρήση τι κάνει,αλλά με χαλαρή ελάχιστα!wifi πλειοψηφία Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Καλημέρα, ρε παιδιά το phone info είναι αξιόπιστο σε σχέση με τις πληροφορίες για την μπαταρια; Η συσκευή είναι περίπου 2 εβδομάδων και από ότι λέει έχει 10 πλήρης κύκλους φόρτισης και το health έχει πέσει ήδη στο 93%, από τα 3500mah έχει πέσει ήδη στα 3266mah. Σε έναν χρόνο από τώρα τι θα γίνει δηλαδή; Edited March 16, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Το έγραψα και παλαιότερα. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα αυτές οι εφαρμογές. Το δικό μου s8+ από το καλοκαίρι έχει ακριβώς την ίδια αυτονομία όπως πάντα, ενώ θα έπρεπε να έχει χάσει 20% με βάση αυτές τις εφαρμογές. Επίσης το παλιότερο tablet μου έχει χάσει μόλις ένα 9% σύμφωνα με αυτές τις εφαρμογές, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει 2μιση ώρες χρήση από τις 7μιση που έβγαζε πριν μερικά χρόνια.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Το έγραψα και παλαιότερα. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα αυτές οι εφαρμογές. Το δικό μου s8+ από το καλοκαίρι έχει ακριβώς την ίδια αυτονομία όπως πάντα, ενώ θα έπρεπε να έχει χάσει 20% με βάση αυτές τις εφαρμογές. Επίσης το παλιότερο tablet μου έχει χάσει μόλις ένα 9% σύμφωνα με αυτές τις εφαρμογές, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει 2μιση ώρες χρήση από τις 7μιση που έβγαζε πριν μερικά χρόνια.. Sent from my SM-G955F using TapatalkΚατάλαβα ότι να ναι δηλαδή, με τρελανε πρωί-πρωί. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι σχετικά ακριβείς οι μετρήσεις. Εννοείται δε μιλάω για εφαρμογές τύπου accubattery. Μόλις έβαλα το phone info σε ένα note 8 με 5 κύκλους φόρτισης και έβγαλε 99,1 capacity Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ισχύει αυτό που λες...εχω ένα 7edge ενάμιση χρόνο περίπου το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή και είχα υπολογίσει πάνω-κάτω στις 150 φορτίσεις...οσο και μου έβγαλε τελικά! Επίσης από τον περασμένο Γενάρη του τρέχοντος έτους δηλαδή έχω ένα 8αρι plus Samsung το οποίο μου έβγαλε 15 φορτίσεις... φαίνεται λοιπόν σχετικά ακριβής. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Και εμένα πως εξηγείται καινούργια συσκευή και να έχει πέσει τόσο η μπαταρία. Ελαττωματική μπαταρία; Η χρήση που έχω κάνει είναι προσεχτική σε σχέση με φορτίσεις, αν ισχύει δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Επίσης η ημερομηνία κατασκευής του τηλεφώνου είναι πολυ πρόσφατη, 2 μηνών περίπου. Sent from my surface pro 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλημέρα, ρε παιδιά το phone info είναι αξιόπιστο σε σχέση με τις πληροφορίες για την μπαταρια; Η συσκευή είναι περίπου 2 εβδομάδων και από ότι λέει έχει 10 πλήρης κύκλους φόρτισης και το health έχει πέσει ήδη στο 93%, από τα 3500mah έχει πέσει ήδη στα 3266mah. Σε έναν χρόνο από τώρα τι θα γίνει δηλαδή; Και μένα τόσο δείχνει με 120 φορτίσεις είναι κάνα 11μηνο συσκευή μήνα πάνω μήνα κάτω.. Αφού έχουμε εγγύηση μην σκας αρκετά με το άγχος για χαζομάρες προς όλους μας πάει αυτό... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) λοιπον παιδια υπαρχει τεραστιο προβλημα με την oreo και ελπιζω να επιληφθει η samsung οσο πιο γρηγορα μπορει . Υπαρχει μεγαλο drain battery οταν τοποθετεις το κινητο σε λειτουργια πτησης , 10% κατα τη διαρκεια της νυχτας ενω με την nougat ειχα 1% . Εχω κανει επαναφορα 3 φορες , διαβαζω σε ξενα φορουμς το εχουν και αλλοι το προβλημα αυτο , αυτη ειναι η μια λυση που δεν δοκιμασα ακομα " it helps to flash older nougat modem or to change 4G to 2G/3G before entering flight-mode. Seems to be an issue with LTE and modem of oreo... " ΕΠΙΣΗΣ " Reason for battery drain in flight mode is the buggy phone modem in Samsung S8 Android 8 Oreo. In case you experienced massive battery drain in flight mode, you can easily test yourself: > Set preferred network mode to 2G/3G only, wait 2 minutes and then enable flight mode during night: You will experience only few battery drain, as you know from Android 7 Nougat.. Απογοητευμενος (και πολλοι αλλοι) Επισης να αναφερω οτι εχω την καινουρια εκδοση κ οχι την CRAP Edited March 16, 2018 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 λοιπον παιδια υπαρχει τεραστιο προβλημα με την oreo και ελπιζω να επιληφθει η samsung οσο πιο γρηγορα μπορει . Υπαρχει μεγαλο drain battery οταν τοποθετεις το κινητο σε λειτουργια πτησης , 10% κατα τη διαρκεια της νυχτας ενω με την nougat ειχα 1% . Εχω κανει επαναφορα 3 φορες , διαβαζω σε ξενα φορουμς το εχουν και αλλοι το προβλημα αυτο , αυτη ειναι η μια λυση που δεν δοκιμασα ακομα " it helps to flash older nougat modem or to change 4G to 2G/3G before entering flight-mode. Seems to be an issue with LTE and modem of oreo... " ΕΠΙΣΗΣ " Reason for battery drain in flight mode is the buggy phone modem in Samsung S8 Android 8 Oreo. In case you experienced massive battery drain in flight mode, you can easily test yourself: > Set preferred network mode to 2G/3G only, wait 2 minutes and then enable flight mode during night: You will experience only few battery drain, as you know from Android 7 Nougat.. Απογοητευμενος (και πολλοι αλλοι) Επισης να αναφερω οτι εχω την καινουρια εκδοση κ οχι την CRAPΑ μπράβο! Το έβαλα μία μέρα σε flight mode και έχασε 10% σε 7 ώρες και κουφάθηκα, δεν ασχολήθηκα όμως παραπάνω θεώρησα ότι ήταν κάτι τυχαίο, ότι έφαγε κάποιο σκάλωμα τυχαίο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δηλ εγώ που την έχω από Σεπτέμβρη την συσκευή μεταχειρισμένη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που την αγόρασε Ιούλιο και μου δείχνει στο phone info στην μπαταρία 175 φορτίσεις και 89% μπαταρία ζωής φεύγω για αλλαγμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δηλ εγώ που την έχω από Σεπτέμβρη την συσκευή μεταχειρισμένη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που την αγόρασε Ιούλιο και μου δείχνει στο phone info στην μπαταρία 175 φορτίσεις και 89% μπαταρία ζωής φεύγω για αλλαγμα μπαταριας Πήγαινε το smartec λίγο πριν κλείσει χρόνο τον Ιούνιο δηλαδή να σου βγει κ δωρεάν Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πήγαινε το smartec λίγο πριν κλείσει χρόνο τον Ιούνιο δηλαδή να σου βγει κ δωρεάν θεσσαλονικη βρισκομαι,οποτε εχουμε την Micro-tech! παρολαυτα το ειχα παει πριν τα χριστουγεννα παλι γιατι εβλεπα την μπαταρια να μου κανει νουμερα και δεν την αλλαξαν γιατι δεν ειδαν οτι ειχε προβλημα,πραγμα ποθ με εκνευρισε αφου βαση εγγυησης εχω δικαιωμα να απαιτησω να την αλλαξουν! πιστευω απο βδομαδα να παω και να φυγω απο εκει με καινουρια μπαταρια αλλιως θα ανεβουν οι τονοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 S8+ εγω πάντως θα το παω Δευτέρα πρωί στην Samsung Θεσσαλονίκη , σε αυτον εδώ εχω ακουσει τα καλύτερα: http://authorizedservice.gr/samsung-service-thessaloniki/ Γιατι η μπαταρία μου στην καλύτερη να βγάλει 15ωρες με μαξ 3 κατι οθόνη!!!! 2 φορές την μερα φορτίζω, καλα αν ανοίξω wifi calling και volte παμε 3 φορές την μερα φόρτιση στο χαλαρο!! S8+ οπως ειπα με 8αρα την τελευταία crb7. Με factory reset και πριν και μετα και ξανα έκανα πριν καμια βδομαδα Μήπως δεν ειχε κατσει κατι καλα...αλλα τα ίδια!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Με 2μιση ώρες φίλε χρήση και 50%, είσαι σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα. Το android system είναι ψηλά οπότε κάτι καταναλώνει ένα 10-15% και τίποτε άλλο. Μπες ρυθμίσεις-εφαρμογές και δες πόσο ποσοστό κατανάλωσης δείχνει στο Bixby service Και το Bixby global action. Αν είναι πολύ, κάνε τα disable από εκεί μέσα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 S8+ εγω πάντως θα το παω Δευτέρα πρωί στην Samsung Θεσσαλονίκη , σε αυτον εδώ εχω ακουσει τα καλύτερα: http://authorizedservice.gr/samsung-service-thessaloniki/ Γιατι η μπαταρία μου στην καλύτερη να βγάλει 15ωρες με μαξ 3 κατι οθόνη!!!! 2 φορές την μερα φορτίζω, καλα αν ανοίξω wifi calling και volte παμε 3 φορές την μερα φόρτιση στο χαλαρο!! S8+ οπως ειπα με 8αρα την τελευταία crb7. Με factory reset και πριν και μετα και ξανα έκανα πριν καμια βδομαδα Μήπως δεν ειχε κατσει κατι καλα...αλλα τα ίδια!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνε και αν γίνει αλλαγή κατευθείαν ενημέρωσε ώστε να ακολουθήσω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Με 2μιση ώρες φίλε χρήση και 50%, είσαι σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα. Το android system είναι ψηλά οπότε κάτι καταναλώνει ένα 10-15% και τίποτε άλλο. Μπες ρυθμίσεις-εφαρμογές και δες πόσο ποσοστό κατανάλωσης δείχνει στο Bixby service Και το Bixby global action. Αν είναι πολύ, κάνε τα disable από εκεί μέσα. Sent from my SM-G955F using TapatalkΣορρυ κιολας αλλα αυτα ειναι επίπεδα s4 και όχι s8+. Την bixby και μερικα ακομα τα εχω απενεργοποιημένα με το adhell2. Επίσης με την χρήση μου έβγαζα περίπου 15+ ωρες μπαταρία με 4 ώρες οθόνη με μονο 4g+. Πλεον βγάζω μεσο όρο 10 ωρες μπαταρία και 4 ώρες μαξ οθόνη!! Ειπαμε δεν ειναι και τα καλύτερα σε θεμα μπαταρίας η σαμμυ αλλα αυτό ειναι ξεφτίλα!!! Π.χ Προχθές έφυγα απο το σπιτι με 60% πηγαμε βολτα με την γυναίκα στο παρκο βγαλαμε φωτο και μαντεψτε? Έμεινα απο μπαταρία σε διάστημα 2 ωρών!!! Θα το παω Δευτέρα και ενημερώνω για το τι και πώς! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ο καθένας κάνει την δική του χρήση και μόνο αυτός καταλαβαίνει αν υπάρχει μείωση ή αύξηση. Αν θεωρείς ότι έχει πρόβλημα η συσκευή, πήγαινε την στο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Εγώ πάντως ΧΩΡΙΣ εξοικονόμηση διότι μου έχει κολλήσει κάνα 2 φορές όταν το βάζω κ θέλει επανεκκίνηση κ δεν ξέρω το λόγο δεν το έχω κάνει hard reset Βγάζω 12 με 18 ώρες χωρίς φόρτιση κ 5 με 6 ώρες οθόνη με. Πιο πολύ WiFi κ λίγη ώρα δεδομένα και Bluetooth συνέχεια ανοιχτό όπως και για την εύρεση κινητού που τρώει μπαταρία Ειμαι ευχαριστημένος κ σύμφωνα με το phone info είναι ακόμα κομπλέ η μπαταρία μου Οπότε πιστεύω ο φίλος πιο πάνω λογικά έχει θέμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Εμενα μου γραφει (1706)mah να ειναι οντως αληθεια αυτο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Είπαμε, είναι αξιόπιστα αυτά τα προγράμματα. Λογικά θα βγάζεις μισή ώρα χρήση με αυτή την μπαταρία.. :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 ναι οντως περιεργα πραγματα.μου εστειλε φιλος με κανονικο s8+ ειναι στο (92,20%) το δικο του καπου στο 3224! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Οπότε δεν είμαι ο μόνος.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Και εγώ τα ίδια παιδιά. Κινητό 2 ημερών με 4 φορτίσεις και το battery health στο 93,2...Οθόνη 4 ώρες... Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Γυρίζουμε χρόνια πίσω σε επίπεδα αυτονομίας. Είναι DOA ακόμα. Να το πάω πίσω?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts