Jump to content

Μουσικά Βραβεία Αρίων: 4η απονομή

billyavl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω, αλλά ειδικά φέτος η αίσθηση που μου δίνεται,είναι σαν μια χριστουγεννιάτικη γιορτούλα που μαζεύονται συγγενείς και φίλοι και ανταλλάσουν ευχές και δώρα. :lol: :lol:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• Απαντήσεις 66
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η πρωτοψαλτη υποψηφια ποπ τραγουδιστρια....???

:blink: :blink:

και το πηρε η παπαρίζου.....????

:confused: :confused:

γκομεναρα παντως......

Χατζηγιάννης τόσα βραβεία; Ε ποτέ. :w00t: :cry:

Και να μην πάρει ο Νταλάρας και η Αρβανιτάκη; :wacko:

Και η Βανδή να μην πάρει ούτε Ενα; :blink:

Κατα τ'άλλα απολαυσα το αφιέρωμα στον Πλέσσα και το χορευτικό... :)

It's what you do to me..

τωρα ρε παιδια sorry αλλα τι καραγκιοζλικι ηταν αυτο σημερα....???

εκτος απο την παπαρίζου που ηταν γκομεναρα... :p ολα τα αλλα τι ηταν...???

απο που και ως που ποπ τραγουδιστρια η πρωτοψαλτη και ποπ ο κοτσιρας...???

και σε γενικες γραμμες οι μισοι ηταν οι ιδιοι που ηταν και περισυ... μερικοι οπως ο ρεμος και προπερισυ....

ποιος τα δινει αυτα τα βραβεια με τι κριτηρια τα δινουν κτλ κτλ.....

τι να πω....

Ωρα να μιλησω κι εδω!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1)Ο Αλιαγας πολλη ανεση,αλλα λιγακι κρυοκωλος βρε παιδι μου!Χιλιες φορες καλυτεροι ο Φωτης και η Μαρια!Παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι στο ντουετο με το Δαντη ηταν πολυ καλος!

2)Τι απαισιο τραγουδι αυτο του Σακη?Ενταξει,θεοκομενος,δε λεω,αλλα ηταν ψιλοαθλιος σημερα τραγουδιστικα!Σ'εχω ερωτευτει....40 φορες το ιδιο πραγμα ελεγε!!Βαρεσαμε ενεση!

3)Η ******ζου γαματη,ελπιζω για πρωτια!

4)Χαχα τον πουλο και η Βανδη και η Βισση!Το ευχαριστηθηκα να πω την αληθεια!

5)Το βραβειο για τραγουδιστρια της χρονιας δεν επρεπε να το παρει η Πρωτοψαλτη!Σιγουρα προοριζοταν για την Πεγκυ!

6)Τερζης και Χατζηγιαννης εσκισαν και αξιζουν συγχαρητηρια!

7)Πολυ καλοι ηταν οι 4 ηθοποιοι (Ελισαβετ....(κατι),Παπαχαραλαμπους,Καραμιχος και ενας αλλος γεματουλης (σορρυ αλλα δε θυμαμαι ονομα) ) που τραγουδησαν και χορεψαν τραγουδια του Πλεσσα!

8)Τι μπαζο η Φανη Πετραλια!

9)Ξενερωσα που δεν τραγουδησε ο ΘΕΟΣ Ο ΡΕΜΟΣ!

10)Επισης ξενερωσα που δεν πηρε τιποτα ο Νταλαρας!

11)Τι γκομενος που ειναι ο γκομενος της ******ζου¨?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Δε ξέρω αλλά εμένα φέτος τα βραβεία πλην εξαιρέσεων μου άρεσαν,

η Πρωτοψάλτη έκανε τη διπλή έκπληξη φέτος αφού πρώτον σάρωσε τα βραβεία

αλλά το άξιζε ο "Άγγελος" της ήταν το κάτι διαφορετικό για τη φετινή χρονιά και

δεύτερον έσπασε το απαγορευτικό του Αντ1 και της Heaven και παρεβρέθηκε στα βραβεία! Είναι γνωστό ότι ο Αντ1 σαν κανάλι φιλελεύθερο δεν επιτρέπει στους καλλιτέχνες του ομίλου να πηγαίνουν σε τελετές και ειδικά στα Αρίων και είχε ακουστεί ότι παρά τη μεγάλη της επιθυμία η Πρωτοψάλτη θα υπακούσει και δε θα πάει αλλά τελευταία στιγμή έκανε την έκπληξη...

Βέβαια η υπερβολή για το Τερζή και κάπως το Χατζηγιάννη ήταν φανερή...

Η Παπαρίζου αλλά και η Ζήνα φοβερές, άντε και του χρόνου!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

poly kalh paragwgh h fetinh

o aliagas exairetikos parousiasths: oloi oi ypoloipoi dikoi mas mprosta tou einai gia ta mpaza! Filikos, epikoinoniakos, HXERE TI ELEGE, super!

psifizoun oi dimosiografoi periodikwn/efhmeridwn/radio/tv

kai kallitexnes pou brabeythkan proigoumenes xronies

gia osous mizerous edw mesa exoun apories!

genika mou fanhkan dikaia ta brabeia

kai exete sto myalo oti krinetai i diskografia h feteinh enos kallitexnh

kai oxi ti exei prosferei (periptoseis arbanitakh, ntalara, kotsira klp)

p.x. i protopsalti eixe enan disko safws megalyteris epityxias apo tis Arbanitaki.

epishs gia tis katigories pou taxinomountai oi kallitexnes

ayto einai thema tis etairias tous pou dinei tis ypopsifious ths !

den ftaine ta ariwn an ebale h heaven thn protopsalth stin katigoria pop disko!

kai dikaiws to phre h ******zou giati einai pragmatika POP tragoudistria!

den krinoume tis fonhtikes epidoseis tis Protopsalti

ayta :)

Εκει που είχε πολύ γέλιο ήταν όταν βγήκε ο Ψινάκης να παρουσιάσει βραβείο

Αλιάγας : Τι κάνεις ?

Ψινάκης : Τραβιέμαι ! Εσύ ??? :wacko: :lol:

.

.

Ψινάκης προς τον Χατζηγιάννη : Να που η μια εταιρεία κινητής επιβραβεύει την άλλη :lol:

1)Το φετινο cd της πρωτοψαλτη ηταν σκουπιδι.

2)Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να απονεμεται το βραβειο live δισκου στο ρεμο και οχι στους πυξ-λαξ εστω ως φορος τιμης για την προσφορα τους στην ελληνικη μουσικη.

3)Απο ποτε οι ντομενικα ειναι εναλακτικοι?

4)Συγχαρητηρια στον μοναδικο "τραγουδιστη" που τραγουδησε live χθες παιζοντας μονος του κιθαρα,δηλαδη τον Μανωλη τον Φαμελο.

5)Ευτυχως που δεν βγηκε η καλομοιρα πρωτοεμφανιζομενη γιατι θα εψαχνα για τηλεοραση σημερα.

6)Μπραβο στον Αλλιαγα ηταν τουλαχιστον αηδιαστικος χθες.Πως την εχει δει αυτος?

Καταρχάς θα διαφωνήσω κάθετα με τον Dimi13. Το cd της Πρωτοψάλτη ήταν εκπληκτικό (προσωπική μου άποψη πάντα, μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!)

Παρόλα αυτά έχω μια απορία: Λέγανε όλοι χτες για την πειρατεία στην μουσική, να την .."πατάξουμε" και όλα τα σχετικά. Οκ, μαζί τους είμαι, κακό πράγμα οι διαφόρων φυλών μικροπωλητές, αλλά μήπως - μήπως λέω - θα έπρεπε τα αυθεντικά cd να είναι κάάάπως πιο φθηνά, ώστε όντως να μπορούμε να τα αγοράζουμε? Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική, αλλά δεν δίνω κάθε λίγο και από 20 ευρουλάκια για να πάρω cd...

yakinthi :wink:

Φρικτο

Διοργάνωση, σκηνοθεσία και υποψηφιότητες ένα μεγάλο τίποτα....

Κρίμα...

Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

μονο αυτό γατί βαριεμαι να αναλωθώ σε διαδικαστικά της βραδιάς. Εξάλλου οι των μίντια, θα καταλάβουν τι εννοώ...

;)

:X

2)Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να απονεμεται το βραβειο live δισκου στο ρεμο και οχι στους πυξ-λαξ εστω ως φορος τιμης για την προσφορα τους στην ελληνικη μουσικη.

4)Συγχαρητηρια στον μοναδικο "τραγουδιστη" που τραγουδησε live χθες παιζοντας μονος του κιθαρα,δηλαδη τον Μανωλη τον Φαμελο.

5)Ευτυχως που δεν βγηκε η καλομοιρα πρωτοεμφανιζομενη γιατι θα εψαχνα για τηλεοραση σημερα.

1)της Πρωτοψαλτη δεν ηταν σκουπιδι,ηταν απλως φρικη :blink:

2)συμφωνω επαθα σοκ οταν το πηρε ο Ρεμος για το καλυτερο live,ημουν σιγουρη οτι θα ηταν οι πυξ-λαξ ... :(

3)δεν τα ξερεις καλα...οι domenica ειναι και ενναλακτικοι και ποπ... :lol: (τους ειχαν και στις 2 κατηγοριες) :wacko:

4)θεος με την κιθαρα ο Φαμελλος χτες :)

5) :lol: :lol: :lol: συμφωνω

6)τον σιχαινομαι αυτον τον ανθρωπο!!!(Αλιαγα) :rocket: καθε τρεις και λιγο πεταγε τα γαλλικα του να πουμε, πως την ειδε δηλαδη να μας το παιξει Γαλλος;στο χωριο του Γαλλικα μιλουσαν;;;απιστευτη ψωναρα ο τυπος...Α και να μην το ξεχασω...ΔΕΝ ειναι ωραιος ειναι χαλια... :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα (Κ)Α(φ)ρίων καραστημένα ήταν και φέτος ή εμένα μου φάνηκε;

-ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!!

Σιγά ρε παιδιά τον τρομερό δίσκο που σάρωσε σε 5 κατηγορίες!!!Λες και κάποιες άλλες υποψηφιότητες δεν άξιζαν περισσότερο από το βλ@μμένο!

-Οι κατηγορίες ήταν..........άρες μάρες κουκουνάρες!

-Γενικώς και άλλα βραβεία που δόθηκαν ήταν για τα μπάζα!

-Για το βραβείο στον Τερζή που είπε ένα παιδί..............ε άξιζε και αυτός ένα βραβείο!!!Τόσο καιρό τα συγκεκριμένα βραβεία τον είχαν γραμμένο!Μου άρεσε που κάποια στιγμή είπε ότι και καλά μετά από 30 χρόνια ή κάτι τέτοιο έγινε καλός τραγουδιστής!!Κατά κάποιο τρόπο τους την είπε και μου άρεσε!!

-Με αυτά που λες vigo περί δίκαιων βραβείων και αντικειμενικότητας.........μην τρελαθούμε τελείως!όποιος τα είδε χθες ή θα γέλαγε ή θα ήθελε να σπάσει την τηλεόραση με τις βλακείες που γινόντουσαν!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Ο Τερζης επρεπε να συνεργαστει με τον Θεοφανους για να παρει βραβειο?

Γιατι να μην δουμε μια φορα βραβεια με νορμαλ κατηγοριες και τραγουδιστες οπως ο Ιωαννιδης,ο Φαμελος,ο Μητροπανος,η Αρβανιτακη,ο Κοτσιρας κτλ να παιζουν με ισες πιθανοτητες με ολους τους εμπορικους.Θα συμφωνησω οτι αρκετοι δεν εβγαλαν καινουργιο δισκο φετος Φαμελος,Ιωαννιδης κτλ.Αλλα περσι?Ποτε δεν θα βραβεται

μονο αυτο που πουλαει(δεν λεω να μην βραβεβεται αν αρεσει αλλα να υπαρχει μια ισσοροποια)?

re paida..o ka8enas exei tis apopseis tou...enas de goustarei to cd ths protopsalth,emena maresei..

allos de paei ton remo,se allous aresei..

alloi den antexoun tous pix-lax ,alloi tous latreuoyn...

ena braveio einai..siga thn upo8esh..lete kai de perimenate moirasia anametaksu tous..

"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μην ξεχνάμε ότι οι δισκογραφικές κρίνουν σε ποια κατηγορία θα μπαίνουν οι τραγουδιστές και όχι οι διοργανωτές των βραβείων...

Όσο για τον Χατζηγιάννη... σάρωσε πάλι τα βραβεία, αλλα κι αυτός έκανε μια παρατήρηση "Οτι έγινα και έντεχνος τώρα το έμαθα" κατι τέτοιο είπε τελος πάντων...

κατα τη γνώμη μου το τελευταίο που πήρε ήταν το ποιο καλό απο όλα τα άλλα...

Ρε παιδες? για να τα βαλουμε κατω και να δουμε δυο.

Απο την 3η εώς την 4η απονομη βραβειων Αριων πέρασε ενας χρόνος. Αυτο που απονεμει καθε χρονια αυτη η διοργανωση ειναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. Για να τα βαλουμε τωρα κατω. Καλομοιρα, Θαλασσοχωρης, Πετρακος, Χρυσπα, Σαρμπελ, Καραφωτης και καποιοι ακομη ΝΕΟΙ τραγουδηστες που ηρθαν την χρονια που περασε.

Εξαιρουμε αυτους που εδωσαν δισκογραφια το τελευταιο 2μηνο-2μηνο και περνουμε αυτους που σε ενα διαστημα εκαναν δισκογραφια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

Βγαζουμε και αυτους που εκαναν LIVE (6 καλλιτεχνες περιπου) οπότε τι μας μένει?

Να δωσουμε βραβεια σε 2-3 ατομα.

Αν ειμαστε τωρα στην αλλη ακρη του Ατλαντικου (ή Πανευρωπαϊκα) θα ειχαμε να δωσουμε βραβεια σε 195 διαφορετικους ανθρωπους (ο αριθμος ειναι πλασματικος και ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα).

Μιλαμε για μια διοργανωση η οποια απονεμει τιμητικα βραβεια σε μετρημενους καλλιτεχνες.

Ετσι δειτε το.

Α, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝΕ!!! (οχι να το παινευτω ως Πόντιος αλλα ηταν ωραιοι, με εξαιρεση τον προ-τελευταιο που δεν χρησιμοποιησε Περσιλ για τα μαυρα :-)).

Οσο για τον Αλιάγα ρε παιδια, τι να σας πω.

Ο ενας σας ξυνιζει ο αλλος σας βρωμαει.

Πολυ καλως ητανε και δεν ντρεποτανε να κανει αυτο που ηθελε.

Να σας θυμισω το διδυμο που σας αρεσε και που ηταν παρουσιαστες στις προηγουμενες διοργανωσεις πως ηταν σαν αγαλματα στην θεσουλα τους και δεν λεγανε τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εγραφαν οι καρτελλες τους?

Ενω ο Αλιαγας εδωσε και το μικροφωνο του για να τραγουδησουν 3-4 καλλιτεχνες.

Το εχετε ξαναδει αυτο σε μια τοσο μεγαλη διοργανωση ή στην ιστορια της διοργανωσης αυτης?

Καταρχην, για καποια φιλη:) που ειπε οτι τραγουδιστρια της χρονιας επρεπε να βγει η Πεγκυ Ζηνα...ημαρτον και ελεος μαζι!:rolleyes::p

Εμενα εκεινο που δεν μου αρεσει, ειναι η κομπλεξικη συμπεριφορα της Heaven, να μην αφηνει τους καλλιτεχνες της να συμμετεχουν. Θα ανεβαινε ετσι και το κυρος των βραβειων με την παρουσια πολλων καλλιτεχνων απο διαφορα ειδη μουσικης...και φυσικα θα ειχε και περισσοτερο Live performance, απο το να τραγουδαει η Πα**λαμπους και οι αλλοι ηθοποιοι του Mega.

Ψυχικο εκαναν οι ανθρωποι, γιατι δουλεια τους ειναι οι σειρες του Mega και οχι να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα, ητοι να ξελασπωσουν τη διοργανωση.

Και μου κακοφανηκε και μενα, καλυτερο Live του Αντωνη.:X

Τοτε τα Live των Πυξ-Λαξ ή Νταλαρας-Μαρινελλα τι επρεπε να βγουν?:rolleyes:

Μου αρεσε που ο Αρναουτογλου, δεν διαβασε;), τα γενικως ηλιθια κειμενα του Ρηγα, αλλα ως νοημον ανθρωπος ειπε δικα του λογια.:D

Νομιζω ο Αλιαγας ηταν αυθορμητος και ακομπλεξαριστος...οι περισσοτεροι εγχωριοι παρουσιαστες σε τετοιες διοργανωσεις (εξαιρεση ο Γρηγορης), ειναι αγαλματα και απλα διαβαζουν τα ηλιθια ετοιμα κειμενα.

p.s. Εχω την εντυπωση οτι ο Αντωνης εχει μπει για τα καλα στον "κυκλο" που ψηφιζει για τα βραβεια, ειναι παρων καθε χρονο στην τελετη, ε, δωστε στον φιλο κανενα βραβειο...αυτο που εγινε φετος με τον Χ#γιαννη και την πληθωρα βραβειων, ειχε γινει περσι με τον Αντωνης! (Αυτα ειναι προσωπικη γνωμη, οχι οτι και καλα ισχυουν)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ksereis polloys kalyteroys Ellhnofonoys paroysiastes apo ton Aliaga;Ego pantos oxi.

Ontos oi PYX LAX eprepe na paroyn to vraveio toy kalyteroy LIVE diskoy.Einai pragmatika krima poy den ta kataferan,mono kai mono epeidh o Remos prepei panta na pairnei vraveio sta ARION.

Ksereis polloys kalyteroys Ellhnofonoys paroysiastes apo ton Aliaga;Ego pantos oxi.

QUOTE]

Κακα τα ψεματα ο Αλλιαγας ειναι καλος.Προχθες δεν μου αρεσε.