thodol200 Δημοσιεύτηκε May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2017 Καλησπερα, ψαχνω ενα κινητο τουλαχιστον 3γιγα ραμ για να μη κολλαει και να μη καθυστερει πολυ σε σχεση με τα 1γιγα που ειχα μεχρι τωρα, οκταπυρηνο επισης πιστευω οτι θα ναι μια χαρα, 5,5 ιντσες οθονη γιατι η 5αρα που πεφτε λιγο μικρουλα, μεγαλουτσικη μπαταρια αν γινεται για να μη τρεχω καθε βραδυ φορτιση η να μην πεφτει αμα ειμαι εκτος σπιτιου και να μη κουβαλαω φορτιστες, καλο σημα "κεραιας" και σταθερο για τα wifi. αν ειχε και otg δε θα με χαλαγε. Η χρηση που του κανω ειναι βασικα κλησεις (μ αρεσε που τα thl ειχαν μαγνητοφωνηη συνομιλιας στην κληση) καποιες βασικες εφαρμογες, fb, messenger, viber, skype, gwpa, παιχνιδια δε παιζω ονλαιν, κανα βιντεο στο youtube, ταινιες δε βλεπω απ το κινητο, αν υπαρχει και gps για ωρα αναγκης γτ γενικα δε το χρησιμοποιω θα ηταν τα υπερ. το προβλημα ειναι οτι βρικω κινητα οπως πχ το siswoo r8 και geotel note4 που ναι τα 82ευρω και τεχνικα υποτιθεται με καλυπτουν, δε ξερω αν εχουν προβληματα, οπως πχ ειχα στο thl 5000t και το μετανιωσα, γιατι δεν εχω δει αποψεις απο χρηστες τους. μετα βλεπω αλλα σαν το oukitel κ6000 pro τα 125 που δεν εχω καταλαβει αν ειναι καλο και το κ6000plus που ομως στα 4γιγα ξεφευγει και σε τιμη φτανοντας τα 164. Οι διαφορες ατις τιμες ειναι σημαντικες, γενικα εχω κολλησει, καμια αποψη? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξυ ειμαι ψιλοαχετος και βλεπω σε τεχνικα διαφορα τα wifi, b,g,n, αλλα εχουν περιοτερα, δε ξερω τι κανει τι, τι βοηθαει, το nfc που διαβαζω παλι τι σκοπο εχει κλπ και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα... Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Kαλό θα ήταν να αναφέρεις το budget σου καθώς και αν ενδιαφέρεσαι για αγορά μόνο από Ελλάδα ή και από Κίνα με ότι αυτό συνεπάγεται, για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε συγκεκριμένα. Από αυτά που αναφέρεις, για το Oukitel K6000 έχουν ακουστεί καλά λόγια και φαίνεται τίμια πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κοιτα, ελεγα για αγορα απο κινα, απ την αλλη αν παιξει να υπαρχει οτι καταληξω κια εδω με διαφορα κανα 30αρι θα το σκεφτω, αν ηξερα οτι ηταν καλα των 82ευρω θα επαιρνα το ρ8, αλλιως θα παω στο κ6000 που κι εκει δεν εχω αποφασισει, τα 40ε διαφορα τους μου φαινονται πολλα και αχρηστα για μενα αλλα διαβασα προβληματα στο pro και παλι δεν ειμαι σιγουρος, θελω κατι να το κρατησω οσο αντεξει γιατι κουρατηκα να τα παιζουν στο 8μηνο, 2 motorola, thl 4000, thl 5000t ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εχω βαρεθει να κολλανε, με τη βασικη χρηση που τους εκανα ετσι οπως τη θεωρω εγω, που να λειτουργουσα και επιπλεον εφαρμογες, κι αυτες που λειτουργουσα οχι και συνεχεια κιολας ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα λεγα οτι εχω ξεψαχνισει 3 μερες ατελειωτες ωρες το φορουμ, το gearbest, to ali, δεν εχω καταληξει τελικα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 40ε διαφορα που ειπα βλεπω μεταξυ του pro κ του plus Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Επισης δεν εχω καταλαβει οταν λεμε ευρωπαικη αποθηκη τι εννοουμε, το gearbest νομιζω δεν εχει, για να γλιτωσω πιθανοτητα τελωνειου, ειμαι και σε νησι και θα κλαψω αν μου βγει κανα 40-50αρι παραπανω Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Για αρκετα μπατζετ κινητο, απο ευρωπη σε πολυ καλη τιμη παιζει το THL T9 Pro http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_584391.html?wid=3&admitad_uid=c96616b9fef808b39ab8bcac55c2b312 Απο ολα τα κινεζικα που προτεινεις το thl παραμενει κορυφαια εταιρια. Μια χαρα ειναι και τα 2 γιγα! Προσωπικα ομως πιστευω οτι αν μπορεις να διαθεσεις 150 ευρω περιπου ειναι αμαρτια να μην παρεις κινητο απο ελλαδα. Υπαρχουν καλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα!! Και μην κολλας σον και καλα να εχει 3 γιγα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Για αρκετα μπατζετ κινητο, απο ευρωπη σε πολυ καλη τιμη παιζει το THL T9 Pro http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_584391.html?wid=3&admitad_uid=c96616b9fef808b39ab8bcac55c2b312 Απο ολα τα κινεζικα που προτεινεις το thl παραμενει κορυφαια εταιρια. Μια χαρα ειναι και τα 2 γιγα! Προσωπικα ομως πιστευω οτι αν μπορεις να διαθεσεις 150 ευρω περιπου ειναι αμαρτια να μην παρεις κινητο απο ελλαδα. Υπαρχουν καλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα!! Και μην κολλας σον και καλα να εχει 3 γιγα...:p Με το thl 4000 εμεινα ευχαριστηενος, απλα μου σπασε, το 5000Τ ειχε απειρα προβληματα, κολληματα τις εφαρμογες, εσβηνε μονο του, δεν ανοιγε, μπαταρια βγηκε οφ ξαφνικα, εχω πιασει τα χερια μου μερικα φιλων με 2 γιγα και δε ξετρελαθηκα, γι αυτο και ειπα για 3 για να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι θα τρεχει για τις δουλειες που το θελω σφαιρα. απο ελλαδα για ποιο λογο ομως να παρω, οσο επαιρνα απο δω οτι ειχε προβλημα κοιταγαν να γλιτωσουν την εγγυηση στα harδware μονο σ ενα προβλημα software μια φορα εγινε δουλεια, αλλιως σου βγαζαν οτι ευ φταις και δε το φτιαχνουν. Θα προτιμουσα σαφως να μη φτασω τα 150, το θεμα ειναι οτι τελικα δε βρισκω κατι σ αυτα τα τεχνικα που θελω και δε ξερω τι να κανω Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πάρε το k6000 pro στα 125. Θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς και αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα έχει βγάλει λίγα προβλήματα σε ακόμη λιγότερους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πάρε το k6000 pro στα 125. Θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς και αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα έχει βγάλει λίγα προβλήματα σε ακόμη λιγότερους χρήστες. ετσι ελεγα αλλα πιν λιγο απαντησε καποιος οτι "Επειδή είδα τι ζητάς, το k6000 pro έχει μέτριο σήμα wifi και μέτριο ηχείο..." κι απογοητευτηκα λιγο ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κατακλυστει η αγορα απο εταιρειες και εχουμε χασει το μπουσουλα... Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δεν έχω ακούσει κάτι για το WiFi. Και εγώ που έχω το συγκεκριμένο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Οκ, οποτε να κοιταξω και το θεμα του τελωνειου και ν αποφασισω Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Θα σου προτεινα να πας στα 200€ για καποιο Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625.Τιμιο κινητο και αξιζει τα λεφτα.Μονο θεμα ειναι η B20/800mhz μπαντα για το 4G/LTE. Πρακτικα σημαινει οτι με Wind δεν θα εχεις καλυψη και πολλες φορες μεσα σε εσωτερικους χωρους θα εχεις εσυ 2G ή καθολου σημα ενω ο αλλος θα εχει 4G επειδη πιανει το κινητο την B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Θα σου προτεινα να πας στα 200€ για καποιο Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625.Τιμιο κινητο και αξιζει τα λεφτα.Μονο θεμα ειναι η B20/800mhz μπαντα για το 4G/LTE. Πρακτικα σημαινει οτι με Wind δεν θα εχεις καλυψη και πολλες φορες μεσα σε εσωτερικους χωρους θα εχεις εσυ 2G ή καθολου σημα ενω ο αλλος θα εχει 4G επειδη πιανει το κινητο την B20. Οχι μονο η wind. Απλα η wind εχει το σοβαροτερο προβλημα. Ειδικα επαρχια, οποια εταιρεια και να σαι δεν παιρνεις κινητο χωρις 800αρα. Μην ξεχναμε οτι η 800αρα φτανει πιο μακρυα απο ολες οποτε θα υπαρχουν περιοχες που δεν θα χεις ουτε καν 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Οποτε για νηι που ειμαι και εχω παρατηρησει χαμηλο σημα ε κινητα, αξιζει μονο για υκευη που πιανει 800αρα μπαντα Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Οποτε για νηι που ειμαι και εχω παρατηρησει χαμηλο σημα ε κινητα, αξιζει μονο για υκευη που πιανει 800αρα μπαντα Για 4g μιλαμε. 2g ιδιες μπαντες θα χεις. Εκει που θα χεις προβλημα ειναι στο mobile internet και οχι στο αν εχεις σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Οποτε για νηι που ειμαι και εχω παρατηρησει χαμηλο σημα ε κινητα, αξιζει μονο για υκευη που πιανει 800αρα μπαντα Αμα εισαι σε νησι,συμφερει να εχει την 800αρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Οποτε για νηι που ειμαι και εχω παρατηρησει χαμηλο σημα ε κινητα, αξιζει μονο για υκευη που πιανει 800αρα μπαντα Και εγω σε νησι ειμαι,και η 800 ειναι απαραιτητη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Και εγω σε νησι ειμαι,και η 800 ειναι απαραιτητη..... Γι αυτο κοιταγα και το siswoo r8 που ειναι και σε εξευτελιστικη τιμη τωρα αλλα δε βρικσκω να το χει παρει κανεις να πει αποψη, αλλιως υπαρχει και το χιαομι νοτε 4 απο ελλαδα 10ε πιο ακριβο απ οτι το πλας στην κινα, ή θα περιμενω το πλας οταν βγει σ αποθηκη ευ για να μη ρισκαρω τελωνειο, ειμαι σε τελμα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts