gkr41 Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Έχω μερικές ταινίες Divx και ψάχνω τρόπο να τις κάνω να παίξουν σε επιτραπέζιο DVD player. Σκέφτομαι να τις κάνω mpeg και να τις γράψω σαν κανονικά αρχεία σε dvd.Θα παίζουν ή πρέπει να το γράψω το δισκάκι σαν vcd; Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή αυτή είναι η μόνη οδός τελικά; Η απώλεια στην ποιότητα δε με ενοχλεί αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλη βέβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω έκανα μια ταινια divx σε DVD με το Divx2Dvd και έμεινα ικανοποιημενος.Εικονα υποφερτή και ήχος Dolby Digital 2.0 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Για να παίζει σε επιτραπέζιο έχεις 2 επιλογές, VCD ή SVCD. Το δεύτερο σου δίνει καλύτερη ποιότητα αλλά χωράει λιγότερη ώρα βίντεο. Καλύτερα να πάρεις ένα DVD-RW και να τις κάνεις DVD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι? Μπορείς να γράψεις απο ενα επιτραπέζιο dvd σε ένα επιτραπέζιο dvd'r ενα δισκο με ένα έργο απο το βίντεο κλάμπ της γειτονιάς σου ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Έχω μερικές ταινίες Divx και ψάχνω τρόπο να τις κάνω να παίξουν σε επιτραπέζιο DVD player. Σκέφτομαι να τις κάνω mpeg και να τις γράψω σαν κανονικά αρχεία σε dvd.Θα παίζουν ή πρέπει να το γράψω το δισκάκι σαν vcd; Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή αυτή είναι η μόνη οδός τελικά; Η απώλεια στην ποιότητα δε με ενοχλεί αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλη βέβαια. με της ταινιες που κατεβαζω εγω της κανω κανονικες DVD με το Nero Vision Express και εχω αρκετα καλα αποτελεσματα, θα σου ελεγα να το δοκιμασεις και δες Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι? Μπορείς να γράψεις απο ενα επιτραπέζιο dvd σε ένα επιτραπέζιο dvd'r ενα δισκο με ένα έργο απο το βίντεο κλάμπ της γειτονιάς σου ? Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγο ότι τα DVD έχουν προστασία αντιγραφείς και δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με επιτραπέζιο DVDR. Ο μόνος τρόπος είναι μόνο μέσω υπολογιστή. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ναι, είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά παράγει dvd πολύ καλής ποιότητας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Θα τις κάνω DVD απ' ότι φαίνεται. Αν έχω τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο, μπορώ να τους ενσωματώσω στην ταινία με το Nero Vision; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Υπάρχουν βέβαια και dvd player που αναπαράγουν αρχεία divx, avi, mpeg 1 και 2. Αγόρασα ένα τέτοιο Philips DVP632 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Θα τις κάνω DVD απ' ότι φαίνεται. Αν έχω τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο, μπορώ να τους ενσωματώσω στην ταινία με το Nero Vision; mporeis na tous enswmatwseis sto DVD me to Nespa Sub Converter (kai to manual tou) xrhsimopoiwntas to pinnacle dvd impression pro san dvd author... pantws, oi fetes ths Philips pou paizoun DivX einai K-O-R-Y-F-H. egw exw to DVP-630 kai to phra mono 130euros!!! Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι καλό προγραμματάκι για μετατροπές παντός είδους αρχείων DVD (mpeg, avi, vcd κλπ κλπ) είναι το winavi. Απαιτεί δυο "σπασίματα" όμως (cr@ck) για να μην εμφανίζεται στο κέντρο της εικόνας ένα διαφημιστικό και για να φύγει το trial. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Η λύση στο να παίζετε τις ταινίες σας σε επιτραπέζιο DVD δεν είναι ούτε να μετατρέπετε ούτε να καίτε υποτίτλους μαζί και άλλες τέτοιες χρονοβόρες διαδικασίες. Αγόρασα πρόσφατα ένα επιτραπέζιο DivX Player από pixmania. Είναι απλά φοβερό. Παίζει τα πάντα σε άριστη ποιότητα και όχι μόνο αυτό. Φορτώνει κανονικότατα και ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους εφόσον είναι γραμμένοι σε ξεχωριστό αρχειάκι .srt, .ssa, .sub και γενικά όλες τις καταλήξεις υποτίτλων με το ίδιο όνομα. Από την κατασκευάστρια δεν υποστήριζε τα ελληνικά και μου εμφανίζονταν κάπως κινέζικα :wacko: , αλλά το συγκεκριμένο DivX Player υποστηρίζει και firmware upgrade. Έτσι δεν ήταν δύσκολο να βρω κάποιο firmware που να υποστήριζε ελληνικά και τώρα είναι όλα οκ. Ούτε winavi, ούτε μετατροπές ούτε τίποτα παιδιά. Είναι αρκετά φθηνό, εγώ το αγόρασα 56 ευρώ+20 τα μεταφορικά. Εδώ στην Ελλάδα ακόμα είναι πολύ ακριβά τα συγκεκριμένα αφήστε που δεν υπάρχουν και πολλά κιόλας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στον Κωτσόβολο DivX Player κοστίζουν πάνω από 300 ευρώ!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Είδα πρόσφατα divx player κάπου 90Ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εδώ και ένα χρόνο υπάρχουν dvd/divx players με πολύ χαμηλό κόστος. Για παράδειγμα το Philips 720, αναβαθμίζεται με firmware updates, δείχνει τους υπότιτλους κλπ. Σίγουρα θα υπάρχουν και νεότερα/καλύτερα μοντέλα τώρα πια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εδώ και ένα χρόνο υπάρχουν dvd/divx players με πολύ χαμηλό κόστος. Για παράδειγμα το Philips 720, αναβαθμίζεται με firmware updates, δείχνει τους υπότιτλους κλπ. Σίγουρα θα υπάρχουν και νεότερα/καλύτερα μοντέλα τώρα πια. Για να το λες mcde κάτι θα έχεις ψάξει παραπάνω. :O Πάντως εγώ σε μια απλή έρευνα αγοράς δεν έμεινα ευχαριστημένος από την αναζήτηση DivX-MPEG4 Players με υποστήριξη upgrade εδώ στην Αθήνα. Και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 DivX παίζουν, XviD όμως που αρχίζει να γίνεται πιο διαδεδομένο παίζουν; Ή είναι ανούσια η ερώτησή μου και η απάντηση είναι αυτόνοητα «ναι»; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 DivX παίζουν, XviD όμως που αρχίζει να γίνεται πιο διαδεδομένο παίζουν; Ή είναι ανούσια η ερώτησή μου και η απάντηση είναι αυτόνοητα «ναι»; nai, paizoun kai XviD... kai 8ewrhtika, epeidh an alla3eis to FourCC code enos XviD, ginetai DivX, kai praktika (to exw dokimasei proswpika sto Philips DVP-630) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 DivX παίζουν, XviD όμως που αρχίζει να γίνεται πιο διαδεδομένο παίζουν; Ή είναι ανούσια η ερώτησή μου και η απάντηση είναι αυτόνοητα «ναι»; Εννοείται hostoli πως παίζουν. Αυτό έλειπε. (Μην ανησυχείς τις ίδιες απορίες είχα κι εγώ αρχικά με σημαντικότερη αν θα φορτώνει αυτόματα εξωτερικούς υποτίτλους). Παίζει γενικά MPEG-4. Όλα αυτά. Δηλαδή και αρχεία .avi, .wmv, .mpg κλπ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Tα αρχεία mpeg συνήθως είναι mpeg1. Τα αρχεία wmv βασίζονται σε codec που έχει αναπτύξει η Microsoft (windows media video). Επίσης πολλά players χρειάζονται αναβάθμιση firmware για να παίξουν αρχεία xvid. Πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα υπάρχουν στο http://forum.doom9.org/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Tα αρχεία mpeg συνήθως είναι mpeg1. Τα αρχεία wmv βασίζονται σε codec που έχει αναπτύξει η Microsoft (windows media video). Επίσης πολλά players χρειάζονται αναβάθμιση firmware για να παίξουν αρχεία xvid. Πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα υπάρχουν στο http://forum.doom9.org/ mcde δοκίμασα στο επιτραπέζιο και παίζει και αυτού του είδους τα αρχεία. :D Και τα .wmv και τα .mpg. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 mcde δοκίμασα στο επιτραπέζιο και παίζει και αυτού του είδους τα αρχεία. :D Και τα .wmv και τα .mpg. :ONαι λογικό είναι. Αλλά δεν έγραψα ότι δεν τα παίζει. Έγραψα ότι δεν είναι mpeg4. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Από περιέργεια ρε παιδιά... Για πείτε πού έχετε βρει εσείς σε ελληνικό μαγαζί MPEG-4 Player με 90 ευρώ; :confused: Υπάρχει κανά online shop ελληνικό που να πουλάει με τέτοια τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, ακόμα και το Πλαίσιο έχει: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Nav_Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=256677&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Σίγουρα θα έχουν και τα άλλα καταστήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, ακόμα και το Πλαίσιο έχει: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Nav_Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=256677&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Pioneer με €89. Σίγουρα θα έχουν και τα άλλα καταστήματα. Αυτό λέει όμως μόνο DivX. Δεν αναφέρει γενικά για MPEG-4 κωδικοποίηση. Δεν πρέπει λογικά να γράφει MPEG-4 Player για να είναι μέσα; Μόνο DivX δεν αρκεί να γράφει. Ή μήπως είναι τόσο άσχετοι που δεν ξέρουν να το γράφουν... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Αυτό που έγραψα εγώ ήταν για divx, δεν έγραφε για άλλο format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts