Jump to content

[S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά

mkbhd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλως ενημερωνω... Σημερα αγορασα S8 απο το καταστημα Plus3 (Θεσσαλονικη)! Πηγα ο ιδιος και καλα για να δω με τα ματια μου αν οντως θα ειναι σφραγισμενο (τρομαρα μου), αφου τηλεφωνικα μου ειπαν πως αυτο ειναι αυτονοητο (αν και σε παλαιοτερη συνομιλια μεσω email με το καταστημα μου απαντησαν πως "δεν χρειαζεται να δινω τοση σημασια στο αν ειναι σφραγισμενο)! Πηγαινοντας εκει οντως το ειδα σφραγισμενο, το πηρα κι εφυγα. Αφου γυρισα στο σπιτι (Σερρες), ανακαλυψα πως ναι μεν φαινομενικα ηταν σφραγισμενο, ομως τελικα ειχε 2 ταινιες ασφαλειας η μια πανω στην αλλη. Η μαυρη απο κατω ηταν κομμενη ακριβως στο σημειο που τις κοβουμε με το μαχαιρακι και ειχε μια ακομη ασπρη απο πανω στη θεση της κανονικα, γι'αυτο φυσικα και ψαρωσα. Ασε δηλαδη που ταιριαζουν απολυτα μεταξυ τους ετσι οπως φαινεται το "EUROPEAN SIM CARD ONLY". Σαν να ειναι μια ασπρομαυρη ταινια ασφαλειας. Οκ, εχω ακουσει πολλες ιστοριες ακομη κι απο καταστηματα Γερμανος, Cosmote κλπ, με μη-σφραγισμενα κινητα. Αλλα οφειλω να ομολογησω πως δεν χαρηκα κιολας! Κατα τα αλλα Γερμανικη η συσκευη, unbranded και ολα μεσα στη θεση τους κανονικα! Σκεφτηκα μια στιγμη να το στειλω αυριο πισω οπως ειναι και το πιο λογικο, αλλα μονο που βλεπω τη συσκευη κομπλε, χωρις red tint κλπ... Κολλαω λιγακι μη πετυχω στο τελος καμια χειροτερη! Εχει τυχει σε κανεναν αλλον παρομοια κατασταση?

21278070_10155600352992296_34673713_o.jpg

21329784_10155600351037296_1722141451_o.jpg

Η ταινία ασφαλείας στον s8 και στο s7 πρέπει να είναι μαύρη.

Όπως είναι η κάτω στην φωτογραφία που μας δείχνεις.

Αυτή η δεύτερη η δική σου ψαρωτικη πράγματι.

Έχω δει κουτί s7 με ένα κομμάτι ασπρόμαυρο για ταινία ασφαλείας σαν φωτοτυπία ένα πράγμα που μέχρι και η θεία μου θα καταλάβαινε ότι κάτι γίνεται.

Όλα μέσα ήταν σωστά όπως αναφέρεις και εσύ.

Δεν ήταν για μένα.

Αλλιώς δεν το κρατούσα.

Προσωπικά θέλω οπωσδήποτε μια ταινία ασφαλείας σωστή, και το χαρτί εγγύησης να γράφει πάνω μηχανογραφημενα το imei της συσκευής.

kountouraN

• Απαντήσεις 326
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαύρη και άθικτη 2 που μου ήρθαν από Αμαζον.

Ετσι πρέπει να είναι, τώρα τι κάνει το κάθε μαγαζί είναι μεγάλη ιστορία.

Στο παρελθον ειχα αγορασει και S7 Edge με νορμαλ μαυρη ταινια ασφαλειας. Ομως σημερα δεν πηγε καν το μυαλο μου. Απο τη μια η λογικη μου λεει να το στειλω πισω αμεσα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους. Απο την αλλη λεω ΟΚ μια χαρα ειναι το κινητο, σκρουτζομαγαζα ειναι τι περιμενεις... Ου μπλεξεις guys!
If God is for us... Who can be against us?

Στο παρελθον ειχα αγορασει και S7 Edge με νορμαλ μαυρη ταινια ασφαλειας. Ομως σημερα δεν πηγε καν το μυαλο μου. Απο τη μια η λογικη μου λεει να το στειλω πισω αμεσα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους. Απο την αλλη λεω ΟΚ μια χαρα ειναι το κινητο, σκρουτζομαγαζα ειναι τι περιμενεις... Ου μπλεξεις guys!

Δεν έχει να κάνει με τα σκρουτζομαγαζα...

Έχουν συμβεί πολλά και εντός και εκτός σκρουτζ.

Θα έχεις σου μου του αν το πας πίσω, δεν θα σου πούνε οκ στο αλλάζω να πάρε αυτό..

Αν έχεις υπομονή για αυτή την διαδικασία όρμα.

Αν όχι, αφού είναι εντάξει το τηλέφωνο, συνέχισε να το χαίρεσαι!

kountouraN

edit: η συσκευη ειναι καποιας herold mobile... δεν μου βγαζει λογοτυπα και ιστοριες... Απλως στο πρωτο μπουταρισμα με ρωταει ΕΑΝ θελω να εγκαταστησω 3 εφαρμογες της εταιριας...!

edit: η συσκευη ειναι καποιας herold mobile... δεν μου βγαζει λογοτυπα και ιστοριες... Απλως στο πρωτο μπουταρισμα με ρωταει ΕΑΝ θελω να εγκαταστησω 3 εφαρμογες της εταιριας...!

Δώσε μας λίγο στοιχεία από την εφαρμογή Phone info samsung.

Να δούμε csc κτλ..

kountouraN

Manufacturer: Samsung

Phone Model: SM-G950F

Device Type: dreamlte

Product Name: dreamltexx

Country Of Origin: Made In Vietnam

Manufacturing Date: 2017.08.03

Knox: 0x0

Active CSC Code: ATO

CSC Country: Austria / AT

Mobile Operator: 20201

CSC Version: G950FOXM1AQH3

Δεν ξερω αν θελεις να δεις και κατι αλλο...

Manufacturer: Samsung

Phone Model: SM-G950F

Device Type: dreamlte

Product Name: dreamltexx

Country Of Origin: Made In Vietnam

Manufacturing Date: 2017.08.03

Knox: 0x0

Active CSC Code: ATO

CSC Country: Austria / AT

Mobile Operator: 20201

CSC Version: G950FOXM1AQH3

Δεν ξερω αν θελεις να δεις και κατι αλλο...

Το csc ATO δείχνει Αυστριακό firmware και όχι κάποιου παροχου..

Τώρα τι εφαρμογές είναι αυτές που ζητά να εγκαταστήσει... Δεν ξέρω.

kountouraN

και εμενα ηταν οκ η ταινια. εγω το ανοιξα μια και οι πωλητριες ηθελαν να δουν το χρωμα του. το orchid grey.

απλα απεξω δεν ελεγε αν ηταν branded(καποια οπως τιμ ιταλιας το λενε) και οταν το ανοιξα και εβαλα καρτα ειδα οτι ηταν branded vodafone ιταλιας. μου το ειχαν πει ομως οτι ξερεις απεξω δεν αναφερει κατι το τηλεφωνο και δεν ξερουμε τι ειναι. για το μπλε που ηταν το αλλο χρωμα που ηθελα μου ειπαν οτι ειναι τιμ ιταλιας.

Υπάρχει κάπου το blue coral να το δω από κοντά?

Επίσης έχει κανείς το χρυσό? Λένε φέτος το χρώμα είναι τέλειο

Edited by mkbhd

Μαύρη και άθικτη 2 που μου ήρθαν από Αμαζον.

Ετσι πρέπει να είναι, τώρα τι κάνει το κάθε μαγαζί είναι μεγάλη ιστορία.

για πες και καμία αλλη λεπτομέρεια για την αγορα ..

Απο ποιο Αμαζον? βαλε κανα λινκ , και ηταν unbranded ?

για πες και καμία αλλη λεπτομέρεια για την αγορα ..

Απο ποιο Αμαζον? βαλε κανα λινκ , και ηταν unbranded ?

απο το ιταλικο, εδω το λινκ απλα τσεκαρε να ειναι πωλητης το αμαζον γιατι εχει φουλ καλυψη - εξυπηρετηση - αντικατασταση χωρις ερωτησεις (μεχρι 30 μερες)

https://www.amazon.it/gp/product/B06XWS5JKZ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

οταν το πηρα εγω η διαφορα με το σκρουτζ ηταν 10 ευρω τωρα ειναι στα 720 απο οτι βλεπω

ναι ηταν unbranded ιταλικο και σε γυρισε σε unbranded Ελληνικο με το πρωτο ανοιγμα.

πάντως η εταιρία που αναφέρεις είναι όντως Αυστριακή...το ποιο πιθανόν απλά να είναι Αυστριακή branded....αν ΌΛΑ στην εσωτερική συσκευασία της συσκευής είναι ΤΈΛΕΙΑ...στο phone info...αριθμος φορτισεων είναι οκ......και φυσικά στην απόδειξη σωστά IMEI κλπ..θα έλεγα την κρατήσεις.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

πάντως η εταιρία που αναφέρεις είναι όντως Αυστριακή...το ποιο πιθανόν απλά να είναι Αυστριακή branded....αν ΌΛΑ στην εσωτερική συσκευασία της συσκευής είναι ΤΈΛΕΙΑ...στο phone info...αριθμος φορτισεων είναι οκ......και φυσικά στην απόδειξη σωστά IMEI κλπ..θα έλεγα την κρατήσεις.....

Ο αριθμός φορτισεων που φαίνεται στο phone info?

kountouraN

θυμόμουν ότι κάποτε το έβγαζε εδώ.....αλλα βλέπω τώρα ότι τα άλλαξαν....και δεν το εμφανιζειb02906bcae56cf39dd7ab07f06e7cdbb.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με αυτή μπορεί να κανει την δουλειά του ο Φίλος...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.cerebrum.ChargeCycleCounter

Γεια σας και παλι guys! Οι κυκλοι φορτισης ειναι.......0!

Σε συνεχεια τωρα του προηγουμενου θεματος, μιλησα σημερα με το καταστημα και πρωτα απο ολα μου ειπε αν θελω να γυρισω πισω την συσκευη και να παρω τα χρηματα μου! Περα απο αυτο ομως, μου δικαιολογηθηκε πως αυτα συμβαινουν. Στο καταστημα λεει πως εχει χιλιαδες ταινιες ασφαλειας που τους στελνουν οι ιδιες οι εταιριες για να τις κολλαει αυτος αν χρειαστει κλπ! Οσον αφορα τη δικη μου περιπτωση μιας και του ειπα πως μαλλον ειναι branded καποιας Αυστριακης εταιριας τηλεπικοινωνιων (χωρις παρολα αυτα να βγαζει λογοτυπα κλπ), μου ειπε πως προφανως ο προμηθευτης του, το ανοιξε για να βγαλει απο μεσα την καρτα SIM της εν λογω εταιριας. Τελος παντων... Προσπαθησε να μου πει πως δεν ειναι κατι ουσιαστικο αλλα απο κει και περα μου εδωσε ολο το δικαιωμα να γυρισω πισω το κινητο! Απο την αλλη προσωπικα αποφασισα να το κρατησω... Αν ειχα τσαμπουκαδες και αθλια συμπεριφορα θα πηγαινα μεχρι και τον συνηγορο του καταναλωτη, αλλα επειδη ο τυπος μου μιλησε μια χαρα, λεω να κρατησω τη συσκευη αφου ολα λειτουργουν ρολοι. Διοτι στο φιναλε λεω.... Να κινησω ολη τη διαδικασια... Να ξαναπαω Θεσσαλονικη, να δωσω το κινητο να παρω πισω τα χρηματα... Και καπακια να κανω παραγγελια το ιδιο κινητο απο αλλο σκρουτζομαγαζο... Με τον φοβο και παλι να μου ερθει κατι περιεργο... Φεξε μου και γλυστρισε... Ασε δηλαδη που ετσι οπως μου τα ειπε ο τυπος, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, τοτε πολυ φοβαμαι οσα αγοραζουμε και φαινομενικα ειναι νορμαλ η ταινια ασφαλειας, αν μπηκε πραγματικα στο εργοστασιο χωρις να πειραχτει ξανα απο κανεναν, ή την προσθεσε ο ταδε πωλητης επειδη τυχαινει να εχει και ο ιδιος ταινιες ασφαλειας! Χαμος με λιγα λογια.....

Μου έχει τύχει και εμένα με ένα S3 από UK, αγορασμένο από Birdphone, όταν ήταν ακόμη στα καλά του.

Το είχαν ανοίξει για να αλλάξουν τον φορτιστή με ευρωπαϊκό και κόλλησαν δεύτερη ταινία από επάνω.

مفاجأة

Ο αριθμός φορτισεων που φαίνεται στο phone info?

Εδω φαινεται, αλλα στο σχεδον 5ετιας νοτε2 μου, δεν νομιζω να ειναι ακριβες το νουμερο. Σιγουρα δηλαδη το εχω φορτισει πανω απο 460 φορες. Θα το τσεκαρω και στο νοτε4 και θα αναφερω.1b2d14ea8c3cc90162e75bc5f82efed7.jpg

Εδω φαινεται, αλλα στο σχεδον 5ετιας νοτε2 μου, δεν νομιζω να ειναι ακριβες το νουμερο. Σιγουρα δηλαδη το εχω φορτισει πανω απο 460 φορες. Θα το τσεκαρω και στο νοτε4 και θα αναφερω.1b2d14ea8c3cc90162e75bc5f82efed7.jpg

Αν είχες κάποια στιγμή CM δεν μετράει τις φορτίσεις. Είχα CM κάνα χρόνο από τα 3.5 που έχω το κινητό και δεν μετραγε.

800392b05ef17a3f95c6d217aeed6f88.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Αν είχες κάποια στιγμή CM δεν μετράει τις φορτίσεις. Είχα CM κάνα χρόνο από τα 3.5 που έχω το κινητό και δεν μετραγε.

Oχι, λογω s pen, δεν ειχα ποτε CM rom. Εδω και δυο χρονια εχω καστομ ρομ, αλλα ειναι stock based 4.4.4.

Παντως αν το δικο μου νουμερο μου φαινεται λαθος, τι να πω για τα δικα σου. Ειναι σωστο το 2700+ ??!!

Δηλαδη φορτιζεις 2 φορες τη μερα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι 3,5 χρονια? Επισης απο τα ποστ σου στο φορουμ μου φαινεσαι γνησιος νοτακιας κι οχι χιπστερ, γι' αυτο μου κανει ακομη μεγαλυτερη εντυπωση το 150 στη χρηση του stylus.

Συγγνωμη απο τον μοντ για το οφφ τοπικ.

Edited by fioravanti90

Έχεις μάλλον παλιά έκδοση της εφαρμογής...ή για κάποιο λόγο στο s8+ δεν την εμφανίζει πλέον την πληροφορια...

Έχεις μάλλον παλιά έκδοση της εφαρμογής...ή για κάποιο λόγο στο s8+ δεν την εμφανίζει πλέον την πληροφορια...

Η τελευταια εκδοση του phone info απο το playstore ειναι.

• The title was changed to [S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά