nionios4 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εμένα, ήρθε χθες η 8.0.0. 376 (c432) δικαρτο με 4 ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Ποια έκδοση έχεις? Εγώ έχω την WAS LX1 8.0.0.369(C02) και είναι vodafone Ελληνικό μονοκαρτο 3gb! Σε κάποια φάση είχα περάσει μέσω firmware finder κάποια έκδοση κι από τότε έχω την εντύπωση ότι βγάζει πιο συχνά ενημερώσεις αυτόματα! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχω την WAS-LX1AC432B123 Μονόκαρτο 4GB κατεβασα το firmware finder ομως δεν τολμω να κατεβασω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 εχω την WAS-LX1AC432B123 Μονόκαρτο 4GB κατεβασα το firmware finder ομως δεν τολμω να κατεβασω τιποτα Έχω την WAS LX1Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δεν ξερω αν ισχυει η πληροφορια παντως πλακα εχει εγω να κλαιω που δεν εχω το 8 OREO και να αναμενεται το Android 9 ακομη και για το p10 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Κι εμένα ήρθε πριν 2 μέρες η 8.0.0.376 (C432) σε δίκαρτο με 4GB RAM. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Δωράκι ... 373 για μονοκαρτα 378 για δικαρτα... GpU turbo Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Με δίκαρτο εδώ ακόμα την 376. Δεν θέλει να την δώσει ακόμα... Το εικονίδιο το VoWiFi πως στο βγάζει έτσι εσένα; Με ποιό πάροχο κινητής το έχεις; Με Cosmote εμένα το βγάζει ολόκληρο "Cosmote Wi-Fi Calling"...:( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Με δίκαρτο εδώ ακόμα την 376. Δεν θέλει να την δώσει ακόμα... Το εικονίδιο το VoWiFi πως στο βγάζει έτσι εσένα; Με ποιό πάροχο κινητής το έχεις; Με Cosmote εμένα το βγάζει ολόκληρο "Cosmote Wi-Fi Calling"...:(Απλά έχει επιλογή για αυτό σε κάποιο υπομενού. Αυτό που βλέπεις είναι mate 10 pro Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Απλά έχει επιλογή για αυτό σε κάποιο υπομενού. Αυτό που βλέπεις είναι mate 10 pro Sent from my Mate 10 pro Ξέρω πως ενεργοποιείται το Wi-Fi calling, αλλά δεν μου έχει αυτό το εικονίδιο σαν ένδειξη εμένα ... Αυτό εννοω Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ξέρω πως ενεργοποιείται το Wi-Fi calling, αλλά δεν μου έχει αυτό το εικονίδιο σαν ένδειξη εμένα ... Αυτό εννοω Είχα ενεργοποιημένο το Wi-Fi calling αλλά το εικονίδιο εμφανίστηκε πρώτη φορά μόνο όταν ζήτησα και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία από COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα tempered glass. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk1301 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Έχω αγοράσει ένα Huawei P10 lite απο το e-shop.gr. Με το που το άνοιξα έκανα update στο τελευταιο android μεσω του official update της συσκευής. Με το που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ διαπίστωσα οτι όχι μονο δεν δουλευει το fingerptint id αλλα δεν υπαρχει και σαν επιλογή στα ατίστοιχα settings. Επίσης μετά απο ενδελεχή έλεγχο του κινητού διαπίστωσα οτι ουτε το nfc λειτουργεί. Το επέστρεψα στο eshop.gr και με ενημέρωσαν οτι το έστειλαν στην αντιπροσωπεία της Huawei. Αυτοί με την σειρά τους δεν το επιδιόρθωσαν γιατι οπως τους ενημέρωσαν διαπίστωσαν οτι το back cover του κινητού δεν είναι το αυθεντικό Huawei και με ρώτησαν αν το έχω ξαναεπισκευάσει κάπου αλλού. Κατ' επέκταση η επιδιόρθωση θα κοστίσει 45 ευρω και δεν καλύπτεται απο την εγγύση. Εννοείται οτι δεν το δέκτηκα με αποτελεσμά να μου πουν απο το e-shop να το ξαναστείλουν στο service τμημα τους. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Σε περίπτωση που δεν δεχτουν να γινει η επισκευή δωρεαν η να αντικατασταθεί και επειδή όπως καταλαβαίνω οτι ειναι ο λόγος μου απεναντι στο δικό τους σε ποιές άλλες ενέργειες μπορώ να προβώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 εχω την WAS-LX1AC432B123 Μονόκαρτο 4GB κατεβασα το firmware finder ομως δεν τολμω να κατεβασω τιποτα το έχει ο πατέρας μου το κινητό και θέλω να του βάλω android 8 για το wifi calling. (έχει την ίδια έκδοση με σένα) Κατεβάζω αυτό το firmware finder από το Play Store και σου βρίσκει Update? Πως ακριβώς λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μου ήρθε και νέα αναβάθμιση. 8.0.0.380 (C432) dual sim ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα tempered glass. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή είναι η καλύτερη που έχω βρει έως τώρα στο θέμα κάλυψης της οθόνης. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ξέρετε τι είναι αυτή η μπαταριούλα στο πάνω μέρος της οθόνης? https://www.dropbox.com/s/vq12bl8vd7hnbup/screen%20shot.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ξέρετε τι είναι αυτή η μπαταριούλα στο πάνω μέρος της οθόνης? https://www.dropbox.com/s/vq12bl8vd7hnbup/screen%20shot.jpg?dl=0Η μπαταρία από την συσκευή bluetooth που έχεις συνδεμένο! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Απέκτησα και εγώ μια συσκευή 3/32. Διαβάζω ότι έχει OTG αλλά Otg δεν βλέπω. Δεν βλέπει κανένα στικακι. Όλα δοκιμασμένα και λειτουργικά σε άλλο κινητό. Πρέπει να κάνω μήπως κάποια ρύθμιση; Επίσης το led ειδοποιήσεων δε δουλεύει στο viber. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ξέρετε τι είναι αυτή η μπαταριούλα στο πάνω μέρος της οθόνης? https://www.dropbox.com/s/vq12bl8vd7hnbup/screen%20shot.jpg?dl=0 Σου δείχνει πόση μπαταρία απομένει στη συσκευή Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα, ο ήχος στα βίντεο είναι χαμηλός. Αν μιλήσω εγώ που κρατάω το κινητό, ακούγομαι καλά, αλλά οι περιβάλλοντος ήχοι, σα να είναι από πολύ μακριά. Είχα την τηλεόραση πολύ δυνατά και πάλι όταν έπαιξε το βίντεο με το ζόρι άκουγα. Ας μου απαντήσει κάποιος, για να ξέρω αν έχει πρόβλημα το κινητό. Είμαι με EMUI 8 8.0.0. 380 (C432) Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 εχω την WAS-LX1AC432B123 Μονόκαρτο 4GB κατεβασα το firmware finder ομως δεν τολμω να κατεβασω τιποτα Μετά από επικοινωνία με το support της Huawei μου απάντησαν το παρακάτω. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η καθυστέρηση δικαιολογείται καθώς το κινητό σας προέρχεται από την ιταλική αγορά. Θα μπορέσουμε να στείλουμε ένα ερώτημα προς διευκόλυνση σας, αλλά θα χρειαστούμε από εσάς ακόμα τον παροχό σας, το Build No της συσκευής καθώς και το νούμερο της κάρτας SIM που χρησιμοποιείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Μετά από επικοινωνία με το support της Huawei μου απάντησαν το παρακάτω. Πες μου αν βρεις καμιά άκρη. έχει και ο πατέρας μου το ίδιο. Αν βρεις ακρη να δουμε τι πρεπει να κανουμε ή πότε επιτέλους θα το δώσουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Πες μου αν βρεις καμιά άκρη. έχει και ο πατέρας μου το ίδιο. Αν βρεις ακρη να δουμε τι πρεπει να κανουμε ή πότε επιτέλους θα το δώσουνε Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο. Στέλνεις ένα email στο support και αναφέρεις σε ποια έκδοση είσαι. Όσο μεγαλύτερη η αναφορά στο θέμα, τόσο πιθανότερο να δοθεί λύση. Ελπίζω μόνο να αξίζει τον κόπο και να μην πηγαίνει χειρότερα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Έστειλα από εδώ https://consumer.huawei.com/gr/contact-us/ για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaywalkerGR Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 P10 Lite αγορασμενο τον Απριλιο του '18, ΠΑΝΤΑ μεσα σε θηκη απο την ημερομηνια αγορας χωρις ουτε μια γρατζουνια, το αποιο στραβωσε χωρις λογο και αιτια απο ανθρωπινη παρεμβαση τουλαχιστον. Διαβασα σε φορουμ οτι εχει ξανασυμβει και οτι το εχει ξαναδει ειδικα το κεντρο σερβις στην Ουγγαρια, όπου και αλλάχτηκε η συσκευή. Να τονισω επισης οτι στο σημειο του power button που ειναι και το σημειο που εχει λυγισει το κινητο διακρινω κατι σαν διαβρωση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της εταιρείας, διότι το κινητό τηλέφωνο θεωρήθηκε απο το τμήμα service στην οδό Μιχαλακοπούλου ότι είναι εκτός εγγύησης η ζημιά, πράγμα που δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 P10 Lite αγορασμενο τον Απριλιο του '18, ΠΑΝΤΑ μεσα σε θηκη απο την ημερομηνια αγορας χωρις ουτε μια γρατζουνια, το αποιο στραβωσε χωρις λογο και αιτια απο ανθρωπινη παρεμβαση τουλαχιστον. Διαβασα σε φορουμ οτι εχει ξανασυμβει και οτι το εχει ξαναδει ειδικα το κεντρο σερβις στην Ουγγαρια, όπου και αλλάχτηκε η συσκευή. Να τονισω επισης οτι στο σημειο του power button που ειναι και το σημειο που εχει λυγισει το κινητο διακρινω κατι σαν διαβρωση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της εταιρείας, διότι το κινητό τηλέφωνο θεωρήθηκε απο το τμήμα service στην οδό Μιχαλακοπούλου ότι είναι εκτός εγγύησης η ζημιά, πράγμα που δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Μπας και σου φούσκωσε η μπαταρια και σου στράβωσε το πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts