RSAROUKLA Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα. Εχω κι εγω το p10 lite γενικά ευχαριστημένος . Απλά δεν μου βγάζει τη φωτογραφία αυτού που καλεί. Τα έχω μεταφέρει στο τηλ, τα εχω μεταφέρει στη sim, τα έχω και στα δυο δεν μου κάνει την χάρη. Έχει κανείς καμία ιδέα, γιατί προφανώς κάτι μου διαφεύγει, δεν θεωρώ οτι ειναι πρόβλημα.Μπαίνεις στην επαφή, επεξεργασία και πάνω αριστερά έχει επιλογή για φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antiprosopos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μπαίνεις στην επαφή, επεξεργασία και πάνω αριστερά έχει επιλογή για φωτογραφία. Εννοείτε οτι έχω βάλει φώτο. είναι δυνατών να θέλω να βγάλει φώτο χωρίς να έχω βάλει φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εννοείτε οτι έχω βάλει φώτο. είναι δυνατών να θέλω να βγάλει φώτο χωρίς να έχω βάλει φώτο.Τότε πολύ πιθανόν να μην έχεις ενεργοποιήσει τα δικαιώματα στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλημερα Έχει πάρει κανείς θήκη διαφανή ; Αυτη που πήρα από μιστερ γκάτζετ είναι ένα Δράμα Κάτι που να εφαρμοΖει σωστα και να μην χαντακώνει το μπλε πίσω; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλημέρα, Έχω ενα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε Huawei p1p Lite και. Samsung galaxy S7 edge. Γνωρίζω οτι είναι 2 τελείως διαφορετικές κατηγορίες αλλά το ένα υστερεί απο το αλλο ακόμα και αν της Samsung είναι διετίας κινητό. Τι να κανω; Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου. Το s7 edge υπερτερεί σε όλα. Σε όλα όμως (πέρασαν από τα χέρια μου και τα δύο). Μόνο η τιμή μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις. Οθόνη, κάμερα, μπαταρία όλα με μεγάλη διαφορά υπέρ του s7e. Ερώτηση. Υπαρχει δυνατότητα για Always on display για το p10 lite χωρίς να εξαφανίζει την μπαταρία? Ψάχνω και δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrappeMG Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 οι επαφες ανεξαρτητως πως ειναι ταξινομημενες, οταν με καλουν, εμφανιζεται πάντα πρώτα το όνομα. Προς απάντηση στον stefrop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εγώ έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/12064278/Nillkin-Nature-TPU-Διάφανο-Huawei-P10-Lite.html ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα Έχει πάρει κανείς θήκη διαφανή ; Αυτη που πήρα από μιστερ γκάτζετ είναι ένα Δράμα Κάτι που να εφαρμοΖει σωστα και να μην χαντακώνει το μπλε πίσω; Εγώ έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/12064278/Nillkin-Nature-TPU-Διάφανο-Huawei-P10-Lite.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά μου, το έχει πάρει αυτο το κινητό ο πατέρας μου. και με τα zte router Που δίνει η forthnet οταν ανοίγει το spotify δεν μπορεί να συνδεθεί. του λεει οτι ειναι εκτός σύνδεσης. με ένα αλλο ρουτερ που εχω παλιο tp link δεν έχει θέμα. αλλά με 2 zte έχει θέμα. τι φαση? εχω τρελαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 βγήκε ενημέρωση B194 για "δικαρτο" Ελληνικό 3/32, καλή χρονιά με υγεία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medal Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα Μηπως εχει καποιος dual sim oem info for WAS-LX1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπερα Μηπως εχει καποιος dual sim oem info for WAS-LX1?Μήπως θες να τα πεις σε ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medal Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μήπως θες να τα πεις σε ελληνικά dual sim oem info για WAS-LX1 ενταξει τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 dual sim oem info για WAS-LX1 ενταξει τωρα?Γιατί αρπαζεσαι? Εγω που δεν ξέρω ούτε τα βασικά ρωτάω μήπως μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά μου, το έχει πάρει αυτο το κινητό ο πατέρας μου. και με τα zte router Που δίνει η forthnet οταν ανοίγει το spotify δεν μπορεί να συνδεθεί. του λεει οτι ειναι εκτός σύνδεσης. με ένα αλλο ρουτερ που εχω παλιο tp link δεν έχει θέμα. αλλά με 2 zte έχει θέμα. τι φαση? εχω τρελαθεί. Εσύ με το δικό σου κινητό μπορείς να μπεις σε Spotify; Αν όχι, τότε κάποια θύρα του router που χρησιμοποιεί το Spotify είναι κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Εσύ με το δικό σου κινητό μπορείς να μπεις σε Spotify; Αν όχι, τότε κάποια θύρα του router που χρησιμοποιεί το Spotify είναι κλειστή. ενδειαφερομε να το παρω από κοσμοτε το εχει ελευθερο η εχει περασει το λογοτυπο το δικο της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 ενδειαφερομε να το παρω από κοσμοτε το εχει ελευθερο η εχει περασει το λογοτυπο το δικο της? Και εγώ από Κωτσόβολο. Είναι branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Και εγώ από Κωτσόβολο. Είναι branded; όταν λες branded τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 όταν λες branded τι εννοεις? Η rom που φοράει να είναι τίποτα Cosmote/Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medal Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 αν δεν κανω λαθος η cosmote εχει 1 sim το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Εσύ με το δικό σου κινητό μπορείς να μπεις σε Spotify; Αν όχι, τότε κάποια θύρα του router που χρησιμοποιεί το Spotify είναι κλειστή. έχω iphone Και μπορώ! αλλαξα ρουτερ και μπορει και αυτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) έχω iphone Και μπορώ! αλλαξα ρουτερ και μπορει και αυτός Μηπως επειδη το τηλεφωνο δεν εχει dual band wifi!!! sorry λαθος ποστ. Για το mate 10 lite πηγαινε. Edited January 12, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδια ξερετε γιατι οταν παω να κατεβασω θεματα ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το εικονιδιο"θεματα" αλλοτε με αφηνει να κατεβασω και αλλοτε οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παραλάβαμε και εμείς σήμερα, μαζί με το δώρο!Είχαμε παραγγείλει από electronet στις 06.01 και μας είπαν ότι το δώρο δεν υπάρχει σε γκρι, αλλά μόνο άσπρο, και η προσφορά, έχει εξαντληθεί ΣΕ ΟΛΑ τα καταστήματα της Αττικής και θα το έφερναν από κατάστημα electronet επαρχίας!Πρέπει να πούλησε η προσφορά αυτή.Και κοτσοβολος το είχε εξαντλήσει.Πόσο να πούλησε άραγε; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παραλάβαμε και εμείς σήμερα, μαζί με το δώρο!Είχαμε παραγγείλει από electronet στις 06.01 και μας είπαν ότι το δώρο δεν υπάρχει σε γκρι, αλλά μόνο άσπρο, και η προσφορά, έχει εξαντληθεί ΣΕ ΟΛΑ τα καταστήματα της Αττικής και θα το έφερναν από κατάστημα electronet επαρχίας!Πρέπει να πούλησε η προσφορά αυτή.Και κοτσοβολος το είχε εξαντλήσει.Πόσο να πούλησε άραγε;Τι δώρο είχε με το p10 lite? Μήπως εννοείς το mate 10 lite! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 έχω iphone Και μπορώ! αλλαξα ρουτερ και μπορει και αυτός Μηπως εχετε απενεργοποιησει το upnp στις ρυθμισεις του router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts