Dekaohtoura Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα. Την αγόρασε τη συσκευή ο αδερφός μου προχτές, από Kaizer (Hondos, Ομόνοια), 4/32, δίκαρτο (για το δείγμα). Τον έφαγα να πάρει "τζάμι", αφού το θεωρώ απαραίτητο. Λοιπόν, του παρήγγειλα αυτό, θεωρόντας πως Nilkin είναι, γάντι θα μπαίνει. Ήρθε σήμερα να του το περάσω...και απογοητεύθηκα. Αριστερά κ δεξιά, έχει τεράστιο κενό, όχι τα bezels δεν καλύπτει (που έχει την κούρμπα), ούτε καν την οθόνη. Σε όσα άλλα κινητά έχω βάλει "τζάμι", είτε Nilkin είτε άλλη μάρκα, εφάρμοσε άψογα. Εδώ, δεν βεντουζάρισε στην οθόνη, έχει αφήσει θύλακες αέρα, οι οποίοι δεν απομακρύνονται με τίποτα. Επιπλέον, οι άκρες του τζαμιού συνεχώς ξεκολλάνε από τη συσκευή, φαίνεται αέρας/κενό από κάτω. Έτσι είναι το κανονικό ή έχει γίνει λάθος στο κουτί και θα πρέπει να κυνηγιέμαι με το κατάστημα μπας και το αλλάξουν ως λάθος? Εννοείται πως από έξω γράφει For Nova, P10 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα. Την αγόρασε τη συσκευή ο αδερφός μου προχτές, από Kaizer (Hondos, Ομόνοια), 4/32, δίκαρτο (για το δείγμα). Τον έφαγα να πάρει "τζάμι", αφού το θεωρώ απαραίτητο. Λοιπόν, του παρήγγειλα αυτό, θεωρόντας πως Nilkin είναι, γάντι θα μπαίνει. Ήρθε σήμερα να του το περάσω...και απογοητεύθηκα. Αριστερά κ δεξιά, έχει τεράστιο κενό, όχι τα bezels δεν καλύπτει (που έχει την κούρμπα), ούτε καν την οθόνη. Σε όσα άλλα κινητά έχω βάλει "τζάμι", είτε Nilkin είτε άλλη μάρκα, εφάρμοσε άψογα. Εδώ, δεν βεντουζάρισε στην οθόνη, έχει αφήσει θύλακες αέρα, οι οποίοι δεν απομακρύνονται με τίποτα. Επιπλέον, οι άκρες του τζαμιού συνεχώς ξεκολλάνε από τη συσκευή, φαίνεται αέρας/κενό από κάτω. Έτσι είναι το κανονικό ή έχει γίνει λάθος στο κουτί και θα πρέπει να κυνηγιέμαι με το κατάστημα μπας και το αλλάξουν ως λάθος? Εννοείται πως από έξω γράφει For Nova, P10 lite Εγώ με τα από πολλά τζαμακια στο τέλος το άφησα σκέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα Το πήρα σημερα απο public 3/32 Δώρο για τη γυναίκα και παραγγελία Άμεσα απο μιστερ γκάτζετ θήκη και τζαμάκι Έρχεται η μαντάμ απο iPhone 5s που πια της φαίνεται μικρή η οθόνη Ειμαι έτοιμος πως η φωτο θα τη στραβώσει Τίποτε αλλο που πρεπει να προσέξω; Ευχαριστώ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Για να το σώσεις τόνιζέ της "εεε κι εσυ τώρα... συγκρίνεις high rage με mid rage που και πάλι είναι η πιο αξιόλογη της κατηγορίας" :p Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Υποστηρίζει Mirrorlink; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το μπλε πάντως ειναι ερωτεύσιμο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Για mirrorlink δεν ξέρω αλλά αν κρίνω απο το οτι για το mirrorshare που υποστηρίζει έχει συντόμευση στην μπάρα ενω για το mirrorlink οχι, τότε μάλλον δεν το υποστηρίζει. Βέβαια υποστηρίζει otg οπότε ίσως αν το συνέδεες με καλώδιο να γινόταν αυτό που θέλεις... :/ Κατά τα άλλα για την συσκευή σε μπλέ, όντως, απο τις πιο αξιοπρόσεκτες πλάτες τηλεφώνου ever! Μόνο και μόνο λόγω χρώματος. Γενικά η Huawei είναι master σε design πίσω πλευράς τηλεφώνων κρίνοντας απο το μπλέ p10 lite, την σειρά mate 10 και παλιότερα τα p8 lite, p8, p7(μπρός/πίσω)... Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εγω πηρα θηκη σιλικονης με 4 ευρω απο το e-click γαλατσιου και ταιριαζει αψογα. Ειναι και λεπτη και πολυ διακριτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μετά από καιρό κατάφερα και έβαλα το full tempered glass noziroh που είχα πάρει από Ιταλία και είναι τέλειο! Πάει σχεδόν από άκρη σε άκρη(όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν και αφήνουν ένα στρέμμα οθόνη)και δεν αφήνει δαχτυλιές και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλή. Μέχρι τώρα είχα το nillkin h+Pro,πολυ καλό αλλά με μεγάλα κενά! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εγω παράγγειλα απο μιστερ γκάτζετ Και περιμενω να δω τι θα ειναι απο Τρίτη πια Αυτο το emui θα το καταλάβει η γυναίκα μου; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Μου ήρθε αναβάθμιση, λέει για υποστήριξη volte και security update. Edited December 30, 2017 by the_shaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μετά από καιρό κατάφερα και έβαλα το full tempered glass noziroh που είχα πάρει από Ιταλία και είναι τέλειο! Πάει σχεδόν από άκρη σε άκρη(όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν και αφήνουν ένα στρέμμα οθόνη)και δεν αφήνει δαχτυλιές και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλή. Μέχρι τώρα είχα το nillkin h+Pro,πολυ καλό αλλά με μεγάλα κενά! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε απαντήθηκε η ερώτησή μου για το Nilkin... Μπαίνει σε λίστα προς αντικατάσταση το συγκεκριμένο, αν καταφέρω να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, απόψε πήγα και αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό, το πήρα σε χρυσαφί χρώμα μιας και το public δεν είχε το μπλε. Εντυπώσεις από αύριο... Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) καλημερα και καλη χρονια το τηλεφωνο στο λιγο που το επιασα φυσαει ειδα πως υπαρχει emui 8 ενω ειμαστε με το 5,1 προβλεπεται αναβαθμιση και ποτε? α ειναι με την 192 αν ειδα καλα πολυ καλη συσκευη για τα φραγκα της επισης αλλαζει χρωματα το led ειδοποιησεων? Edited January 2, 2018 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Σίγουρα θα αναβαθμιστεί σε android 8, πρώτα θα αναβαθμιστούν όμως οι ναυαρχίδες όπως P10, Mate9 και μετά οι μικρές εκδοχές τους, λογικό είναι. Εικασίες κάνουν λόγο για Φλεβάρη μεριά... Το led είναι μόνο πράσινο. Στο P8 lite άναβε σε χρώμα ανάλογο της εφαρμογής στην οποία αναφερόταν η ειδοποίηση, λογικά λοιπόν μπορεί εδω να προσαρμόζεται το χρώμα μέσω ανάλογης εφαρμογής απο το Play store(δεν το 'χω δοκιμάσει). Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 καλημερα και καλη χρονια το τηλεφωνο στο λιγο που το επιασα φυσαει ειδα πως υπαρχει emui 8 ενω ειμαστε με το 5,1 προβλεπεται αναβαθμιση και ποτε? α ειναι με την 192 αν ειδα καλα πολυ καλη συσκευη για τα φραγκα της επισης αλλαζει χρωματα το led ειδοποιησεων? Καλησπέρα, θα αναβαθμιστεί σε Android 8 πιστεύω μέσα στο πρώτο 6 μηνο του έτους. Το λαμπάκι Led αλλάζει χρώμα ανάλογος με την εφαρμογή π.χ για αναπάντητη είναι πράσινο, για viber είναι μωβ, όταν τελειώνει η μπαταρία είναι κόκκινο... Κατι που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μετά το τελευταίο update οι φωτογραφίες έχουν γίνει αρκετά καλύτερες και ειδικά σε χαμηλό φωτισμό! Αν κάποιος έχει παρατήρησει το ίδιο ας το αναφέρει.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλησπέρα! Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κινητού! Πραγματικά είναι value For money! άφησα το g4 μετά από παρολίγον 3χρονια χρήσης. Το μόνο που κλαίω και ήξερα θα κλαίω όπου και να πάω ήταν η μοναδική κάμερα που είχε! Τεσπα έχει πολύ όμορφα υλικά κατασκευής το p10 lite απλό μενού με τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης! Γρήγορο καταπληκτική οθόνη (αγαπάω ips)τα χρώματα είναι Καθαρά και σωστά ρυθμισμένα στον κορεσμο και στην θερμοκρασία τους. Μπαταρία 30μηα που βγάζουν κοντά 6 ωρες με αναμμένη οθόνη. Όλα καλά μέχρι που αναρωτιέμαι γιατί το ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ ΈΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΥΛΙΚΌ? ΤΙ ΦΆΣΗ? μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ευχαριστώ πολύ Βέβαια μιλούσα για emiui 8 όχι για android Το interface με νοιάζει Θα παίξω με το led σήμερα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ευχαριστώ πολύ Βέβαια μιλούσα για emiui 8 όχι για android Το interface με νοιάζει Θα παίξω με το led σήμερα Μαζί με το Android 8 θα έρθει και το emui 8.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrappeMG Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλησπέρα αγορασα πρόσφατα συγκεκριμένο τηλέφωνο, και αντιμετώπιζω ένα '' πρόβλημα '', όταν με παίρνουν τηλέφωνο εμφανίζεται πρωτα το όνομα και έπειτα το επίθετο αυτού που με καλεί, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την σειρά εμφάνισης? Έρχομαι από wp και δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα αγορασα πρόσφατα συγκεκριμένο τηλέφωνο, και αντιμετώπιζω ένα '' πρόβλημα '', όταν με παίρνουν τηλέφωνο εμφανίζεται πρωτα το όνομα και έπειτα το επίθετο αυτού που με καλεί, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την σειρά εμφάνισης? Έρχομαι από wp και δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι θέμα android και όχι συγκεκριμένου τηλέφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα αγορασα πρόσφατα συγκεκριμένο τηλέφωνο, και αντιμετώπιζω ένα '' πρόβλημα '', όταν με παίρνουν τηλέφωνο εμφανίζεται πρωτα το όνομα και έπειτα το επίθετο αυτού που με καλεί, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την σειρά εμφάνισης? Έρχομαι από wp και δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Εαν πας επαφες-περισσοτερα-ρυθμισεις εχει επιλογη αν θα εμφανιζεται πρωτα το ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marthod Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλημέρα, Έχω ενα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε Huawei p1p Lite και. Samsung galaxy S7 edge. Γνωρίζω οτι είναι 2 τελείως διαφορετικές κατηγορίες αλλά το ένα υστερεί απο το αλλο ακόμα και αν της Samsung είναι διετίας κινητό. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλημέρα, Έχω ενα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε Huawei p1p Lite και. Samsung galaxy S7 edge. Γνωρίζω οτι είναι 2 τελείως διαφορετικές κατηγορίες αλλά το ένα υστερεί απο το αλλο ακόμα και αν της Samsung είναι διετίας κινητό. Τι να κανω; Το s7 edge είναι 2 χρόνων και επίσης είναι και 200 ευρώ ακριβότερο.. Όπως λες και εσύ αλλού υπερτερεί το P10 lite και αλλού το s7, εγώ το έχω 3 μήνες τώρα και το μόνο που θα ήθελα και θα το άλλαζα κάποια στιγμή είναι για να έπαιρνα λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Κατά τα αλλά κανένα πρόβλημα πουθενά. Στα συν βέβαια ότι το P10 είναι δικαρτο.. Και φυσικά το s7 έχει αυτή την amoled Οθόνη η οποία είναι θέμα γούστου αν σ αρέσει η όχι. Κατά τα άλλα το P10 έχει μια τέλεια οθόνη κατά την γνώμη μου για ips με πολύ ωραία χρώματα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antiprosopos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα. Εχω κι εγω το p10 lite γενικά ευχαριστημένος . Απλά δεν μου βγάζει τη φωτογραφία αυτού που καλεί. Τα έχω μεταφέρει στο τηλ, τα εχω μεταφέρει στη sim, τα έχω και στα δυο δεν μου κάνει την χάρη. Έχει κανείς καμία ιδέα, γιατί προφανώς κάτι μου διαφεύγει, δεν θεωρώ οτι ειναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts