aroutis Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Δεν βαριεσαι... Τα λαθη πληρωνονται. Ηταν λαθος να παω απο το S7 Edge στο S8 και λαθος να μην παρω απο την αρχη το Dome. Θα το αφησω ετσι. Ηδη εχει αραχνιες. Οτι εγινε εγινε.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ κόλλα που βάζεις στο dome σε μεγάλο βαθμό εξαφανίζει τις αραχνιες που λες. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Η κόλλα που βάζεις στο dome σε μεγάλο βαθμό εξαφανίζει τις αραχνιες που λες. Sent from my SM-G965F using Tapatalk αν θες να το βγαλεις φιλε τι γινετε; πρωτη φορα ακουω εγω για το dome ,οχι οτι θα το αγορασω αλλα λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Η κόλλα που βάζεις στο dome σε μεγάλο βαθμό εξαφανίζει τις αραχνιες που λες. Sent from my SM-G965F using TapatalkΕνταξει και να θελεις να τις δεις θελει προσπαθεια. Κατω απο φως εντονο με σβηστη οθονη κλπ. Απλα με προβληματιζει οτι αν εχει λιγες στους 2 μηνες τι θα γινει στο χρονο. Ισως αυτο με ωθησει στην αγορα του τελικα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ενταξει και να θελεις να τις δεις θελει προσπαθεια. Κατω απο φως εντονο με σβηστη οθονη κλπ. Απλα με προβληματιζει οτι αν εχει λιγες στους 2 μηνες τι θα γινει στο χρονο. Ισως αυτο με ωθησει στην αγορα του τελικα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάρτο φίλε μου θα παθεις πλάκα εχει φοβερή αίσθηση ποτέ δεν ειναι αργά... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Με επεισες και το παραγγειλα. Σαββατο θα το εχω, Δευτερα θα το παω για τοποθετηση και θα πω εντυπωσεις.... Φοβαμαι να το τοποθετησω μονος... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Με επεισες και το παραγγειλα. Σαββατο θα το εχω, Δευτερα θα το παω για τοποθετηση και θα πω εντυπωσεις.... Φοβαμαι να το τοποθετησω μονος... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείναι εύκολη η τοποθέτηση αρκει να ακολουθήσεις τα βήματα επακριβώς κ ολα θα πάνε τέλεια...... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 αν θες να το βγαλεις φιλε τι γινετε; πρωτη φορα ακουω εγω για το dome ,οχι οτι θα το αγορασω αλλα λεωΒγαίνει εύκολα. Σχετικά vid και στο YouTube . Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ειδα το βιντεο με τις οδηγιες τοποθετησης του Dome και αγχωθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ειδα το βιντεο με τις οδηγιες τοποθετησης του Dome και αγχωθηκα!φιλε μου βαλε μια ζελατίνα υγρής τοποθέτησης κ αστο καλύτερα μην αγχώνεσαι δεν είναι καλό... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εγώ παιδιά έχω ήδη παραγγείλει από το eBay τρεις θήκες για το s8 Baseus, και Aurora αυτές τις πολύχρωμες - μωβ περιμένω να έρθουν και ελπίζω να είναι καλές και όμορφες θα σας δείξω με το καλό όταν έρθουν. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλησπέρα παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτά τα ακουστικά samsung Level On Wireless τα έχει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλημέρα παιδιά, το powerbank xiaomi mi2 10.000 mah, το έχει κανείς για το s8 του; Ξέρετε αν μπορεί να το φορτίσει όπως και ο φορτιστής πρίζας κοντά στη μιάμιση ώρα; μπορεί δηλαδή να το φορτίσει σαν quick charger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Έχω το Xiaomi Mi Power Bank 20.000mAh 2 που φορτίζει quick charge σε χρόνο το S8 όσο και στην πρίζα. Edited May 6, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλημέρα παιδιά, το powerbank xiaomi mi2 10.000 mah, το έχει κανείς για το s8 του; Ξέρετε αν μπορεί να το φορτίσει όπως και ο φορτιστής πρίζας κοντά στη μιάμιση ώρα; μπορεί δηλαδή να το φορτίσει σαν quick charger; Το έχω εγώ φίλε, έξοδο qc2 βγάζει, φορτίζει σαν να το έχεις στην πρίζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyoshiro Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπέρα, Κάτοχος του s8 εδώ και 10 μέρες περίπου, σχετικά καινούριος στο forum και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Του έβαλα το τζαμάκι της Nillkin και πήρα μαζί και 2 θήκες Nillkin, την Nature και την defender 2. Η nature μου το πέταγε το τζαμάκι ενώ η defender 2 δεν έχει κανένα θέμα. Εχει δοκιμάσει κανείς καμία άλλη θήκη με το τζαμάκι της Nillkin που να μην το πετάει και να είναι πιο λεπτή σε σχέση με την defender? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το έχω εγώ φίλε, έξοδο qc2 βγάζει, φορτίζει σαν να το έχεις στην πρίζα Σ' ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) RΠαιδιά καλημέρα. Μου ήρθαν προχτές οι 2 θηκες για το s8.. Μια Floveme και μια Baseus..!! Είναι από σκληρό πλαστικό και δεν είναι ανοιχτές στο κάτω μέρος όπως η original Samsung που είχα.. Είναι πολύ ωραίες και οι 2.. Χρώμα χαμελεον και οι 2 που στο φως αλλάζει χρώματα η μία είναι ποιο πολύ μωβ μπλε και η αλλη πράσινη μπλε.. Αξίζουν τα λεφτά τους σούπερ!! ;);) Edited May 12, 2018 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Καλοφόρετες ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 RΠαιδιά καλημέρα. Μου ήρθαν προχτές οι 2 θηκες για το s8.. Μια Floveme και μια Baseus..!! Είναι από σκληρό πλαστικό και δεν είναι ανοιχτές στο κάτω μέρος όπως η original Samsung που είχα.. Είναι πολύ ωραίες και οι 2.. Χρώμα χαμελεον και οι 2 που στο φως αλλάζει χρώματα η μία είναι ποιο πολύ μωβ μπλε και η αλλη πράσινη μπλε.. Αξίζουν τα λεφτά τους σούπερ!! ;);) Κάποιο λινκ φίλε μου; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 φιλε μου βαλε μια ζελατίνα υγρής τοποθέτησης κ αστο καλύτερα μην αγχώνεσαι δεν είναι καλό... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιες είναι αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Ποιες είναι αυτές; http://www.iqshield.com/iq30468-galaxy-s8-plus-phone-screen-protector.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 http://www.iqshield.com/iq30468-galaxy-s8-plus-phone-screen-protector.html Ti διαφορά έχει από το whitestone dome εκτός από την τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Ti διαφορά έχει από το whitestone dome εκτός από την τιμή; Αυτή είναι μεμβράνη, το Dome είναι γυαλί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Μεμβράνη είναι εύκολο να βρεις φαντάζομαι. Δεν χρειάζεται καμια φοβερή τεχνολογία. Το θέμα είναι εκτός απο γρατζουνιές, να προστατευτεί η συσκευή και από ελαφρά χτυπήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Μεμβράνη είναι εύκολο να βρεις φαντάζομαι. Δεν χρειάζεται καμια φοβερή τεχνολογία. Το θέμα είναι εκτός απο γρατζουνιές, να προστατευτεί η συσκευή και από ελαφρά χτυπήματα. Όχι, Να μη φαντάζεσαι.... Και το να βρεις σωστή ζελατίνα είναι δύσκολο για τη συσκευή μας. Αυτή πάντως που σου έστειλα είναι ότι καλύτερο σε ζελατίνα και στη συνέχεια η original. Έχω δοκιμάσει και τις 2. Αν θες να πας σε γυαλί, Dome στα 50€ ή mobile freaks (nilkkin βάζουν με την ειδική κόλλα του Dome) αν είσαι Αθήνα με τοποθέτηση 30€. Ίδια πάνω κάτω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts