Echepolus Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά.... Έχω μάθει από πολύ αξιόπιστες πηγές ότι ένα μαγαζί στην Αιόλου στην Αθήνα που λέγεται mobile freaks (Google it) τοποθετούν το καλύτερο γυαλί επιπέδου dome (με την ίδια κόλλα) και είναι ότι καλύτερο. Στοιχίζει 15€ μαζί με τη τοποθέτηση. Για s8+ σίγουρα αλλά πιθανόν και για s8 μιας και έχω φίλο που του έβαλαν εκεί σε Note 8, όμως δε τον έχω δει ακόμα. Προσωπικά όταν χαλάσει το δικό μου θα τους δοκιμάσω. Λοιπον σημερα το πρωι επισκεφτηκα το εν λογω καταστημα και εβαλα το τζαμακι με την κολλα και πηρα και μια θηκη Nilkin και ξεμπερδεψα το αποτελεσμα ηταν τελειο ..... Να αναφερω οτι το τζαμακι που βαζουν ειναι και αυτο Nilkin αλλα συνολο μου κοστισε 30 Ε το τζαμακι συν την τοποθετηση .... να πω οντως οτι τα παιδια κανουν καταπληκτικη δουλεια !! βαζουν κολλα στην τοποθετηση και το αποτελεσμα εμφανιση αλλα και ανταποκριση η οθνη αφης ειναι τελεια !!! Μπορει να μου κοστισε λιγο ακριβα αλλα τουλαχιστον ξεμπερδεψα !!! θα το προτεινα παντως το μαγαζακι γιατι οντως κανουν πολυ καλι δουλεια !!! Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Λοιπον σημερα το πρωι επισκεφτηκα το εν λογω καταστημα και εβαλα το τζαμακι με την κολλα και πηρα και μια θηκη Nilkin και ξεμπερδεψα το αποτελεσμα ηταν τελειο ..... Να αναφερω οτι το τζαμακι που βαζουν ειναι και αυτο Nilkin αλλα συνολο μου κοστισε 30 Ε το τζαμακι συν την τοποθετηση .... να πω οντως οτι τα παιδια κανουν καταπληκτικη δουλεια !! βαζουν κολλα στην τοποθετηση και το αποτελεσμα εμφανιση αλλα και ανταποκριση η οθνη αφης ειναι τελεια !!! Μπορει να μου κοστισε λιγο ακριβα αλλα τουλαχιστον ξεμπερδεψα !!! θα το προτεινα παντως το μαγαζακι γιατι οντως κανουν πολυ καλι δουλεια !!! 30€? Μάλιστα... Μου είχαν πει λιγότερο αλλά θα ρωτήσω πάλι μήπως άκουσα λάθος. Συμβατότητα με θήκες πως είναι; Μετά η αφαίρεση αν χρειαστεί είναι εύκολη; Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος και τελικά δε σε πήρα στο λαιμό μου :) Edit: είχα κάνει λάθος τελικά...20 το γυαλί και 10 η κόλλα με τη τοποθέτηση όπως ενημερώθηκα από τον φίλο που το έχει βάλει. Edited March 29, 2018 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μου ηρθε και η Nillkin Nature σε γκρι. Αψογος συνδιασμος με την γνησια ζελατινα της Samsung. Παντα ημουν κατα της προστασιας οθονης αλλα δεν θελω να το ρισκαρω με οσα εχω διαβασει για τα S8.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μου ηρθε και η Nillkin Nature σε γκρι. Αψογος συνδιασμος με την γνησια ζελατινα της Samsung. Παντα ημουν κατα της προστασιας οθονης αλλα δεν θελω να το ρισκαρω με οσα εχω διαβασει για τα S8.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkωραία θήκη αλλα δυστυχώς θα σου μαζεύει συνέχεια σκόνη η κάμερα.... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα εγώ χθες αγόρασα την θήκη σιλικόνης τις samsung σε violet και είναι απίστευτη ειδικά στην υφή και ταιριάζει τέλειαμε το coral blue που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Echepolus Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 30€? Μάλιστα... Μου είχαν πει λιγότερο αλλά θα ρωτήσω πάλι μήπως άκουσα λάθος. Συμβατότητα με θήκες πως είναι; Μετά η αφαίρεση αν χρειαστεί είναι εύκολη; Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος και τελικά δε σε πήρα στο λαιμό μου :) Edit: είχα κάνει λάθος τελικά...20 το γυαλί και 10 η κόλλα με τη τοποθέτηση όπως ενημερώθηκα από τον φίλο που το έχει βάλει. 30Ε κοστισε ναι πηρα και μια Nilkin nature και καθεται μια χαρα .. σαν τζαμακι ειναι κανονικο μεγεθος ... Μου ειπε οτι δεν βγαινει και πολυ ευκολα το τζαμακι και καλο θα ηταν αν εσπαγε το τζαμακι να πηγαινα σε αυτον να μου το βγαλει ... Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Παιδια με το τζαμακι της spigen εχασα την αισθηση του touch! Το εβγαλα σε δυο μερες κ καταλαβα οτι εχω οθονη! Παμε σε απλη μεμβρανη ή το αφηνω ετσι? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Παιδια με το τζαμακι της spigen εχασα την αισθηση του touch! Το εβγαλα σε δυο μερες κ καταλαβα οτι εχω οθονη! Παμε σε απλη μεμβρανη ή το αφηνω ετσι? Αγόρασε την γνησια μεμβρανη της Samsung να βρεις την υγειά σου... Καθ' ολα αψογη! Μονο να την βαλεις ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν θα εχεις προβλημα κανενα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Παιδια με το τζαμακι της spigen εχασα την αισθηση του touch! Το εβγαλα σε δυο μερες κ καταλαβα οτι εχω οθονη! Παμε σε απλη μεμβρανη ή το αφηνω ετσι?whitestone dome glass κ θα πάθεις πλάκα.... μονο αυτό οτιδήποτε άλλο χαραμιζεις αίσθηση κ αφη Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Αγόρασε την γνησια μεμβρανη της Samsung να βρεις την υγειά σου... Καθ' ολα αψογη! Μονο να την βαλεις ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν θα εχεις προβλημα κανενα. Γιωργο εχεις καποιο link να δω ακριβως σε ποια αναφερεσαι? Απο σκρουτζ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- whitestone dome glass κ θα πάθεις πλάκα.... μονο αυτό οτιδήποτε άλλο χαραμιζεις αίσθηση κ αφη Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο amazon ? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Γιωργο εχεις καποιο link να δω ακριβως σε ποια αναφερεσαι? Απο σκρουτζ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο amazon ?amazon στάνταρ και mobilefun αν θυμάμαι καλα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ευχαριστω πολυ! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ευχαριστω πολυ!τίποτα να σαι καλά φίλε μου!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ευχαριστω πολυ! http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/2410 kai https://pricecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=2456 :) Φιλε μου για S8 σου δινω τα link. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/2410 kai https://pricecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=2456 :) Φιλε μου για S8 σου δινω τα link. Να εισαι καλα Γιωργο! Παρηγγειλα μολις την τελευταια διαθεσιμη! Παιρνω για αρχη αυτη κ βλεπουμε Edited April 1, 2018 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Να εισαι καλα Γιωργο! Παρηγγειλα μολις την τελευταια διαθεσιμη! Παιρνω για αρχη αυτη κ βλεπουμε Καλημερα και καλο μηνα. Εαν την τοποθετησεις ακριβως οπως τονισα, δεν θα εχεις ξανα προβλημα. Ειναι σε αφη κτλ αψογη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Σιγουρα,πιστευω θα την πετυχω! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Να εισαι καλα Γιωργο! Παρηγγειλα μολις την τελευταια διαθεσιμη! Παιρνω για αρχη αυτη κ βλεπουμε Εχω πάρει τρις φορές σύνολο 6 κομμάτια (γιατι εχει μεσα 2 τεμ η συσκευασία) Για Spigen θήκες θέλει κόψιμο με ψαλίδι στα πλαγια, κάτω και στις γωνίες.. αλλιώς θα στην πετάει σίγουρα... είναι πολυ μεγάλη ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 10 μερες με την ζελατινα της Samsung. Εφαρμοσε αρκετα καλα και νιωθεις καποια σιγουρια αλλα καθε λιγο θελει σκουπισμα... Θα την κρατησω προς το παρων παντως. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παιδιά καλημέρα,φοράω την alcadara τις Samsung,και τζαμί φυσικά,αλλά μέσα σε 10 μέρες ξεκόλλησε απ την αριστερή μεριά το τζαμι,διαβάζω που λέτε για την ζελατίνα της Samsung, αξίζει να την φορέσω στο κινητό, που μπορώ να πάω για την αγορά και τοποθέτηση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Αν εισαι Αθηνα πηγαινε στο Xtreme Mobile στο Αιγαλεω... Για ζελατινα ειναι πολυ καλη αν γινει σωστη τοποθετηση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 2, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ετυχε και περασα πριν λιγο απο εκει,αλλά δεν υπάρχει διαθεσημη,σε 10 μέρες περίπου μου είπε το παιδί του καταστήματός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Σημερα την εβγαλα την ζελατινα γιατι απεκτησε γρατζουνιες σε ενα τεστακι που εκανα με το νυχι. Με το που την εβαλα εχω αλλο κινητο... Τεραστια διαφορα. Πραγματικα δεν αξιζει να το χαντακωνεις με ζελατινες και τζαμακια... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 3, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Σημερα την εβαλα κ εγω, σιγουρα σκετη οθονη ειναι το κατι αλλο ομως εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ποιοτικη μεμβρανη! Την πρωτη την εβαλα χαλια,κ την πεταξα. Μετα λεω οτι γινει, αλλιως το αφηνω γυμνο. Χωρις αγχος μπηκε εκπληκτικα! Σαν να μην υπαρχει πανω! Οπως κ το τζαμακι. Και το touch οπως κ με γυμνη οθονη. Φιλε Γιωργο σ ευχαριστω! Τωρα αν γρατζουνιζεται ευκολα θα δειξει! Edited April 3, 2018 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Σημερα την εβαλα κ εγω, σιγουρα σκετη οθονη ειναι το κατι αλλο ομως εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ποιοτικη μεμβρανη! Την πρωτη την εβαλα χαλια,κ την πεταξα. Μετα λεω οτι γινει, αλλιως το αφηνω γυμνο. Χωρις αγχος μπηκε εκπληκτικα! Σαν να μην υπαρχει πανω! Οπως κ το τζαμακι. Και το touch οπως κ με γυμνη οθονη. Φιλε Κωστα σ ευχαριστω! Τωρα αν γρατζουνιζεται ευκολα θα δειξει! Αντε ωραια.Στο ειπα και εγω οτι ειναι πολυ καλη η συγκεκριμένη μεμβρανη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts