demolition22 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 καλησπέρα, σε τι εκδοση Android ειναι? ή αναβαθμιζονται χωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 καλησπέρα, σε τι εκδοση Android ειναι? ή αναβαθμιζονται χωριστα? android 6 ειναι ακομα Αν πας εδω http://en.miui.com/download-323.html και πας τον κερσορα πανω απο το "download full rom" το αρχειο τελειωνει σε 6.0.zip που σημαινει ειναι android 6 H version android παει πακετο με την rom. Οποια εχει η rom θα εχεις H developer rom ειναι 7.1 (η μη-stable δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ωραια ευχαριστω, δεν εχω ακομα Xiaomi το σκεφτομαι ομως....προς το παρον διαβαζω να μαθαινω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 καλησπέρα, σε τι εκδοση Android ειναι? ή αναβαθμιζονται χωριστα? 6.0.1 με επίπεδο ασφαλείας Android 2017-07-05. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Αυτή η version αναβαθμίζεται σε nougat? Μιλάω πάντα για official πραγματα.... Edit: Η 2η sim ξέρουμε αν υποστηρίζει 4g? Η΄ έστω 3g? Edited September 21, 2017 by Zerga08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το πήρα χτές για την γυναίκα μου και είδα οτι υποστηρίζει 4g για την κάρτα που ορίζεις για δεδομένα ενώ η δεύτερη κάρτα υποστηρίζει 2g/3g αλλά μόνο για κλήσεις. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τι λεει το κινητο παιδια; Εχουμε καμιά αλλη προταση στα 180€ να κοιτάξω. Ελεγα για το 4Α αλλα ειναι πολυ πλαστικο οπότε ειπα να ανέβω λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Με το τελευταίο update της MIUI διορθώθηκε και το πρόβλημα με το όριο των ελληνικών χαρακτήρων στα sms :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Αυτή η version αναβαθμίζεται σε nougat? Μιλάω πάντα για official πραγματα.... Edit: Η 2η sim ξέρουμε αν υποστηρίζει 4g? Η΄ έστω 3g? Έχει ήδη πάρει nougat στις DEV εκδόσεις (official είναι και οι DEV). Θα πάρει και σε stable λένε σε λίγο καιρό. Οποιαδήποτε από τις 2 SIM υποστηρίζει 4G αρκεί να το επιλέξεις. Απλά η άλλη θα είναι σε 3G. Με το τελευταίο update της MIUI διορθώθηκε και το πρόβλημα με το όριο των ελληνικών χαρακτήρων στα sms :) Είχε διορθωθεί ήδη αυτό από την προηγούμενη (8.2.12.0 MAMMIEA), Απλά αυτή η 8.2.12.0 δεν δόθηκε ποτέ μέσω ΟΤΑ και την απέσυραν και από το site του miui 2 μέρες μετά από την ανάρτησή της προφανώς λόγω προβλημάτων. Εγώ είχα προλάβει και την είχα βάλει και δεν είχα εντοπίσει κάποιο πρόβλημα πάντως. Σε κάθε περίπτωση αυτή η τελευταία η 8.5.2.0 φαίνεται καλή (πιο ομαλή, γρήγορη) από χθες που την έβαλα. Το πρόβλημα με το Ελληνικό αλφάβητο -που δεν υπάρχει- δεξιά στις επαφές για αναζήτηση βέβαια ακόμα να το λύσουν... Edited September 21, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Και νέο update (nightly) σήμερα σε Nougat 7.1.2 Θα χρειαστεί factory reset μετά λέτε; Ο αριθμός έκδοσης φαίνεται παλιότερος σε σχέση με την 8.5.2.0 που έδωσαν προχθές, αλλά αλλάζουν τα γράμματα και είναι Nougat από όσο είδα στο en.miui.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 καλημερα! πολυ καλα νεα! επισημη ειναι αυτη ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uns85 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Παιδεσ αγορασα το κινητο και ενω ειχε αυτοκολλητο global version μεσα εχει τον κινεζικο φορτιστη?Τι παιζει?Το κινητο δεν ειναι global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 καλημερα! πολυ καλα νεα! επισημη ειναι αυτη ετσι??? Επίσημες είναι όλες που έρχονται στον updater. Stable αλλά beta (nightly) είναι. Δεν την έβαλα και μάλλον δεν θα τη βάλω τελικά. Έχει bugs από όσο γράφουν (ένα σοβαρό είναι με το auto brightness που δεν δουλεύει σωστά). Και δεν πρσφέρει τίποτα επιπλέον ουσιαστικό. Παιδεσ αγορασα το κινητο και ενω ειχε αυτοκολλητο global version μεσα εχει τον κινεζικο φορτιστη?Τι παιζει?Το κινητο δεν ειναι global? Global δεν σημαίνει ότι θα έχει αναγκαστικά Ευρωπαϊκό φορτιστή. Και η Κίνα στην υδρόγειο ανήκει... Αν έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο και γράφει και τον κωδικό MAG138 πίσω στο κουτί είναι global version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uns85 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Αν το φορτισω με samsung φορτιστη θα εχω καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) καλησπέρα, δεν βλεπω τον λογο γιατι να εχεις προβλημα!! εγω ενα κινητο αλλης μαρκας το φορτιζω με samsung αφου ειναι ταση ειναι, ιδια Αμπερς ειναι, γιατι οχι??? ερωτηση, με ενδιαφερει το μοντελο που εχει 4GB RAM και 64GB εσωτερικη, ειδα οτι υπαρχει και με snapdragon 8πυρηνο αντι τον 10πυρηνο της mediatek. Ποιος λετε ειναι προτιμοτερος και γιατι? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=xiaomi+redmi+note+4x μιλαω ΜΟΝΟ για cpu δεν συγκρινω τιμες, εχω δει τις τιμες. Επισης με την τιμη που εχει με τον snap παιρνεις elephone P8 (2017) με 6GB RAM και android 7.1.1 (απο Ελλαδα παντα). Exω μπερδευτει πραγματικα ομως.....:( Edited September 24, 2017 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) ερωτηση, με ενδιαφερει το μοντελο που εχει 4GB RAM και 64GB εσωτερικη, ειδα οτι υπαρχει και με snapdragon 8πυρηνο αντι τον 10πυρηνο της mediatek. Ποιος λετε ειναι προτιμοτερος και γιατι? ( Πάντα και μόνο snapdragon. Γιατί είναι ανώτερος σχεδόν από κάθε άποψη. Διαχείριση μπαταρίας, χαμηλότερες θερμοκρασίες, υποστήριξη από θέμα ROM και το κυριότερο -για μένα- απόδοση του GPS. Έχω υποφέρει τα τελευταία χρόνια με το GPS των Mediatek (διαφόρων από 6580 και μετά). Τους σιχάθηκα πραγματικά. Έχω καταλήξει ότι δεν πρέπει να υπάρχει MTK που να δουλεύει το GPS αξιοπρεπώς. Ο ένας ήθελε μισή ώρα να κλειδώσει 6 δορυφόρους, άλλος έχανε το σήμα με το παραμικρό, άλλος έβρισκε δορυφόρους και πήδαγε το στίγμα σε τυχαίες θέσεις 30 μέτρα γύρω γύρω συνεχώς... Σε αντίθεση με τους SD. Edited September 24, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Πάντα και μόνο snapdragon. Γιατί είναι ανώτερος σχεδόν από κάθε άποψη. Διαχείριση μπαταρίας, χαμηλότερες θερμοκρασίες, υποστήριξη από θέμα ROM και το κυριότερο -για μένα- απόδοση του GPS. Έχω υποφέρει τα τελευταία χρόνια με το GPS των Mediatek (διαφόρων από 6580 και μετά). Τους σιχάθηκα πραγματικά. Έχω καταλήξει ότι δεν πρέπει να υπάρχει MTK που να δουλεύει το GPS αξιοπρεπώς. Ο ένας ήθελε μισή ώρα να κλειδώσει 6 δορυφόρους, άλλος έχανε το σήμα με το παραμικρό, άλλος έβρισκε δορυφόρους και πήδαγε το στίγμα σε τυχαίες θέσεις 30 μέτρα γύρω γύρω συνεχώς... Σε αντίθεση με τους SD. καλησπερα, ευχαριστω για την απαντηση, διαβαζω και εγω παρα πολλα αρνητικα με διαφορες εκδοσεις ΜΤΚ και ειδικα στον Helio και τον φοβουμαι....εχω τωρα Zopo 980 1/16/quad 1.2 που εχει ΜΤΚ 6589 νομιζω, δεν ειχα καποιο προβλημα βασικα εκτος μερικες φορες θεματα υπερθερμανσης που νομιζα οτι φταιει ομως η custom rom. Σε αλλους βεβαια τοσο αυτος οσο και επομενοι ακομα και 4πυρηνοι ειχαν αυτα τα προβληματα που αναφερεις και τους φοβηθηκε το ματι μου. Πηρα τον Αυγουστο ενα φτηνο ταμπλετακι 8αρι και ετυχε να εχει ΜΤΚ quad 1.3 θα δειξει. Για τα Xiaomi ομως γενικα αυτο διαβαζω καλυτερα σε snap. Προφανως αξιζει τα παραπανω χρηματα! Πχ αυτο και διαβαζω και τα σχολια τωρα https://www.skroutz.gr/s/11008141/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-64GB.html#reviews Δεν εχω καταλαβει την διαφορα του απλου αυτου δλδ https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html?from=recommendations με το Χ, μπορει καποιος να μου πει? Ασχετο και σχετικο, στο κινητο μου θα βαλω μια ROM συντομα που ειναι port απο Xiaomi redmi note 4 δυστυχως θα παραμεινει στο 4.4.2 αλλα να δω τουλαχιστον την MIUI 9 πως ειναι! :) για να συνηθισω σιγα σιγα.... Edited September 24, 2017 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Tα τηλεφωνα που έχεις βάλει λινκ ειναι Redmi Note 4 και όχι το Redmi 4x του τίτλου. Υπάρχει άλλο θέμα για το Redmi Note 4 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Tα τηλεφωνα που έχεις βάλει λινκ ειναι Redmi Note 4 και όχι το Redmi 4x του τίτλου. Υπάρχει άλλο θέμα για το Redmi Note 4 καλημερα, τωρα ειδα οτι ο τιτλος δεν λεει Note! αλλο ειναι αυτο εδω παλι???? τι στο καλο ποια? εχω μπερδευτει με τα Xiaomis!!! α ειναι 5αρια αυτα ε? δεν με ενδιαφερουν τοτε... Οκ εγραψα στο σωστο θεμα... Edited September 25, 2017 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Το πήρα σημερα το 4x. Ολα καλά μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα, αλλά έχω διαπιστώσει το εξης πρόβλημα(?). Η αφή του είναι είναι λιγάκι δύστροπη. Στην αρχικη οθόνη, δεν μου πάει τα εικονίδια εκεί που θέλω. Λες και μουλαρώνει ένα πράγμα. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι κατα το scrolling π.χ στο store πατάει εικονίδιο και με βάζει στην εφαρμογή. Αλλες φορες, ενω θέλω να κατεβάσω κάτι, πατάω το "εγκατάσταση" και δεν κάνει τίποτα. Σαν να μην πατήθηκε ποτέ. Ομοίως και σε παιχνίδια. Γενικά μου δείχνει ότι κάποιες στιγμές είναι "αναίσθητο". Είναι κάποιο πρόβλημα αυτό ή μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει ακόμα? Το χει κανένας άλλος αυτό? Υ.Γ Μόλις το άνοιξα πέρασα αμέσως την αναβάθμιση σε Miui global 8.5 8.5.2.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Το πήρα σημερα το 4x. Ολα καλά μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα, αλλά έχω διαπιστώσει το εξης πρόβλημα(?). Η αφή του είναι είναι λιγάκι δύστροπη. Στην αρχικη οθόνη, δεν μου πάει τα εικονίδια εκεί που θέλω. Λες και μουλαρώνει ένα πράγμα. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι κατα το scrolling π.χ στο store πατάει εικονίδιο και με βάζει στην εφαρμογή. Αλλες φορες, ενω θέλω να κατεβάσω κάτι, πατάω το "εγκατάσταση" και δεν κάνει τίποτα. Σαν να μην πατήθηκε ποτέ. Ομοίως και σε παιχνίδια. Γενικά μου δείχνει ότι κάποιες στιγμές είναι "αναίσθητο". Είναι κάποιο πρόβλημα αυτό ή μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει ακόμα? Το χει κανένας άλλος αυτό? Υ.Γ Μόλις το άνοιξα πέρασα αμέσως την αναβάθμιση σε Miui global 8.5 8.5.2.0. Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση. Κάνε ένα factory reset μπας και στρώσει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι hardware (digitizer) το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-377571.html καλημερα σε ολους. σκευτομαι να το παραγγειλω απο εδω αλλα μπορει καποιος να μου πει αν εχει την μπαντα 800 για το 4G της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-377571.html καλημερα σε ολους. σκευτομαι να το παραγγειλω απο εδω αλλα μπορει καποιος να μου πει αν εχει την μπαντα 800 για το 4G της cosmote? Ναι, αν είναι αλήθεια αυτά που δείχνει η περιγραφή τότε πράγματι έχει την Β20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παιδιά μια χάρη θέλω κάποιος που έχει κάνει root να μου ανεβάσει το apk από τον stock browser και αν το έχει πάρει και από infoquest ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts