jg_sot Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χαζέψει με την συσκευή,Πώς γίνεται να έχω καλύτερη μπαταρία από το s7 edge με 600Mah λιγότερα και μεγαλύτερη οθόνη και το edge που είχα πριν ένα μήνα ήταν καινούριο 4 μηνών όσο ακριβώς είναι και το s8,έχει έρθει άλλος από s7 edge να μου πει την δική του εμπειρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή. Ο exynos 8890 του S7 Edge είναι "χτισμένος" στα 14nm(νανόμετρα) ενώ ο νέος exynos 8895 του S8/S8+ είναι στα 10nm και αυτό από μόνο του είναι ο σημαντικότερος λόγος για να είναι το νέο τσιπ πιο αποδοτικό και λιγότερο απαιτητικό σε ενέργεια. Αν δηλαδή σε 2 χρόνια δεις τσιπάκι στα 6nm με ίδιο ιντσάζ οθόνης, ίσως τότε να είναι αρκετά και 2500mAh ή και λιγότερο για να έχεις ίδια αυτονομία με αυτήν ενός S8. Και μικρότερη μπαταρία σε ένα τελέφωνο, σημαίνει ΚΑΙ περισσότερος εκμεταλλεύσιμός χώρος στα σωθικά του. Σε πολύ γενικές γραμμές αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση Σου,η οθόνη δεν πιστεύεις ότι είναι και αυτή ένας λόγος χαμηλότερης κατανάλωσης Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 @vag74 όπως ανέφερε κι ο προηγούμενος η λιθογραφία του επεξεργαστή φέρει ουσιαστικά αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavk Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάνεις οθόνη στο s8 και αν ναι πόσο πήγε το μαλλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλησπέρα, Μία ερώτηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις: Θα ήθελα σε οθόνη κλειδώματος και "always on display" να εμφανίζονται μόνο τα εικονίδια ότι υπάρχει sms, messenger, mail κτλ (χωρίς αναδυόμενο παράθυρο με το μήνυμα) αλλά όσον αφορά τις αναπάντητες κλήσεις, να εμφανίζεται το όνομα ή το νούμερο του καλούντος. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω; Ελπίζω να το διετύπωσα σωστά... :) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το coral blue το εχει δει κανείς από κοντά; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χαζέψει με την συσκευή,Πώς γίνεται να έχω καλύτερη μπαταρία από το s7 edge με 600Mah λιγότερα και μεγαλύτερη οθόνη και το edge που είχα πριν ένα μήνα ήταν καινούριο 4 μηνών όσο ακριβώς είναι και το s8,έχει έρθει άλλος από s7 edge να μου πει την δική του εμπειρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ μάλλον είμαι ο μόνος που δεν μ'αρέσει η μπαταρία του . Ερχόμενος από 4 αν θυμάμαι διαφορετικά s7 edge εδώ η μπαταρία με αφήνει με βαριά χρήση αργά το απόγευμα. Σε εκδρομή που είχα πάει με gps data κλπ έκλεισε στις 4 το απόγευμα. Βρες οθόνης περίπου 4 κ λίγο πιο κάτω. Με το edge ότι κ να έκανα απλά δεν έπεφτε. Κ μιλάμε για ίδια χρήση ίδιες εφαρμογές. Τι να πω.Το coral blue το εχει δει κανείς από κοντά; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχουν 2 φίλοι μου . Δεν μαρεσει εμένα γιατί περιμετρικά δεν είναι μαύρο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που δεν μ'αρέσει η μπαταρία του . Ερχόμενος από 4 αν θυμάμαι διαφορετικά s7 edge εδώ η μπαταρία με αφήνει με βαριά χρήση αργά το απόγευμα. Σε εκδρομή που είχα πάει με gps data κλπ έκλεισε στις 4 το απόγευμα. Βρες οθόνης περίπου 4 κ λίγο πιο κάτω. Με το edge ότι κ να έκανα απλά δεν έπεφτε. Κ μιλάμε για ίδια χρήση ίδιες εφαρμογές. Τι να πω.Το έχουν 2 φίλοι μου . Δεν μαρεσει εμένα γιατί περιμετρικά δεν είναι μαύρο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποια rom θυμάσαι το edge;λογικά με marshmallow γιατί με nougat και ειδικά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν ήταν καλή η μπαταρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το coral blue το εχει δει κανείς από κοντά; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι όμορφο είναι. Λίγο πιο σκούρο θα έλεγα από το αντίστοιχο του s7 edge Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Σε μένα η nougat έχει την ίδια και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.Το δε περιβάλλον πολύ πιο όμορφο(γούστα είναι αυτά βεβαίως...) από την 6. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το coral blue το εχει δει κανείς από κοντά; Εγώ πήγα κατευθείαν στο μαύρο γιατί όπως είπε και ένας φίλος πριν, δίνει την αίσθηση ότι το γυαλί τυλίγει ενιαία όλη τη συσκευή. Την ίδια προτίμηση έχουν και πολλοί γνωστοί reviewers στο εξωτερικό από ότι έχω δει στα hands on τους. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση που δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλησπέρα σε όλους μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία εφαρμογή για το κινητό όπως το ps4 remote play διότι απο όσο ξέρω δεν λειτουργει. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τα ενσύρματα ακουστικά που υπάρχουν στην συσκευασία τα χρησιμοποιείτε; Είναι όντως τόσο καλά όσο λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τα ενσύρματα ακουστικά που υπάρχουν στην συσκευασία τα χρησιμοποιείτε; Είναι όντως τόσο καλά όσο λένε; Καλά δεν λένε και κάτι τρομερό μη φανταστείς. Απλά για τσάμπα ακουστικά που τα παίρνεις μαζί με τη συσκευή είναι πααααρα πολύ καλά. Μέχρι εκεί όμως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δηλαδή αν τα αγόραζες ποσό μπορεί να κόστιζαν; Θα ήταν ακριβά? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δηλαδή αν τα αγόραζες ποσό μπορεί να κόστιζαν; Θα ήταν ακριβά? Νομίζω είναι αυτά: https://www.skroutz.gr/s/12011061/Samsung-Tangle-Free-Earphones-Tuned-by-AKG-EO-IG955.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα Αφού έχω προσπαθήσει να διαβάσω όλο το νήμα για να καταλάβω εάν τελικά η μπαταρία στο S8 είναι καλή κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εξαρτάται η εκτίμηση του καθενός από το ποιά συσκευή είχε πρίν. Είχα το S6 και η διαφορά είναι χαοτική. Επίσης μέσα από την εφαρμογή samsung members απενεργοποιησα κάποια πραγματάκια,όπως τον αυτόματο συγχρονισμό, και η διάρκεια μπαταρίας αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εννοείται πως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη μεταξύ s6 & s8 ...δυο γενιές πίσω ο επεξεργαστής του s6 σε συνδυασμό με καλύτερη και πιο προσαρμόσιμη διαχείριση είναι λογικό να κερδίζει για πλάκα το s8. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην αρχιτεκτονική εννοώ πως ήταν αλματώδης η εξέλιξη του τελευταίου exynos... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καθώς έχω στην κατοχή μου το Α5 2017, είχα τη δυνατότητα να συγκρίνω τις 2 συσκευές. Η αλήθεια είναι ότι το S8 δείχνει ανώτερο σχεδιαστικά και σίγουρα ανώτερο ως προς τις δυνατότητες της κάμερας. Εκεί όμως που δεν είδα διαφορά ήταν στη λεπτομέρεια που βγάζει η κάθε οθόνη. Αν και η ανάλυση της οθόνης του S8 είναι σαφώς ανώτερη αυτής του Α5, βλέποντας τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες, δεν είδα καμία βελτίωση, ίσα-ίσα η λεπτομέρεια που έβγαζε το Α5 ήταν ελάχιστα καλύτερη. Εκτός αυτού, το S8 είχε μία κιτρινάδα στην οθόνη, μάλλον λάθος ρύθμιση του white balance τόσο εκτός που ακόμα και με τις ρυθμίσεις χρώματος δεν έστρωνε. Επίσης, η αυτονομία του Α5 είναι σαφώς καλύτερη, η ταχύτητα του Α5 θα έλεγα είναι ίδια (με το Nougat firmware) και γενικά σε επιδόσεις το Α5 δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το S8. Με την αναβάθμιση σε Nougat 7.0, το Α5 έχει πλέον ίδιο GUI με το S8, του λείπουν βέβαια κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις/λειτουργίες που έχει το S8 αλλά δεν είδα να χάνω κάτι σημαντικό. Επιπλέον το Α5 έχει ραδιόφωνο, θα έλεγα καλύτερο ηχείο και πιο δυνατό επίπεδο ήχου στο ακουστικό. Επίσης, η έλλειψη home key είναι ενδιαφέρουσα, γενικά μου άρεσε αλλά θα ήθελα να έχω το home key διαθέσιμο όταν η οθόνη σβήνει μετά από λίγη ώρα ενώ είσαι σε κλήση. Γενικά, το S8 είναι κόσμημα, έχει πολύ καλή κάμερα, εξαιρετική σχεδίαση αλλά κατά τα άλλα δεν είδα χαρακτηριστικά που θα με έκαναν να αφήσω το Α5-2017 για χάρη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καθώς έχω στην κατοχή μου το Α5 2017, είχα τη δυνατότητα να συγκρίνω τις 2 συσκευές. Η αλήθεια είναι ότι το S8 δείχνει ανώτερο σχεδιαστικά και σίγουρα ανώτερο ως προς τις δυνατότητες της κάμερας. Εκεί όμως που δεν είδα διαφορά ήταν στη λεπτομέρεια που βγάζει η κάθε οθόνη. Αν και η ανάλυση της οθόνης του S8 είναι σαφώς ανώτερη αυτής του Α5, βλέποντας τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες, δεν είδα καμία βελτίωση, ίσα-ίσα η λεπτομέρεια που έβγαζε το Α5 ήταν ελάχιστα καλύτερη. Εκτός αυτού, το S8 είχε μία κιτρινάδα στην οθόνη, μάλλον λάθος ρύθμιση του white balance τόσο εκτός που ακόμα και με τις ρυθμίσεις χρώματος δεν έστρωνε. Επίσης, η αυτονομία του Α5 είναι σαφώς καλύτερη, η ταχύτητα του Α5 θα έλεγα είναι ίδια (με το Nougat firmware) και γενικά σε επιδόσεις το Α5 δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το S8. Με την αναβάθμιση σε Nougat 7.0, το Α5 έχει πλέον ίδιο GUI με το S8, του λείπουν βέβαια κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις/λειτουργίες που έχει το S8 αλλά δεν είδα να χάνω κάτι σημαντικό. Επιπλέον το Α5 έχει ραδιόφωνο, θα έλεγα καλύτερο ηχείο και πιο δυνατό επίπεδο ήχου στο ακουστικό. Επίσης, η έλλειψη home key είναι ενδιαφέρουσα, γενικά μου άρεσε αλλά θα ήθελα να έχω το home key διαθέσιμο όταν η οθόνη σβήνει μετά από λίγη ώρα ενώ είσαι σε κλήση. Γενικά, το S8 είναι κόσμημα, έχει πολύ καλή κάμερα, εξαιρετική σχεδίαση αλλά κατά τα άλλα δεν είδα χαρακτηριστικά που θα με έκαναν να αφήσω το Α5-2017 για χάρη του... Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ειδικά στις οθόνες τελευταία η samsung βάζει εξαιρετικής ποιότητας από J σειρά και πάνω. Απλά πληρώνεις το όνομα πληρώνεις το κάτι παραπάνω με το edge την νέα αναλογία κτλ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 S7 edge η καλύτερη λύση- επιλογή ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 S7 edge η καλύτερη λύση- επιλογή ;) Στην αυτονομία θεωρείς το S7 Edge καλύτερο του S8; Ειδικά σε χρήση internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην αυτονομία θεωρείς το S7 Edge καλύτερο του S8; Ειδικά σε χρήση internet.Εχει προβάδισμα στην αυτονομία το s7 edge,οχι κάτι τραγικό σαν διαφορά,προσωπικά και με την χρήση πού κάνω,στο edge μάλλον θα είχα 1 ωρα παραπάνω οθόνης. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην αυτονομία θεωρείς το S7 Edge καλύτερο του S8; Ειδικά σε χρήση internet.Στη δική μου χρήση με όλα ανοιχτά το s8 είναι καλύτερο και είχα s7edge 3 μηνών πριν ένα μήνα Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στη δική μου χρήση με όλα ανοιχτά το s8 είναι καλύτερο και είχα s7edge 3 μηνών πριν ένα μήνα Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα δεν είναι τι έχεις ανοιχτό αλλά τι χρησιμοποιείς περισσότερο. πχ άλλη κατανάλωση έχει το Internet, άλλη το GPS, άλλη το βίντεο, άλλη τα παιχνίδια κλπ. Εγώ χρησιμοποιω κυρίως internet, κλήσεις και προβολή φωτογραφιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts