aras Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ακουω οτι κολλαει σχετικα με το nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με slow motion;Έχει χαλάσει εντελώς στο δικό μου , Έχει αχρηστευτει είναι μόνιμα σε lag mode... ούτε κατά την επεξεργασία παίζει σωστά ούτε όταν το αποθήκευσω. Από την άλλη , χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας βγάζει κάνα 3ωρο το πολύ. Με εξοικονόμηση αντέχει και 6ωρο(λογικά επειδή περιορίζεται η cpu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με slow motion;Έχει χαλάσει εντελώς στο δικό μου , Έχει αχρηστευτει είναι μόνιμα σε lag mode... ούτε κατά την επεξεργασία παίζει σωστά ούτε όταν το αποθήκευσω. Από την άλλη , χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας βγάζει κάνα 3ωρο το πολύ. Με εξοικονόμηση αντέχει και 6ωρο(λογικά επειδή περιορίζεται η cpu) Είχα και γω. Πρώτα αγόρασα μια γρήγορη κάρτα (εγγραφή μας ενδιαφέρει) και έκανα το format στο PC οπότε είχα πάλι σπασίματα. το κόλπο είναι 1) γρήγορη κάρτα sd στην εγγραφή και 2) format απο το κινητό στην κάρτα. Τώρα είναι όλα τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Είχα και γω. Πρώτα αγόρασα μια γρήγορη κάρτα (εγγραφή μας ενδιαφέρει) και έκανα το format στο PC οπότε είχα πάλι σπασίματα. το κόλπο είναι 1) γρήγορη κάρτα sd στην εγγραφή και 2) format απο το κινητό στην κάρτα. Τώρα είναι όλα τέλεια! Πάντα format απο το κινητό αυτο ειναι κανόνας... τώρα για την ταχύτητα δεν χρειάζεται κατι τοσο extreme... μια 64gb τωρα 25€ κάνει δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πάντα format απο το κινητό αυτο ειναι κανόνας... τώρα για την ταχύτητα δεν χρειάζεται κατι τοσο extreme... μια 64gb τωρα 25€ κάνει δουλειά! Συμφωνώ απόλυτα με το τανασι κάνε ένα φορματ και πιστεύω θα στρώσει το κινητό σου!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα στην αγορα του s8 ή του huawei p20.Ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Σχετικά με το bug με τη λειτουργία πτήσης https://eu.community.samsung.com/t5/Mobil/Akkuverbrauch-im-Flugmodus-Offline-Galaxy-S8/td-p/435743/page/11 DavidB, presenter 8 hours ago Hello ! I have good news. Our experts have returned. You have now discovered the cause of this behavior. Therefore, should for the Samsung Galaxy S8 | S8 + is expected to come this month an update that normalizes the battery consumption in flight mode. Edited May 4, 2018 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πολύ καλό. Με το bug που όταν ανοίγουμε το viber από το μήνυμα στην μπάρα ειδοποιήσεων, αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει, έχουμε τίποτα; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Σχετικά με το bug με τη λειτουργία πτήσης https://eu.community.samsung.com/t5/Mobil/Akkuverbrauch-im-Flugmodus-Offline-Galaxy-S8/td-p/435743/page/11 DavidB, presenter 8 hours ago Hello ! I have good news.Περασαν 20 χρονια απο το διπλωμα Γερμανικων και μου φαινονται Κινεζικα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Συγγνώμη, για κάποιο λόγο έκοψε τη μισή μετάφραση, το επεξεργαστηκα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα στην αγορα του s8 ή του huawei p20.Ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2? προερχόμενος από s7 edge, s8 και νυν κάτοχος s8 plus όποτε περνάω το τελευταίο διάστημα από το κατάστημα της Vodafone στην γειτονιά μου το χαζεύω... Προσωπικά και σαν πιο φρέσκο θα επέλεγα το Huawei p20 και φυσικά την έκδοση pro :) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Samsung το αντίθετο! ... θα είναι το επόμενό μου κινητό ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Μόλις ήρθε η ενημέρωση CRD7 σε Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Συγγνώμη, για κάποιο λόγο έκοψε τη μισή μετάφραση, το επεξεργαστηκαΤhanks! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 προερχόμενος από s7 edge, s8 και νυν κάτοχος s8 plus όποτε περνάω το τελευταίο διάστημα από το κατάστημα της Vodafone στην γειτονιά μου το χαζεύω... Προσωπικά και σαν πιο φρέσκο θα επέλεγα το Huawei p20 και φυσικά την έκδοση pro :) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Samsung το αντίθετο! ... θα είναι το επόμενό μου κινητό ;) Σε ευχαριστω αλλα λεω για το p20 lite και οχι το pro.Σε σχεση με το p20lite καλυτερο ειναι το s8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ε,Ναι το s8 βέβαια Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ε,Ναι το s8 βέβαια Σε ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Σίγουρα το s8 είναι καλύτερο αλλά είναι και θέμα γούστου κιόλας... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ευχαριστώ παιδιά , όντως αυτό έφταιγε , πήρα καινούργια κάρτα και μάλλον έχει χαμηλές ταχύτητες (κάπου έπρεπε να θυσίασω για να βγει φθηνότερα ;ρ) Format πως ; Πάντως με το να αλλάζω σε χώρο αποθήκευσης το κινητό δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ευχαριστώ παιδιά , όντως αυτό έφταιγε , πήρα καινούργια κάρτα και μάλλον έχει χαμηλές ταχύτητες (κάπου έπρεπε να θυσίασω για να βγει φθηνότερα ;ρ) Format πως ; Πάντως με το να αλλάζω σε χώρο αποθήκευσης το κινητό δούλεψε Πας στης ρυθμίσεις - γενική διαχείριση - επαναφορά - επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.. Αλλιώς γίνεται και μέσα από το μαμά recovery αλλά εάν δεν ξέρεις πως κάντο με τον 1ο τρόπο.. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Παιδια αξιζει να δωσω το huawei p10 μου και να παρω το s8 σε καλυτερη τιμη με ανταλλαγη η να μεινω στο p10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Φίλε μου αυτή την μετάβαση έκανα εγώ.. Μπαταρία ισοπαλία οθόνη με διαφορά s8 κάμερα με καλό φωτισμό νίκη με μικρή διαφορά το p10 κάμερα με χαμηλό φωτισμό και βίντεο με διαφορά καλύτερο το s8.. Στην κάμερα το p10 έχει καλύτερα εφέ βέβαια.. Το p10 ήταν ελάχιστα πιο smooth σαν χρήση, το s8 πλησίασε σε αυτα τα επιπεδα με την oreo και έχει πολύ πιο βολικό και γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα. Συμπέρασμα δικό μου, δεν το εχω μετανιώσει στιγμή που πήγα σε s8. Μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα του p10 μου λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Α εννοείς να κάνω format όλο το κινητό ; Γιατί πιο πάνω γράψατε format στην sd... (Δεν ξέρω πώς να κάνω κατάθεση από κινητό γι'αυτό πετάω έτσι άσχετα μια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Α εννοείς να κάνω format όλο το κινητό ; Γιατί πιο πάνω γράψατε format στην sd... (Δεν ξέρω πώς να κάνω κατάθεση από κινητό γι'αυτό πετάω έτσι άσχετα μια απάντηση Όταν βάζεις μια κάρτα κάνεις φορματ την κάρτα SD όχι την συσκευή όλη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Φίλε μου θα πας ρυθμίσεις - διαχείριση συσκευής - αποθήκευση - κάρτα sd-θα πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά - ρυθμίσεις αποθήκευσης - κάρτα sd-μορφοποιηση.... καλή επιτυχία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Α,ετσι φιλε.Απο μπαταρια δεν ειναι καλυτερο το p10? ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε χαμηλο φωτισμο δηλαδη το s8 βγαζει λιγοτερο θορυβο?Ποιο ειναι πιο βολικο για κρατημα με το ενα χερι? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει υψηλο σαρ ρε φιλε το s8 στο σωμα.Δεν το λες και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts