pgetsopoulos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μα δεν είναι για σένα η απάντηση πιο πάνω του kakos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μπερδέψαμε τα μπούτια μας :lol: Τα βίντεο και οι εικόνες στον messenger δεν αποθηκεύονται πουθενά αν δεν τα αποθηκεύσεις εσύ από τον messenger στη συσκευή. Μετά θα τα βρείς στην συλλογή ή ανοίγοντας "τα αρχεία μου". Πατάς πάνω στο εικονίδιο με βίντεο και σου δείχνει ότι βίντεο υπάρχει στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μπερδέψαμε τα μπούτια μας :lol: Τα βίντεο και οι εικόνες στον messenger δεν αποθηκεύονται πουθενά αν δεν τα αποθηκεύσεις εσύ από τον messenger στη συσκευή. Μετά θα τα βρείς στην συλλογή ή ανοίγοντας "τα αρχεία μου". Πατάς πάνω στο εικονίδιο με βίντεο και σου δείχνει ότι βίντεο υπάρχει στη συσκευή. Φίλε μου καλησπέρα. Ακριβώς όπως τα λες έτσι τα κάνω…. Το θέμα είναι ότι ούτε το βίντεο ούτε η φωτογραφία αποθηκεύονται . το μόνο που μένει είναι να μην το αφήνει η εφαρμογή που εχω βάλει μέσα το messenger και την ανοίγω με κωδικό να κανει όλο αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Φίλε μου καλησπέρα. Ακριβώς όπως τα λες έτσι τα κάνω…. Το θέμα είναι ότι ούτε το βίντεο ούτε η φωτογραφία αποθηκεύονται . το μόνο που μένει είναι να μην το αφήνει η εφαρμογή που εχω βάλει μέσα το messenger και την ανοίγω με κωδικό να κανει όλο αυτό το θέμα Ισως φταίει αυτό τότε. Δοκίμασε και τον Secure Folder αντί για εφαρμογές με κωδικούς. Είναι πραγματικά άψογη υλοποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Φίλε μου καλησπέρα. Ακριβώς όπως τα λες έτσι τα κάνω…. Το θέμα είναι ότι ούτε το βίντεο ούτε η φωτογραφία αποθηκεύονται . το μόνο που μένει είναι να μην το αφήνει η εφαρμογή που εχω βάλει μέσα το messenger και την ανοίγω με κωδικό να κανει όλο αυτό το θέμαΈχεις ενεργοποιήσει μέσα από τις ρυθμίσεις του μεσεντζερ να αποθηκευονται φώτο και βίντεο; δεν παίζει ρόλο αν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για να κλειδώνεις το μεσεντζερ.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έχεις ενεργοποιήσει μέσα από τις ρυθμίσεις του μεσεντζερ να αποθηκευονται φώτο και βίντεο; δεν παίζει ρόλο αν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για να κλειδώνεις το μεσεντζερ.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημέρα φιλε σε ευχαριστώ, δεν ηταν ενεργοποιημένο να αποθηκευονται οι φωτο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Ισως φταίει αυτό τότε. Δοκίμασε και τον Secure Folder αντί για εφαρμογές με κωδικούς. Είναι πραγματικά άψογη υλοποίηση!Νίκο, οι εφαρμογές που"κρύβονται " στον ασφαλή φάκελο συνεχίζουν να υπάρχουν στις εφαρμογές. Τι κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εχει συζητηθει παλι μηπως εαν θελουμε ραδιοφωνο στο S8 τι λυση εχουμε?Χωρις wifi ανοιχτο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 (edited) Νίκο, οι εφαρμογές που"κρύβονται " στον ασφαλή φάκελο συνεχίζουν να υπάρχουν στις εφαρμογές. Τι κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα Τόλη. Αν πάρεις εφαρμογή από την συσκευή και την κάνεις μεταφορά στον secure folder, έχεις στην ουσία αντιγράψει την εφαρμογή σε ξεχωριστό μέρος. Εάν μετά την διαγράψεις από το τηλέφωνο, συνεχίζει να υπάρχει στον secure folder! Αν θέλεις να κατεβάσεις εφαρμογές μόνο στον secure folder, μπαίνεις στο play store μέσα από τον secure folder και οι εφαρμογές αυτές θα υπάρχουν μόνο εκεί μέσα. Edited September 7, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εχει συζητηθει παλι μηπως εαν θελουμε ραδιοφωνο στο S8 τι λυση εχουμε?Χωρις wifi ανοιχτο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκουστικά με FM Radio μονο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Ωωωω, ευχαριστώ πολύ. Το φαντάστηκα εν μέρει, αλλά φοβήθηκα να διαγράψω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχω πάρει update από τον Μάιο και ποιας χώρας λογισμικό έχω, γιατί έχω μπερδευτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχω πάρει update από τον Μάιο και ποιας χώρας λογισμικό έχω, γιατί έχω μπερδευτεί; Καλησπερα η αυτόματη περιστροφή που ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχω πάρει update από τον Μάιο και ποιας χώρας λογισμικό έχω, γιατί έχω μπερδευτεί; Γράψε το csc σου και θα σου πούμε. Σχετικά με το τηλέφωνο, πληροφορίες λογισμικού Καλησπερα η αυτόματη περιστροφή που ειναιΠάνω στην status bar υπάρχει το εικονίδιο της περιστροφής.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Γράψε το csc σου και θα σου πούμε. Σχετικά με το τηλέφωνο, πληροφορίες λογισμικού Πάνω στην status bar υπάρχει το εικονίδιο της περιστροφής.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk[/Q Edited September 9, 2018 by jimmarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το πατησα αλλα τιποτα δεν κανει καποιος ειπε να ενεργοποιησο την αυτοματη περιστροφη που ειναι ομωςανοιξε τα Quick settings, εκεί ειναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 ανοιξε τα Quick settings, εκεί ειναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την αυτοματη περιιστροφη μου ζητησαται το AUT/EUR/AUT Τωρα που παω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για την αυτοματη περιιστροφη μου ζητησαται το AUT/EUR/AUT Τωρα που παωΠουθενά. Έχω κάνει παράθεση εσένα και τον πιλότο και απαντάω και στους δύο ξεχωριστά. Δεν απευθύνεται σε εσένα το θέμα του csc. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 ανοιξε τα Quick settings, εκεί ειναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα δεν εχει τετια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή η γενικότερα οπουδήποτε εκτός από την αρχική οθόνη, όταν το τηλέφωνο το έχω "ξαπλωμενο" (στο κρεβάτι, στο τραπέζι πχ), και προσπαθώ να κατεβασω το notification panel, θέλει πολλές προσπάθειες για να κατεβει ενώ όταν έχω το τηλέφωνο στο χέρι σε περίπου κάθετη θέση κατεβαίνει με την μια. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα δεν εχει τετια επιλογηΑν σύρεις από την γραμμή καταστασης(status bar) προς τα κάτω ανοίγουν τα Quick settings. Εκεί θα το βρεις Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή η γενικότερα οπουδήποτε εκτός από την αρχική οθόνη, όταν το τηλέφωνο το έχω "ξαπλωμενο" (στο κρεβάτι, στο τραπέζι πχ), και προσπαθώ να κατεβασω το notification panel, θέλει πολλές προσπάθειες για να κατεβει ενώ όταν έχω το τηλέφωνο στο χέρι σε περίπου κάθετη θέση κατεβαίνει με την μια. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σύρεις από την γραμμή καταστασης(status bar) προς τα κάτω ανοίγουν τα Quick settings. Εκεί θα το βρεις Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπαρχη τετοια επιλογη μονο κατακορηφη και οριζ προβολη και την εχω ενεργοποιηση, τι αλλο μπορει να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Δεν υπαρχη τετοια επιλογη μονο κατακορηφη και οριζ προβολη και την εχω ενεργοποιηση, τι αλλο μπορει να ειναιΦίλε δεν έχει κατακόρυφη κι οριζόντια. Έχει μόνο κατακόρυφη που αν το πατήσεις γίνεται αυτόματη περιστροφη Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Φίλε δεν έχει κατακόρυφη κι οριζόντια. Έχει μόνο κατακόρυφη που αν το πατήσεις γίνεται αυτόματη περιστροφη Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτην την εχω πατημενη αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Κατακορυφη-Οριζόντια γίνεται όταν το κλειδώνεις ενώ είσαι αντίστοιχα σε ένα από τα 2 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Κατακορυφη-Οριζόντια γίνεται όταν το κλειδώνεις ενώ είσαι αντίστοιχα σε ένα από τα 2 Κατακορυφη προβολη ειναι γραμενο φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts