kekropas Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 1) Μπαταρία στα ίδια επίπεδα είναι, γύρω στις 3:30 ώρες SOT ,για τη δική μου χρήση 2)Σε χαμηλό φως οι φωτογραφίες του s8 είναι πολύ καλύτερες.. ειδικά τα πρόσωπα στο p10 ήταν πάντα θολά. 3) Ναι οκ.. αλλά το sar του p10 στο κεφάλι είναι επίσης στα ύψη και του s8 πολύ χαμηλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σίγουρα παίζει ρόλο το χαμηλό Sar που έχει το s8 όλα πρέπει να τα υπολογίζουμε σήμερα.. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ευχαριστώ παιδιά , όντως αυτό έφταιγε , πήρα καινούργια κάρτα και μάλλον έχει χαμηλές ταχύτητες (κάπου έπρεπε να θυσίασω για να βγει φθηνότερα ;ρ) Format πως ; Πάντως με το να αλλάζω σε χώρο αποθήκευσης το κινητό δούλεψε format ΣΤΗΝ κάρτα SD με το file explorer που η samsung προεγκατεστημένο στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkritis Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλσπερα.Κατοχος s8 εδω. Εχω 2 βασικα προβληματα. Πρωτον δεν δουλεύει η φορτιση μεσω καλωδιου φορτισης απο πριζα. Αντιθετως αν το συνδεσω στον υπολογιστή φορτιζει κανονικα. Εννοειται ότι μαζι με αυτο εχει χαλασει και η γρηγορη φορτιση. Οποτε εχω αναγκαστει να το φορτιζω με ασυρματο φορτιστή. Το εχω δοκιμασει και με αλλους φορτιστες και τιποτα. Το δευτερο προβλημα ειναι οτι το έβρεξα σε γλυκο νερο και 3 μερες τώρα μου εμφανίζει την ένδειξη της υγρασίας στη θυρα usb. Εντωμεταξύ δεν μπορώ να το συνδέσω στον υπολογιστή λογω της υγρασιας οποτε δεν μπορω να το αδειάσω για να το στειλω στο service. Καμια γνωμη? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Δοκίμασες με άλλο ΚΑΛΏΔΙΟ; Γιατί 99% αυτό φταίει και δε φορτίζει Για υγρασία δοκίμασε πιστολάκι από απόσταση μη το λιώσεις ή καμιά μέρα στο ρύζι καλύτερα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλυτερες ειναι οι μαλακες θηκες σιλικονης η οι σκληρες γι'αυτο το τηλεφωνο?Το ρωταω γιατι ειναι ευθραυστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) [/color]Α,ετσι φιλε.Απο μπαταρια δεν ειναι καλυτερο το p10? ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε χαμηλο φωτισμο δηλαδη το s8 βγαζει λιγοτερο θορυβο?Ποιο ειναι πιο βολικο για κρατημα με το ενα χερι? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει υψηλο σαρ ρε φιλε το s8 στο σωμα.Δεν το λες και λιγο.Δεν γνωρίζω σε ποιον απάντησες με το μήνυμά σου, όμως το νούμερο 3 το βρίσκω λίγο άκυρο. Υψηλό sar το s8? Δε νομίζω.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 5, 2018 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkritis Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Δοκίμασες με άλλο ΚΑΛΏΔΙΟ; Γιατί 99% αυτό φταίει και δε φορτίζει Για υγρασία δοκίμασε πιστολάκι από απόσταση μη το λιώσεις ή καμιά μέρα στο ρύζι καλύτερα Ναι εχω δοκιμασει και αλλα καλωδια αλλα τιποτα. οπως ανεφερα με το δικο μου καλωδικο συνδεμένο στον υπολογιστή φορτίζει κανονικά. Επίσης πιστολακι δοκιμασα. Τωρα θα δοκιμασω και ρυζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να το συνδέσεις στο pc και πιθανώς να κάνεις ζημιά εφόσον σου βγάζει για υγρασία και ιστορίες. Backup με το Samsung cloud και το στέλνεις στο service. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Είναι δυνατόν να ανοίγει τις ειδοποιήσεις σε 10 δεύτερα; αυτό που κάνει κινητό των πενήντα ευρώ δεν μπορεί των πεντακοσίων, υπάρχει σε όλους θέμα ή είναι μεμονωμένες περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Είναι δυνατόν να ανοίγει τις ειδοποιήσεις σε 10 δεύτερα; αυτό που κάνει κινητό των πενήντα ευρώ δεν μπορεί των πεντακοσίων, υπάρχει σε όλους θέμα ή είναι μεμονωμένες περιπτώσεις; Κι'εγω ειχα το προβλημα αυτο και το ειχα αναφερει.ομως απο χθες που εκανα το τελευταιο update το προβλημα λυθηκε και το κινητο δουλευει αριστα. Ειδικα σε scrolling και σε πολυεργασιες το κινητο παει σφαιρα. Την μπαταρια την βλεπω σε καλυτερα επιπεδα ειδικα σε θεμα αναμονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ποιο update έκανες φίλε; εμένα έβγαλε ένα ασφαλείας Απριλίου, σε αυτό αναφέρεσαι; το θέμα είναι να μην χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, βαριέμαι πολύ το στήσιμο από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ποιο update; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ποιο update έκανες φίλε; εμένα έβγαλε ένα ασφαλείας Απριλίου, σε αυτό αναφέρεσαι; το θέμα είναι να μην χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, βαριέμαι πολύ το στήσιμο από την αρχή Ποιο update; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκανα ενα 497 mb --->>{ εκδοση G950FXXU1CRD7/G9050FODX1CRD9/G9050FXXU1CRD1 Σε κινητο ελληνικο απο κοσμοτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το ειχα αυτο το θεμα με την καθυστερηση απο τις ειδοποιησεις αλλα μονο με το viber.Εφτιαξε με το τελευταιο update και σε μενα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Οκ, ευχαριστώ, περιμένουμε να έρθει και σε μας το update και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπερα κι απο μενσ! Οταν στην φωτογραφικη μηχανη επιλεξουμε την αργη κινηση ειναι λογικο να τρεμοπαιζει η εικονα,οταν υπαρχει κοντα καποια λαμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Δεν νομίζω. Όταν υπάρχει φωτισμός από λάμπα τρεμοπαιζει. Σε φυσικό φως θα έπρεπε να παίζει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkritis Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Φίλε μου προφανως και δεν το συνδέω σε καλωδίο αφου εκτος οτι δεν φορτιζει μου βγαζει και την υγρασια. Το εχω δοκιμασει στον υπολογιστή πριν εμφανιστει το θεμα με την υγρασια. Παντως ετσι κιαλλιως χρησιμοποιώ ασύρματο πλεον. Μπακ απ απο σαμσουνγκ κλαουντ δεν εχω ξανακανει η αλήθεια είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να το συνδέσεις στο pc και πιθανώς να κάνεις ζημιά εφόσον σου βγάζει για υγρασία και ιστορίες. Backup με το Samsung cloud και το στέλνεις στο service. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Φίλε μου προφανως και δεν το συνδέω σε καλωδίο αφου εκτος οτι δεν φορτιζει μου βγαζει και την υγρασια. Το εχω δοκιμασει στον υπολογιστή πριν εμφανιστει το θεμα με την υγρασια. Παντως ετσι κιαλλιως χρησιμοποιώ ασύρματο πλεον. Μπακ απ απο σαμσουνγκ κλαουντ δεν εχω ξανακανει η αλήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Δεν νομίζω. Όταν υπάρχει φωτισμός από λάμπα τρεμοπαιζει. Σε φυσικό φως θα έπρεπε να παίζει σωστά Ναι αυτο μου κανει. Σε φωτισμο απο λαμπα τρεμοπαιζει.Σε φυσικο φως παιζει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Φυσιολογικό είναι τότε. Σε λεντ λαμπες πχ δε θα το κάνει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά συγνώμη που ενοχλώ για να μην διαβάζω όλα τα προηγούμενα είμαι πρώην κάτοχος του s7 edge παρατηρώ με ακουστικά ότι παίζει πιο σιγα είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Φυσιολογικό είναι τότε. Σε λεντ λαμπες πχ δε θα το κάνει Αντιθετα νομιζω πως σε λαμπες λεντ το κανει περισσοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Προσωπικά δεν έχω στις λεντ, για αυτό το ανέφερα. Ίσως εξαρτάται τη λάμπα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 καλησπέρα σας. ενδιαφέρομαι για το s8 dual . εισάγεται από την ελληνική αντιπροσωπία? στα public kotsovolo ktl δεν το βρισκω Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts