vasilimertzani Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Όταν λες τα 2?απλό και plus? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Τι μου προτεινετε? Να παρω το s8 μεταχειρισμενο με 250 ευρω επιπλεον η το s8 καινουργιο με 300 ευρω επιπλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Για 50 ευρω διαφορα εννοειται το καινουργιο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Και τα 50 δεν τα λες και λιγα βεβαια.Εσεις ποιο χρωμα λετε του παει καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αξιζει να δωσεις 50 παραπανω για να χεις full τα 2 χρονια εγγυηση και καινουργια συσκευη με καινουργια μπαταρια. Θεμα γουστου ειναι το χρωμα. Εγω εχω το μαυρο. Αν διαλεγα τωρα ισως επαιρνα το blue coral η το orchid gray. Δεδομενο οτι θα μπει σε θηκη μικρη σημασια εχει. Εχω τα 2 αυτα χρωματα στις θηκες thin fit της Spigen και ειναι το ιδιο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Το μαυρο ειναι ενιαιο μπρος πισω και δειχνει πιο ωραιο μου φαινεται.Απ'την αλλη τα αλλα χρωματα δειχνουν πιο ωραια στην πισω οψη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Το μαύρο είναι κ@υλα για μενα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Μαύρο και για μενα το καλυτερο χρωμα, αυτο πηρα και φαινεται πολυ premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Είχα απλό s8 midnight black ,Τ ίδιο επέλεξα κι όταν έκανα την μετάβαση σε s8 plus, πανέμορφη χορταστική οθόνη κι όλο σε μαυρο απλά μαγευτικό για τα γούστα μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 εγω παιδια πετυχα το κινητο σε καταστημα της samsung στην Γαλλια.σε κοκκινο χρωμα.οχι εντονο...αλλα καπως προς το μπορντο.ητανε πολυ ωραιο το χρωμα.το ζηλεψα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Παιδια σε οσους κατα λαθος εχει πεσει κατω,εχει σπασει?Ρωταω γιατι φαινεται ευθραυστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ανάλογα σε ποιο σημείο θα χτυπήσει όταν πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλή θήκη και προστασία οθόνης παντα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Μιλάμε για γυαλί, οπότε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εμένα το plus μου έπεσε 3 φορές και όλες από μισό-ενα μετρό. Πάντα χτυπούσε στο κάτω μέρος του σασί και δεν έχει σπάσει τίποτα ακόμα (δεν έχω θήκες και ιστορίες, αλλά έχω ασφάλεια). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ενώ ακούω σε πολλούς για ωραία μετάβαση σε oreo εμένα είναι όλο κολλήματα και lag το s8. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσω το secure folder σέρνονται όλα. Και μιλάω για απλή χρήση χωρίς παιχνίδι. Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Μιλάμε για γυαλί, οπότε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εμένα το plus μου έπεσε 3 φορές και όλες από μισό-ενα μετρό. Πάντα χτυπούσε στο κάτω μέρος του σασί και δεν έχει σπάσει τίποτα ακόμα (δεν έχω θήκες και ιστορίες, αλλά έχω ασφάλεια). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Τυχερός ήσουν Πάλι καλά αφού δεν σου έσπασε αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιου είδους δοκιμές... Χαχαχα Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ενώ ακούω σε πολλούς για ωραία μετάβαση σε oreo εμένα είναι όλο κολλήματα και lag το s8. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσω το secure folder σέρνονται όλα. Και μιλάω για απλή χρήση χωρίς παιχνίδι.Αν κρίνω από το avatar σου, έχεις, ή είχες το oneplus 5t. Λογικό να σου φαίνεται ότι λαγκάρει το s8. Χαχα. Βέβαια, θα σου προτείνω hard reset, όμως η Samsung έτσι κι αλλιώς είναι πολύυυυ πίσω στο λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου τα εξης Samsung κινητα: A5 2016, S6 Edge, S7, S7 Edge και τωρα το S8. Lag δεν ειδα ... πουθενα. Δεν ξερω, ισως φταιει οτι ξεφορτωνομαι τη σαβουρα και δεν φορτωνω πολυ τα κινητα.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου τα εξης Samsung κινητα: A5 2016, S6 Edge, S7, S7 Edge και τωρα το S8. Lag δεν ειδα ... πουθενα. Δεν ξερω, ισως φταιει οτι ξεφορτωνομαι τη σαβουρα και δεν φορτωνω πολυ τα κινητα.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +10000 από S3 Lte, Note 4 και τώρα S8 πάντα φορτωμένα με games και εφαρμογές, mail κ.ο.κ ποτέ δεν μου κόλλησαν. Μπορεί να είναι και το UI, εγώ με Nova δεν έχω καταλάβει τπτ (αν έχει σημασία δηλ) Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Και εγώ με απαλλαγμένη σαβούρα είμαι και με nova launcher κτλ, όμως και πάλι, δεν είναι αλαγκάριστο. Λογικά δεν καταλαβαίνετε αυτό που λέω, γιατί δεν έχετε χρησιμοποιήσει oneplus. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Και εγώ με απαλλαγμένη σαβούρα είμαι και με nova launcher κτλ, όμως και πάλι, δεν είναι αλαγκάριστο. Λογικά δεν καταλαβαίνετε αυτό που λέω, γιατί δεν έχετε χρησιμοποιήσει oneplus. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και δεν πρόκειται να πάρουμε oneplus. Θέλουεμ κινητό που να τα έχει ολα οχι pure Android...! Καλημέρα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Και δεν πρόκειται να πάρουμε oneplus. Θέλουεμ κινητό που να τα έχει ολα οχι pure Android...! Καλημέρα σας Συμφωνώ με τον Thanos1989. Αν αρχίσουμε τις συγκρίσεις λειτουργικών εδώ μέσα να πιάσουμε το ios ή ακόμα καλύτερα και πιο σχετικά το tizen..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Και εγω δεν θελω pure android με τιποτα !! Το ui της samsung εχει πολλα καλα με ολα τα συν και τα πλην που εχει.. Μου λειπουν καποιες ευκολιες και εξτρα κολπα που ειχε το miui χωρις ρουτ φυσικα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... ;) ;) Αν βελτιωσουν και την αυτονομια κι αλλο δεν θα εχουμε λογο για αλλαγη ...!!! Edited April 30, 2018 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ποιος μίλησε για αλλαγή κινητών? Απλώς ανέφερα πως το λειτουργικό της Samsung είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts