Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες τα 2?απλό και plus?
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Τι μου προτεινετε? Να παρω το s8 μεταχειρισμενο με 250 ευρω επιπλεον η το s8 καινουργιο με 300 ευρω επιπλεον?

Για 50 ευρω διαφορα εννοειται το καινουργιο...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αξιζει να δωσεις 50 παραπανω για να χεις full τα 2 χρονια εγγυηση και καινουργια συσκευη με καινουργια μπαταρια. Θεμα γουστου ειναι το χρωμα. Εγω εχω το μαυρο. Αν διαλεγα τωρα ισως επαιρνα το blue coral η το orchid gray. Δεδομενο οτι θα μπει σε θηκη μικρη σημασια εχει. Εχω τα 2 αυτα χρωματα στις θηκες thin fit της Spigen και ειναι το ιδιο...

Το μαυρο ειναι ενιαιο μπρος πισω και δειχνει πιο ωραιο μου φαινεται.Απ'την αλλη τα αλλα χρωματα δειχνουν πιο ωραια στην πισω οψη του κινητου.

Το μαύρο είναι κ@υλα για μενα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Είχα απλό s8 midnight black ,Τ ίδιο επέλεξα κι όταν έκανα την μετάβαση σε s8 plus, πανέμορφη χορταστική οθόνη κι όλο σε μαυρο απλά μαγευτικό για τα γούστα μου.
Konakis.

εγω παιδια πετυχα το κινητο σε καταστημα της samsung στην Γαλλια.σε κοκκινο χρωμα.οχι εντονο...αλλα καπως προς το μπορντο.ητανε πολυ ωραιο το χρωμα.το ζηλεψα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή θήκη και προστασία οθόνης παντα

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Μιλάμε για γυαλί, οπότε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Εμένα το plus μου έπεσε 3 φορές και όλες από μισό-ενα μετρό. Πάντα χτυπούσε στο κάτω μέρος του σασί και δεν έχει σπάσει τίποτα ακόμα (δεν έχω θήκες και ιστορίες, αλλά έχω ασφάλεια).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ενώ ακούω σε πολλούς για ωραία μετάβαση σε oreo εμένα είναι όλο κολλήματα και lag το s8. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσω το secure folder σέρνονται όλα. Και μιλάω για απλή χρήση χωρίς παιχνίδι.

Μιλάμε για γυαλί, οπότε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Εμένα το plus μου έπεσε 3 φορές και όλες από μισό-ενα μετρό. Πάντα χτυπούσε στο κάτω μέρος του σασί και δεν έχει σπάσει τίποτα ακόμα (δεν έχω θήκες και ιστορίες, αλλά έχω ασφάλεια).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Τυχερός ήσουν Πάλι καλά αφού δεν σου έσπασε αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιου είδους δοκιμές... Χαχαχα

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ενώ ακούω σε πολλούς για ωραία μετάβαση σε oreo εμένα είναι όλο κολλήματα και lag το s8. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσω το secure folder σέρνονται όλα. Και μιλάω για απλή χρήση χωρίς παιχνίδι.
Αν κρίνω από το avatar σου, έχεις, ή είχες το oneplus 5t. Λογικό να σου φαίνεται ότι λαγκάρει το s8. Χαχα. Βέβαια, θα σου προτείνω hard reset, όμως η Samsung έτσι κι αλλιώς είναι πολύυυυ πίσω στο λειτουργικό.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου τα εξης Samsung κινητα: A5 2016, S6 Edge, S7, S7 Edge και τωρα το S8. Lag δεν ειδα ... πουθενα. Δεν ξερω, ισως φταιει οτι ξεφορτωνομαι τη σαβουρα και δεν φορτωνω πολυ τα κινητα..

Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου τα εξης Samsung κινητα: A5 2016, S6 Edge, S7, S7 Edge και τωρα το S8. Lag δεν ειδα ... πουθενα. Δεν ξερω, ισως φταιει οτι ξεφορτωνομαι τη σαβουρα και δεν φορτωνω πολυ τα κινητα..

+10000

από S3 Lte, Note 4 και τώρα S8 πάντα φορτωμένα με games και εφαρμογές, mail κ.ο.κ ποτέ δεν μου κόλλησαν. Μπορεί να είναι και το UI, εγώ με Nova δεν έχω καταλάβει τπτ (αν έχει σημασία δηλ)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Και εγώ με απαλλαγμένη σαβούρα είμαι και με nova launcher κτλ, όμως και πάλι, δεν είναι αλαγκάριστο. Λογικά δεν καταλαβαίνετε αυτό που λέω, γιατί δεν έχετε χρησιμοποιήσει oneplus.

Και εγώ με απαλλαγμένη σαβούρα είμαι και με nova launcher κτλ, όμως και πάλι, δεν είναι αλαγκάριστο. Λογικά δεν καταλαβαίνετε αυτό που λέω, γιατί δεν έχετε χρησιμοποιήσει oneplus.

Και δεν πρόκειται να πάρουμε oneplus.

Θέλουεμ κινητό που να τα έχει ολα οχι pure Android...!

Καλημέρα σας

Και δεν πρόκειται να πάρουμε oneplus.

Θέλουεμ κινητό που να τα έχει ολα οχι pure Android...!

Καλημέρα σας

Συμφωνώ με τον Thanos1989. Αν αρχίσουμε τις συγκρίσεις λειτουργικών εδώ μέσα να πιάσουμε το ios ή ακόμα καλύτερα και πιο σχετικά το tizen..... :D

Και εγω δεν θελω pure android με τιποτα !! Το ui της samsung εχει πολλα καλα με ολα τα συν και τα πλην που εχει.. Μου λειπουν καποιες ευκολιες και εξτρα κολπα που ειχε το miui χωρις ρουτ φυσικα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... ;) ;) Αν βελτιωσουν και την αυτονομια κι αλλο δεν θα εχουμε λογο για αλλαγη ...!!! Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ποιος μίλησε για αλλαγή κινητών? Απλώς ανέφερα πως το λειτουργικό της Samsung είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)