Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην μπροστινή κάμερα δεν έχουμε portrait mode??

Αν μιλάς για το s8... Έχει μπροστά και πίσω επιλεκτική εστίαση... Portrait mode δεν έχει παρά μόνο αν βάλεις το mode gcam από την πρώτη σελίδα το βρίσκεις στους διαξιφισμους συγκρίσεις καμερών...

Αν λες για το s9 plus το έχει σαν εστίαση σε πραγματικό χρόνο κ κάνει portrait mode

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι απλά στη μπροστινή με ενδιέφερε να θολώνει το background.. Στη πίσω δεν έχουμε το mode αλλά το κάνει.

Αυτό σου γράφω βάλε επιλεκτική εστίαση κ θα το κάνει κ με την μπροστινή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Bρε παιδια ποιο portrait mode για το s8 ειναι καλο; Βλεπω πολλα apk μεσω youtube και εχασα τη μπαλα... Mπορει καποιος απο σας που το εχετε να δωσετε ενα link;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Αν μιλάς για το s8... Έχει μπροστά και πίσω επιλεκτική εστίαση... Portrait mode δεν έχει παρά μόνο αν βάλεις το mode gcam από την πρώτη σελίδα το βρίσκεις στους διαξιφισμους συγκρίσεις καμερών...

Αν λες για το s9 plus το έχει σαν εστίαση σε πραγματικό χρόνο κ κάνει portrait mode

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό σου γράφω βάλε επιλεκτική εστίαση κ θα το κάνει κ με την μπροστινή

Έχω το gcam αλλά κλείνει όταν βγάζω με portrait φώτο.. Κανονικά δουλεύει

Έχω το gcam αλλά κλείνει όταν βγάζω με portrait φώτο.. Κανονικά δουλεύει

Κατέβασε αυτό που είναι για το s7 edge με τον exynos το gcam εμένα δούλευε οκ κ έκανε σούπερ θόλωμα λες κ είχα δύο κάμερες

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Bρε παιδια ποιο portrait mode για το s8 ειναι καλο; Βλεπω πολλα apk μεσω youtube και εχασα τη μπαλα... Mπορει καποιος απο σας που το εχετε να δωσετε ενα link;

Καμία σχέση με την επιλεκτική εστίαση σαν θόλωμα στο background. Βάλε το portrait mode της gcam με τις ρυθμίσεις που περιγράφονται στο πρώτο ποστ από εδώ...

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/google-camera-app-portrait-mode-rear-t3732762

Edited by xalaros

Και εμενα πριν απο λιγο μου ηρθε νη νεα αναβαθμιση ... !!! Αααχχχ μακαρι να φτιαξει η αυτονομια και να ειναι σε καλυτερα νουμερα !! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Σε Cosmote δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση.

Άσχετο τώρα...Με wifi calling υπάρχει τρόπος για ηχογράφηση κλήσης ή είναι τεχνικά αδύνατο;

Κατέβασε αυτό που είναι για το s7 edge με τον exynos το gcam εμένα δούλευε οκ κ έκανε σούπερ θόλωμα λες κ είχα δύο κάμερες

Ποιο λινκ ειναι φιλε μου;

Καμία σχέση με την επιλεκτική εστίαση σαν θόλωμα στο background. Βάλε το portrait mode της gcam με τις ρυθμίσεις που περιγράφονται στο πρώτο ποστ από εδώ...

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/google-camera-app-portrait-mode-rear-t3732762

Ξέρουμε πως κάνουμε να αποθηκεύεται η φωτογραφία η selfie όπως είναι σαν καθρέπτης και όχι ανάποδα; στη μαμά κάμερα υπάρχει η επιλογή στην gcam δε τη βλέπω.

Δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να με ανησυχει αυτο. Στην 1η φορτιση η μπαταρια ηταν 2910 μετα απο 17 κυκλους (20 με 80% οι περισσοτεροι) εχει πεσει 100....67f053e0b27ded05c12b5ae5ae0ccd9f.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να με ανησυχει αυτο. Στην 1η φορτιση η μπαταρια ηταν 2910 μετα απο 17 κυκλους (20 με 80% οι περισσοτεροι) εχει πεσει 100....67f053e0b27ded05c12b5ae5ae0ccd9f.jpg

Μη το λαμβάνεις στα σοβαρά σε όλους δείχνει ότι ναναι..

S10+ <3

Και εγω αυτο υποθετω. Εβαλα και το accubattery και δειχνει 2870. Ουτε αυτο λογικα ισχυει.

Μη το λαμβάνεις στα σοβαρά σε όλους δείχνει ότι ναναι..

εμενα πχ. δεν εμφανίζει καν το discharge cycle (λέει 0)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Αρχισανε τα οργανα. Τωρα τελευταις χανω 1.5 % με κλειστη οθονη. Always on δεν εχω. Ακομα και τη νυχτα σε λειτουργια πτησης χανω 15%. Με clear cache φτιαχνει λιγο και μετα επανερχεται...

Τελικα εστρωσε με factory reset. Δεν ειχα κανει οταν ηρθε η oreo.Αλλαξε και το csc απο Βρετανικο σε Ελληνικο. Αλλα ακομα ειναι σε CRB7. Δεν εχει ερθει το CRC7.

Edited by GMF80

καλησπέρα με φρέσκο Ota update d3d4c8c7e66ae6c08effd7e054f990de.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Απλό s8 έτσι;
ε ναι φαίνεται η έκδοση :)

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

1η αποφορτιση μετα το factory reset με Oreo: 5 ωρες οθονης απο 95% σε 20%. Πριν το reset εβγαζα 4μιση ωρες απο 100 σε 20&... Χωρις εξοικονομιση ενεργειας.

Να σας ρωτησω παιδια: εγω πριν 1 μηνα αγορασα το s8 μεταχειρισμενο. Ειχε πανω την Oreo. Βεβαια το παληκαρι μου το εδωσε καθαρο... Λετε να κανω και εγω ενα factory reset για την μπαταρία; Η δε χρειαζεται στη περιπτωση μου;

Απο τη στιγμη που ηδη εχει γινει δεν εχει νοημα.

Επιβεβαιώνω κι εγώ σε Ελληνικό Vodafone s8 plus μεγάλο update 418 Mb περίπου με επίπεδο ασφαλείας Μαρτίου βελτιώσεις κλπ.
Konakis.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222879752378

Δείτε αυτό το car charger. Το έχω εδώ και λίγες μέρες και πήρα και 2ο για καβάτζα. Φοβερά ποιοτικό και φορτίζει γρήγορα. Fast charge κανονικά όπως στο σπίτι. Και όχι μόνο το δικό μας φυσικά, όλα όσα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση με QC 2-3 ΚΛΠ...

Edited by DjTony

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222879752378

Δείτε αυτό το car charger. Το έχω εδώ και λίγες μέρες και πήρα και 2ο για καβάτζα. Φοβερά ποιοτικό και φορτίζει γρήγορα. Fast charge κανονικά όπως στο σπίτι. Και όχι μόνο το δικό μας φυσικά, όλα όσα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση με QC 2-3 ΚΛΠ...

Αυτό κάνει για το S8 μιας και στην περιγραφή αναφέρει S8 plus;

Θα κάνει και για το Huawei Honor 8;

Έχει καλή εφαρμογή κι αν κάνει αποσυνδέσεις.

Η μπαταρία δεν θα έχει θέμα αν φορτίζει από τον αναπτήρα αυτοκινήτου μιας κι απ΄ότι λέγεται δεν συνιστάται;

Σε πόσες μέρες σου ήρθε;

Edited by xalaros

Kαλημερα. Πως αλλαζει ο ηχος ειδοποιησεων του facebook με αλλον δικο μας;

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)