tresor_jim Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Στην μπροστινή κάμερα δεν έχουμε portrait mode?? Αν μιλάς για το s8... Έχει μπροστά και πίσω επιλεκτική εστίαση... Portrait mode δεν έχει παρά μόνο αν βάλεις το mode gcam από την πρώτη σελίδα το βρίσκεις στους διαξιφισμους συγκρίσεις καμερών... Αν λες για το s9 plus το έχει σαν εστίαση σε πραγματικό χρόνο κ κάνει portrait mode ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι απλά στη μπροστινή με ενδιέφερε να θολώνει το background.. Στη πίσω δεν έχουμε το mode αλλά το κάνει. Αυτό σου γράφω βάλε επιλεκτική εστίαση κ θα το κάνει κ με την μπροστινή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Bρε παιδια ποιο portrait mode για το s8 ειναι καλο; Βλεπω πολλα apk μεσω youtube και εχασα τη μπαλα... Mπορει καποιος απο σας που το εχετε να δωσετε ενα link; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αν μιλάς για το s8... Έχει μπροστά και πίσω επιλεκτική εστίαση... Portrait mode δεν έχει παρά μόνο αν βάλεις το mode gcam από την πρώτη σελίδα το βρίσκεις στους διαξιφισμους συγκρίσεις καμερών... Αν λες για το s9 plus το έχει σαν εστίαση σε πραγματικό χρόνο κ κάνει portrait mode ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό σου γράφω βάλε επιλεκτική εστίαση κ θα το κάνει κ με την μπροστινή Έχω το gcam αλλά κλείνει όταν βγάζω με portrait φώτο.. Κανονικά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Έχω το gcam αλλά κλείνει όταν βγάζω με portrait φώτο.. Κανονικά δουλεύει Κατέβασε αυτό που είναι για το s7 edge με τον exynos το gcam εμένα δούλευε οκ κ έκανε σούπερ θόλωμα λες κ είχα δύο κάμερες Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Αν μιλάς για το s8... Έχει μπροστά και πίσω επιλεκτική εστίαση... Portrait mode δεν έχει παρά μόνο αν βάλεις το mode gcam από την πρώτη σελίδα το βρίσκεις στους διαξιφισμους συγκρίσεις καμερών... Bρε παιδια ποιο portrait mode για το s8 ειναι καλο; Βλεπω πολλα apk μεσω youtube και εχασα τη μπαλα... Mπορει καποιος απο σας που το εχετε να δωσετε ενα link; Καμία σχέση με την επιλεκτική εστίαση σαν θόλωμα στο background. Βάλε το portrait mode της gcam με τις ρυθμίσεις που περιγράφονται στο πρώτο ποστ από εδώ... https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/google-camera-app-portrait-mode-rear-t3732762 Edited April 3, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Και εμενα πριν απο λιγο μου ηρθε νη νεα αναβαθμιση ... !!! Αααχχχ μακαρι να φτιαξει η αυτονομια και να ειναι σε καλυτερα νουμερα !! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Σε Cosmote δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση. Άσχετο τώρα...Με wifi calling υπάρχει τρόπος για ηχογράφηση κλήσης ή είναι τεχνικά αδύνατο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Κατέβασε αυτό που είναι για το s7 edge με τον exynos το gcam εμένα δούλευε οκ κ έκανε σούπερ θόλωμα λες κ είχα δύο κάμερες Ποιο λινκ ειναι φιλε μου; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καμία σχέση με την επιλεκτική εστίαση σαν θόλωμα στο background. Βάλε το portrait mode της gcam με τις ρυθμίσεις που περιγράφονται στο πρώτο ποστ από εδώ... https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/google-camera-app-portrait-mode-rear-t3732762 Ξέρουμε πως κάνουμε να αποθηκεύεται η φωτογραφία η selfie όπως είναι σαν καθρέπτης και όχι ανάποδα; στη μαμά κάμερα υπάρχει η επιλογή στην gcam δε τη βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να με ανησυχει αυτο. Στην 1η φορτιση η μπαταρια ηταν 2910 μετα απο 17 κυκλους (20 με 80% οι περισσοτεροι) εχει πεσει 100.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να με ανησυχει αυτο. Στην 1η φορτιση η μπαταρια ηταν 2910 μετα απο 17 κυκλους (20 με 80% οι περισσοτεροι) εχει πεσει 100.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη το λαμβάνεις στα σοβαρά σε όλους δείχνει ότι ναναι.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Και εγω αυτο υποθετω. Εβαλα και το accubattery και δειχνει 2870. Ουτε αυτο λογικα ισχυει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Μη το λαμβάνεις στα σοβαρά σε όλους δείχνει ότι ναναι.. εμενα πχ. δεν εμφανίζει καν το discharge cycle (λέει 0) Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Αρχισανε τα οργανα. Τωρα τελευταις χανω 1.5 % με κλειστη οθονη. Always on δεν εχω. Ακομα και τη νυχτα σε λειτουργια πτησης χανω 15%. Με clear cache φτιαχνει λιγο και μετα επανερχεται... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικα εστρωσε με factory reset. Δεν ειχα κανει οταν ηρθε η oreo.Αλλαξε και το csc απο Βρετανικο σε Ελληνικο. Αλλα ακομα ειναι σε CRB7. Δεν εχει ερθει το CRC7. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 4, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 καλησπέρα με φρέσκο Ota update Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Απλό s8 έτσι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Απλό s8 έτσι;ε ναι φαίνεται η έκδοση :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 το wifi calling εμενα δεν μου το βγαζει, ενω εκανα αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 1η αποφορτιση μετα το factory reset με Oreo: 5 ωρες οθονης απο 95% σε 20%. Πριν το reset εβγαζα 4μιση ωρες απο 100 σε 20&... Χωρις εξοικονομιση ενεργειας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Να σας ρωτησω παιδια: εγω πριν 1 μηνα αγορασα το s8 μεταχειρισμενο. Ειχε πανω την Oreo. Βεβαια το παληκαρι μου το εδωσε καθαρο... Λετε να κανω και εγω ενα factory reset για την μπαταρία; Η δε χρειαζεται στη περιπτωση μου; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Απο τη στιγμη που ηδη εχει γινει δεν εχει νοημα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ σε Ελληνικό Vodafone s8 plus μεγάλο update 418 Mb περίπου με επίπεδο ασφαλείας Μαρτίου βελτιώσεις κλπ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222879752378 Δείτε αυτό το car charger. Το έχω εδώ και λίγες μέρες και πήρα και 2ο για καβάτζα. Φοβερά ποιοτικό και φορτίζει γρήγορα. Fast charge κανονικά όπως στο σπίτι. Και όχι μόνο το δικό μας φυσικά, όλα όσα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση με QC 2-3 ΚΛΠ... Edited April 4, 2018 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222879752378 Δείτε αυτό το car charger. Το έχω εδώ και λίγες μέρες και πήρα και 2ο για καβάτζα. Φοβερά ποιοτικό και φορτίζει γρήγορα. Fast charge κανονικά όπως στο σπίτι. Και όχι μόνο το δικό μας φυσικά, όλα όσα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση με QC 2-3 ΚΛΠ... Αυτό κάνει για το S8 μιας και στην περιγραφή αναφέρει S8 plus; Θα κάνει και για το Huawei Honor 8; Έχει καλή εφαρμογή κι αν κάνει αποσυνδέσεις. Η μπαταρία δεν θα έχει θέμα αν φορτίζει από τον αναπτήρα αυτοκινήτου μιας κι απ΄ότι λέγεται δεν συνιστάται; Σε πόσες μέρες σου ήρθε; Edited April 5, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Kαλημερα. Πως αλλαζει ο ηχος ειδοποιησεων του facebook με αλλον δικο μας; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts