Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μια ισώς χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. Που είναι ο φάκελος samsung που αναφέρουν οι οδηγίες χρήσης και η δημιουργία email account, γιατί δεν βρίσκω πουθενά τη δυνατότητα για να περάσω λογαριασμό email.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καλησπέρα. Μια ισώς χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. Που είναι ο φάκελος samsung που αναφέρουν οι οδηγίες χρήσης και η δημιουργία email account, γιατί δεν βρίσκω πουθενά τη δυνατότητα για να περάσω λογαριασμό email.

Αναγκαστικά σχεδόν περνάς Gmail όταν στήνεις την συσκευή στην αρχή, φάκελο δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά η στο Gmail app βάζεις τα υπόλοιπα σου mail η στο mail app που είναι της Samsung η κατεβάζεις κάποιο άλλο νομίζω άμα έχεις διαφορά email της Samsung είναι καλύτερο

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μια ερώτηση σχετικά με τις επαφές: έχω περάσει τις επαφές μου από το gmail στο τηλ. Όταν προσθέτω μία νέα επαφή την περνά στο τηλέφωνο, δίχως όμως να την εμφανίζει και στις επαφές του gmail. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό;

Πώς εξασφαλίζω ότι οι επαφές μου έχουν γίνει backup και στο gmail;

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Μια ερώτηση σχετικά με τις επαφές: έχω περάσει τις επαφές μου από το gmail στο τηλ. Όταν προσθέτω μία νέα επαφή την περνά στο τηλέφωνο, δίχως όμως να την εμφανίζει και στις επαφές του gmail. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό;

Πώς εξασφαλίζω ότι οι επαφές μου έχουν γίνει backup και στο gmail;

Όταν φτιάχνεις μια καινούρια επαφή, πρέπει να έχει ένα πεδίο, από το οποίο οριζεις, αν αυτή θα είναι στο gmail ή στο τηλέφωνο. Να επιλέγεις το gmail.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όταν φτιάχνεις μια καινούρια επαφή, πρέπει να έχει ένα πεδίο, από το οποίο οριζεις, αν αυτή θα είναι στο gmail ή στο τηλέφωνο. Να επιλέγεις το gmail.

Ευχαριστώ πολύ το βρήκα (παιδευόμουν τόση ώρα μόνος μου...)

Γίνεται όμως να είναι default προεπιλογή το gmail και όχι το Τηλέφωνο, για να μη χρειάζεται να το αλλάζω κάθε φορά;

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Εννοείς ότι το κατεβάζω από play store ? Αυτό για το φάκελο samsung το αναφέρει το manual του κινητού, εκεί που λέει πως εγκαθίστανται τα email.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αναγκαστικά σχεδόν περνάς Gmail όταν στήνεις την συσκευή στην αρχή, φάκελο δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά η στο Gmail app βάζεις τα υπόλοιπα σου mail η στο mail app που είναι της Samsung η κατεβάζεις κάποιο άλλο νομίζω άμα έχεις διαφορά email της Samsung είναι καλύτερο

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά έχει έρθει σε όλους σας το update?Γιατί εμένα ακομα( ελληνικό από cosmote)

Και στο δικό μου (ελληνικό από cosmote) δεν έχει έρθει ακόμα..

Εγώ πάντως πέρασα την unbranded ελληνική EUR και βρήκα την υγειά μου...περασα και το τελευταιο update που προσθετει την επιλογη να κρυβεις την navbar. Με vodafone ήμουν 2 updates πισω...

Κάνω και εγώ την αναβάθμιση τώρα αυτή τη στιγμή γερμανικό το δικό μου είδα ότι βγήκε αναβάθμιση.

Είχα αναφέρει πριν κάτι μέρες ότι είχα θάμπωμα στην οθόνη και είχα απογοητευτεί. Προσπάθησα το έτριβα αλλά δεν έφευγε.

Σήμερα καθησα και το έτριβα αρκετή ώρα με διάφορα μαλακά πανιά και έφυγε.

Δεν ξέρω τι είχε κολλήσει πάνω και δεν έλεγε να φύγει με τίποτα πίστευα ότι ήταν από την θήκη αλλά πλέον η οθόνη του είναι μία χαρά.

Ήρθε και το τζάμι που είχα παραγγείλει Δευτέρα θα το περάσω όμορφα και ωραία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην στεναχωριέμαι μην γρατζουνίσει ή μη πάθει κάτι άλλο.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Στο κινητό δεν υπάρχουν app email shealth αριθμομηχανή. Ισχύει σε όλους ή κάτι λάθος υπάρχει στο δικό μου.

Παντού υπάρχουν αυτά τα app .

Ψάξε λίγο καλύτερα!!!

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στο κινητό δεν υπάρχουν app email shealth αριθμομηχανή. Ισχύει σε όλους ή κάτι λάθος υπάρχει στο δικό μου.

Στο δικό μου ελληνικό από public υπάρχουν και τα 3...email, Samsung health, Αριθμομηχανή

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Στο δικό μου ελληνικό από public υπάρχουν και τα 3...email, Samsung health, Αριθμομηχανή

Κι όμως δεν υπήρχαν τα κατέβασα από το play store. Λέτε να έχει πρόβλημα ????

Νομίζω σε ρωτάει στην αρχή αν τα θέλεις μπορεί να έκανες επανεκκίνηση πριν τα εγκατάσταση και να μην τα εγκατάστησε ποτέ..

Μπες στο galaxy apps (εφαρμογή) και κατέβασε τα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κοίτα από την στιγμή που δεν είναι εφαρμογές ενσωματωμενες στο σύστημα (μόλις το τσέκαρα και δεν είναι εφόσον οποίος θέλει μπορεί να τις διαγράψει) τότε δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες... Αν και εγώ θα προτιμούσα να τα κατέβαζα από την εφαρμογή "Galaxy apps"...

Αλλά εντάξει βλακιες είναι αυτά μια χαρά θα είσαι και από το playstore

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Νομίζω σε ρωτάει στην αρχή αν τα θέλεις μπορεί να έκανες επανεκκίνηση πριν τα εγκατάσταση και να μην τα εγκατάστησε ποτέ..

Μπες στο galaxy apps (εφαρμογή) και κατέβασε τα

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίτα από την στιγμή που δεν είναι εφαρμογές ενσωματωμενες στο σύστημα (μόλις το τσέκαρα και δεν είναι εφόσον οποίος θέλει μπορεί να τις διαγράψει) τότε δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες... Αν και εγώ θα προτιμούσα να τα κατέβαζα από την εφαρμογή "Galaxy apps"...

Αλλά εντάξει βλακιες είναι αυτά μια χαρά θα είσαι και από το playstore

Ευχαριστώ πολύ

Μετά από ένα μήνα με το Σ8+ έβγαλα τα εξής συμπεράσματα...

1) Το δακτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος είναι όντος μέγα φέσι. Πολλές φορές δεν "βρίσκω" τον αισθητήρα (σχεδόν πάντα). Όταν είναι πάνω στο τραπέζι πρέπει να το πάρω στα χέρια μου και να ψαχουλέψω για να βρω τον αισθητήρα. Το Σ7 μου στο τραπέζι απλά το πατάω και ανοίγει χωρίς να το πάρω στα χέρια μου.

2) Το USB type-c είναι όντος άλλο ένα φέσι. Ή θα κυκλοφορώ με το ανταπτοράκι παντού ή θα πρέπει να ξηλώσω ένα σκασμό καλώδια και συσκευές. Άσε που χάνω και την συμβατότητα όταν είμαι εκτός. Τα πάντα είναι με το κλασικό USB.

3) Το "galaxy apps" και όλες οι υπηρεσίες της samsung έχουν την υποχρέωση να τους δόσεις πλήρη πρόσβαση στις επαφές σου, ακόμα και για να αλλάξεις τα θέματα.

4) Η αναγνώριση προσώπου είναι άλλο ένα μέγα φέσι. Κουνάς και γέρνεις το τηλέφωνο πάνω-κάτω μέχρι να (και αν) κάνει αναγνώριση. Φέρνει προς το γελοίο όταν το τηλέφωνο είναι πάνω στο γραφείο και κάνεις τον Ταρζάν για να σε "πιάσει" η κάμερα. Τρελό gimmick, μάλλον δεν είχαν χρόνο να το φτιάξουν σωστά.

5) Η μεταφορά από το Σ7 με "Smart Switch" ήταν εύκολη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να μεταφέρει τα πάντα. Για παράδειγμα, την μαύρη λίστα εισερχόμενων τηλεφώνων, τη μαύρη λίστα μηνυμάτων, τους προσωποποιημένους ήχους επαφών και διάφορα άλλα.

6) Παντού έχουν βάλει την χαζομάρα βιξβι, για παράδειγμα όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφεία και ανοίγει ένα "κουτάκι" να με ενημερώσει για το βιξβι. Απλά ενοχλητικό.

7) Όντος είναι παντόφλα σαν τηλέφωνο. Βέβαια όταν διαβάζω σελίδες ή όταν βλέπω φωτογραφίες τότε μια χαρά είναι το μέγεθος. Δυστυχώς τις υπόλοιπες ώρες είναι ένα βαρύ τούβλο. Την τούρτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... μόνο στο Σ7.

Αυτά είναι τα παράπονα μου. Τα υπόλοιπα, όπως η κάμερα, η οθόνη, το λειτουργικό, κλπ είναι απλά κορυφαία. Μάλλον θα το δώσω στην γυναίκα μου και θα επιστρέψω στο Σ7.

Περιμένω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.

Μετά από ένα μήνα με το Σ8+ έβγαλα τα εξής συμπεράσματα...

1) Το δακτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος είναι όντος μέγα φέσι. Πολλές φορές δεν "βρίσκω" τον αισθητήρα (σχεδόν πάντα). Όταν είναι πάνω στο τραπέζι πρέπει να το πάρω στα χέρια μου και να ψαχουλέψω για να βρω τον αισθητήρα. Το Σ7 μου στο τραπέζι απλά το πατάω και ανοίγει χωρίς να το πάρω στα χέρια μου.

2) Το USB type-c είναι όντος άλλο ένα φέσι. Ή θα κυκλοφορώ με το ανταπτοράκι παντού ή θα πρέπει να ξηλώσω ένα σκασμό καλώδια και συσκευές. Άσε που χάνω και την συμβατότητα όταν είμαι εκτός. Τα πάντα είναι με το κλασικό USB.

3) Το "galaxy apps" και όλες οι υπηρεσίες της samsung έχουν την υποχρέωση να τους δόσεις πλήρη πρόσβαση στις επαφές σου, ακόμα και για να αλλάξεις τα θέματα.

4) Η αναγνώριση προσώπου είναι άλλο ένα μέγα φέσι. Κουνάς και γέρνεις το τηλέφωνο πάνω-κάτω μέχρι να (και αν) κάνει αναγνώριση. Φέρνει προς το γελοίο όταν το τηλέφωνο είναι πάνω στο γραφείο και κάνεις τον Ταρζάν για να σε "πιάσει" η κάμερα. Τρελό gimmick, μάλλον δεν είχαν χρόνο να το φτιάξουν σωστά.

5) Η μεταφορά από το Σ7 με "Smart Switch" ήταν εύκολη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να μεταφέρει τα πάντα. Για παράδειγμα, την μαύρη λίστα εισερχόμενων τηλεφώνων, τη μαύρη λίστα μηνυμάτων, τους προσωποποιημένους ήχους επαφών και διάφορα άλλα.

6) Παντού έχουν βάλει την χαζομάρα βιξβι, για παράδειγμα όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφεία και ανοίγει ένα "κουτάκι" να με ενημερώσει για το βιξβι. Απλά ενοχλητικό.

7) Όντος είναι παντόφλα σαν τηλέφωνο. Βέβαια όταν διαβάζω σελίδες ή όταν βλέπω φωτογραφίες τότε μια χαρά είναι το μέγεθος. Δυστυχώς τις υπόλοιπες ώρες είναι ένα βαρύ τούβλο. Την τούρτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... μόνο στο Σ7.

Αυτά είναι τα παράπονα μου. Τα υπόλοιπα, όπως η κάμερα, η οθόνη, το λειτουργικό, κλπ είναι απλά κορυφαία. Μάλλον θα το δώσω στην γυναίκα μου και θα επιστρέψω στο Σ7.

Περιμένω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.

Τα λέγαμε πολλά φρου φρου και αρώματα και από ουσία τίποτα απολύτως. Δεν είναι τυχαίο που έχει τόσο μεγάλη πτώση τιμής. Ελπίζω να βάλει μυαλό η samsung να βγάλει ένα σωστό κινητό του χρόνου και να αφήσει αυτά τα χαζά που έκανε στο s8.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Για το αποτύπωμα και την ίριδα τα έχουμε γράψει από αρχή-ειδικά για το πρώτο-

Απλά δεν τα χρησιμοποιείς όπως κάνω εγώ :lol:

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για ξεκλείδωμα.

Αν θες οπωσδήποτε αποτύπωμα μπροστά και δεν μπορείς διαφορετικά τότε επιστροφή στο κλικ κλακ(sic)home hardware button σε S7 σειρά.

Για Bixby επίσης τα έχουμε γράψει και η λύση είναι Bixby remapping και απενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Τώρα για το usb c θεωρώ αστείο μόνο και η τοποθέτηση ότι προτιμάς τη κλασική θύρα usb.

Σιγά τους adaptores που θες η το “βάρος “ που προκαλούν που μάλιστα περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Τώρα για το galaxy app που θέλουν account συγγνώμη αλλά με αυτή τη λογική καλύτερα πάρε ένα 3310 και τέλος.

Τόσες και τόσες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και σε πείραξε που προστέθηκε και στο galaxy app(που εδώ που τα λέμε το ίδιο ισχύει σε s7 σειρά)

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τα λέγαμε πολλά φρου φρου και αρώματα και από ουσία τίποτα απολύτως. Δεν είναι τυχαίο που έχει τόσο μεγάλη πτώση τιμής. Ελπίζω να βάλει μυαλό η samsung να βγάλει ένα σωστό κινητό του χρόνου και να αφήσει αυτά τα χαζά που έκανε στο s8.

Προς ενημέρωση σου η τιμη στην κάθε συσκευή διαμορφώνεται από την ζήτηση κ όχι αν είναι επιτυχία η αποτυχία η συσκευή.

Πάρτε μια θήκη με διαχωριστικό μεταξύ κάμερας και αποτυπώματος και κατά 90% το πρόβλημα λύνεται για οσους μπερδευονται. Όπως πχ τις επίσημες clear cover ή με την σιλικόνη που έχω εγώ.

Κατά τ' άλλα το κινητό είναι σούπερ, ναι το s7 edge ήταν άψογο αλλά το s8 είναι ακόμα καλύτερο σε όλα, ακόμα και στη μπαταρία που δεν το περίμενα.

Όσον αφορά το Bixby μην το χρησιμοποιείτε ρε παιδιά απλά...ή κάντε remapping οπως λέει ο alextrela. Γιατι να χαλιεστε με πράγματα ενω δεν υπάρχει λόγος...

Αν θυμάμαι καλά ήμουν ο πρώτος αρνητικός χρήστης και στην αρχή δέχτηκα απόθεση όταν ελεα οτι δεν αξίζει, και μόνο που έβαλε αυτα τα καραγκιοζιλίκια στη κάμερα για σελφι ειναι για παιδάκια. Τραγική συσκευή για εμας που είχαμε μάθει με σειρά νοτε και το άριστο S7 edge. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω στο Iphon 7 plus η πίσω στο S7 edge.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)