lagoskon Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Skvalex call recorderΒρίσκεις το APK εκτός store.Κάνε 10ημερη δοκιμή και μετά το πληρώνεις και ησυχάζεις Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Για να μην σας ζαλίζω, μια απλή απάντηση αν μπορώ να εχω εγγραφή κλήσεων (native απο Samsung η κάποιο app) σε S8+ (G955F) χωρίς root. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εφαρμογές και δοκίμασα να αλλάξω το CSC σε χώρα που επιτρέπονται οι ηχογραφήσεις. Άλλαξα το Α70 της γυναίκας μου σε 5 λεπτά με τον Odin και εμφανίστηκε η ηχογράφηση απο το σύστημα κανονικά αλλά δεν μπορώ να βρω firmware για SM- G955F απο αυτές τις χώρες παρά μόνο για SM- G955FD το οποίο είναι το δίκαρτο. Το δοκίμασα με την ελπίδα οτι θα παίξει αλλά πηρα FAIL απο τον Odin. Προφανώς θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που δεν γνωρίζω...δεν είμαι και ειδικός με 3 μέρες διάβασμα... Απλά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο η τσάμπα καίει η λάμπα...η αν υπάρχει κάποια εφαρμογή χωρίς root. Ευχαριστώ.Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Skvalex call recorderΒρίσκεις το APK εκτός store.Κάνε 10ημερη δοκιμή και μετά το πληρώνεις και ησυχάζεις Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο S22 ultra πάντως δε παίζει καθόλου φίλε lagoskon με ότι ρύθμιση και αν του έβαλα.Μιλάω για την εφαρμογή που κατέβασα από το play store.Υπάρχει κάποια ρύθμιση μου διαφεύγει?Ή πρέπει να το κατεβάσω εκτός play store και από πού?Update1Την κατέβασα αλλά δυστυχώς μόνο σε ανοιχτή ακρόαση ακούγεται δυνατά ο συνομιλητής ειδικά όταν ακούς το ηχογραφημένο εκτός της εφαρμογής!!Update 2Τώρα είδα ότι μιλάτε για το S8!Ναι μέχρι σε αυτά τα μοντέλα έπαιζαν κανονικά.Πλέον τα έχουν κάνει χάλια με τους περιορισμούς κι αν το θέλεις να κρατάς σημειώσεις για δουλειά κλπ απλά δενΜόνο με αλλαγή cscΜιλάω για τα καινούρια όπως το S22 ultra Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts