Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 εγώ την περασα την pie για δοκιμή, ολα καλά ηταν μεχρι που παρατήρησα το εξης σημαντικό: Το κινητό λέει οτι εχει μνημη 16GB συνολική και οχι 64!! πολυ περιεργο..Σε εμένα δείχνει κανονικά... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Σε εμένα δείχνει κανονικά... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kαλησπερα. Καθησα σημερα με καθαρο μυαλο και την περασα.Ολα πηγαν μια χαρα! Σε ευχαριστω και παλι για την μεγαλη βοηθεια σου.:) https://ibb.co/bJ8zsb8 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 μπηκα σε recovery εκανα wipe data, cache και τώρα το διαβάζει 64 τον χώρο. εντωμεταξύ και στου κολλητού μου το s8+ το ίδιο έκανε. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) μπηκα σε recovery εκανα wipe data, cache και τώρα το διαβάζει 64 τον χώρο. εντωμεταξύ και στου κολλητού μου το s8+ το ίδιο έκανε. Πριν λιγο την περασα και εγω.Χρειαζεται recovery ktl οπωσδηποτε μετα την εγκατασταση; Edited January 20, 2019 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Kαλησπερα. Καθησα σημερα με καθαρο μυαλο και την περασα.Ολα πηγαν μια χαρα! Σε ευχαριστω και παλι για την μεγαλη βοηθεια σου.:) https://ibb.co/bJ8zsb8Να σαι καλά. ;) ;) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Απλα η μόνη χαζομάρα είναι οτι επειδη δεν μπορούμε να γραφτουμε στο πρόγραμμα beta της σαμμυς...θα περιμένουμε καθε φορα να περνάμε το update.zip αρχείο για να είμαστε και εμείς οκ!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 καλημέρα! για 2 φορα μου βγαλε την εξης ανακοινωση σε στυλ λεζαντας: διαχειριση συσκευης ορισμενες εφαρμογες ή διεργασιες προκαλουν υπερφορτωση του συστηματος (cpu). πρεπει να γινει επανεκκινηση της συσκευης σας. πρεπει να κανω κατι αλλο εκτος απο επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Απλα η μόνη χαζομάρα είναι οτι επειδη δεν μπορούμε να γραφτουμε στο πρόγραμμα beta της σαμμυς...θα περιμένουμε καθε φορα να περνάμε το update.zip αρχείο για να είμαστε και εμείς οκ!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσες αναβαθμίσεις να βγάλει ακόμα; Έτσι κι αλλιώς μες το Μάρτιο θα έρθει η κανονική εκδοση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Πόσες αναβαθμίσεις να βγάλει ακόμα; Έτσι κι αλλιώς μες το Μάρτιο θα έρθει η κανονική εκδοση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ καμια 3-5 θα βγάλει πιστεύω... :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ε καμια 3-5 θα βγάλει πιστεύω... :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εαν δεν τις βαλουμε τι θα παθει; Αφου και ετσι ειναι τελειο. Ας ερθει μετα μια και καλή η στανταρ εκδοση. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Συγγνώμη ρε παίδες, ερώτηση Στην pie ο Κορεάτης έβγαλε την επιλογή για αυτόματο κρύψιμο της navbar?Ή εγώ δεν βλέπω κάτι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Υπάρχει στις επιλογές κατεβάζοντας την κουρτίνα, ως γραμμή πλοήγησης, τουλάχιστον στο s9 plus που έχω έτσι είναι. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) Υπάρχει στις επιλογές κατεβάζοντας την κουρτίνα, ως γραμμή πλοήγησης, τουλάχιστον στο s9 plus που έχω έτσι είναι. Μάλλον δεν το έγραψα σωστά πριν.Αυτο στη κουρτίνα σου επιτρέπει να έχεις ή gestures ή την navbar μόνιμη.Η 8 είχε την επιλογή για αυτόματο κρύψιμο της navbar. Δεν θέλω να ενεργοποιούνται τα gestures. Edited January 21, 2019 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εννοείται και στην 9 φεύγει τελείως η nav.bar απλά δεν υπάρχει η τελίτσα κάτω αριστερά για την επιλογή Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εννοείται και στην 9 φεύγει τελείως η nav.bar απλά δεν υπάρχει η τελίτσα κάτω αριστερά για την επιλογήΦεύγει αλλά ενεργοποιούνται τα gestures. Σωστά ή χάνω κάτι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ναι έτσι ακριβώς Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 (edited) Oλα καλα με την pie αλλα δυστυχώς δεν γινεται πλεον να καταγραφονται οι κλησεις με εφαρμογες (call recorder) κτλ. Ακουγεται τωρα μονο η φωνη μου. Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινεται η εγγραφή; Edited January 22, 2019 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 καινουρια νεα και καλα απο samsung , αλλαξε το προγραμμα που θα διαθεσει την pie για s8 και s8+ οπως και για αλλα μοντελα της https://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2019/01/samsung-pie-roadmap-january-23.jpg παμε για φεβρουαριο , γρηγοροτερα απο οτι περιμεναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Νομιζω οτι εκανα βλακεια. Εβαλα την beta αλλά επειδη ειχα θεματα με το bluetooth ξανα εκανα flash μεσω odin την τελευταια EUR ορεο. Πλεον στα settings εχω για καποιο λογο 2 εξτρα επιλογες T Roaming και KT service provider. Και τα 2 κρασαρουν οταν τα παταω. Τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μάλλον δεν το έγραψα σωστά πριν.Αυτο στη κουρτίνα σου επιτρέπει να έχεις ή gestures ή την navbar μόνιμη.Η 8 είχε την επιλογή για αυτόματο κρύψιμο της navbar. Δεν θέλω να ενεργοποιούνται τα gestures. Εννοείται και στην 9 φεύγει τελείως η nav.bar απλά δεν υπάρχει η τελίτσα κάτω αριστερά για την επιλογή Αν κατάλαβα καλά ο Αργύρης δεν λέει αυτή την επιλογή αλλά κάτι που είχε η 8 σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 καινουρια νεα και καλα απο samsung , αλλαξε το προγραμμα που θα διαθεσει την pie για s8 και s8+ οπως και για αλλα μοντελα της https://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2019/01/samsung-pie-roadmap-january-23.jpg παμε για φεβρουαριο , γρηγοροτερα απο οτι περιμεναμε Κι άλλα καλά νέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Κι άλλα καλά νέα! δεν ξερω ποσοι το χρησιμοποιουν αλλα σαν καλο νεο θεωρω και αυτο που εγραψε ενας χρηστης της beta pie για το dex.θα δουλευει οπως στο s9 και στο note μονο με ενα καλωδιο χωρις να χρειαζεται να αγορασεις βαση. πρεπει να ναι παντως η πρωτη φορα που η σαμσουγκ δινει χαρακτηριστηκα νεοτερων μοντελων σε παλιοτερα με update.ειδες τι κανει η πτωση των πωλησεων.. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Στο S9 εχει επιλογη για σκετη οθονη.Οσοι βαλατε την 9 στο S8 δεν την εχει ? Κατω-κατω υποδειξεις για χειρονομιες το βαζουμε Off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Ωραία τότε. Κατέβασε από εδώ από το πρώτο ποστ το αρχείο που έχει για το s8+ και βάλτο στην κάρτα μνημης https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/how-to/s8-exynos-pie-oneui-beta-official-t3890376 Μετά κατέβασε από εδώ την btu με crl3 και φλασαρε την μέσω odin https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8-plus/SM-G955F/BTU/ Αφού την περάσεις και χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το τηλέφωνο, μπες στο recovery και πάτα την επιλογή "update from sd card" και θα φλασαρει το πρώτο αρχείο που σου είπα να κατεβάσεις και να το βάλεις στην κάρτα μνημης(όχι μέσα σε φάκελο) Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία μπες στις ρυθμισεις/επιλογές προγραμματιστη και τσέκαρε το "ξεκλείδωμα από OEM" (αυτό δεν είμαι σίγουρος αν είναι απαραίτητο, αλλά καντο) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα παιδιά! Έχω βάλει το update.zip στην sd κάρτα, χύμα, όχι σε φάκελλο, κατεβάζω το PDA G955FXXU4CRL3 and CSC G955FOXM4CRL1 ( 3 ώρες ήθελε!!! ) και θα το φλασάρω μέσω odin....................Σωστά είμαι μέχρι εδώ;;;; " Αφού την περάσεις και χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το τηλέφωνο, μπες στο recovery και πάτα την επιλογή "update from sd card" ...." Αυτό πως γίνεται;;; Να μπω στο recovery δηλαδή... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Επίσης αν χρειάζεται να κάνω wipe cache and data...Ελπίζω όχι Update: ok...όλα έγιναν όπως πρέπει και έχω τώρα pie Edited January 24, 2019 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 δεν ξερω ποσοι το χρησιμοποιουν αλλα σαν καλο νεο θεωρω και αυτο που εγραψε ενας χρηστης της beta pie για το dex.θα δουλευει οπως στο s9 και στο note μονο με ενα καλωδιο χωρις να χρειαζεται να αγορασεις βαση. πρεπει να ναι παντως η πρωτη φορα που η σαμσουγκ δινει χαρακτηριστηκα νεοτερων μοντελων σε παλιοτερα με update.ειδες τι κανει η πτωση των πωλησεων.. Δουλευει με ολα (σχεδον) τα hdmi output ή θελει "συμβατα"; Γιατι εχω ενα αγορασμενο, "καλο" υποτιθεται, αλλα δεν ελεγε κατι για DeX Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts